View Full Version : Μελλοντικοί Κουτάκηδες
Εγώ πάντως προτιμώ την κοπέλα μου πάνω στο fazer με το dainese παρά με φούστα ή φουστάκι :smokin:
Operater
03/01/2009, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Εγώ πάντως προτιμώ την κοπέλα μου πάνω στο fazer με το dainese παρά με φούστα ή φουστάκι :smokin:
γιατί??? ζηλεύεις???? :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
γιατί??? ζηλεύεις???? :lol: :lol: τι να ζηλέψω;
Operater
03/01/2009, 12:10
τι να ζηλέψω;
τίποτα....πλάκα κάνω...:D :beer:
notakos600
03/01/2009, 12:13
Σημασία έχει το κυλοτάκι της δικιάς μας να το βλέπουμε μόνο εμείς αλλιώς θα κόβουμε εισιτήριο σε κάθε βόλτα με τη μηχανή. ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Σημασία έχει το κυλοτάκι της δικιάς μας να το βλέπουμε μόνο εμείς αλλιώς θα κόβουμε εισιτήριο σε κάθε βόλτα με τη μηχανή. ;) Τι μου θύμησες τώρα..... πριν μερικά χρόνια ένα καθαρόαιμο με μινάκι που κατέβαινε από μια varadero κι ο χαζός καμάρωνε ενώ εμείς τα βλέπαμε όλα φόρα παρτίδα :smokin:
Ρε σεις μην είστε παρτάκηδες. Όλοι έχουν δικαίωμα στο μάτι. Άσε να μην αρχίσω τώρα περί κοινοκτημοσύνης του αιδοίου και πάμε στις αντιπαραθέσεις... Α, μια στιγμή, στις αντιπαραθέσεις είμαστε... ;) :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dr Luv
Α, μια στιγμή, στις αντιπαραθέσεις είμαστε... ;) :wave2: E τότε ξεκίνα :smokin:
E τότε ξεκίνα :smokin:
...αλλά σε άλλο φόρουμ, με πιάσανε τα καλά μου και δεν ψήνομαι να το σπαμάρω... :winka:
devil's animal
03/01/2009, 22:13
Τι μου θύμησες τώρα..... πριν μερικά χρόνια ένα καθαρόαιμο με μινάκι που κατέβαινε από μια varadero κι ο χαζός καμάρωνε ενώ εμείς τα βλέπαμε όλα φόρα παρτίδα :smokin:
σκεψου οτι αυτος το :a021: , ενω εσεις απλα το χαζευατε.:a9:
παρεπιπτοντως και εγω καμαρωνω και ουκ ολιγες φορες πανω στο ss φοραει η εκαστοτε δικια μου,χαμηλοκαβαλα...:winka:
Χρειάζονται & τα 2(κουτάκι&μοτό) όπως είπαμε & παραπάνω αλλά να έχεις λεφτά να τα συντηρείς...Πιστεύω πάντως ότι χωρίς μηχανή δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου.Μάλλον είναι το πως έχει ''βολευτεί'' ο καθένας...:wave2:
konsttanttinos
01/02/2009, 10:42
Ειμαι σε ευχαριστη θεση να εχω ενα coupe επιδοσεων, ενα μικρομεσαιο για την πρακτικοτητα, και τον εκαστωτε διτροχο ερωτα μου.Δεν μπορω να τα διαχωρισω ουτε μια στιγμη απο το γκαραζ , αλλα και ουτε να τα συγκρινω.Οταν ο ηλιος καιει ή κρυφογελαει το fazer ειναι μονοδρομος, οταν θελω μακρινο ανετο ταξιδι παιρνω τα κλειδια του αυτοκινητου.
Οταν θελω να κατεβω για ψωνια τοτε το μικρο εχει τον πρωτο λογο.
Πειτε οτι εχω μαθει ετσι, αλλα δεν προκειται να βγω με το μηχανακι εξω οταν βρεχει.
Καθε ''ροδα'' εχει τα καλα της και τα κακα της.
Γεια μας :beer: :beer: :beer: :beer: :smokin:
sakisvolos
01/02/2009, 14:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Πειτε οτι εχω μαθει ετσι, αλλα δεν προκειται να βγω με το μηχανακι εξω οταν βρεχει.
+ 1000 Εκτός και αν με βρει η βροχή στο δρόμο!:D
red_monster
04/02/2009, 08:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
+ 1000 Εκτός και αν με βρει η βροχή στο δρόμο!:D
και να με βρει , δν της μιλάω , κάνω πως δεν την ξέρω:rotflmao:
μιλωντας για κουτακηδες και γνωριζοντας ολοι την "οδηγηση" με ομιλια στο κινητο, κλεισιμο συμφωνιων,καβγαδες με το εταιρο ημισυ, ενιοτε στριψιμο τσιγαρου με το ενα χερι (A la Lucky luke) και το αλλο στο τιμονι...... ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ να κυκλοφορουσαν π.χ. 70% αυτοματα Ι.Χ.[θελουν ενα χερι μονο} εκει να δεις χειροτεχνιες ! :eyepop:
sakisvolos
04/02/2009, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
και να με βρει , δν της μιλάω , κάνω πως δεν την ξέρω:rotflmao:
Μωρέ κι' εγώ αυτό κάνω αλλά αυτή με κάνει μούσκεμα μέχρι τ' @@ !:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2: :wave2:
sakisvolos
04/02/2009, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
μιλωντας για κουτακηδες και γνωριζοντας ολοι την "οδηγηση" με ομιλια στο κινητο, κλεισιμο συμφωνιων,καβγαδες με το εταιρο ημισυ, ενιοτε στριψιμο τσιγαρου με το ενα χερι (A la Lucky luke) και το αλλο στο τιμονι...... ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ να κυκλοφορουσαν π.χ. 70% αυτοματα Ι.Χ.[θελουν ενα χερι μονο} εκει να δεις χειροτεχνιες ! :eyepop:
Μα όλα αυτά συμβαίνουν και δυστυχώς συνέχεια και πιο πολύ το κινητό! :winka: :winka:
:wave2: :wave2:
konsttanttinos
04/02/2009, 15:53
Ετσι ειναι ακριβως, και χειροτερα, και το κακο ειναι οτι το εχω κανει κι εγω (τσιγαρο και κινητο μαζι), μεχρι που με εγραψαν για το κινητο και τον πουλο...:D
Το χειροτερο που διαπιστωσα εδω στον βολο τουλαχιστον, ειναι οτι εχει γεμισει ο τοπος mega scooters που οι ιδιοκτητες τους (οχι ολοι βεβαια), συμπεριφερονται σαν να εχουν κι εγω δεν ξερω τι, και δεν κρατανε αποστασεις απο πισω σου, ειναι κολλημενοι στην πισω ροδα σου, ανετοι με το τσιγαρο στο χερι, χωρις κρανος, και χωρις να χρησιμοποιουνε φλας.
Με αγχωνουνε πολυ γιατι στην πλειοψηφια τους φενονται ασχετοι και εγωιστες..Κακως.:mad:
Εχουμε τους οδηγαρες με τα τετρατροχα, εχουμε και τους megascooterακιδες...
Sorry για το offtopic.. αλλα ηθελα να το πω.:beer:
sakisvolos
04/02/2009, 18:32
Με αγχωνουνε πολυ γιατι στην πλειοψηφια τους φενονται ασχετοι και εγωιστες..Κακως.:mad:
Μα τι λες τώρα οι σκουτεράδες τα κάνουν αυτά???????:confused: Ψέματα λες !
Έχουν και το κλασσικό υφάκι κοιμησμένου ελέφαντα και εννοείτε ότι είναι πάντα ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΙ!
project.breeze
04/02/2009, 21:24
Ετσι ειναι ακριβως, και χειροτερα, και το κακο ειναι οτι το εχω κανει κι εγω (τσιγαρο και κινητο μαζι), μεχρι που με εγραψαν για το κινητο και τον πουλο...:D
Το χειροτερο που διαπιστωσα εδω στον βολο τουλαχιστον, ειναι οτι εχει γεμισει ο τοπος mega scooters που οι ιδιοκτητες τους (οχι ολοι βεβαια), συμπεριφερονται σαν να εχουν κι εγω δεν ξερω τι, και δεν κρατανε αποστασεις απο πισω σου, ειναι κολλημενοι στην πισω ροδα σου, ανετοι με το τσιγαρο στο χερι, χωρις κρανος, και χωρις να χρησιμοποιουνε φλας.
Αυτό με το κινητό δεν είναι τίποτα,έχω δει στην Λάρισα στην Τρίγωνη Πλατεία,παλλικάρι με Golf εντελώς νορμάλ και το αυτοκίνητο και ο τύπος,να έχει στην κονσολα του αυτοκινήτου στην μία θήκη ποτήρι με ουίσκυ και στην άλλη ξηρούς καρπούς και να ακούει Καρρά.Live your myth in Greece
konsttanttinos
05/02/2009, 05:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Αυτό με το κινητό δεν είναι τίποτα,έχω δει στην Λάρισα στην Τρίγωνη Πλατεία,παλλικάρι με Golf εντελώς νορμάλ και το αυτοκίνητο και ο τύπος,να έχει στην κονσολα του αυτοκινήτου στην μία θήκη ποτήρι με ουίσκυ και στην άλλη ξηρούς καρπούς και να ακούει Καρρά.Live your myth in Greece
Μαλλον θα ξεφυγε απο το buzios ο παιχτης....:a015: :a015: :a33:
Είσαι Λίγο εμπαθής με τα Mega scooter ???:wave2:
Οι Περισσότεροι που ξέρω εγώ προέρχονται από μότο και απλώς το φιλοσόφησαν καλύτερα !!!! Άνεση (Πάντα 2 τροχοί) και περισσότερη προστασία από καιρικές συνθήκες !!!!
Επίσης ακολουθούν πιστά την ασφαλή οδήγηση με ότι συνεπάγεται !!!
Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις !!! ¨όπως σε όλα !!!!!!;)
Επίσης sorry για το of topic αλλα δεν μπορούσα να μην απαντήσω!!!!!!
konsttanttinos
05/02/2009, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από gavcr
Είσαι Λίγο εμπαθής με τα Mega scooter ???:wave2:
Οι Περισσότεροι που ξέρω εγώ προέρχονται από μότο και απλώς το φιλοσόφησαν καλύτερα !!!! Άνεση (Πάντα 2 τροχοί) και περισσότερη προστασία από καιρικές συνθήκες !!!!
Επίσης ακολουθούν πιστά την ασφαλή οδήγηση με ότι συνεπάγεται !!!
Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις !!! ¨όπως σε όλα !!!!!!;)
Επίσης sorry για το of topic αλλα δεν μπορούσα να μην απαντήσω!!!!!!
Πριν πω οτιδηποτε αλλο, να ανεφερω οτι ημουν ευτυχης ιδιοκτητης ενος Tmax 500.
Εννοειται, οπως ανεφερα, ευτυχως οχι ολοι οι megascooteraκιδες, καποιοι ειναι συνειδητοποιημενοι και χρησιμοποιουν τα χειριστηρια του εργαλειου τους (φλας) οπως πρεπει.
Εδω στον βολο ομως αυτοι αποτελουν την εξαιρεση, και νομιζουν οτι καβαλανε harley και οτι ολοι οι υπολοιποι πρεπει να προσαρμοστουν στην νωχελικοτητα τους.
Απλα, επισημαινω οτι χαλαρη οδηγηση (χωρις συμπλεκτη, ταχυτητες και με ανετη θεση) δεν σημαινει και βαριεστημαρα στο τιμονι.
Αυτα.:wave2: :beer:
jasondakar
06/02/2009, 08:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
και ενα "καθαρο" για βουνο (μαλλον διχρονο 300αρι)...
:wave2:
αστω αυτο ειναι για αντρες:smokin: