View Full Version : ισπανια?
αυριο φευγω για barcelona και μια και ειμαι σε αναζητηση εξοπλισμου(κρανος,μπουφαν,μποντες,γαντια) θα ηθελα ενα donate...πλακα κανω!!
μιας και θα παω εκει υπαρχει πιθανοτητα τα πραγματα που ζηταω να ειναι ποιο φτηνα εκει?? υπαρχει καποια καλη και αξιοπιστη ισπανικη εταιρεια ??
ευχαριστω...παιδια εαν ειναι και ξερει καποιος να απντησει μεχρι το απογευμα..μετα δεν εχει νοημα..ευχαριστω..
Αρχικά δημιουργήθηκε από calmen
αυριο φευγω για barcelona και μια και ειμαι σε αναζητηση εξοπλισμου(κρανος,μπουφαν,μποντες,γαντια) θα ηθελα ενα donate...πλακα κανω!!
μιας και θα παω εκει υπαρχει πιθανοτητα τα πραγματα που ζηταω να ειναι ποιο φτηνα εκει?? υπαρχει καποια καλη και αξιοπιστη ισπανικη εταιρεια ??
ευχαριστω...παιδια εαν ειναι και ξερει καποιος να απντησει μεχρι το απογευμα..μετα δεν εχει νοημα..ευχαριστω..
ελαφάκι για τον Κωστάκη..
Και εγώ πλάκα κάνω :p Γιατί δεν τα παραγγέλνεις από Γερμανία :confused: Δεν θέλει τίποτα εξεζητημένες γνώσεις..
τσάκο δύο καταστήματα
www.louis.de
www.fc-moto.de
και δεν ειναι πιο φτηνά.. είναι πολύ πιο φτηνά..
:winka:
Άντε και τώρα τσάκο μία μπύρα να τα χαζέψεις με την ησυχία σου :wave2:
http://www.motocard.com/
Ισπανική εταιρία με πολύ πράμα και με πολύ καλές τιμές και προσφορές.Τσέκαρε το :winka:
ευχαριστω ,θα παω να κοιταξω απο κοντα
Έχει αρκετά μαγαζιά και μάλιστα στο κέντρο ............
Βρες Η/Υ με internet και θα βρεις μπόλικα .........
Το motocard έχει 2 μαγαζιά στο κέντρο, το πιό εύκολο να βρεθεί είναι αυτό που είναι στη Sagrada Famiglia τον ημιτελή ναό του Gaudi και το άλλο είναι στις αρχές της Diagonal που είναι ακριβώς αυτό που λέει ............ ένας διαγώνιος δρόμος (λεοφόρος) που διασχίζει διαγώνια το μεγαλύτερο μέρος της πόλης ...... αν την ακολουθήσεις και είσαι ποδοσφαιρόφιλος περνάει σχεδόν έξω από το Camp Nu ......... αν είσαι fan της Barcelona ........
AAA, ντύσου καλά, κάνει ψοφόκρυο συνήθως αυτή την εποχή !!!
:wave2: :wave2: :wave2:
ναι τα βρηκα κατεβαζα και ινφο γα το πως παω ,ελπιζω να εχει και καλες τιμες..
οσο για βαρτσα..θα ριξω και ενα βλεφαρο:rotflmao: :rotflmao:
ευχαριστω παιδια
Αν θες και πληρ. για αξιοθέατα, φαγητό κ.λ.π. ......... ρώτα