View Full Version : Απολύθηκε ο φωτογράφος της καλύτερης εικόνας των ημερών
manhunter
18/12/2008, 16:07
Ο φωτογράφος του Ελεύθερου Τύπου Κώστας Τσιρώνης που τράβηξε τις φωτογραφίες των αστυνομικών να σημαδεύουν διαδηλωτές απολύθηκε από την εφημερίδα.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την Κυριακή το απόγευμα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ο Κ. Τσιρώνης τις παρέδωσε λιγο αργότερα στον διευθυντή της εφημερίδας Σεραφείμ Κοτρώτσο. Σύμφωνα με όσα είπε ο φωτογράφος στο Tvxs, o κ. Κοτρώτσος του δήλωσε στην αρχή ότι πρόκειται για μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία. Στη συνέχεια, όμως, του είπε ότι ήθελε να βεβαιωθεί ότι επρόκειτο πραγματικά για πυροβόλο όπλο και όχι για πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων. Ο φωτογράφος τον βεβαίωσε ότι πράγματι επρόκειτο για όπλο μάρκας Κλογκ 9 χιλ., από αυτά που δεν έχουν ασφάλεια. Προς επιβεβαίωση, του έδειξε μια ακόμη φωτογραφία στην οποία φαίνεται το κλείστρο του όπλου. Σε επικοινωνία που είχε το Tvxs μαζί του, ο κ. Κοτρώτσος δήλωσε ότι δεν μπορούσε να τις δημοσιεύσει πριν βεβαιωθεί από ειδικούς, καθώς επρόκειτο για εκρηκτικό πολιτικό θέμα.
Την Δευτέρα ρωτήθηκαν ειδικοί οι οποίοι βεβαίωσαν ότι επρόκειτο περί όπλου. Την ίδια μέρα το απόγευμα, ο Κ. Τσιρώνης ενημέρωθηκε από τους γραφίστες που σχεδιάζουν την εφημερίδα ότι οι φωτογραφίες είχαν αποσυρθεί από την πρώτη σελίδα του φύλλου που ετοίμαζαν για τη Τρίτη. Διαμαρτυρήθηκε στον προϊστάμενό του στο τμήμα των φωτορεπόρτερ, ο οποίος του είπε ότι οι φωτογραφίες «ίσως δημοσιεύονταν στις μέσα σελίδες». Η συζήτηση έγινε παρουσία πολλών δημοσιογράφων που επιβεβαίωσαν στο Tvxs τη στιχομυθία. Στην ίδια συζήτηση, ο φωτογράφος είπε ότι η είδηση πως υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες είχε ήδη διαρρεύσει και ότι, αν δεν δημοσιεύονταν στη πρώτη σελίδα, η εφημερίδα θα έχανε μια μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία.
Τελικώς, οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν την Τρίτη στις μέσα σελίδες της εφημερίδας, ενώ ήδη είχαν διαρρεύσει σε διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία και κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο. Ο φωτογράφος ειδοποιήθηκε να μην καλύψει τη κηδεία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και λιγο αργότερα τού ανακοινώθηκε η απόλυσή του. Ο Σ. Κοτρώτσος δήλωσε στο Tvxs ότι είχε πρόθεση να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες και ότι ο φωτορεπόρτερ απολύθηκε γιατί παραβίασε το αποκλειστικό του συμβόλαιο με τον «Ελεύθερο Τύπο» διαρρέοντας τις φωτογραφίες. Ομως ο φωτογράφος υποστηρίζει οτι πρόκειται για απόπειρα πολιτικής λογοκρισίας. Λέει ότι ο ίδιος δεν ειναι υπεύθυνος για τη διαρροή, καθώς πολλοί εργαζόμενοι στην εφημερίδα είχαν πρόσβαση στις φωτογραφίες μετά τη παράδοση τους. Πρόσθεσε ότι, αν δεν είχαν διαρρεύσει, «δεν θα δημοσιεύονταν ποτέ».
Μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα για το περιστατικό. Κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή με τον φωτογράφο.
Τι να πω
Αίσχος και ντροπή, απλά
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
manhunter
18/12/2008, 16:09
150570
με μια λεξη..........μου@@@@ια ολοι τους.τελος.μονο ξυλο τπτ αλλο.ωμη βια κ τπτ αλλο....
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Μόνο που αυτό που κρατάει ο συγκεκριμένος (αν ειναι αυτή η φωτογραφία) δεν είναι glock....
Σορρυ....
ο φωτογραφος απολυθηκε
ο διαδηλωτης σκοτωθηκε
ο μπατσος παρασημοφωρηθηκε
mission accomplished
:yuck: :yuck: :yuck:
liakaros
18/12/2008, 17:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μόνο που αυτό που κρατάει ο συγκεκριμένος (αν ειναι αυτή η φωτογραφία) δεν είναι glock....
Σορρυ....
+1000...
Σε USP φερνει... :sick:
manhunter
18/12/2008, 17:29
Σορρυ....
Δεν ξέρω από όπλα.(:smokin: )
Αλλά για να το λές.
Πάντως αυτή είναι η φωτογραφία, και κάποιες άλλες όχι τόσο κρα, που απέριψε το ΕΣΡ, και δεν δημοσιέυτηκαν
:wave2:
Δημοσιεύτηκε στις εσωτερικές σελίδες του ΕΤ. Φιλοκυβερνητική εφημερίδα...
Σε "αντι-κυβερνητική" θα ήταν πρώτη σελίδα...
harvester
18/12/2008, 19:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ο φωτογραφος απολυθηκε
ο διαδηλωτης σκοτωθηκε
ο μπατσος παρασημοφωρηθηκε
mission accomplished
:yuck: :yuck: :yuck:
ο φωτογραφος εγινε πρωτη φιρμα
ο διαδηλωτης ακομα εκτονωνεται
ο μπατσος ακομα πετρες τρωει
mission accomplished
700_Thespieis
18/12/2008, 20:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
ο φωτογραφος εγινε πρωτη φιρμα
ο διαδηλωτης ακομα εκτονωνεται
ο μπατσος ακομα πετρες τρωει
mission accomplished
μυαλο δε βαζεις:yuck:
peterTHErider
18/12/2008, 20:31
ρε παιδια μονο εμενα μου φενεται η φωτο να εχει υποστει επεξεργασια??:confused: :confused: :confused:
δεν θελω να φανω καπως αλλα ετσι μου φαινεται.παρατηρηστε στο ποδι του αστυνομικου με το οπλο,εχει ενα χαμηλο καγκελακι,ξαφνικα,στο σημειο της κωλονας π χωριζει την εικονα,το καγκελακι χανεται!!!
καποιος με πιο εμπειρο ματι ισως μπορει να μας δωσει μια απαντηση....
Cpt. Haddock
18/12/2008, 20:36
Παίδες, άλλη δουλειά απο το να τσακώνεστε μέσω πληκτρολογίου δεν έχετε; :confused:
Ελεος, μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Παίδες, άλλη δουλειά απο το να τσακώνεστε μέσω πληκτρολογίου δεν έχετε; :confused:
Ελεος, μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια.
Οχι......
Να αρχίσουμε....άντε και είμαι και στις μέρες μου λεμε.
liakaros
18/12/2008, 20:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από peterxoier
ρε παιδια μονο εμενα μου φενεται η φωτο να εχει υποστει επεξεργασια??:confused: :confused: :confused:
δεν θελω να φανω καπως αλλα ετσι μου φαινεται.παρατηρηστε στο ποδι του αστυνομικου με το οπλο,εχει ενα χαμηλο καγκελακι,ξαφνικα,στο σημειο της κωλονας π χωριζει την εικονα,το καγκελακι χανεται!!!
Βασικα το καγκελακι θα το ειχε κανει οπλο κανενας κουκουλοφορος...
Εδω αν δεις και τα πεζοδρομια ξηλωμένα ειναι...
peterTHErider
18/12/2008, 21:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Βασικα το καγκελακι θα το ειχε κανει οπλο κανενας κουκουλοφορος...
Εδω αν δεις και τα πεζοδρομια ξηλωμένα ειναι...
ναι ρε συ liakare αλλα αμα το προσεξεις αριστερα απο την κωλονα το καγκελακι ειναι μια χαρα και αθικτο.δηλαδη παταει κανονικα κ αν το ειχας ξηλωσει θα επρεπε να εχει μια κλιση προς το κατω ή κατι αλλο.αντιθετως ειναι ολοισιο και ξαφνικα εξαφανιζεται...
εμενα παντως η φωτο μου φαινεται καπως.....
Cpt. Haddock
18/12/2008, 21:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Οχι......
Χαρά στο κουράγιο σου :lol:
Απλά θα πω να μην πιστεύετε ΟΤΙ βγαίνει στο ιντερνετ ειδικά τον τελευταίο καιρό... Εχει πιο πολλά φίδια κι απο τροπικό δάσος την εποχή της αναπαραγωγής :wave2:
(και το πιστόλι δεν ειναι γκλοκ...)
pkiriakou
19/12/2008, 12:01
όχι και ολόισιο....
Αφού φαίνεται ότι ειναι σπασμένο το προηγούμενο κομμάτι κάγκελου...μόνο εγώ το βλέπω?
Οχι......
οχι βυρωνα...εγω δεν το ξεκιναω και ας αναφεροτανε σε μενα η απαντηση.
:wave2:
filipp0s
19/12/2008, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από peterxoier
ναι φίλε φωτοσοπια είναι. Γι αυτό απολύθηκε ο φωτογραφος δεν έκανε καλες φωτοσοπιες. :dizzy: :dizzy:
τι άλλο θα ακούσουμε :sick:
SnakeMJK
19/12/2008, 12:19
πρέπει να την έχεις σε τρελή ανάλυση την εικόνα για να καταλάβεις αν είναι πειραγμένη.
αν και δεν νομίζω να χει γίνει κάτι τέτοιο. αλλιώς θα χε βγάλει κάποια ανακοίνωση η αστυνομία οτι μπλα μπλα μπλα κλπ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
αν και δεν νομίζω να χει γίνει κάτι τέτοιο. αλλιώς θα χε βγάλει κάποια ανακοίνωση η αστυνομία οτι μπλα μπλα μπλα κλπ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
150622
manhunter
19/12/2008, 12:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
πρέπει να την έχεις σε τρελή ανάλυση την εικόνα για να καταλάβεις αν είναι πειραγμένη.
Απολύθηκε λέμε
Α Π Ο Λ Υ Θ Η Κ Ε
Λες να απολύθηκε επειδή πείραξε μια φωτογραφία ή ακόμα χειρότερα την εφήυρε??
:nono: :nono: :nono:
filipp0s
19/12/2008, 12:31
Απολύθηκε λέμε
Α Π Ο Λ Υ Θ Η Κ Ε
Λες να απολύθηκε επειδή πείραξε μια φωτογραφία ή ακόμα χειρότερα την εφήυρε??
:nono: :nono: :nono:
μλκιες... Η αστυνομία δεν βγαζει ποτε τα οπλα. εγω λέω ότι παραιτήθηκε για να παει να μαθει καλύτερα το φωτοσοπ. :rotflmao: :rotflmao:
τη δεκαοκοτουρα στο δεντρο θελει να πυροβολησει ρε παιδια που του κουτσουλησε το κρανος...
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
liakaros
19/12/2008, 12:36
Οντως USP ειναι...
καλα μην αγχωνεστε...με αυτες τις μπακατελες που τους δινει η υπηρεσια ουτε γαιδαρο δεν πετυχαινεις...οχι ανθρωπο... :lol:
OK.... USP είναι το όπλο....
Άρα από τεχνική άποψη ο φωτογράφος διαβεβαίωνε τον Κοτρώτσο για λάθος πληροφορίες γιατι ούτε glock είναι το πιστόλι αλλά κι ασφάλεια έχει. Και το δάκτυλο στην φωτο είναι εκτός σκανδάλης.
Κακώς απολύθηκε αλλά όταν διαβεβαιώνεις για λάθος πράγματα, χάνεις την αξιοπιστία σου.
Υ.Γ. Με θλίβει το επίπεδο εκπαίδευσης αυτών των ανθρώπων.
pkiriakou
19/12/2008, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Οντως USP ειναι...
καλα μην αγχωνεστε...με αυτες τις μπακατελες που τους δινει η υπηρεσια ουτε γαιδαρο δεν πετυχαινεις...οχι ανθρωπο... :lol:
μονο 15χρονα? :sad:
liakaros
19/12/2008, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από pkiriakou
μονο 15χρονα? :sad:
δυστυχως απ οτι φαινεται...
Κακώς απολύθηκε αλλά όταν διαβεβαιώνεις για λάθος πράγματα, χάνεις την αξιοπιστία σου.
Ρε συ τι λες;;;:confused: :confused:
Η αλήθεια είναι ότι είδα στο youtube ένα βιντεάκι που έχουν ανεβάσει οι αναρχικοί και θαύμασα την ψυχραιμία του ασφαλίτη.
Έφαγε τρελλό ξύλο, είχε το όπλο στα χέρια και δεν πυροβόλησε στον αέρα παρά μόνο όταν είχαν φύγει από κοντά του. Αγρια φάση, με τη στραβή να μπορεί να γίνει ΠΟΛΥ εύκολα....
liakaros
19/12/2008, 12:48
OK.... USP είναι το όπλο....
Άρα από τεχνική άποψη ο φωτογράφος διαβεβαίωνε τον Κοτρώτσο για λάθος πληροφορίες γιατι ούτε glock είναι το πιστόλι αλλά κι ασφάλεια έχει. Και το δάκτυλο στην φωτο είναι εκτός σκανδάλης.
+1000 το glock εχει καποιο ειδος ασφαλειας το οποιο ναι μεν δεν ειναι το συμβατικο αλλα ειναι 1000 φορες πιο ασφαλες απο οτι ενος αλλου οπλου...αντε να το καταλαβει καποιος που δεν γνωριζει ομως...
Απλως το ''χωρις ασφαλεια'' ειναι πιο πιασαρικο... :yuck:
Ρε συ τι λες;;;:confused: :confused:
....
.... Ο φωτογράφος τον βεβαίωσε ότι πράγματι επρόκειτο για όπλο μάρκας Κλογκ 9 χιλ., από αυτά που δεν έχουν ασφάλεια. Προς επιβεβαίωση, του έδειξε μια ακόμη φωτογραφία στην οποία φαίνεται το κλείστρο του όπλου. .....
Όταν λοιπόν λες μαλακίες πιθανώς στο τέλος να σε πούνε και μαλάκα.....
Όταν λοιπόν λες μαλακίες πιθανώς στο τέλος να σε πούνε και μαλάκα.....
Πολύ περίεργο ρε φίλε να απολύονται όσοι λένε ανακρίβειες και να μην απολύονται όσοι τραβάνε όπλο.
Κάπως μου κάνει.....:wave2:
Πολύ περίεργο ρε φίλε να απολύονται όσοι λένε ανακρίβειες και να μην απολύονται όσοι τραβάνε όπλο.
Κάπως μου κάνει.....:wave2:
Δεν διαφώνησα στα παραπάνω... εξ' ού και το σχόλιό μου για την εκπαίδευση.
παιδια, τα οπλα δε τα εχουν για στολιδι...
οπως ειχα πει και στο αλλο θρεντ που κλειδωθηκε, ας μη κρινουμε ΧΩΡΙΣ να γνωριζουμε τι εγινε...
το οτι ενας μπατσος σκοτωσε ενα πιτσιρικι, δε παει να πει οτι οι μπατσοι ειναι φωνιαδες,οι μπατσοι ειναι ανθρωποι, και αυτος που σκοτωσε το παιδι ηταν ΑΡΡΩΣΤΟΣ ανθρωπος...
θα μπορουσε να ηταν ο ιδιος που πυροβολησε προχτες το μαθητη...
εγω εβλεπα χτες ενα βιντεακι που ειχαν στριμωξει καμια 20αρια αναρχομαλακισμενα 2 ματατζιδες και τους κοπαναγαν ανελεητα...
και αυτοι δε μπορουσαν να κανουν τπτ
εγω παντως αμα με ειχαν στριμωξει 20 με σκοπο να με σκοτωσουν και ειχα οπλο, δε θα το σξεφτομουν πολυ να το τραβιξω και να τους κανω σουροτηρι...
η κατασταση πλεον ειναι πολυ περιεργη και καλυτερα να προσεχουμε τι κανουμε οταν βγαινουμε εξω...
SnakeMJK
19/12/2008, 13:10
δεν νομίζω να χει γίνει κάτι τέτοιο, εννοώ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΕΙΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. έλεος... γι αυτό έγραφα....
Πάνος Σόμπολος ….οβερ…
Το καυτό θέμα της μάρκας του όπλου λύθηκε ….η σκευωρία του κατάπτυστου φωτορεπόρτερ ξεσκεπάστηκε….
Βρε κουτά το δάκτυλο ΔΕΝ είναι στην σκανδάλη …πλακιτσα κάνανε τα παιδία…απορώ πως δε το είδατε …οι πανικόβλητοι διαδηλωτές μπορείτε να σταματήσετε να τρέχετε…
Πάνος Σόμπολος …οβερ εντ αουτ
Για το τραπέζι των Χριστουγέννων η εκπομπή μας προτείνει
Χοιρινό με δαμασκηνά…
alximistis
19/12/2008, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
οπως ειχα πει και στο αλλο θρεντ που κλειδωθηκε, ας μη κρινουμε ΧΩΡΙΣ να γνωριζουμε τι εγινε...
το οτι ενας μπατσος σκοτωσε ενα πιτσιρικι, δε παει να πει οτι οι μπατσοι ειναι φωνιαδες,οι μπατσοι ειναι ανθρωποι, και αυτος που σκοτωσε το παιδι ηταν ΑΡΡΩΣΤΟΣ ανθρωπος...
εγω εβλεπα χτες ενα βιντεακι που ειχαν στριμωξει καμια 20αρια αναρχομαλακισμενα 2 ματατζιδες και τους κοπαναγαν ανελεητα...
εγω παντως αμα με ειχαν στριμωξει 20 με σκοπο να με σκοτωσουν και ειχα οπλο, δε θα το σξεφτομουν πολυ να το τραβιξω και να τους κανω σουροτηρι...
η κατασταση πλεον ειναι πολυ περιεργη και καλυτερα να προσεχουμε τι κανου
με οταν βγαινουμε εξω...
Γι αυτό ακριβώς δεν είσαι αστυνομικός!!!!!! Επειδή ΑΝ είχες όπλο σε μια παρόμοια φάση θα το είχες τραβήξει! Ακριβώς αυτή είναι η διαφορά. Υποτίθεται!!! Αλλά εφόσον φτάσαμε στο σημείο να προσπαθούμε να εξηγήσουμε τα λογικά και τα αυτονόητα... άστο καλύτερα.
Και για να μην αλλάζουμε θέμα... δεν γνωρίζω τους λόγους που απολύθηκε ο φωτορεπόρτερ αλλά μου ακούγεται απαράδεκτο και κατάπτιστο. Για άλλη μία φορά η "αδέσμευτη" δημοσιογραφία έκανε το θαύμα της. Μόνο να χύνει κροκοδείλια δάκρυα ξέρει... :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Γι αυτό ακριβώς δεν είσαι αστυνομικός!!!!!! Επειδή ΑΝ είχες όπλο σε μια παρόμοια φάση θα το είχες τραβήξει! Ακριβώς αυτή είναι η διαφορά. Υποτίθεται!!! Αλλά εφόσον φτάσαμε στο σημείο να προσπαθούμε να εξηγήσουμε τα λογικά και τα αυτονόητα... άστο καλύτερα.
Και για να μην αλλάζουμε θέμα... δεν γνωρίζω τους λόγους που απολύθηκε ο φωτορεπόρτερ αλλά μου ακούγεται απαράδεκτο και κατάπτιστο. Για άλλη μία φορά η "αδέσμευτη" δημοσιογραφία έκανε το θαύμα της. Μόνο να χύνει κροκοδείλια δάκρυα ξέρει... :(
oi αστυνομικοι ανθρωποι ειναι και δεν εχουν κανενα λογο να πεθανουν επειδη τους την πεφτουν 10 μλκισμενα που παιζουν πολυ GTA στο playstation και νομιζουν οτι μπορουν να βγουν εξω και να αρχιζουν να σκοτωνουν και να σπανε
στο βιντεο που σας λεω, εγω προδωπικα δεν ειδα 2 ''ματ'' να κοπανιουντε ανελεητα, ειδα δυο ανθρωπους να τους εχουν στριμωξει ΧΩΡΙΣ λογο 20 μαλακισμενοι με βλαβη στον εγκεφαλο(και εχω γνωρισει αρκετα τετοια ατομα) και να μην κανουν τιποτα, αντι να τους ξαπλωσουν...
και αυτοι μπηκαν σοβαρα τραυματισμενοι στην εντατικη...
και επειδη ισως ακουγεται οτι περνω το μερος των αστυνομων που τοσο πολυ μισει ο πολυς κοσμος, αντιστοιχα αν ειχα οπλο και μου την επεφταν 20 ματατζιδες για να με σκοτωσουν παλι θα το εβγαζα, και παλι θα τους πυροβολαγα...
oi αστυνομικοι ανθρωποι ειναι και δεν εχουν κανενα λογο να πεθανουν επειδη τους την πεφτουν 10 μλκισμενα που παιζουν πολυ GTA στο playstation και νομιζουν οτι μπορουν να βγουν εξω και να αρχιζουν να σκοτωνουν και να σπανε
στο βιντεο που σας λεω, εγω προδωπικα δεν ειδα 2 ''ματ'' να κοπανιουντε ανελεητα, ειδα δυο ανθρωπους να τους εχουν στριμωξει ΧΩΡΙΣ λογο 20 μαλακισμενοι με βλαβη στον εγκεφαλο(και εχω γνωρισει αρκετα τετοια ατομα) και να μην κανουν τιποτα, αντι να τους ξαπλωσουν...
και επειδη ισως ακουγεται οτι περνω το μερος των αστυνομων που τοσο πολυ μισει ο πολυς κοσμος, αντιστοιχα αν ειχα οπλο και μου την επεφταν 20 ματατζιδες για να με σκοτωσουν παλι θα το εβγαζα, και παλι θα τους πυροβολαγα...
Ενδιαφέρουσα άποψη….να γίνουμε όλοι vegetarians :beer:
TOLISTOLAROS
19/12/2008, 13:55
.... Ο φωτογράφος τον βεβαίωσε ότι πράγματι επρόκειτο για όπλο μάρκας Κλογκ 9 χιλ., από αυτά που δεν έχουν ασφάλεια. Προς επιβεβαίωση, του έδειξε μια ακόμη φωτογραφία στην οποία φαίνεται το κλείστρο του όπλου. .....
:confused: :confused: :confused:
Δηλαδή πώς φαίνεται το κλείστρο,τραβηγμένο;
Τί σχέση έχει το κλείστρο με την ασφάλεια του όπλου;
Απο το κλειστρο καταλαβαινεις τι οπλο ειναι, αλλα οτι οπλο και να ειναι Με η Χωρις ασφαλεια ΔΕΝ επρεπε να το εχει σε αυτη τη σταση... :)
Eδω και χρονια ακουω ανθρωπους να λενε για τα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι μπατσοι, παραδειγμα μια μολοτοφ ΔΕΝ θεωρειται οπλισμος οποτε δεν εχει δικαιωμα ο μπατσος να βγαλει πιστολι !
Δεν ξερω αν ειναι σωστο, παντως αυτη ειναι η δουλεια τους, αν δεν μπορουνε να την κανουν, ας πανε σπιτι τους !
Και ο γιατρος πριν ξεκινησει να επαγγελεται ξερει οτι καποτε μπορει να αντιμετωπισει... διωξη για λαθος χειρισμο σε εγχειρηση και να εκτισει πολλα χρονια φυλακη
(υπευθυνη θεση δηλαδη) !
Παρολα αυτα θελει να γινει γιατρος, μπραβο !
Καθε επαγγελμα εχει τα στραβα του, ο γιατρος τις ευθυνες του, ο μπατσος τους κυνδυνους και ουτω καθεξης !
Οποιος δεν κανει για το επαγγελμα απλως... ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ και γινεται ΜΑΝΑΒΗΣ !
Υγ. Εσυ θα δεχοσουν ας πουμε δασκαλος δειρει το παιδι σου επειδη ηταν πολυυυ ατακτο ? Οχι βεβαια, αυτη ειναι η δουλεια του...
alximistis
19/12/2008, 14:05
Όπως είπα και πριν... έχουμε καταντήσει να προσπαθούμε να εξηγήσουμε το αυτονόητο. Επειδή όμως είμαι τεμπελχανάς και βαριέμαι φρικτά να το κάνω αυτό και επειδή όταν απέναντι σου έχεις "τοίχο"... οκ σεβαστή η άποψη σου χαίρομαι που την εκθέτεις και γω την άκουσα την κρατάς εγώ κρατώ τη δική μου και γεια σας. :)
SnakeMJK
19/12/2008, 14:08
Το κλείστρο δεν είναι ανοιγμένο πάντως. αλλά και να ήταν, τι διαφορά κάνει; το ζουμί είναι τα όπλα να μένουν στις θήκες τους.
pkiriakou
19/12/2008, 14:12
Αποκλίεται να τους έχουν στριμώξει οι πιτσιρικάδες στην προκειμένη περίπτωση αφού άμα παρατηρήσουμε την φωτογραφία,ο άλλος αστυνομικός έχει τεντωμένο το χέρι σημαδεύοντας χωρίς όπλο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν βρίσκονται σε πραγματικό κίνδυνο, αλλιώς δεν θα έκανε χαβαλέ.
Πιο πιθανόν να το κάνει για τους υπενθυμίσει το γεγονός ότι έχουν όπλα και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν χωρίς δισταγμό, και χωρίς συνέπειες...αφού θα επικαλεστούν αυτοάμυνα....
Αποκλίεται να τους έχουν στριμώξει οι πιτσιρικάδες στην προκειμένη περίπτωση αφού άμα παρατηρήσουμε την φωτογραφία,ο άλλος αστυνομικός έχει τεντωμένο το χέρι σημαδεύοντας χωρίς όπλο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν βρίσκονται σε πραγματικό κίνδυνο, αλλιώς δεν θα έκανε χαβαλέ.
Πιο πιθανόν να το κάνει για τους υπενθυμίσει το γεγονός ότι έχουν όπλα και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν χωρίς δισταγμό, και χωρίς συνέπειες...αφού θα επικαλεστούν αυτοάμυνα....
φιλε μου δε μιλαω για τη φωτογραφια...
:smilea:
TOLISTOLAROS
19/12/2008, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sn7per
Απο το κλειστρο καταλαβαινεις τι οπλο ειναι, αλλα οτι οπλο και να ειναι Με η Χωρις ασφαλεια ΔΕΝ επρεπε να το εχει σε αυτη τη σταση... :)
Αυτό φίλε δεν μπορούμε να το κρίνουμε.Έξω απ'το χορό πολλά τραγούδια λέμε...Δεν ξέρουμε τί είδους απειλή μπορεί ν'αντιμετώπιζε εκείνη τη στιγμή και να το έβγαζε για εκφοβισμό.Οπότε δεν μπορούμε να κρίνουμε
Eδω και χρονια ακουω ανθρωπους να λενε για τα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι μπατσοι, παραδειγμα μια μολοτοφ ΔΕΝ θεωρειται οπλισμος οποτε δεν εχει δικαιωμα ο μπατσος να βγαλει πιστολι !
Όπλο είναι ο,τιδήποτε μπορεί να βλάψει άνθρωπο.Η μολότωφ που λες χαλαρά μπορεί να σε κάψει ή να σε σημαδέψει για μια ζωή...σαφώς και είναι όπλο
Και ο γιατρος πριν ξεκινησει να επαγγελεται ξερει οτι καποτε μπορει να αντιμετωπισει... διωξη για λαθος χειρισμο σε εγχειρηση και να εκτισει πολλα χρονια φυλακη
(υπευθυνη θεση δηλαδη) !
Παιδιά είτε μας αρέσει είτε όχι κάθε επαγγελματίας ενδέχεται κάποτε να κάνει λάθος,στατιστικά αν το δούμε δεν αποφεύγεται.
Απλά σε κάποια επαγγέλματα το λάθος προκαλεί βαβούρα ενώ σε άλλα όχι.
Άλλη βαρύτητα έχει το λάθος του σκουπιδιάρη και άλλη του γιατρού,μηχανικού,αστυνόμου.
Λάθη πάντα θα γίνονται.
Είναι πολύ βολικό να τους ξεχέζουμε και να ξεχνάμε ότι δεν είναι ρομπότ.
ΥΓ1:Δεν είμαι ούτε μπάτσος ούτε γιατρός
ΥΓ2:Πριν βάλεις την υπογραφή σου σκέφτηκες μήπως κάψουν το δικό σου μαγαζί;
pkiriakou
19/12/2008, 14:19
φιλε μου δε μιλαω για τη φωτογραφια...
:smilea:
Εγώ όμως μιλάω για την φωτογραφία και λέω ότι είναι απαράδεκτο ο κάθε ηλίθιος αστυνομικός να κρατάει όπλο και να του συμπεριφέρεται λες και είναι σφρίκτρα.
ο άλλος αστυνομικός έχει τεντωμένο το χέρι σημαδεύοντας χωρίς όπλο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν βρίσκονται σε πραγματικό κίνδυνο, αλλιώς δεν θα έκανε χαβαλέ.
Μη μασάτε ρε πάιδες. Ούτε καν ΜΑΤατζής δεν είναι.
Πιο πολύ για gangsta μαδαφακα που τραβαει φωτό για το νέο του cd τον κόβω. :wave2:
Εγώ όμως μιλάω για την φωτογραφία και λέω ότι είναι απαράδεκτο ο κάθε ηλίθιος αστυνομικός να κρατάει όπλο και να του συμπεριφέρεται λες και είναι σφρίκτρα.
ΣΥμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου...
:winka:
η μονη ασφαλεια ειναι το δακτυλο και για αυτο δεν είναι στην σκανδαλη,
η σταση στην δευτερη φωτο ειναι για βολη στον αερα.
ο καραγκιοζης ο πρωτος δεν ξερω τι ρολο βαραει, αυτος χωρις όπλο με την μπουκαλα νιτρο....
pkiriakou
19/12/2008, 14:53
H μπουκάλα περιέχει χημικά....απροστάτευτοι τελειως ε;;;; :confused: :confused:
Τους καιμενους τους βλεπω και τους λυπαμαι... :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Απροστατευτοι μπροστα σε τοσους τρελους...
Μη μασάτε ρε πάιδες. Ούτε καν ΜΑΤατζής δεν είναι.
Πιο πολύ για gangsta μαδαφακα που τραβαει φωτό για το νέο του cd τον κόβω. :wave2:
…ή κρητικός σε γάμο…
Να ζήσει η νύφη κι γαμπρός ….οοοοοοοοπα …
harvester
19/12/2008, 17:29
ετσι για να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους και να μην κλαψωμουνισζουμε για τον φωτογραφο.υπευθυνος υλης δεν ειναι ο φωτογραφος αλλα ο συντακτης.
επισης ο φωτογραφος εχει προισταμενο φωτογραφιας που καθοριζει ο ιδιος ποιες φωτογραφιες θα μπουν.
αν ειχε απολυθει για πολιτικους λογους τοτε θα επρεπε να ειχαν ξηλωσει.
α) τον προισταμενο φωτογραφιας
β) τον υπευθυνο υλης γιατι δεν αναφερε το γεγονος
γ) τον αρχισυντακτη που επετρεψε την δημοσιευση.
ο φωτογραφος απολυθηκε απλα γιατι μοιρασε την φωτογραφια παντου αρα καλα εκανε ο εργοδοτης του και τον εστειλε γιατι γι'αυτο τον πληρωνει, για την αποκλειστικοτητα.....
αντε τωρα βγειτε στους δρομους να τα σπασετε και για τον φωτογραφο ο οποιος οταν στελνει φωτογραφια σε διεθνη τυπο πληρωνεται καλα λεφτα.οσο για την διαροη απο συναδελφους του θελει να μας πει οτι χρησιμοποιουν εναν υπολογιστη?και αν ειναι ετσι ας τους εκανε μυνηση για κλοπη πνευματικων δικαιωματων.η φωτογραφια ακομα και σε ερασιτεχνικες εφημεριδες δινεται στον προισταμενο φωτογραφο ο οποιος ειναι υπευθυνος αν υπαρξει διαροη.επισης υπαρχει κλειστο κυκλωμα που μπορει να δει αν εχει μεταφερθει η φωτογραφια απο το δικτυο της εφημεριδας και οι υπολογιστες αφου διακινουνται τοσο σημαντικες πληροφοριες ειναι περιεργο να μην εχουν κωδικο
τωρα για την φωτογραφια και αν ειναι φωτοσοπια θα ηταν πολυ δυσκολο να την καταλαβει καποιος αν εγινε απο επαγγελματια και ειδικα σ'αυτη την αναλυση.οποτε οι εικασιες ειναι γτπ.
τωρα για τον μπατσο που σηκωσε το οπλο.θα τα πειτε εσεις καλυτερα σε αλλες 80 σελιδες.παντως τοσοι δολοφονοι μαζεμενοι να τρωνε ξυλο και να μην εχουν καταφερει να σκοτωσουν κανεναν μου κανει πολυ κουλο.
LsKostas
19/12/2008, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
με μια λεξη..........μου@@@@ια ολοι τους.τελος.μονο ξυλο τπτ αλλο.ωμη βια κ τπτ αλλο....
+1
harvester
19/12/2008, 17:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
+1
φωναξτε και τον ζαν κλον να βοηθησει:rotflmao: :rotflmao:
@panos
Φίλε το βιντεάκι που λες το έδειξε η Τατιάνα.
Ήταν απο τον αγώνα ΑΕΚ-Πανθρακικός(εκεί που πήγε ο Στυλιανίδης αφού είχε βγει στα μπουζούκια). Ακριβώς την επόμενη(Κυριακή)μετά το θάνατο του 16χρονου
Σκηνικά με μπάτσους που βαράνε χύμα κόσμο στο γήπεδο συμβαίνουν κάθε εβδομάδα, οπότε μην το συνδέεις με τα γεγονότα. Ξυλιές τέτοιες μπροστά στις θύρες ρίχνουν κάθε ΣΚ στα γήπεδα. Είτε γιατί πάνε να μπούν μέσα χωρίς εισιτήρια, είτε γιατί οι φιλοξενούμενοι πετάνε αντικείμενα, είτε γιατί δεν ακολουθούν οδηγίες όταν μπαίνουν στο γήπεδο και κινούνται σαν όχλος...
Όσοι έχουν σχετική εμπειρία απο γήπεδο έχουν δει σίγουρα περιπτώσεις να την πέφτει μια διμοιρία σε κόσμο(προσοχή δεν είπα απρόκλητα!!!).
Η μόνη διαφορά σε αυτήν την περίπτωση, όπως μου την περιέγραψε μια εβδομάδα νωρίτερα ένας παρών στο συμβάν. Είναι ότι συνήθως όταν αρχίζουν και βαράνε οι μπάτσοι ο κόσμος απομακρύνετε, ανοίγει, προσπαθεί να προστατευτεί. Στο συγκεκριμένο συμβάν ο κόσμος έκανε ακριβώς το αντίθετο. Πλησίαζε... Με αποτέλεσμα αντι να σπάσουν τον κόσμο, να τους σπάσουν οι φίλαθλοι...
Όντως άγριο το βίντεο, απο τα πιο βίαια που έχουν δείξει, αλλά δεν παύει να είναι σε γήπεδο και να μιλάμε με όρους γηπέδου και όχι κουκουλοφόρων και εξεγερμένων. Δυστυχώς η βία στα γήπεδα είναι κάτι χρόνιο και δεν έπαψε ή άλλαξε... Οπαδοί εναντίων οπαδών, οπαδοί εναντίων διαιτητών, παράγοντες εναντίων παραγόντων, μπάτσοι εναντίων οπαδών κλπ κλπ κλπ χρόνια τώρα το ανέκδοτο..
η κατασταση πλεον ειναι πολυ περιεργη και καλυτερα να προσεχουμε τι κανουμε οταν βγαινουμε εξω...
βιντεακια με 5-6 ΜΑΤατζήδες να βαράνε κοριτσάκια είδες?
harvester
19/12/2008, 19:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
δεν βαρεθηκατε ακομα να ψαχνετε ποιος εκανε η κοτα το αυγο ή το αυγο την κοτα?
παντως οπως ξαναειπα τοσοι δολοφονοι μαζι να μη σκοτωσουν κανεναν μου φαινεται εκτος απο ψυχιατρο θελουν και εκπαιδευση στην σκοποβολη :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
δεν βαρεθηκατε ακομα να ψαχνετε ποιος εκανε η κοτα το αυγο ή το αυγο την κοτα?
παντως οπως ξαναειπα τοσοι δολοφονοι μαζι να μη σκοτωσουν κανεναν μου φαινεται εκτος απο ψυχιατρο θελουν και εκπαιδευση στην σκοποβολη :rotflmao: :rotflmao:
δε νομίζω να είπε κανείς πως όλοι είναι δολοφόνοι..νταξ είπαμε...
Αλλά ανώμαλοι με πολλά απωθημένα που βγάζουν πάνω σε όποιον βρουν είναι σίγουρα σε μεγάααλο ποσοστό :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
eipa πουθενα οτι οι ματατζιδες ειναι οι καλοι της υποθεσης?
αμα βαρανε κοριτσακια ειναι για πολλες μπουφλες οι ανθρωποι(και αν προσεξεις για ανθρωπους μιλησα, δε με πιανεις ρε Νικο γμτ...)
eipa πουθενα οτι οι ματατζιδες ειναι οι καλοι της υποθεσης?
αμα βαρανε κοριτσακια ειναι για πολλες μπουφλες οι ανθρωποι(και αν προσεξεις για ανθρωπους μιλησα, δε με πιανεις ρε Νικο γμτ...)
και κοριτσάκια βαράνε και οτι βρουν μπροστά τους απομονομένο απο το πλήθος γενικά.
Και αυτό που προσωπικά με έκανε να τρελαθώ τελείως και να εξοργιστώ ακόμα περισσότερο ήταν οτι και οι ίδιοι προκαλούσαν και με ακραίο τρόπο,ψηνόντουσαν μονίμως δηλαδή για "νταβαντούρι"..
Και φυσικά προκαλούσαν και έβριζαν μόνο μαθητές...όταν έσκαγαν τίποτα "κουκουλοφόροι" κτλ με τις μολοτοφ στα χέρια,σταματούσαν οι προκλήσεις και τα μπινελίκια,έμπαινε φερμουάρ και έφευγε δακρυγόνο :wave2:
ρε ο φωτογραφος της καλυτερης φωτογραφιας ειναι δαυτος....!!!!
αφηστε τα μιση ...... :a017: και πιαστε το:a48:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=72048
Άλλο ένα βιντεάκι, με μπάτσο-μπαχαλάκηδες με λοστούς και πέτρες στα χέρια...
Πείτε πάλι ότι ντύνονται αναρχικοί για να κάνουν ευκολότερα συλλήψεις... Τις πέτρες τι τις θέλει? για κάλυψη απόκρυψη? Ε τότε να τους δούμε και με μολότοφ...
http://www.tvxs.gr/v2046
Cpt. Haddock
20/12/2008, 10:34
:a16: :a16: :a16: :a16: :a16: :a16: :a16: :a16: :a16: :a16: :a16: :a16: :a16: :a16:
http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=33958.0
kavouromana
20/12/2008, 15:43
Προτεινω τον αφοπλισμο της αστυνομιας και την ενδυματολογικη ταυτιση της με τον Αγγλο αστυνομικο της δεκαετιας του 60.
Προτεινω επισης την διδασκαλια αγγλικων με οξφορδιανη προφορα στους αστυφυλακες καθως και διδασκαλια καλων τροπων στα προτυπα αγγλων λορδων ωστε οταν θα τον καλεσουμε για καμμια κλοπη μοτοσσυκλεττας να πει στον κλεφτη: Ooohh dear can you please let the poor bike down and come with us if you want to the police station?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: