View Full Version : Απορια ενος νεου...
mouskelo
30/12/2008, 15:01
Χερεται,εχω μια ερωτηση οσιν αφορα το KTM DUKE.Ενδιαφερομαι να αγορασω μεταχειρισμενο του 03 με 04,θα ηθελα να μαθω ποσα μοντελα εχουν βγει και αν εχουν εισαχθει μεταχειρισμενα,επισης σε θεμα αξιοπιστιας εχουν προβληματα?Ευχαριστω πολυ.
trelamenoss
07/01/2009, 23:26
filarako gia th gnwmh mou epeidh douleya se synergeio h gnwmh mou einai makria apo eyrwpaika.olh mera se synergeia 8a eise...to duke sygekrimena ragize kefalh kai espage to komper mizas...ase to ena rouleman sto strofalo...gia mena makriaaaaaaaaaa.kai de to epa8e ena alla polla.....:wave2:
mouskelo
08/01/2009, 18:28
Ευχαριστω πολυ φιλε,ειναι απο τα λιγα μηχανακια που μου αρεσουν τοσο πολυ εχεις να προτεινεις καποιο αλλο στην κατηγορια αυτη?
το καινουριο BMW x- κατι 650 'φερνει' λιγο σε δουκα και το παιρνεις με 6μιση ΜΠΡΑΝ νιου... διπλωμα εχεις υποθετω..
trelamenoss
09/01/2009, 15:04
de mou aresoun ta motard kai exw meinei ligo pisw....alla kata th gnwmh mou oti kai na pareis na frodiseis na mhn einai eyrwpaiko:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mouskelo
Χαιρετε,ενδιαφερομαι να αγορασω ενα KTM DUKE 2 του 03 με 04 και ηθελα καποιες πληροφοριες.Αρχικα ποσα μοντελα DUKE εχουν βγει μεχρι τωρα και εαν εχουν εισαχθει μεταχειρισμενα γενικοτερα.Επισης τελικα εχουν τοσα προβληματα οσα λεγονται οι κινητηρες τους?Ευχαριστω πολυ.
με πολυ λιγα λογια και στο περιπου:
duke 620 (95-98)
duke II (99-06)
super duke (05- ...)
duke 690 (07 -...)
Το μοντελο που σ ενδιαφερει δεν πασχει απο ιδιαιτερες παιδικες ασθενειες παντως
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
Το μοντελο που σ ενδιαφερει δεν πασχει απο ιδιαιτερες παιδικες ασθενειες παντως
Εξαρταται το ποσο ζημιαρικο ειναι και απο το ποσο πολυ το "προσεχε" ο προηγουμενος ιδιοκτητης ;)
mouskelo
11/01/2009, 13:10
Ευχαριστω πολυ φιλε,μου τα εχουν πρηξει μην και μην με εχουν για το συγκεκριμενο, και το γουσταρω παρα πολυ...
mouskelo
11/01/2009, 13:16
Διπλωμα εχω μηχανη δεν ειχα ποτε μονο ενα παπι και ειπα να ανεβω κατηγορια,κανε μια επεξηγηση στο αρχαιο ελληνικο...
mouskelo
11/01/2009, 13:17
Ασε που παιζεις με ορολογιες ιπταμενων..you know?
το συγκεκριμενο θεμα εχει συζητηθει μεχρι θανατου στο forum. Αν ψαξεις λιγο, θα βρεις πολλα αντιστοιχα θεματα. Ο (προηγουμενος) LC4 κινητηρας, θελει συγκεκριμενη φροντιδα (καλο ζεσταμα, τακτικη αλλαγη λαδιων κλπ), ο katanas εχει γραψει αρκετα πανω στο θεμα. Τα περισσοτερα προβληματα που ειχαν τα duke II και τα LC4 SM λυθηκαν μετα το 01. Αντι για αφοριστικες αποψεις περι ευρωπαικων, καλυτερα να ρωτησεις κατοχους. Υπαρχουν αρκετοι κι εδω μεσα.
Το δικο μου τ αγορασα καινουριο το 02 και το πουλησα το 07. Προβληματα ελαχιστα, τιποτα σοβαρο. Στην περιπτωση αγορας μεταχειρισμενου, πρεπει να προσεξεις ιδιαιτερα αλλα αυτο ισχυει για καθε μεταχειρισμενο
Αρχικά δημιουργήθηκε από trelamenoss
filarako gia th gnwmh mou epeidh douleya se synergeio h gnwmh mou einai makria apo eyrwpaika.olh mera se synergeia 8a eise...to duke sygekrimena ragize kefalh kai espage to komper mizas...ase to ena rouleman sto strofalo...gia mena makriaaaaaaaaaa.kai de to epa8e ena alla polla.....:wave2:
απ αυτες τις βλαβες ποιες καλυπτονται απ την εγγυηση?
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
απ αυτες τις βλαβες ποιες καλυπτονται απ την εγγυηση?
όλες αν συμβουν εντός ορίων εγγυησης.
απαραδεκτη η γνωμη του "μηχανικου" για αποφυγη ΚΤΜ
Red Rider
12/01/2009, 14:45
Duke 03 σε διαδικασια ευλαβικου στρωσιματος και βαρεσε μπιελα..
LC4 motard 02 με τερμα γκαζι(αλλα και σωστη συντηρηση) 25.000 χλμ απροβληματιστα..
Και οι δυο περιπτωσεις,μου ειναι γνωστες..
Πολλα θα ακουσεις και ακομα περισσοτερα θα δεις.Κατα την γνωμη μου προτιμησε καποιο καλοσυντηρημενο μοντελο 06 και μετα.
Aκομα καλυτερα αν σε παιρνει πηγαινε για καινουριο(εχει προσφορα τα DukeII..)