View Full Version : Oxtar Matrix
Τις έχει κανένας? Τις παράγγειλα το μεσημέρι από τον Νικόλα στα 79 ευρώ από αρκετά, δεν θυμάμαι πόσο. Δεν το έψαξα και πολύ γιατί μου φανηκε πολύ καλή η τιμή και δεν βρήκα κάτι επώνυμο σε αυτά τα χρήματα. Εντυπώσεις κανείς? Προσοχή, όχι τις matrix 2, τις matrix σκέτο, και oxtar, γιατί οι νέες γράφουν πλέον tcx πάνω.. Αυτά..
Α! και οι probiker λένε τίποτα? Τελικά φοβήθηκα να τις πάρω αλλά με τρώει και η περιέργεια αν ήταν καλές.. :D
Αυτά τα ολιγα.. Άντε καλή πρωτοχρονιά!
giorgosmg
27/12/2008, 22:26
ποιος ειναι ο νικολας ρε παιδια??
παιζει τιποτα τρελλες τιμες?
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosmg
ποιος ειναι ο νικολας ρε παιδια??
παιζει τιποτα τρελλες τιμες?
Όσοι είναι από Ηράκλειο Κρήτης γνωρίζουν.. δεν ήθελα να βάλω το όνομα της αλυσίδας γιατί δεν ξέρω αν είναι σωστό..
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Όσοι είναι από Ηράκλειο Κρήτης γνωρίζουν.. δεν ήθελα να βάλω το όνομα της αλυσίδας γιατί δεν ξέρω αν είναι σωστό..
γιατι? η COLORI ειναι που τα εχει αποκλειστικοτητα ετσι κι αλλιως... τι θα γινει?κανεις διαφημιση?
ειναι INFO... :smokin: oxi REKLAMA
ΥΓ. κι εγω για μποτες ψαχνομουν αλλα κατεληξα σε μποτακια λογω του οτι παω "μηχανικως" στην δουλεια αλλα μετα οδηγω το κουτακι της εταιρειας.... :(
Τις είχα από τα τέλη του 2004 εώς πέρισυ αρχές 2008 ......... τις φόραγα σχεδόν καθημερινά από οκτώμβρη εώς μάη ......... πολύ βολικές και αν πήρες τις GoreTex ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΕΣ, αν είναι οι απλές δεν ξέρω ..........
:wave2: