PDA

View Full Version : Rockhard Helmets

QSpec
28/12/2008, 21:53
Πάνω που έψαχνα για νέο κράνος και ήμουν μεταξύ του KBC VR-2R και του Nolan N84 έπεσα πάνω σε αυτά: http://www.rockhardhelmets.com/

ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΟ MOTORHEAD!

Δεν θέλω να παραγγείλω όμως κράνος που δεν έχω δοκιμάσει, οπότε ξέρει κανείς εάν μπορώ να βρω κάπου στην Αθήνα O'neal κράνη να δοκιμάσω;

Και μηηηηήπως έχει παρεί κανείς κανένα Rockhard να μας πει εντυπώσεις;

ΥΓ: Οποιαδήποτε σχόλια για το KBC και το Nolan καλοδεχούμενα.

TROOPER
29/12/2008, 08:43
μπερδευτηκα φιλε....

κρανος θελεις να παρεις η να πας σε συναυλια ???

byron
29/12/2008, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μπερδευτηκα φιλε....

κρανος θελεις να παρεις η να πας σε συναυλια ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

AUFGEBRACHT
29/12/2008, 09:20
Βγαίνει και σε Έφη Θώδη limited edition? Πέραν της πλάκας,αν σκοπός σου είναι να κάνεις μόστρα παίρνεις το αμερικανοκράνος...Αν θέλεις προστασία κοιτάς αυτά που είπες...Για το Nolan κάνε ένα search καθώς υπάρχουν παλαιότερα thread για το συγκεκριμένο κράνος.Από την εμπειρία μου καθώς έχω Nolan και XLite (κι αυτά Nolan είναι) θα στα συνιστούσα,είναι ποιοτικά και με πολύ καλή σχέση τιμής-απόδοσης.Δεν ξέρω το ποσό που διαθέτεις αλλά πάρε κάτι καλύτερο από το Ν84...αν τώρα γουστάρεις νεκροκεφαλές,διαβόλους και τριβόλους κοίτα αυτό ας πούμε...

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/X-Lite-X701-Scary/SubProducts/X-Lite-X701-Scary-0001

QSpec
29/12/2008, 09:32
Δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύεις πως τα Rockhard δεν είναι ασφαλή. Απ' ότι είδα στο net τα o'neal παίζουν στην ίδια κατηγορία με τα KBC και τα Nolan. Οσο για τα γραφικά, γιατί να πάρω κάτι με tribals και λοιπές μαλακίες και να μην είναι το σήμα του συγκροτήματος που γουστάρω;

Διάβασα ό,τι βρήκα για το N84, και μάλλον αυτό θα χτυπήσω, θα ήθελα όμως να φορέσω και ένα o'neal αν βρω.

AUFGEBRACHT
29/12/2008, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύεις πως τα Rockhard δεν είναι ασφαλή. Απ' ότι είδα στο net τα o'neal παίζουν στην ίδια κατηγορία με τα KBC και τα Nolan. Οσο για τα γραφικά, γιατί να πάρω κάτι με tribals και λοιπές μαλακίες και να μην είναι το σήμα του συγκροτήματος που γουστάρω;

Διάβασα ό,τι βρήκα για το N84, και μάλλον αυτό θα χτυπήσω, θα ήθελα όμως να φορέσω και ένα o'neal αν βρω.

Δεν είπα ότι δεν είναι ασφαλή...Πιστεύω πως τα NOLAN και τα KBC είναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ασφαλή από τα Rockhard.Προσωπική άποψη εκφράζω.

XJR_Billy
29/12/2008, 10:21
Slayer !!!

Μαμεί και δέρνει !!:smokin: :beer: :beer: