Σύνδεση

View Full Version : Φασαριες βραδυατικα...

Sn7per
23/12/2008, 03:29
¨Περιστατικο πριν απο 2 ωρες.
Λοιπον κατεβαινω σε ενα δρομο με το αμαξι μου και ξαφνικα πεταγεται ενα μεγαλο τζιπακι απο ενα στενο ωστε να προλαβω ισα ισα να φρεναρω....

Ακολουθαω και μετα απο λιγο (ετυχε να μενει εκει κοντα) και σταματαει...
Σταματαω και εγω και του λεω....

"καλα ρε φιλε και αν πιγαινα με 20 κμ παραπανω τι θα γινοταν ?"

"Και με ποσο πηγαινες ρε φιλε... " μου λεει με αναιδια ο τυπος....

"με 50 πηγαινα ρε μαλακα" λεω

Μολις το ακουσε λοιπον βγαινει (πρωτος φυσικα) απο το τζιπακι ταχα να με δειρει και να με "αρπαξει" απο το παραθυρο του συνοδηγου.

Του λεω "¨μη στεναχωριεσαι φιλε βγαινω"

Βγαινω λοιπον και εχει προλαβει να ερθει απο την μερια μου. (απιστευτα επιθετικος, και εγω δεν συνηθηζω να κανω φασαριες ξυλο και λοιπα.)

Πιανομαστε στα χερια και καταλυγει στο οδοστρομα με εμενα απο πανω να του φωναζω, η γυναικα απο διπλα του να οριεται και να φωναζει.

"Φιλε να σου εξησω μου λεει, απο νοσοκομειο ερχομαι και εχω προβλημα στο ποδι...."

Αμεσως τραβιχτηκα και του ειπα ηρεμα ηρεμα οτι εκανε μαλακια και οτι εχω δικαιωμα να "Τρεχω" μεσα στην πολη με 50 χμ την ωρα.... Και επεισης ΠΡΕΠΕΙ πριν βγει απο στοπ να κοιταει....

Τελος παντω μολις ιρεμισαν τα πραγματα μου λεει "ενταξει τα 50 χμ σαν οριο ειναι μαλακιες"...

"Οχι ειναι ο νομος του λεω"

ερωτηση 1. Τελικα ρε παιδια μηπως φταιω και κανω λαθος ?

ερωτηση 2. Αφου ειχε καρφια στο ποδι γιατι ηρθε με περισσιο θαρος να με.... δειρει... ?

Καλα η γυναικα του μου εριχνε σφαλιαρες "ΜΑΛΑΚΑ προσπαθουμε να του σωσουμε το ποδι τοσα χρονια και ηρθες εσυ..."

Μα αυτος κατεβικε κατω να με δειρει, εγω υποτιθεται αμυνομαι που να ξερω για τα καρφια στα ποδια του ?
(μπροστα στο αμαξι μου το περιστατικο και το δικο του 10 μετρα μακρια....)

Πειτε κατι για το θεμα γιατι εχω φρικαρει καπως...
Στεναχωριεμαι για το ποδι του φιλου γιατι μαλλον χειροτερα το εκανα απ οτι καταλαβα....

Υγ. Την πρηγουμενη μερα εκανα και εγω την ιδια μαλακια πχ βγηκα απο ενα στενο χωρις να δω και ενας τυπας σταματησε διπλα μου και μου ειπε "ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ? ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ"

και του απαντησα ως εξης "εχεις δικιο φιλαρακι, οτι και να πεις εχεις δικιο"....

Ηδια αντιμετωπιση περιμενα...

Υγ2. Ολα εγιναν ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα ειπα χωρις σταγονα υπερβολης, πρωτος εβρισα το παραδεχομαι...

:confused:

XJR_Billy
23/12/2008, 07:56
Καλύτερα να αποφεύγονται οι τσαμπουκάδες στο δρόμο...
Μόνο κακό μπορούν να κάνουν...

makis206
23/12/2008, 08:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sn7per
Πειτε κατι για το θεμα γιατι εχω φρικαρει καπως...
Στεναχωριεμαι για το ποδι του φιλου γιατι μαλλον χειροτερα το εκανα απ οτι καταλαβα....

Το μεγαλύτερο φταίξιμο είναι δικό του και όλος ο σαματάς ξεκίνησε απ'τον ίδιο, δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να μας σκοτώσουν παραβιάζοντας τους κανόνες κι αν τους τη γλυτώσουμε να μας κάνουν τόπι στο ξύλο για το γαμώτο, αυτό πιστεύω εγώ.

Προσωπικά δεν θα τον έβριζα τόσο εύκολα αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θα καθόμουν να με γ@μήσει κιόλας, ήξερε πολύ καλά το πρόβλημά του και βγήκε τσαμπουκαλεμένος απ'το αυτοκίνητο, πολύ μεγαλύτερη μαλακία απ'τη δική σου.. κοίτα ρε κάτι άνθρωποι δηλαδή, να σε βάζουν σε μπελάδες στα καλά του καθουμένου..

makis206
23/12/2008, 08:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy

Το πιο σωστό είναι αυτό βέβαια :beer:

LsKostas
23/12/2008, 08:13
Κατ εμε μια χαρα συμπεριφερθηκες

Το "ποιος εβρισε πρωτος" τ ακουω βερεσε καθως σε τυχον ατυχημα ΕΣΥ θα ησουν ανασκελα και θα σε τρεχαν στα νοσοκομεια Χριστουγεννιατικα οι δικοι σου.(φτου φτου :nono: )

Δεν ειναι θεμα τσαμπουκα η μαγκιας , ειναι το πως απαιτεις να σε αντιμετωπιζουν οι υπολοιποι οδηγοι.

Σαν ΑΝΘΡΩΠΟ δλδ και οχι σαν κινητο εμποδιο σε 2 ροδες...

Καλα Χριστουγεννα Sn7per και παντα ορθιος :beer:

notakos600
23/12/2008, 08:17
Οι τσαμπουκάδες και το ξύλο στο δρόμο μόνο κακό τέλος έχουν.
Φαντάσου το χειρότερο σενάριο, να παραπατούσε, λόγω του ποδιού και να χτυπούσε το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο.
Φόνος από πρόθεση και άντε βρες άκρη.
Βάζω τις ασφάλειες στις πόρτες και κάνω τον μακάκα, δεν αξίζει να μπλέξεις με τον κάθε καραγκιόζη που κυκλοφορεί εκεί έξω.

SVX
23/12/2008, 08:35
γιατι δεν τουσπασες και το καλο το ποδι.....? εβαλε βιδες στο ενα κι αντι να κουλαρει για να γιανει ψαχνει τσαμπουκαδες...τον ετρωε ο κ0λος του:evil:

LogOutGoRide
23/12/2008, 08:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
γιατι δεν τουσπασες και το καλο το ποδι.....? εβαλε βιδες στο ενα κι αντι να κουλαρει για να γιανει ψαχνει τσαμπουκαδες...τον ετρωε ο κ0λος του:evil:

+599

Και η γυναίκα του αντί να αρχίσει τις σφαλιάρες στον δικό της κατηγορούσε εσένα;:nono:

Τέλος η ιστορία φίλε μην σκας την ψυχή σου άλλο , δεν αξίζει, αλλά όχι ξανά τσαμπουκάδες στον δρόμο, γιατί δεν ξέρεις ποτέ την κατάληξη που μπορεί να έχουν. :beer:

odt
23/12/2008, 09:12
κοίτα μην αρχίσει να σε κυνηγάει (δικαστικά) επειδή θα τραβάει ζόρια με το ποδι του....

sergiosm
23/12/2008, 11:04

Έτσι ακριβώς.

Μην ξεχνάτε ότι πριν λίγο καιρό κάποιος τράβηξε πιστόλι και σκότωσε για ένα stop.

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ
:wave2:

Sn7per
23/12/2008, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Το μεγαλύτερο φταίξιμο είναι δικό του και όλος ο σαματάς ξεκίνησε απ'τον ίδιο, δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να μας σκοτώσουν παραβιάζοντας τους κανόνες κι αν τους τη γλυτώσουμε να μας κάνουν τόπι στο ξύλο για το γαμώτο, αυτό πιστεύω εγώ.

Προσωπικά δεν θα τον έβριζα τόσο εύκολα αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θα καθόμουν να με γ@μήσει κιόλας, ήξερε πολύ καλά το πρόβλημά του και βγήκε τσαμπουκαλεμένος απ'το αυτοκίνητο, πολύ μεγαλύτερη μαλακία απ'τη δική σου.. κοίτα ρε κάτι άνθρωποι δηλαδή, να σε βάζουν σε μπελάδες στα καλά του καθουμένου..

Η αληθεια ειναι οτι τον εβρισα γιατι στο τελος θα εβγαινε και απο πανω, οτι δηλαδη ειμαι μαλακας που "ετρεχα"....

Ετσι καταλαβα δηλαδη...

XJR_Billy
23/12/2008, 11:25
Η αληθεια ειναι οτι τον εβρισα γιατι στο τελος θα εβγαινε και απο πανω, οτι δηλαδη ειμαι μαλακας που "ετρεχα"....

Ετσι καταλαβα δηλαδη...

Αδερφέ δεν είπε κανένας ότι δεν έχεις δίκιο, έχεις και με το παραπάνω μάλιστα, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει (μακριά από όλους μας) πτώση ή τραυματισμός, είναι καλύτερα να δίνεις τόπο στην οργή, γιατί πολλά μπορούν να συμβούν...

mivvo
23/12/2008, 11:28

Σωστος!

harvester
23/12/2008, 13:18
ετσι εγινε και με εναν φιλο μου στην μυτιληνη μονο που την μαλακια την εκανε ο φιλος μου.
του ζητησε συγνωμη και κατεβαινει αυτος για τσαμπουκαδες.
μαλιστα παει στο αυτοκινητο του και τον αρχιζει στις μπουνιες.
κατεβαινει ο φιλος μου και μιας και ειναι ποδοσφαιριστης τον τραβαει μια κλωτσα στο προσωπο και του σπαει ολα τα μπροστινα δοντια και ο αλλος πεφτει λυποθημος κατω.

κριβοταν σε σπιτια φιλων για να γλυτωσει το αυτοφορο.
δυστυχως και δικιαο να εχεις απο την στιγμη που χειροδικεις δεν σε σωζει τιποτα στο δικαστηριο.

Sn7per
23/12/2008, 13:28
Αν ζητουσε συγνωμη δε θα υπηρχε θεμα...

Το θεμα ειναι οτι Και εκανε την μαλακια του ΚΑΙ ηθελε να μου βγει και απο πανω ΚΑΙ στην τελικη να με δειρει κιολας... Ελεος.

Νταιλικια, ποτε δεν κανω...

devil's animal
23/12/2008, 13:46
Αν ζητουσε συγνωμη δε θα υπηρχε θεμα...

Το θεμα ειναι οτι Και εκανε την μαλακια του ΚΑΙ ηθελε να μου βγει και απο πανω ΚΑΙ στην τελικη να με δειρει κιολας... Ελεος.

Νταιλικια, ποτε δεν κανω...

με βαση αυτο κινηθηκες πολυ σωστα!

αλλα επειδη παιζουν και κουμπουρια πλεον καλο ειναι να μην κανουμε ηρωϊσμους...:rolleyes:

Dr Luv
23/12/2008, 14:08
Φίλε δίκιο είχες, αλλά δεν έχει καμμία σημασία. Αν μπορείς να φύγεις φύγε! Η μάνα του φευγάτου δεν έκλαψε ποτέ...

idomeneas
23/12/2008, 14:38
ακριβώς αυτό...
έτσι και αλλιώς ούτε ο πρώτος καραγκιόζης που θα συναντήσεις είναι και το χειρότερο ούτε ο τελευταίος...
οπότε τους γράφεις στα π@π@ρια σου...
τους κάνεις και την κίνηση που αντικατροπτίζει
τι γρόθοι είναι :a31: :a31: :a31: και άντε γεια...

Aggelos_SV
23/12/2008, 14:46
Εγώ ΑΝ ήμουν με κουτί,ΑΝ ήταν σχετικά παλιό,ΑΝ είχα κι άλλο μεταφορικό μέσο θα του τράβαγα έναν τράκο όλο δικό του.Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση,ένα καλό φάσκελο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...
Άντε πια με τα νιαμού που περνάνε τα STOP αβέρτα:evil:

lakou636
23/12/2008, 17:15
μηπωσ το περιστατικο που λεσ διαδραματιστηκε δαμαρεωσ και ηρ.σκοπευτηριου στην καισαριανη?

Road67
23/12/2008, 17:49
Εγώ είμαι της άποψης οτι όταν του απάντησες πως πήγαινες με 50 το ''ρε μαλάκα'' δε χρειαζόταν. Αυτόπυροδότησε την κατάσταση.
Και για να ξέρεις. Τα 50 χλμ εντός πόλης είναι όντως μ@λακείες. Λόγω οδοστρώματος, καιρικών φαινομένων, κατάστασης των οχημάτων πολλές φορές δε μπορείς ν' αποφύγεις καταστάσεις. Και μην ξεχνάμε οτι οι δρόμοι ανήκουν πρώτα στους πεζούς κι ύστερα στους υπολοίπους. Τα 50 χλμ δεν είναι μικρή ταχύτητα. Αλήθεια στην Πατρών όταν λέει 120 πας με 120 ή με 160; Εντάξει τι λέει ο ΚΟΚ αλλά πρέπει να έχουμε και προσωπική κρίση. Υπάρχουν και δρόμοι με γαμωστροφές που λένε όριο 80 και το βλέπουν τα παππούδια και λοιπές οδηγάρες και στρίβουν όπως λάχει χωρίς να τους νοιάζει αν βγαίνουν τελείως στο άλλο ρεύμα.
Από εκεί και πέρα καλό είναι να αποφεύγονται οι τσαμπουκάδες. Δεν ξέρεις πόσο τρελός είναι ο άλλος ή ακόμη κι εσύ ο ίδιος που είσαι ικανός να φτάσεις.

Sn7per
23/12/2008, 17:59
Παιδια το "ρε μαλακα" το λεω οταν φταιει ο αλλος και δεν ζηταει συγνωμη αμεσα,
οπως και εγω οταν κανω μια τετοια τεραστια μαλακια (ανθρωποι ειμαστε λαθη κανουμε) αμεσως αποδεχομαι την οποια αγανακτηση εχει ο αλλος.

Αυτος πηγε να μου πει με το υφος του...
Ενταξει φιλε... Ετρεχες... να μην ετρεχες να σταματουσες με ανεση.

Στο τελος θα με εβγαζε και κομπλεξικο να πουμε.

liakaros
24/12/2008, 17:11
Παντως αν και εχεις δικιο(?)...

Σκεψου μονο ετσι οπως επεφτε κατω να χτυπαγε το κεφαλι του απο πισω και να εμενε στο τοπο...

Sn7per
25/12/2008, 01:30
Οχι φιλε επειδη το θεωρισα ανουσιο να περιγραψω την σκηνη της συγκρουσης καταλαβατε λαθος...

Δεν το χτυπησα βιαια παρολο που ημουν σε κατασταση συναγερμου... απλως κολισα κοντα του λογω του οτι ηταν ψηλοτερος και του εβαλα τρικλωποδια...
Την ωρα που επευτε τον κρατουσα απο το γιακα και σχεδον... ξαπλωσε... (δεν ακουστικε, γκουπ !)

(ενστικτωδως απλως)

Ασχημα δεν χτυπαω ποτε και προσεχω παντα πολυ...

Ξερω παλι η στραβη μπορει να γινει...

fantacid
25/12/2008, 02:47
μλκια εκανες φιλε

σας λεω εγω ενας σουγιας στη τσεπη κανει θαυματα!!!!

κ θα γλιτωσεις τα εξοδα για γαλοπουλες κ μλκιες!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

δεν εχει νοημα να βριζουμε στο δρομο....
ολοι το κανουμε για να ξεσπασουμε στιγμιαια
αλλα δε προκειτε αυτος που τα "ακουει" να βαλει μυαλο επειδη του την ειπαμε....

ασχετο/σχετικο σκηνικο που θυμηκα
ειμαι στο φαναρι κ σταματημενος κ μπροστα μου αυτοκινητο που εχει περασει την γραμμη της διαβασης κ κοβει το εισερχομενο ρευμα, κανει πισω για ελευθερωσει τη λωριδα που εσφαλμενα εχει μπλοκαρει κ με κοπαναει!
φωνες κακο "που πας μωρη μλκο δε βλεπεις οτι υπαρχει κοσμος πισω σου"
τπτ η "κυρια" κλειστο παραθυρο κ κανει τη παλαβη.....!
παω απο διπλα της να υπενθυμισω οτι ΒΛΕΠΟΥΜΕ εκει που παμε κ ανοιγει το παραθυρο κ με καντιλιαζει γιατι "χωθηκα" πισω της!!!!

ηταν τυχερη που φορουσα κρανος κ δε της τραβηξα μια βασιλικη ροχαλα για παρασημο.....
απο λογια ετσι κ αλλιως δεν καταλαβαινε..........

:sad: :sad:

Road67
25/12/2008, 03:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ηταν τυχερη που φορουσα κρανος κ δε της τραβηξα μια βασιλικη ροχαλα για παρασημο.....
απο λογια ετσι κ αλλιως δεν καταλαβαινε..........

Καλά ρε μλκ δεν της έριχνες καμιά κουτουλιά με το κράνος :lol: :lol:

Αααα sorry για το μλκ :D

:rotflmao: :rotflmao:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

fantacid
25/12/2008, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67

Αααα sorry για το μλκ :D

ε το μλκ!

:lol: :lol: :lol: :lol:

:wave2:

TheFace
25/12/2008, 14:50
Παιδια το "ρε μαλακα" το λεω οταν φταιει ο αλλος και δεν ζηταει συγνωμη αμεσα,
οπως και εγω οταν κανω μια τετοια τεραστια μαλακια (ανθρωποι ειμαστε λαθη κανουμε) αμεσως αποδεχομαι την οποια αγανακτηση εχει ο αλλος.

Αυτος πηγε να μου πει με το υφος του...
Ενταξει φιλε... Ετρεχες... να μην ετρεχες να σταματουσες με ανεση.

Στο τελος θα με εβγαζε και κομπλεξικο να πουμε.

Σε καταλαβαινω απολυτα φιλος!:winka:

Διστυχως πολλες φορες μας "πνιγει" τοσο πολυ το δικιο που κινδυνευουμε να το χασουμε:bawl:

Δεν καταλαβαινω γιατι πολλοι απο εμας θεωρουν το συγνωμη σαν πραξη αδυναμιας:confused:
Ισα-ισα... το αντιθετο μαλιστα! Αλωστε τα λαθη ειναι για εμας τους ανθρωπους αρκει να εχουμε την ανωτεροτητα να τα παραδεχομαστε και να μαθαινουμε απο αυτα!
... και να μην τα επαναλαμβανουμε βεβαιως-βεβαιως...:mad:

Περαστικα κι αγυριστα man:wave2:

VanDiemen
29/12/2008, 12:38
Όσο κι αν συμφωνώ μ' αυτούς που συνιστούν ψυχραιμία και σύνεση στο δρόμο, ορισμένες φορές η αδρενάλίνη υπερνικά κάθε διάθεση για να δώσεις τόπο στην οργή.
Εμένα με εκνευρίζουν αφάνταστα, αυτοί που χρησιμοποιούν την κόρνα με το παραμικρό, για να κάνουν αισθητή τη διέλευσή τους, παρά το γεγονός πως βλέπουν πως εσύ έχεις σταματήσει στο STOP και περιμένεις να περάσουν πριν βγεις! Την τελευταία φορά είπα κι εγώ "μ%^#κα" τον τύπο που όταν τον ρώτησα γιατί κορνάρει, μου απάντησε με μια αναιδή φάτσα για μπάτσες, "κι εσένα τι σε νοιάζει;". Πριν απ' αυτόν, σε αντίστοιχη φάση, πήγα δίπλα και είπα "αν δε θέλεις να σου βάλω την κόρνα στον κώλο, σε παρακαλώ περιόρισε τη χρήση της".

LsKostas
29/12/2008, 15:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Όσο κι αν συμφωνώ μ' αυτούς που συνιστούν ψυχραιμία και σύνεση στο δρόμο, ορισμένες φορές η αδρενάλίνη υπερνικά κάθε διάθεση για να δώσεις τόπο στην οργή.
Εμένα με εκνευρίζουν αφάνταστα, αυτοί που χρησιμοποιούν την κόρνα με το παραμικρό, για να κάνουν αισθητή τη διέλευσή τους, παρά το γεγονός πως βλέπουν πως εσύ έχεις σταματήσει στο STOP και περιμένεις να περάσουν πριν βγεις! Την τελευταία φορά είπα κι εγώ "μ%^#κα" τον τύπο που όταν τον ρώτησα γιατί κορνάρει, μου απάντησε με μια αναιδή φάτσα για μπάτσες, "κι εσένα τι σε νοιάζει;". Πριν απ' αυτόν, σε αντίστοιχη φάση, πήγα δίπλα και είπα "αν δε θέλεις να σου βάλω την κόρνα στον κώλο, σε παρακαλώ περιόρισε τη χρήση της".

+ Πολλα

Dr Luv
29/12/2008, 15:52
Ρε σεις κουλάρετε λέμε, δεν αξίζει τον κόπο, άσε που παίζει να φάμε και κάνα ξύλο. :winka:

Πάντως αν όντως αυτές οι καταστάσεις σας βγάζουν εκτός εαυτού θα έλεγα κάντε καμμιά πολεμική τέχνη. Βοηθάει πραγματικά. Κάνω 19 χρόνια και δεν τσαμπουκαλεύομαι με την καμμία στο δρόμο, τις τρώω κι με το παραπάνω στην προπόνηση! :rotflmao:

Βασικές αρχές (μη) street-fight:
- Αν μπορείς να αποφύγεις τον καυγά απέφυγε τον με κάθε τρόπο
- Αν είσαι μπλοκαρισμένος και δεν μπορείς να φύγεις βγες από το αυτοκίνητο πρώτος, ή ξεκαβάλα γρήγορα αν είσαι με μοτό.
- Εξήγησε στον άλλον άμεσα ότι δεν θες να εμπλακείς.
- ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ - να μην φτάνει πόδι.
- Αν δεν καταλαβαίνει ΧΤΥΠΑ ΠΡΩΤΟΣ. Αν ξέρεις διάλεξε σημείο που να μην κάνει ζημιά, όχι μύτες, καρωτίδες και τέτοια... Αν δεν ξέρεις μια καλή κλωτσιά στ' αρχίδια θα σου δώσει το χρόνο να την κάνεις
- Εξαφανίσου!:smilea:

Gandalf dr685sm
30/12/2008, 09:00
ότι είπε ο DrLuv...

Σε αυτές τις περιπτώσεις η επιλογή πρέπει να είναι μία απο τις δύο.

Ή αφού την γλύτωσες απλά συνεχίζεις ήρεμος , μιας και ουσιαστικά ενας καυγάς δεν θα καταλήξει πουθενά και σίγουρα δεν θα βάλει μυαλό στον υπαίτιο που έτσι και αλλιώς θα το ξανακάνει γιατί δεν έχει την κατάλληλη οδηγική παιδεία. Οπότε το μόνο που θα καταφέρεις με ενα καυγά είναι να χαλάσεις την ψυχική σου ηρεμία και να έχεις και πιθανότητα να μπλέξεις άσχημα αν ο τύπος είναι "πακεταρισμένος" και έχει μαζί του κάποιου είδους οπλό (απο stick πτυσσόμενο μέχρι πυροβόλο).

Στην περίπτωση που εμπλακείς σε καυγά... ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ.. ΜΟΝΟ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣ. Σε σημείο που θα πρέπει να τον "ακινητοποιήσεις". Π.χ. ενα χτύπημα στην μύτη ή μεταξύ χεριού και ώμου , μπροστά απο την μασχάλη τον ακινητοποιεί μια χαρά και του κόβει και τον αέρα για καυγά. Αμέσως μετά καλείς αστυνομία και κάνεις μύνηση εναντίον του για επίθεση , έτσι ώστε να είσαι καλυμένος και αν μπορείς έχεις και 1-2 ονόματα απο παρευρισκόμενους σαν μάρτυρες.

Γενικά αποφύγετε τους καυγάδες παιδιά... ακόμα και αν έχετε δεί τον Χάρο να φρεσκάρει το δρεπάνι μπροστά σας αλλά εσείς λόγω εμπειρίας και οδηγικής ικανότητας και τύχης τον αποφύγατε. Η αδρεναλίνη σίγουρα θα χτυπάει κόκκινα , αλλά σπάζοντας του τα μούτρα , δεν θα καταφέρετε παρά να χάσετε και το όποιο δίκιο έχετε...

Α... ΚΑΙ ΠΟΤΕ.. ΜΑ ΠΟΤΕ.. ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ. Όταν συγκρατείς τον πληθυντικό και μιλάς έντονα αλλά πάντα χωρίς βρισιές 99% θα βρείς το δίκιο σου. Οι βρισιές περισσότερο ερεθίζουν τον απέναντι παρά τον κάνουν να σκεφτεί λογικά για την μαλακία που έκανε.

Ξέρω οτι είναι δύσκολο να το κάνει κάποιος... αλλά είναι και ο μόνος τρόπος , απο μια μαλακία του δρόμου να αποφύγεις να μπλέξεις με αυτόφωρα, αστυνομίες, δικαστήρια κοκ... Μαλακίες οδηγικές βλέπουμε κάθε μέρα.. αν είναι να πλακωνόμασταν με όλους , τότε θα ήμασταν συνέχεια στο τμήμα για κατηγορίες ξυλοδαρμού.

Gandalf

XJR_Billy
30/12/2008, 09:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Μαλακίες οδηγικές βλέπουμε κάθε μέρα.. αν είναι να πλακωνόμασταν με όλους , τότε θα ήμασταν συνέχεια στο τμήμα για κατηγορίες ξυλοδαρμού.

Gandalf

Ή μόνιμοι πελάτες στο ΚΑΤ από το ξύλο που θα τρώγαμε...:lol: :lol: