View Full Version : Σε ξυπνάει καλώς, ρε παιδί μου!
Εχετλαίος
22/12/2008, 11:13
Έυσημος μνεία στον παπού που παραβίασε το στοπ (θηριωδώ διαστάσεων λόγω των εκεί περιστατικών) 7 και κάτι το πρωί και που με έκανε να κάνω το πιο απότομο φρενάρισμα της δεκαετίας και παραλίγο να γίνω κονσέρβα από το φορτηγό που με ακολουθούσε.
Παραβιάζει το στοπ, κόβει αριστερά πολύ άτσαλα (δεν μπορούσε προφανώς λόγω της ταχύτητας που είχε να προλάβει να κόψει το τιμόνι στο opel corsa του '85), ανοίγει η πόρτα του (!) και χτυπά παρκαρισμένο αυτοκίνητο οπότε γυρίζει και ξανακλείνει με δύναμη. Ο παπούς πατάει γκάζι και εξαφανίζεται παραβιάζοντας και 2ο στοπ στο βάθος του δρόμου (από Mπότσαρη παράλληλα με το Φράγκικο προς ΒΙΟΧΥΜ).
Και όλα αυτά υπό καταρακτώδη βροχή.
Έτσι, για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα ρε παιδί μου! Να ξενυστάξεις καλά-καλά πρωινιάτικα!
Και εις ανώτερα.
Σουπερ ο παππους.Με τις πορτες μπαινει στις στροφες.Αφου δεν επαθες τπτ κι εμεινε μονο η τρομαρα ολα καλα.
XJR_Billy
22/12/2008, 12:00
Πάντως ξύπνησες για τα καλά έτσι?:lol: :lol:
Ευτυχώς δεν χτύπησες φίλε μου γιατό από μλκς......
Όσους θέλεις...
Πάντα όρθιος! :beer: :beer:
Μια λαμπαδα στο αγιο και ξοφλησες την εξυπηρετηση....
μακρυα απο μας!!!!
:mad:
sergiosm
22/12/2008, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Σε ξυπνάει καλώς, ρε παιδί μου!
Πράγματι όμως, ΑΝ δεν σε σκοτώσει, σε ξυπνάει για τα καλά ...
devil's animal
22/12/2008, 13:22
δεν ξερω πραγματικα αν πρεπει να λυπηθω ή να νευριασω...:rolleyes:
αφου εισαι καλα...γ@μησε τα τα αλλα..περνα καλα με την οικογενεια σου και ξεχνα τα ολα!
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αφου εισαι καλα...γ@μησε τα τα αλλα..περνα καλα με την οικογενεια σου και ξεχνα τα ολα!
:beer: :beer: :beer:
+1
Αυτοί οι παππούδες πια... :mad:
700_Thespieis
22/12/2008, 13:53
Εγω σε περιπτωσεις με παππουδες,σταματαω διπλα τους,χτυπαω το τζαμι και τους ρωταω:
"Πας που πας στον ταφο,πρεπει να παρεις και αλλους μαζι σου??Κριμα δεν ειναι?"
το τι ακολου8ει δεν το λεω,μπορει να με κλεισουν μεσα:lol:
bentouza
22/12/2008, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
Εγω σε περιπτωσεις με παππουδες,σταματαω διπλα τους,χτυπαω το τζαμι και τους ρωταω:
"Πας που πας στον ταφο,πρεπει να παρεις και αλλους μαζι σου??Κριμα δεν ειναι?"
το τι ακολου8ει δεν το λεω,μπορει να με κλεισουν μεσα:lol:
:rotflmao:
Μετά το πρωινό sex όντως είναι κάτι που σε ξυπνάει. Α ναι και μετά απ'΄την απελπισμένη προσπάθεια να ξυπνήσεις πρωινό Δευτέρας καταβροχθίζοντας μια καυτερή πιπεριά ωμή χωρίς όμως να τη βουτήξεις στον ελληνικό και να χάσει τη γεύση της.
Αφού είσαι καλά ξέχασε το. Τί να πεις;
Μερικές φορές πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι να προκαλέσεις επεισόδιο να έρθει αστυνομία να πάρεις τα στοιχεία του και να τηλεφωνείς πρωί μεσημέρι βράδυ σπίτι του μέχρι να πετύχεις το γιο του ή την κόρη του να τους πεις δυο λόγια μπας και τον κάνουν μια απόσυρση.
Φρίκη η κατάσταση με τα γερόντία.
φιλε χτυπα ξυλο που γλυτωσες αν και πεθανα στα γελια απο την περιγραφη:D :beer:
oι παππουδες ειναι οτι χειροτερο μπορει να πετυχει κανεις στο δρομο!:confused: :confused:
αυτοι δε με τα ποδηλατα ειναι τερμα αψυχολογητοι!και δεν υπαρχει στανταρ τροπος αντιμετοπισης............ο καθενας ειναι αλλο level :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!!
για παραδειγμα:βολταρεις αμεριμνος (αλλα παντα σταντ-μπαϊ για την καφριλα που θα συμβει)
και παρατηρεις οτι ενας γεροντας,μεταξι 70+ και ταφου,να ξεκινα απο το πεζοδρομιο δεξια με πορεια
εκπληξη προς το απεναντι στενο κανοντας ελαφρα ζιγκ-ζαγκ(λογω παρκινσον)!
ενστικτοδως τα δαχτυλα ακουμπανε τα φρενα και την κορνα,ενστικτοδως επισης δεν κορναρεις(μη σου μηνει και στα χερια απο καρδια)!τον πλησιαζεις προσεκτικα καθως σαν ειδος οι παππουδες ειναι απροβλεπτοι:lol: και μπορει να πεσει πανω σου σε ανυποπτο χρονο!αφου εισαι τοσο κοντα μπορεις να του μιλησεις για να σε παρει χαμπαρι μιας που ολη του η αυτοσυγκεντρωση παει στο να ισοροπισει στο ποδηλατο!τωρα το τι θα του πεις ειναι σχετικο και παει αναλογα με την υπομονη και τη διαθεση του καθενος!αν λεω αν δεν χασει τον ελενχο του ποδηλατου και δεν πεσει πανω σου η οπουδηποτε αλλου ο εξαψαλμος που θα ακουσεις ειναι παντα ο ιδιος εμπεριεχοντας ατακες του τυπου:
α)δεν ειναι ολος ο δρομος δικος σας αλητες με τα μοτοσακα κτλ
β)στα νιατα μας εμεις σεβομασταν του μεγαλητερους, αλητες με τα μοτοσακα κτλ
γ)αν ημουνα δεκα χρονια νεοτερος θα εδειχνα εγω,που θα μου πεις εμενα ετσι,
παλιοαλητη με το μοτοσακο κτλ
:lol: :rotflmao: :lol:
μεταξι 70+ και ταφου
:bawl: :bawl: :rotflmao: :lol: :lol:
DrIoannis
22/12/2008, 17:15
Είναι που είναι επικίνδυνα εκεί τα στενά,κυκλοφορούν και τα γερόντια ,άστα να πάνε!