PDA

View Full Version : ΑΓΟΡΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΟΥ

gmeletiadis
29/12/2008, 22:30
Ψάχνω για παντελόνι. Θα πρέπει να πάω αναγκαστικά σε dainese καθώς έχω μπουφάν και θέλω να μπορώ μέσω του φερμουάρ να τα ενώνω. Το μπουφάν είναι η κοντή γραμμή, επομένως ενώνοντας το με το παντελόνι δεν θα περνάει αέρας, κυρίως από το πίσω μέρος. Επίσης δεν θέλω δέρμα καθότι το μπουφάν δεν είναι δερμάτινο και δεν θα ταιριάζει.
Είδα δύο σε μαγαζί και μου φάνηκαν πολύ άσχημα. Δεν μπορείς να τα φορέσεις και να μπεις σε ένα μαγαζί. Πολύ χάλια γραμμή. Το ένα ήταν goretex το άλλο d-dry (clint). To clint μου φάνηκε λίγο πιο normal για χρήση εκτός μηχανής. Είδα στο internet το dock elastıc και μου άρεσε, αλλά μου φαίνεται πολύ καλοκαιρινό.
Είμαι από Χίο και δεν υπάρχει και τόσο μεγάλη ποικιλία.
Καμμία πρόταση συγκεκριμένου μοντέλου, ίσως και συγκεκριμένου site με καλές τιμές;
Απόψεις για τα dainese clint και dainese dock elastic;
Ευχαριστώ.

TROOPER
30/12/2008, 07:40
καλως η κακως φιλε το παντελονι μοτοσυκλετας ειναι αυτο που λεει η λεξη.παντελονι για να οδηγεις τη μοτοσυκλετα.δεν εχω δει παντελονι μοτοσυκλετας που να μπορει να φορεθει σαν τζιν.

Cpt. Haddock
30/12/2008, 07:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καλως η κακως φιλε το παντελονι μοτοσυκλετας ειναι αυτο που λεει η λεξη.παντελονι για να οδηγεις τη μοτοσυκλετα.δεν εχω δει παντελονι μοτοσυκλετας που να μπορει να φορεθει σαν τζιν.

Δε σημαινει οτι δεν υπάρχει. :winka:

TROOPER
30/12/2008, 08:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δε σημαινει οτι δεν υπάρχει. :winka:

μα πως μπορεις να μΕ ανεβασεις την πιεση βρε ηλια πρωι-πρωι !!!

δεν λες αν ξερεις κατι...πετας απλα ενα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει και το ξερω οτι το κανεις για να με ανεβασεις την πιεση.και ξερεις οτι θα τα καταφερεις.και σε βλεπω να γελας πισω απο την οθονη του πισι σου.και με ανεβαζεις πιο πολυ τη πιεση και.....λεγε ρε που μενεις.ερχομαι απο κει !!!:lol: :lol: :lol: :lol:

gmeletiadis
30/12/2008, 11:10
Παιδιά ψυχραιμία.
Βασικά δεν είπα να είναι και σαν τζην, αλλά να μην είναι και σαν τσουβάλι για πατάτες. Έχω δει στο δρόμο μερικά παντελόνια που φαίνονται εντάξει στο μάτι. Αυτά που είδα στα μαγαζιά ήταν πολύ χάλια. Κυρίως στο πίσω μέρος όπου δεν είχαν τσέπες.

gmeletiadis
30/12/2008, 11:19
Επίσης, φίλε Trooper παρακαλώ όπως διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην απαντάς στις προκλήσεις. Σαφώς και ο Ηλίας λειτουργεί βάση οργανωμένου σχεδιού με σκοπό να σΕ ξεσηκώσει το νευρικό σου σύστημα και να γελάει πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του, αλλά μπορείς να του καταστρέψεις το σχέδιο πολύ εύκολα και απλά.

thalasinos
30/12/2008, 13:10
Δοκιμασε ενα παντελονι της RICHA, συνηθως η αντιπροσωπια της YAMAHA τα φερνει! Εγω τετοιο εχω και μου ειναι πολυ ανετο, με προστασιες, ειναι και αδιαβροχο πριν 3 χρονια το ειχα παρει 120 ευρω και δεν εχει ακομη την παραμικρη φθορα! μονο που ενω εγω φοραω Large στο συγκεκριμενο μου εκανε το Medium.

zolotas
30/12/2008, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeletiadis

. Κυρίως στο πίσω μέρος όπου δεν είχαν τσέπες.

φιλε ,ειναι επικινδυνο με τσεπες ........γιατι αν βαλεις κλειδια ,αναπτηρες και συρθεις στο οδοστρωμα ...θα μεινεις ακωλος

thalasinos
30/12/2008, 14:51
ΠΩ!ΠΩ! επειτα απο τρια χρονια μαθαινω για ποιο λογο δεν εχει τσεπες κανονικες, παρα μονο μια που ανοιγη απο πανω και χωραει μονο μερικα κερματα!!!!! να΄σαι καλα φιλε μου για την τοσο σημαντικη πληροφορια!!!:beer: :wave2:

Road67
30/12/2008, 16:00
Η μόνη λύση είναι να έχεις δύο παντελόνια. Ένα που θα πήγαίνει assorted με το μπουφάν ώστε να ενώνεται κι άλλο ένα για μικροβολτούλες π.χ. σαν αυτό που εισάγει η Hellinmoto που έχει εμφάνιση τζιν.

gmeletiadis
30/12/2008, 17:31
Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου αυτό το ενδεχόμενο με τις τσέπες. Έτσι κι αλλιώς πάντως δεν σκόπευα να βάλω κάτι εκεί καθώς όπως κάθεσαι στην μηχανή θα ενοχλεί. Μόνο από πλευρά εμφάνισης το είπα.

Όσον αφορά τα richa όντως φαίνονται αρκετά ποιοτικά, αλλά θα πρέπει να πάω σε dainese για να μπορώ να το ενώνω με το μπουφάν.

gmeletiadis
30/12/2008, 17:36
Η μόνη λύση είναι να έχεις δύο παντελόνια. Ένα που θα πήγαίνει assorted με το μπουφάν ώστε να ενώνεται κι άλλο ένα για μικροβολτούλες π.χ. σαν αυτό που εισάγει η Hellinmoto που έχει εμφάνιση τζιν.

Προς το παρόν αυτή φαίνεται η πιο πιθανή λύση. Θα πάρω ένα που να ενώνεται με το μπουφάν και για μικροβολτούλες βλέπουμε.

Άρα αναγκαστικά πάω σε dainese λόγω μπουφάν. Καμμία πρόταση για συγκεκριμένο μοντέλο ή/και συγκεκριμένο μαγαζί ή website;

TROOPER
30/12/2008, 21:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeletiadis
Επίσης, φίλε Trooper παρακαλώ όπως διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην απαντάς στις προκλήσεις. Σαφώς και ο Ηλίας λειτουργεί βάση οργανωμένου σχεδιού με σκοπό να σΕ ξεσηκώσει το νευρικό σου σύστημα και να γελάει πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του, αλλά μπορείς να του καταστρέψεις το σχέδιο πολύ εύκολα και απλά.

ναι ρε φιλε αλλα δε βγαινει να μιλησει το καθικι !!!!:lol: :lol: :lol:

bentouza
03/01/2009, 17:56
ριξε μια ματια εδω

http://www.dragginjeans.com.au/index.htm
http://www.hoodjeans.co.uk/

κ γενικα αρκετες εταιρειες εχουν παντελονια που φερνουν σε καθημερινα ρουχα.απλα οπως ειναι λογικο ειναι λιγο πιο χοντροκομενα.

icon, alpinestars εχουν σιγουρα.ψαξε λιγο απο internet να δεις τι παιζει.

giobazolias
04/01/2009, 00:09
Δες και αυτο αν θες κατι σε τζιν!
ειναι οτι πρεπει για καθημερινο.
το φοραω πολυ συχνα και αξιζει..........μονο το καλοκαιρι ειναι λιγο ζορι λογο ζεστης.

http://www.esquad.fr/film.php?version=en