View Full Version : Πλυντηριο self-service στην Πατρα.
Μηπως ξερει κανεις που στην ευχη εχει στην Πατρα απο εκεινα τα πλυντηρια που ριχνεις κερματα,διαλεγεις προγραμμα κ το πλενεις μονος σου??Ξερετε τωρα...Εκεινα που εχουν το μοσχοβολιστο σαμπουαν,το ζεστο νερο,το απιονισμενο νερο,το υγρο κερι...
Αν καποιος ξερεις που εχει τετοιο στην Πατρα ας μου πει...:wave2:
φιλε μου καπου κοντα προς τα τει ειναι ανεβαινοντας τη Γουναρη...
θα το βρεις αμα πας, ειχα περασει μια φορα απο εκει και δε θυμαμαι να σου πω ακριβως σε ποιο σημειο ειναι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
φιλε μου καπου κοντα προς τα τει ειναι ανεβαινοντας τη Γουναρη...
θα το βρεις αμα πας, ειχα περασει μια φορα απο εκει και δε θυμαμαι να σου πω ακριβως σε ποιο σημειο ειναι...
Καπου εκει το θυμαμαι κ εγω... Αλλα δεν ξερω που ακριβως κ ειπα μηπως ξερει κανεις... Ευχαριστω παντως φιλε:beer:
οπως πας για Αχαια Κλαους απεναντι απο το κολυμβητηριο και πριν το βενζιναδικο κανεις δεξια ....
θαα το δεις :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
οπως πας για Αχαια Κλαους απεναντι απο το κολυμβητηριο και πριν το βενζιναδικο κανεις δεξια ....
θαα το δεις :wave2:
Eιναι πιο μετα απο το νοσοκομειο του Αγ.Ανδρεα? Το κολυμβητηριο που ειναι περιπου?
Πρέπει να λέμε το ίδιο με τον sotpag αλλά επειδή με μπέρδεψε η περιγραφή του :D :
Απέναντι απο το παμπελοποννησιακό γήπεδο, πριν βγείς στον νέο στρογγυλό κόμβο πάνω απο τα ΤΕΙ.
Σιγά μην κατάλαβες, θα βάλω χάρτη :rotflmao:
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=38.223002,21.748112&spn=0.00579,0.013626&t=h&z=17
To πλυντήριο ειναι στην αρχη της Ανδρικοπουλου. Δεν το χάνεις, έχει ταμπέλες :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Eιναι πιο μετα απο το νοσοκομειο του Αγ.Ανδρεα? Το κολυμβητηριο που ειναι περιπου?
περνας δεξια σου το νοσοκομειο μετα την παρακαμψη των εργων ο δρομος παει αριστερα
ακριβως εκει ειναι το κολυμβητηριο, απεναντι ειναι το πλυντηριο
fantacid
18/12/2008, 15:56
:a022: :a022: :a022:
Ευχαριστω πολυ παιδες... Θα το βρω...:beer: :beer: :beer:
Έχει και στο δρόμο που κατεβαίνει από περιμετρική προς παραλία από την έξοδο της Οβρυάς.