Σύνδεση

View Full Version : Γάντια Uvex απο πού;

danaos75
22/12/2008, 23:18
Ήρθε η ώρα για αλλαγή στα παλιά μου γαντια Colori. Κλίνω προς τα UVEX, γιατί μόνο καλά έχω ακούσει. Αλλά στο net δεν βρίσκω ΠΟΥΘΕΝΑ γαντια UVEX τουλαχιστον να δω τι έχει να προσφέρει η εταιρεία; Αν ξέρει κάποιος κάποιο site η on-line shop, η off-line shop (aka κανονικό κατάστημα στην Αθήνα), παρακαλώ όπως με πληροφορήσει σχετικώς...
Ευχαριστώ

;)

Επίσης αν κάποιος έχει προηγούμενη εμπειρία απο UVEX γαντια ας γράψει κανα σχολιο εεε....
με ενδιαφέρουν καθαρα χειμερινα γαντια 100% αδιαβροχα και οσο γινεται ζεστα, καλο θα είναι να έχουν και κανενα προστατευτικούλι.

filipp0s
22/12/2008, 23:47
uvex απο όσο ξέρω εχει το motomarket :wave2:

SVX
22/12/2008, 23:55
εγω εχω ORINA για χειμωνα και για πηγαινε ελα μεσα στην πολη εχω MECHANix
'

τι να πω....εκει που αρχιζει η προστασια απο το κρυο ...τελειωνει η αισθηση στα σκριπ...
σκεφτομαι τωρα να παρω τα ισοθερμικα -εσωτερικα για να τα φοραω κατω απο τα MECHANIX
γιατι τα χειμωνιατικα ΜΟΝΟ για ταξιδι με βολευουν...οχι για φαναρια...:sad:

150843

danaos75
29/12/2008, 11:21
Για να μην ανοίγω άλλο thread το γράφω εδώ, εφοσον αποτελει συνέχεια της αναζήτησης μου για νεα γαντια...

τελικά κατέληξα σε αυτά μετα απο πολύ ψαξιμο σε διαφορα moto site με reviews αναβατων moto, και τεστ εξοπλισμου.

Όποιος μπορεί να μου πει που θα βρω REVIT σε Ελλάδα ή σε e-shop, τα χερακια μου θα το εκτιμουσαν ιδιαιτερα, ευχαριστώ παιδες και αν καποιος έχει προσωπική εμπειρία απο τα συγκεκριμένα ή απο αλλα της REVIT, ευχαριστως ακουω σχολια, εγω ένα παντελόνι έχω REVIT 4 χρονια τωρα και είμαι 100% ικανοποιημένος απο βροχη και κρυο.

FAHRENHEIT H2O
Product code: FGW022
The FAHRENHEIT is the top of the line winter glove for the all seasonrider. This glove features the active Schoeller® PCMinsulator which keeps the hands at a constant comfortable temperature.
The impact protection level of the FAHRENHEIT features a Carbon hard shell knuckle part that is integrateddirectly underneath the leather to reduce the amount of stitchesand adds an unrepeated look. Silicon injected padding at the sideof the palm and pink allow for extra comfort and protection. TheFAHRENHEIT is also available in a ladies version and is a mustfor all cold weather riders.

151225

AUFGEBRACHT
29/12/2008, 11:33
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Categories/motorradhandschuhe-motorcycle-gloves/REVIT-Handschuh-Gloves

danaos75
29/12/2008, 11:46
ευχαριστώ φίλε μου αλλα όπως θα δεις και εσυ απο την σελίδα που μου έστειλες δεν έχει το συγκεκριμένο μοντέλο.

:p

AUFGEBRACHT
29/12/2008, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
ευχαριστώ φίλε μου αλλα όπως θα δεις και εσυ απο την σελίδα που μου έστειλες δεν έχει το συγκεκριμένο μοντέλο.

:p

Νωρίτερα ζήτησες κάποιο e-shop που να έχει γάντια της Rev'it γενικά...Το ξέρω πως δεν έχει το συγκεκριμένο μοντέλο απλά την πόσταρα μήπως σε ενδιέφερε:wave2:

danaos75
29/12/2008, 20:26
ευχαριστώ, τελικα πήρα αυτο γιατι δεν την παλευα αλλο απο το κρυο, και βαρεθηκα να ψαχνω. Πρωτες εντυπώσεις πολύ θετικές σε αισθηση και ανεση, θα ακολουθήσουν και εντυπώσεις απο αντοχη σε βροχή και κρύο.

Revit Shoot H20 winter glove black

151269

Julius
30/12/2008, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
ευχαριστώ, τελικα πήρα αυτο γιατι δεν την παλευα αλλο απο το κρυο, και βαρεθηκα να ψαχνω. Πρωτες εντυπώσεις πολύ θετικές σε αισθηση και ανεση, θα ακολουθήσουν και εντυπώσεις απο αντοχη σε βροχή και κρύο.

Revit Shoot H20 winter glove black

apo pou man? kai se ti timi?

dose kai kamia pliroforia extra, kai ta dika mas xerakia krionoun

danaos75
30/12/2008, 16:07
jul απο το "δικυκλο" στην βούλιαγμένης, 83 πρώτη τιμή 75 μου τα αφησε.

αυτο http://eshop.dikyklo.gr/ αν και το e-shop δεν ειναι πληρως ενημερωμένο.

Έχουν πολύ καλή εφαρμογή, αυτό μπορώ να πω για την ώρα, και στο πρωινο κρυο 5 C περίπου, δεν κατάλαβαν τίποτα για 15-20 λεπτα μέχρι την δουλειά μου.