View Full Version : ...Γιατρέ μου... είμαι σοβαρά;
Τελικά τί έγινε ρε παίδες;
Άλλαξε ο χαρακτήρας του φόρουμ;
Πρόκειται μήπως να μετεξελιχθεί το moto.gr σε newsroom επιλεγμένων ειδήσεων;
Ναί... ξέρω. Ένα ακόμα "ανούσιο" θρέντ, ενώ θα μπορούσα να συμμετέχω σε κάποιο παρόμοιο.
Ένα θρέντ όμως, κάποιου που θυμάται το moto.gr ως μοτοσυκλετιστικό φόρουμ.
Μάλλον αρρωστήσαμε. Γεμίσαμε ιούς. Μάς πνίξαν τα μικρόβια.
...Γιατρέ μου... είμαι σοβαρά;
Απο 125 τρέχοντα θέματα (τωρα), τα 3 ΔΕΝ ειναι θέματα μοτοσυκλέτας, και ΤΟ ΕΝΑ αφορά το γεγονός που συγκλονίζει την Ελλάδα!!!
Αν το θεωρείς υπερβολικό να μας απασχολεί το κυρίαρχο θέμα των ημερών, και να καταλαμβάνει το
2,5% των θρέντ, τότε με συγχωρείς, αλλα πρέπει να βάλεις και το κεφάλι στο χώμα σαν την στρουθοκάμηλο...........!
Οσο και να ενοχλεί κάποιους, το γεγονός συνέβη, και οι χρήστες, (κατά τα φαινόμενα) δεν το ξεχνάνε!!
υπάρχουν (επαναλαμβάνομαι) 120 άλλα θέματα, για μοτοσυκλετιστές, αμέτοχους στα κοινωνικά δρώμενα!!
αλλιως ρε μαγκες δεν θα ειχε πλακα ... δεν θα ηταν FORUM ...OWNERS MANUAL θα ηταν...:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Απο 125 τρέχοντα θέματα (τωρα), τα 3 ΔΕΝ ειναι θέματα μοτοσυκλέτας, και ΤΟ ΕΝΑ αφορά το γεγονός που συγκλονίζει την Ελλάδα!!!
Αν το θεωρείς υπερβολικό να μας απασχολεί το κυρίαρχο θέμα των ημερών, και να καταλαμβάνει το
2,5% των θρέντ, τότε με συγχωρείς, αλλα πρέπει να βάλεις και το κεφάλι στο χώμα σαν την στρουθοκάμηλο...........!
Οσο και να ενοχλεί κάποιους, το γεγονός συνέβη, και οι χρήστες, (κατά τα φαινόμενα) δεν το ξεχνάνε!!
υπάρχουν (επαναλαμβάνομαι) 120 άλλα θέματα, για μοτοσυκλετιστές, αμέτοχους στα κοινωνικά δρώμενα!!
Φίλε Χρήστο, μόνο και μόνο που μπήκες στον κόπο να εξαγάγεις έγκυρα στατιστικά δεδομένα περί τών θεμάτων που τρέχουν στο φόρουμ, προκειμένου να μ' ενημερώσεις, σού βγάζω το καπέλο!
Πραγματικά... δέν το είχα προσέξει! Μου άνοιξες τά μάτια.
Ξαναπηγαίνω λοιπόν στον λήθαργό μου, αυτόν του αναγνώστου που κουνά το κεφάλι πέρα- δώθε αμίλητος.
Θα με ξυπνήσει κάποτε ο θόρυβος απ' το καζανάκι, που θα τραβηχτεί για να ξεπλύνει τη λέρα που μας περιτρυγυρίζει...
Καληνύχτα σας...
:ZZZ:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
για να ξεπλύνει τη λέρα που μας περιτρυγυρίζει...
Καληνύχτα σας...
:ZZZ:
καλό είναι πριν κρίνουμε οτι μας περιτριγυρίζει, να κοιτάμε μέσα μας.
Την εκάστοτε τριγύρω λέρα, ΊΣΩΣ, να την παράγει η γενιά μας!:(
καλή σου νύχτα και όνειρα γλυκά:ZZZ:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
αλλιως ρε μαγκες δεν θα ειχε πλακα ... δεν θα ηταν FORUM ...OWNERS MANUAL θα ηταν...:beer:
Είδα κι εγώ εξακόσια τόσα μηνύματα και ψάρωσα...
Αναζήτηση...
Προβολή μηνυμάτων χρήστη...
http://www.moto.gr/forums/search.php?s=&action=showresults&searchid=2551935
και... μάλλον δέν χρειάζεται ν' ανησυχώ πλέον...
Edit: Είμαι αδιόρθωτος! Ξέχασα τις μπύρες! Στην υγειά μας λοιπόν...
:beer: :beer: :beer:
Κι εγώ συμφωνώ παλικάρι με τον SVX όσον αφορά το owners manual. Α και που 'σαι αν κάνεις για 'μενα search μάλλον θ' απογοητευτείς. Τουλάχιστον τα 1200 ποστ είναι σε θέματα που αφορούν τη μοτοσυκλέτα. Αλλά δε σου δίνω και τελείως άδικο παρότι οι περισσότεροι μπαίνουμε για να χαλαρώσουμε από τις δουλειές μας και ναι θα διαβάσουμε και για μοντέλα και για χώμα και για διαδρομές αλλά θα θελήσουμε να μάθουμε και να συζητήσουμε με ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε ένα κοινό πάθος (τη μοτοσυκλέτα ως τρόπο ζωής) για θέματα που αφορούν το Ελλαδιστάν αλλά και για ανέκδοτα κλπ. Δε χρειάζεται να είσαι απόλυτος. Μπορεί να είχες να μπεις αρκετό καιρό αλλά όσοι είμαστε εδώ έχουμε πάει κι ένα βήμα παραπέρα ώστε να θέλουμε να συζητήσουμε με τους συμφορουμίτες και για άλλα θέματα πέραν των moto.
Φιλικά :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
Είδα κι εγώ εξακόσια τόσα μηνύματα και ψάρωσα...
Αναζήτηση...
Προβολή μηνυμάτων χρήστη...
http://www.moto.gr/forums/search.php?s=&action=showresults&searchid=2551935
και... μάλλον δέν χρειάζεται ν' ανησυχώ πλέον...
Edit: Είμαι αδιόρθωτος! Ξέχασα τις μπύρες! Στην υγειά μας λοιπόν...
:beer: :beer: :beer:
δεν ειναι δυσκολο...ΑΝ κι εσυ λες καλημερα στο Φορουμ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και βαζεις απο ενα SMIley σε ΚΑΘΕ ανεκδοτο... σε ενα μηνα θα χτυπησεις τα 8000 ποστς:hypnotize :rotflmao: :rotflmao: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
καλό είναι πριν κρίνουμε οτι μας περιτριγυρίζει, να κοιτάμε μέσα μας.
Την εκάστοτε τριγύρω λέρα, ΊΣΩΣ, να την παράγει η γενιά μας!:(
καλή σου νύχτα και όνειρα γλυκά:ZZZ:
:beer: