PDA

View Full Version : Η Ηonda εκτoς MotoGp?

nakedorange
17/12/2008, 12:20
Μετά την απόσυρση από την Formula-1 και την ΑΜΑ (Αμερικάνικο Πρωτάθλημα μοτοσυκλέτας),φήμες και συζητήσεις σε ξένα φόρα έχουν ξεσπάσει πως σειρά παίρνει το MotoGp! Εικάζεται μάλιστα πως την Παρασκευή η Honda θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση...

Αν,τελικά η Honda "γυρίσει τον διακόπτη",νομίζω πως θα σκοτεινιάσει για τα καλά στο MotoGp...

:sad:

http://www.visordown.com/forum/forummessages.asp?URN=3&UTN=397825&chklast=1&sp=&v=1

sniper
17/12/2008, 12:26
Αν δεν ξεπεραστεί η οικονομική κρίση, ετοιμαστείτε να καβαλάτε άλογα....

byron
17/12/2008, 12:27
Kάπου πήρε το μάτι μου ότι και η Suzuki σταματάει την εμπλοκή της στο ΑΜΑ ή κάνω λάθος;

mars696
17/12/2008, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Kάπου πήρε το μάτι μου ότι και η Suzuki σταματάει την εμπλοκή της στο ΑΜΑ ή κάνω λάθος;

Καπου νομιζω το ειχα διαβασει κι εγω,αν και δεν ηταν επισιμο!Θα ψαξω να το βρω.:beer:

road spirit
17/12/2008, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Kάπου πήρε το μάτι μου ότι και η Suzuki σταματάει την εμπλοκή της στο ΑΜΑ ή κάνω λάθος; στο ΑΜΑ έχει γίνει ενας μικρός χαμός λόγω διοργανωτή και νέων κανονισμών που πάει να επιβάλει οι οποίοι έχουν δημιουργήσει πολλές αντιρρήσεις. Η Honda ανακοίνωσε ότι αποχωρεί απο το ΑΜΑ ως επίσημη εργοστασιακή ομάδα για το λόγο αυτό, ενώ έχουν απειλήσει ότι θα κάνουν το ίδιο και οι Suzuki και Kawasaki, ενώ έχουν αφήσει υπόνοιες ότι μπορεί και να λάβουν μέρος σε άλλο πρωτάθλημα ανταγωνιστικό.

road spirit
17/12/2008, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
στο ΑΜΑ έχει γίνει ενας μικρός χαμός λόγω διοργανωτή και νέων κανονισμών που πάει να επιβάλει οι οποίοι έχουν δημιουργήσει πολλές αντιρρήσεις. Η Honda ανακοίνωσε ότι αποχωρεί απο το ΑΜΑ ως επίσημη εργοστασιακή ομάδα για το λόγο αυτό, ενώ έχουν απειλήσει ότι θα κάνουν το ίδιο και οι Suzuki και Kawasaki, ενώ έχουν αφήσει υπόνοιες ότι μπορεί και να λάβουν μέρος σε άλλο πρωτάθλημα ανταγωνιστικό.
σε προηγούμενο τευχος το sportrider έχει αναλυτικό ρεπορταζ.

ένα λινκ :

American Honda becomes the first official casualty of the feud between the manufacturers and the DMG : (http://blogs.sportrider.com/6382223/sport-bike-news/american-honda-withdraws-from-ama-roadracing-for-09/index.html)

red_monster
17/12/2008, 13:00
Αμα φύγει η honda ποιος θα μείνει??
Περίμενα να επηρρεαστούν από την κρίση ποιο πολύ οι μικρότερες ομάδες

powerman95
18/12/2008, 09:09
Oχι,διαβασα χθες στο power bikes οτι η HONDA ΔΕΝ φευγει απο το motoGP:a54: :a54: :a54:

sapila racing
18/12/2008, 09:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerman95
Oχι,διαβασα χθες στο power bikes οτι η HONDA ΔΕΝ φευγει απο το motoGP:a54: :a54: :a54:

Το εγκυρότετρο περιοδικό του κόσμου :rotflmao: :rotflmao:

sorry αλλά δεν κρατήθηκα.

powerman95
19/12/2008, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Το εγκυρότετρο περιοδικό του κόσμου :rotflmao: :rotflmao:

sorry αλλά δεν κρατήθηκα.

Γιατι,εχει γινει τιποτα και δεν το εχω παρει χαμπαρι???????:ZZZ: :ZZZ:

Οχι,πες μου για να ξερω γιατι 2τευχη εχω μονο:a45:

Aitherobamwn
31/12/2008, 17:43
H ΗONDA ξεκαθάρισε οτι ενώ αποσύρθηκε απο την F1 δε θα αποσυρθεί απο τα MOTO GP.Ανέφερε οτι άλλο είναι τα αυτοκίνητα και άλλο οι μοτοσυκλέτες.

Η KAWASAKI ομως αποσύρεται

http://www.motorcyclenews.com/MCN/sport/sportresults/mcn/2008/December/29-31/dec3108-Hopkins-confirms-Kawasaki-quit-bombshell/

thalasinos
31/12/2008, 17:55
Πολυ καλα θα κανει η KAWASAKI να εξιλειχθει!!!! επειδη πιο κατω δεν παει. ΠΑΤΩΣΑΜΕ!

Αντε γιατι........
:a31: :a36:

nakedorange
31/12/2008, 19:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aitherobamwn
H ΗONDA ξεκαθάρισε οτι ενώ αποσύρθηκε απο την F1 δε θα αποσυρθεί απο τα MOTO GP.Ανέφερε οτι άλλο είναι τα αυτοκίνητα και άλλο οι μοτοσυκλέτες.

Η KAWASAKI ομως αποσύρεται

http://www.motorcyclenews.com/MCN/sport/sportresults/mcn/2008/December/29-31/dec3108-Hopkins-confirms-Kawasaki-quit-bombshell/

...Confirmation of Kawasaki's decision is expected to come on January 5, leaving MotoGP in an even tougher spot as it watches rival series World Superbike Championship gain BMW and Aprilia.

autosport

thalasinos
31/12/2008, 20:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
...Confirmation of Kawasaki's decision is expected to come on January 5, leaving MotoGP in an even tougher spot as it watches rival series World Superbike Championship gain BMW and Aprilia.

autosport

Μηπως μπορεις να το μεταφρασεις επειδη δεν.........:wave2:

nakedorange
01/01/2009, 09:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από thalasinos
Μηπως μπορεις να το μεταφρασεις επειδη δεν.........:wave2:

Η Κawasaki αναμένεται να επιβεβαιώσει (την απόσυρση της ή όχι από το Motogp) στις 5 Ιανουαρίου,αφήνοντας το Motogp σε μια ακόμη πιο δύσκολη κατάσταση,καθώς παρακολουθεί (η Kawasaki) τον ανταγωνισμό στα Superbikes προσδοκώντας να κερδίσει BMW και Aprilia.

:wave2:

DrBig
01/01/2009, 21:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
Η Κawasaki αναμένεται να επιβεβαιώσει (την απόσυρση της ή όχι από το Motogp) στις 5 Ιανουαρίου,αφήνοντας το Motogp σε μια ακόμη πιο δύσκολη κατάσταση,καθώς παρακολουθεί (η Kawasaki) τον ανταγωνισμό στα Superbikes προσδοκώντας να κερδίσει BMW και Aprilia.

:wave2:

Το μπερδεψες λιγο ...

Το πρωτο μερος σωστο, αλλα στο δευτερο, 'Το MOTOGP παρακολουθει τον αντιπαλο διαγωνισμο WSB, να παιρνει με το μερος τoυ τις συμμετοχες της BMW και Aprilia'

nakedorange
02/01/2009, 08:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Το μπερδεψες λιγο ...

Το πρωτο μερος σωστο, αλλα στο δευτερο, 'Το MOTOGP παρακολουθει τον αντιπαλο διαγωνισμο WSB, να παιρνει με το μερος τoυ τις συμμετοχες της BMW και Aprilia'

Ετσι ειναι!Αφου με πειραζει...:lol:

:beer:

DrBig
02/01/2009, 12:44
και μενα με πειραζει, αλλα δεν βρισκω!