PDA

View Full Version : FN 500 1913

nakedorange
15/10/2008, 08:38
Nα βαλω κατι και εγω...

Ηταν το πρωτο 4κυλινδρο που συμμετειχε σε αγωνα Isle of Man!

@ Δεν ειναι ιταλικο,δεν ειναι γιαπωνεζικο!

@ Παλαιοτερα οι ελληνικες ειδικες δυναμεις ειχαν οπλα κατασκευασμενα απο την ιδια εταιρια...

145389

sapila racing
15/10/2008, 09:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
Nα βαλω κατι και εγω...

Ηταν το πρωτο 4κυλινδρο που συμμετειχε σε αγωνα Isle of Man!

@ Δεν ειναι ιταλικο,δεν ειναι γιαπωνεζικο!

@ Παλαιοτερα οι ελληνικες ειδικες δυναμεις ειχαν οπλα κατασκευασμενα απο την ιδια εταιρια...

Δεν το λέω, αλλά αν θελεις να δεις ενα τέτοιο live, περνα απο το μαγαζί του Γουρουνα στην Καισαριανή.
Το εχει στη βιτρίνα του συνεργείου :smokin:

nakedorange
15/10/2008, 09:31
Στην αρχη νομισα οτι προκειται για ταβερνα :lol: ...μετα ειδα οτι μιλαμε για συνεργειο :D

Αν θες δωσε διευθυνση του Γουρουνα γιατι απο Καισαριανη ξερω οσο απο αεροπλανα...:winka:

stefanos
15/10/2008, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
Nα βαλω κατι και εγω...

Τι θα πεί παλαιότερα, λές και περάσανε αιώνες.Υπάρχουν νεότατοι άνθρωποι στο Forum που τα προλάβανε και εξ αναβολής μάλιστα.

stefanos
15/10/2008, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δεν το λέω, αλλά αν θελεις να δεις ενα τέτοιο live, περνα απο το μαγαζί του Γουρουνα στην Καισαριανή.
Το εχει στη βιτρίνα του συνεργείου :smokin:

Οπλο?

nakedorange
15/10/2008, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Τι θα πεί παλαιότερα, λές και περάσανε αιώνες.Υπάρχουν νεότατοι άνθρωποι στο Forum που τα προλάβανε και εξ αναβολής μάλιστα.

Μα νεοτατοι ανθρωποι παλαιοτερα εννουσα και εγω...

@ σορρυ για το σπαμ

@ Sap thank u

sapila racing
15/10/2008, 10:46
Δεν εχει όπλο, εχει μια μοτοσυκλέτα σαν της φωτό :eek:

Ειναι ο παλιός πρωταθλητής αγωνων δρόμου, κερδιζε μάλιστα με ΜΖ.

Τον φαντάζομαι τωρα να βλέπει κόσμο να μαζευεται μπροστα στο συνεργείο να την δεί! :lol:

filipp0s
15/10/2008, 12:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos

δηλ στις 22 σεπτεμβρίου θα έπρεπε να του είχαμε ευχηθει για τα 100στα του γενέθλεια!:eyepop:

:rotflmao: :rotflmao: