Σύνδεση

View Full Version : Agv Ti-tech Problem .....

nktR
30/12/2008, 15:10
PROBLEM WITH AGV TI-TECH HELMET

Δυστυχώς και έκανα το λάθος από 3 Arai που έχω πάρει, τα 2 ήταν 7RR, να εμπιστευτώ και να πάρω AGV το TI-TECH.
Το κράνος ενώ έχει όλα όσα ήθελα, design, αντιθαμβωτική ζελατίνα, σιλικονούχα μαξιλαράκια για να μην κάθονται
αντιμετώπισα όμως ένα τρελό πρόβλημα στο κέλυφος με μία ρωγμή που έχει ξεκινήσει στο πλάι δίπλα από το αφτί της ζελατίνας και συνεχίστηκε περιμετρικά έως μπροστά από την πάνω πλευρά έως το ύψος του αεραγωγού και την ώρα που οδηγούσα άκουγα κάτι σαν κρακ - κρούκ-ψιλοτριγμούς και ψαχνόμουν από που είναι, λουράκι, ζελατίνα γπτ μου !!! πηγαίνω λοιπόν τρελαμένος στον αντιπρόσωπο, και του λέω: έτσι και και έτσι και έχει και δύο μικρά σημαδάκια και δεξιά και αριστερά από το ράφι που το βάζω και δύο γρατζουνιές πιό μεγάλες στην άνω πλευρά από ράφι dexion. Και αρχίζουμε το διάλογο του τρελού....μήπως το φοράς στο χέρι και το κοπάνησες, μήπως το χτύπησες, μήπως, μήπως - μήπως?
και καλά έως εκεί και αυτός πρέπει να σιγουρευτεί εάν έχει να κάνει με μαλάκα και τα σημάδια που το κοπάνησα που είναι του λέω ?
και τσαντισμένος πιάνω το κράνος το πιέζω με το δάκτυλο και του λέω: γιατί βουλιάζει σε πολλά σημεία το κράνος και σε άλλα όχι? είναι ασφαλές αυτό το κράνος ? δεν ήξερε να μου πεί....και το πιάνω από την κάτω πλευρά και το γυρίζω ανάποδα και πιέζω τα δύο άκρα του κράνους προς τα μέσα (στο πλάι του πηγουνιού) και μπαίνει μέσα 2 έως 3 πόντους από την κάθε πλευρά !!!!
και του λέω άμα πέσει αυτό το κράνος, που πέρα από τη ρωγμή το κράνος είναι ήδη άχρηστο, τα υπόλοιπα σημεία που βουλιάζουν τι θα γίνει? ο κουμπάρος μου που έχει δύο replikes του Rossi δεν κάνει τέτοια !!!!! (θα το ξαναδώ και σήμερα)
και μου ξεκινά μία συζήτηση του τύπου εάν γνωρίζω την χρήση του κράνους και τι σε προστατεύει
και του λέω το κέλυφος και το μέσα, αλλά εσύ είσαι ο ειδικός για τα κράνη και εγώ αυτός που τα φοράει και είμαι άσχετος.....κα ι τι μου λέει: μόνο το μέσα σε προστατεύει... ..μπουρ...και. ...και....και δε μου λές να μου λέει αυτό που θέλω και κάτι τέτοια.....και αφού έχει πάει η συζήτηση αλλού για αλλού του λέω: Εγώ ξαναλέω ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΟΝΤΩΣ και φοράω μόνο κράνη και οδηγώ=ΠΕΛΑΤΗΣ,

αλλά βλέπω ότι το Arai και το Shoei που έχουν χίλιες δύο μαλακίες: ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ, ΘΑΜΠΩΝΕΙ Η ΖΕΛΑΤΙΝΑ, ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΝΤΑ.....ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΛΥΦΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΡΩΓΜΕΣ, ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΠΙΕΣΗ,

και με πτώση που είχε φίλος Σέρρες με πολλά στην κ3 το κοπάνησε άσχημα από την δεξιά πλευρά και το κράνος έπαθε χοντρό ξύσιμο σε μέγεδος περίπου 5 πόντων διάμετρο και φάνηκε το υλικό του μόνο ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΡΩΓΜΗ ΕΧΕΙ !!! κράνος τότε του 2000 με πτώση το 2005 !!!

και μου λέει: να δούμε να το στείλουμε για εξέταση, αλλά μήπως δεν είναι έτσι... και η ζελατίνα (φιμέ) γιατί έχει σπάσει το κούμπωμά της και είναι από την πλευρά της ρωγμής... όλα από εκεί γίνονται ? Και του λέω: ρε φίλε σημάδι η ζελατίνα δεν έχει ούτε ένα από όλες τις πλεύρές πως είναι δυνατόν λοιπόν από πέσιμο να έσπασε ? το έχω σπάσει από λάθος τοποθέτηση επειδή είναι μεγάλο πακέτο εάν δεν ξέρεις πως μπαίνει η ζελατίνα, δεν είναι όπως της Arai που τη βαζοβγάζεις στο δευτερόλεπτο, αλλά και ακόμα έτσι να ήταν όπως λές γιατί να μην έβαζα την διάφανη που είναι καινούργια ?
φεύγω και του λέω, οκ ευχαριστώ τα λέμε από εβδομάδα, να έρθω με το άλλο κράνος μου για να αφήσω αυτό για να το εξετάσουν αλλά επειδή η συμπεριφορά τους ήταν κατ΄ελάχιστο ειρωνίας, και απρεπής, θα μαζέψω φωτό και ιστορίες θα στείλω ένα mail στη μαμά εταιρεία και αφού ενημερώσω και τη νομική προστασία που πληρώνω τόσα χρόνια σα μαλάκας, ας επιληφθούν του θέματος με συνήγορους πολίτη, πραγματογνώμονες κλπ. και ας βγάλουν άκρη από εκεί.
*Σκεφτόμουν να το στείλω μετά σε αυτούς με χαρτί ότι το παρέλαβαν προς εξέταση, αλλά λέω κάτσε πρώτα να επικοινωνήσω με εταιρεία και να βγάλω φωτό για να έχω κάτι στα χέρια μου πριν το δώσω και "εξαφανιστεί".

και κλείνοντας:
το AGV δυστυχώς το υλικό του το κέλυφος είναι σαν πλαστικό πάχους 1mm με 1,5mm max και πιέζοντάς το, το καταλαβαίνεις και το βλέπεις να πηγαίνει προς το εσωτερικό !!!! θα βγάλω φωτός σήμερα και θα τις ποστάρω για να μην λέμε λόγια του αέρα

ps: το όλο θέμα ψαξίματος ξεκίνησε από τα τελευταία κρούσματα που είχαμε των παιδιών απ΄το άλλο φόρουμ

θέλω βοήθεια:
έχετε παρατηρήσει εσείς κάτι τέτοιο, ή εγώ είμαι ο κατσικοπόδαρος?

ευχαριστώ

*και η απάντηση της εταιρείας μετά από 3 email που τους έστειλα από τις 13 Δεκεμβρίου το πρώτο και με φωτογραφικό υλικό ? ......... ούτε Καλά Χριστούγεννα

αυτό είναι το τελευταίο που έστειλα:

Thanks for your direct answer
you know better the customer support ....
I will post the problem of the helmet and
your answer with all the photos i have.

Thanks again
And Merry Christmas
& Happy New Year

151297

nktR
30/12/2008, 15:15
ΚΡΑΝΟΣ ΜΕ ΑΕΡΑ !!!:mad:

151298

nktR
30/12/2008, 15:16
ΟΜΟΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ !!! :mad:

151299

mats8282
30/12/2008, 15:37
Jesus Christ

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Απο πλαστελινη ειναι :confused:

Αποκλειεται να ειναι φυσιολογικο αυτο το πραγμα....Ακομα και αν το ειχες χτυπησει καπου ελαφρα δεν νομιζω οτι ειναι δικαιολογια....

devil's animal
30/12/2008, 15:41
:eek: :eek: :eek:

αυτο δεν το εχω ξαναδει.

ελπιζω να βρεις ακρη ρε φιλε!!
ειλικρινα!
:beer: :beer:

nktR
30/12/2008, 16:02
η ρωγμή στην πρώτη φωτό ???? :confused:
το θέμα είναι πως μπαίνει μέσα σε αρκετά σημεία του κράνους, στο πλάι, από πίσω από τους αεραγωγούς, πίσω δίπλα από το αυτοκόλλητο :eek: σε όλα αυτά τα σημεία είναι χτυπημένο επιλεκτικά και χωρίς σημάδι ??? :eek: Καλά αριστερά έχει μικρά σημαδάκια που από εκεί που το βάζω και πάλι δικαιολογείται ? :confused:
και το υπόλοιπο που δεν έχει τίποτα γιατί μπαίνει μέσα σε αρκετά σημεία ???
Αυτή την ερώτηση τους έκανα και ούτε το εργοστάσιο παραγωγής δεν μου απάντησε.
Τώρα γιατί 2 ti-tech του κουμπάρου μου δεν το κάνουν που του έχει πέσει κιόλας το ένα δεν ξέρω :confused: :confused: :confused:
Δεν ξέρω τι να πω, επειδή είναι μαύρο και τραβάει μεγαλύτερο ζόρι από τον ήλιο??? :eek:

ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΒΆΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ? :uplate:

και μου αρέσει που το έβριζα για την τιμή του το RX7 (2 έχω πάρει) , για τη φασαρία του για τα μαξιλαράκια που κάθονται για την ζελατίνα που θαμπώνει .... αλλά τελικά ότι πληρώνεις παίρνεις και για αυτήν την μαλακία μου περισσότερο μετανιώνω :mad: (και δεν είναι και λίγα για το AGV γι αυτό που παίρνεις) ΑRAI και SHOEI τελικά και ας έχουν τα χίλια μλκισμένα προβληματάκια, έχουν τουλάχιστον ΚΕΛΥΦΟΣ
(θα τρίβει τα χέρια του ο Ιταλός και ο Τζωρτζόπουλος) τι να πω, αυτή είναι η αλήθεια κι ας μην την γουστάρω ούτε εγώ γιατί είναι πολύ ακριβά στην Ελλάδα αυτά τα κράνη

ΠΤΩΣΗ ΝΑΚΑΝΟ ΜΕ 310 + ΧΛΜ (http://www.youtube.com/watch?v=GhJQjjppiIU&feature=related)

ARAI CRASH TEST (http://www.youtube.com/watch?v=6nU4jNTdK6w&feature=related)

δηλαδή αυτό τι να πεί...το ARAI λέγαμε....
"και με πτώση που είχε φίλος Σέρρες με πολλά στην κ3 το κοπάνησε άσχημα από την δεξιά πλευρά και το κράνος έπαθε χοντρό ξύσιμο σε μέγεδος περίπου 5 πόντων διάμετρο και φάνηκε το υλικό του μόνο ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΡΩΓΜΗ ΕΧΕΙ !!! κράνος τότε του 2000 με πτώση το 2005 !!!"

151302

nktR
30/12/2008, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
:eek: :eek: :eek:

αυτο δεν το εχω ξαναδει.

ελπιζω να βρεις ακρη ρε φιλε!!
ειλικρινα!
:beer: :beer:

μπα πλέον δεν με νοιάζει.
Τόσο καιρό περίμενα να μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνα αλλά....:mad:
Άκρη δεν με νοιάζει να βρώ γιατί ήδη είμαι στη φάση που θα πάρω άλλο από έξω και αύριο θα το παραγγείλω. Αυτό που με νοιάζει, αφού δεν απάντησαν για το πρόβλημα, είναι να ενημερωθεί ο κόσμος και να μην την πατήσει όπως εγώ = Αγορά ασφαλές κράνους??? :confused:
το κρατάω και για να βάζω ξηρούς καρπούς στο απίτι πάνω στο τραπεζάκι... (και αυτό παίζεται)

blackbusa
30/12/2008, 16:40
Παντως το δικο μου παροτι εχει φαει 1-2 τουμπες δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα,εκτος απο τις γρατζουνιες βεβαια....περιεργο....αν θες να ξανασχοληθεις με το θεμα με την μαμα agv καλα θα ηταν να τους εστελνες mail στα ιταλικα...αν θες βοηθαω στην μεταφραση....μαλακια ειναι να πανε χαμενα τοσα λεφτα...

υ.γ. μαλακια σκεψη...μηπως το εβαλες κοντα σε καποια πολυ μεγαλη εστια θερμοτητας και αλλιωθηκαν τα υλικα?η το καθαρισες με κανα περιεργο υγρο/αλοιφη?

:wave2:

nktR
30/12/2008, 18:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Παντως το δικο μου παροτι εχει φαει 1-2 τουμπες δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα,εκτος απο τις γρατζουνιες βεβαια....περιεργο....αν θες να ξανασχοληθεις με το θεμα με την μαμα agv καλα θα ηταν να τους εστελνες mail στα ιταλικα...αν θες βοηθαω στην μεταφραση....μαλακια ειναι να πανε χαμενα τοσα λεφτα...

υ.γ. μαλακια σκεψη...μηπως το εβαλες κοντα σε καποια πολυ μεγαλη εστια θερμοτητας και αλλιωθηκαν τα υλικα?η το καθαρισες με κανα περιεργο υγρο/αλοιφη?

έχεις δίκιο μάλλον,
αλλά επειδή την έχω ακούσει με το όλο θέμα έχω ξενερώσει.
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την βοήθεια για την μετάφραση, αλλά πιστεύεις ότι θα βοηθήσει ? όντως χαμένα λεφτά. Δεν ξέρω εάν πάω στον ίδιο τον αντιπρόσωπο (γιατί μίλησα με υπάλληλό του) αλλάξει κάτι. Βέβαια αυτό που δεν αλλάζει είναι η μλκία του θέματος=αντιμετώπιση και ποιότητα κράνους. :(
Όσο για το δεύτερο τίποτα από τα δύο δεν έχω κάνει. Δεν ξέρω βέβαια εάν παίζει ρόλο ότι το πήρα να είναι πολύ εφαρμοστό, δηλ. κανονικά φοράω M και το πήρα MS.
Mάλλον λέω μλκίες:

Sapadak
30/12/2008, 19:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
Mάλλον λέω μλκίες:

Μαλλον βαριεται/βαρεθηκε ο υπαλληλος να ασχοληθει με το θεμα εγγυηση κτλ.

Πηγαινε και μιλα με τον ιδιοκτητη της αντιπροσωπιας, και απλα ενημερωσε τον οτι θα μεταφερεις την ολη ιστορια αυτουσια στη μαμα εταιρια.

Εκει θα δεις αντιδρασεις

TROOPER
30/12/2008, 23:11
ρε νικο.....:a53: :a53: :a53:

makis206
31/12/2008, 07:22
Kάποιος που να έχει το ίδιο κράνος δεν έχει παρατηρήσει κάτι παρόμοιο ;

Νίκο στο μαγαζί που το πήρες είδες αν είχε και κανένα άλλο σε στοκ να το τσεκάρετε με τον πωλητή μήπως κάνει τα ίδια ;

:beer:

AntoD
31/12/2008, 08:00
Σε θέματα ασφαλείας πρεπει να είμαστε αμείλικτοι....

κυνήγι στο μαξιμουμ!!!!

dirtbird
31/12/2008, 08:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Παντως το δικο μου παροτι εχει φαει 1-2 τουμπες δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα......

Έχει 'ελαφρύ' φορτίο .....:D :D :D

blackbusa
31/12/2008, 09:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Έχει 'ελαφρύ' φορτίο .....

:blush: :blush: :blush:

stefi21
31/12/2008, 11:16
Κρίμα φίλε μου που το κράνος παρουσίασε τέτοιο πρόβλημα...

Αλλα για να ξέρεις, το κράνος έτυχε απλά να είναι ελαττωματικό (επικύνδινο ελάττωμα βέβαια!)
και η εταιρία θα πρέπει να στο αντικαταστήσει!

Εγώ έχω ένα K-Series, τη φθηνή σειρά και τέτοιο πρόβλημα δεν έχω!

nktR
31/12/2008, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Kάποιος που να έχει το ίδιο κράνος δεν έχει παρατηρήσει κάτι παρόμοιο ;

Νίκο στο μαγαζί που το πήρες είδες αν είχε και κανένα άλλο σε στοκ να το τσεκάρετε με τον πωλητή μήπως κάνει τα ίδια ;

:beer:

Είχε και ένα τουμπαρισμένο με αποκόλληση υλικού και δεν έκανε κάτι τέτοιο :confused:
και δύο που έχει ο κουμπάρος μου και το ψάξαμε και δεν κάνει τίποτα :confused:
τόσο γκαντέμης είμαι ρπμ :(

Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Σε θέματα ασφαλείας πρεπει να είμαστε αμείλικτοι....

κυνήγι στο μαξιμουμ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefi21
Κρίμα φίλε μου που το κράνος παρουσίασε τέτοιο πρόβλημα...

Αλλα για να ξέρεις, το κράνος έτυχε απλά να είναι ελαττωματικό (επικύνδινο ελάττωμα βέβαια!)
και η εταιρία θα πρέπει να στο αντικαταστήσει!

Εγώ έχω ένα K-Series, τη φθηνή σειρά και τέτοιο πρόβλημα δεν έχω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Μαλλον βαριεται/βαρεθηκε ο υπαλληλος να ασχοληθει με το θεμα εγγυηση κτλ.

Πηγαινε και μιλα με τον ιδιοκτητη της αντιπροσωπιας, και απλα ενημερωσε τον οτι θα μεταφερεις την ολη ιστορια αυτουσια στη μαμα εταιρια.

Εκει θα δεις αντιδρασεις

τι να τους κάνω ???
θα πάω να τους το πετάξω στη μούρη και να μου δώσουν ένα χαρτί ότι το παρέλαβαν και έχουν την υποχρέωση να το επιστρέψουν ? Εάν το εξαφανίσουν με μαγικό τρόπο?
Ακόμα και άλλο να μου δώσουν, τι να πιστέψω, ότι αυτό ήταν απλώς ελατωματικό ή κάτι άλλο παίζει ? :confused:

road spirit
31/12/2008, 15:03
Νικο πρέπει να σου έκατσε η περίπτωση, ελαττωματικό θα ήταν ...

εγώ θα επέμενα μέχρι να πάρω μια απάντηση απο την εταιρεία...

nktR
31/12/2008, 20:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε νικο.....:a53: :a53: :a53:

ω, ναί.... :mad:
σκατοκατάσταση

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Νικο πρέπει να σου έκατσε η περίπτωση, ελαττωματικό θα ήταν ...

εγώ θα επέμενα μέχρι να πάρω μια απάντηση απο την εταιρεία...

για να δούμε ρε Γιάννη γιατί από τις 13 Δεκέμβρη και την παίζουνε κουνέλα :ZZZ:

το νέο έτος θα δείξει :sun:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

DimChios
02/01/2009, 03:52
οκ, του "εκατσε" ελλατωματικό κράνος!
Αυτο ας πουμε ειναι το λιγοτερο και θεμα "τυχης", δε γ@μεις?

Κι αν ομως δεν το ειχε παρει γραμμη? Τοτε?
Γιατι λοιπον αυτη (και η καθε τετοια) κωλοεταιρια, να μη το αντικαταστησει στον πελατη?
ΠΡΩΤΑ για την ασφαλεια του και επειτα για το ονομα της! ή και αντιστροφα αν προτιματε?

:rolleyes:

Ομως, τι ψαχνουμε ε? :rolleyes:

Τεσπα, στ @@δια σου ρε Νικο, να λες που δε χρειαστηκε με αλλο τροπο να το ανακαλυψεις!

Στη θεση σου θα το τραβαγα μονο και μονο για το γαμωτο και για να ξεσπασω...παλι για το γαμωτο!

Αν παρεις ενα καινουριο θα ειναι μια ικανοποιηση, απο εκει και υστερα εσυ ξερεις ποσο εχει κλονιστει η εμπιστοσυνη σου για τη συγκεκριμενη μαρκα!

Παραπιπτοντως, εγω μετα το RX7 που εχω, παλι τετοιο θα παρω!
Δε ξερω, με εχει πεισει η συγκεκριμενη εταιρια και δε με νοιαζει ουτε ο θορυβος ουτε τπτ!

Καλη μας χρονια με υγεια, αγαπη και ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

:beer: :beer: :beer: :beer:

VanDiemen
02/01/2009, 07:39
Κάνε καταγγελία στη Γ.Γ. καταναλωτή! Μέχρι τώρα σε ότι καταγγελίες έχω κάνει, έχουν ασχοληθεί και μου απάντησαν και οι εταιρίες που αφορούσαν! Μην το αφήνεις έτσι!
τηλ. 1520!

nktR
02/01/2009, 08:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
οκ, του "εκατσε" ελλατωματικό κράνος!
Αυτο ας πουμε ειναι το λιγοτερο και θεμα "τυχης", δε γ@μεις?

Κι αν ομως δεν το ειχε παρει γραμμη? Τοτε?
Γιατι λοιπον αυτη (και η καθε τετοια) κωλοεταιρια, να μη το αντικαταστησει στον πελατη?
ΠΡΩΤΑ για την ασφαλεια του και επειτα για το ονομα της! ή και αντιστροφα αν προτιματε?

:rolleyes:

Ομως, τι ψαχνουμε ε? :rolleyes:

Τεσπα, στ @@δια σου ρε Νικο, να λες που δε χρειαστηκε με αλλο τροπο να το ανακαλυψεις!

Στη θεση σου θα το τραβαγα μονο και μονο για το γαμωτο και για να ξεσπασω...παλι για το γαμωτο!

Αν παρεις ενα καινουριο θα ειναι μια ικανοποιηση, απο εκει και υστερα εσυ ξερεις ποσο εχει κλονιστει η εμπιστοσυνη σου για τη συγκεκριμενη μαρκα!

Παραπιπτοντως, εγω μετα το RX7 που εχω, παλι τετοιο θα παρω!
Δε ξερω, με εχει πεισει η συγκεκριμενη εταιρια και δε με νοιαζει ουτε ο θορυβος ουτε τπτ!

Καλη μας χρονια με υγεια, αγαπη και ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

:beer: :beer: :beer: :beer:

θα περιμένω μέχρι και την άλλη εβδομάδα και θα πράξω ανάλογα,
έτσι όπως είπες για το γαμώτο και την απίστευτη αντιμετώπισή τους.
Σε ευχαριστώ πολύ και Καλή Χρονιά :beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Κάνε καταγγελία στη Γ.Γ. καταναλωτή! Μέχρι τώρα σε ότι καταγγελίες έχω κάνει, έχουν ασχοληθεί και μου απάντησαν και οι εταιρίες που αφορούσαν! Μην το αφήνεις έτσι!
τηλ. 1520!

Καλό μου ακούγεται. Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία :beer:
Καλή Χρονιά

lamoun
22/02/2009, 07:01
Νίκο, υπάρχει κάτι νεώτερο, το κυνήγησες?

sakisvolos
22/02/2009, 11:31
ΟΜΟΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ !!! :mad:

Πες πως δεν κάνεις πλάκα δεν μπορεί να βουλιάζει έτσι ρε γμτ!:eyepop: :eyepop:

nktR
23/02/2009, 03:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Νίκο, υπάρχει κάτι νεώτερο, το κυνήγησες?

Ρώτησα φίλο δικηγόρο και πρέπει να το κυνηγήσω νομικά.
Θα δω πως θα γίνει.... Πήρα τελικά ARAI RX7 corsair το Majestic.
Το θέμα είναι ότι το κράνος είναι για το λούτσο σε σχέση με το Arai και τα Shoei ακόμα και τα OGK. το AGV το πιάνω από την κάτω πλευρά και το γυρίζω ανάποδα και πιέζω τα δύο άκρα του κράνους προς τα μέσα (στο πλάι του πηγουνιού) και μπαίνει μέσα 2 έως 3 πόντους από την κάθε πλευρά !!!! To κέλυφος των Japan είναι αλλού δεν συμπιέζονται στο σημείο του πηγουνιού!!!
Μπορεί μία φορά να την πάτησα αλλά τώρα ξέρω και ξέρουμε και όποιος ρωτάει θα ενημερώνεται.
Καλή τους τύχη

DimChios
23/02/2009, 03:38
Ρώτησα φίλο δικηγόρο και πρέπει να το κυνηγήσω νομικά.
Θα δω πως θα γίνει.... Πήρα τελικά ARAI RX7 corsair το Majestic.
Το θέμα είναι ότι το κράνος είναι για το λούτσο σε σχέση με το Arai και τα Shoei ακόμα και τα OGK. το AGV το πιάνω από την κάτω πλευρά και το γυρίζω ανάποδα και πιέζω τα δύο άκρα του κράνους προς τα μέσα (στο πλάι του πηγουνιού) και μπαίνει μέσα 2 έως 3 πόντους από την κάθε πλευρά !!!! To κέλυφος των Japan είναι αλλού δεν συμπιέζονται στο σημείο του πηγουνιού!!!
Μπορεί μία φορά να την πάτησα αλλά τώρα ξέρω και ξέρουμε και όποιος ρωτάει θα ενημερώνεται.
Καλή τους τύχη

:winka: :sun: :wave2: