PDA

View Full Version : Απλη αριθμητικη;

menos
30/12/2008, 21:49
Ενα θεμα εντελως :a6: που με αφησε αφωνο :eyepop: :eyepop: :eyepop:

Απολαυστε :D

http://www.youtube.com/watch?v=prOzOsJpR7Q&feature=rec-HM-r2

fantacid
30/12/2008, 22:36
σα δε ντρεπετε....

εφαγε ολα τα κρακερακια της μαγκυ!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

el_hymador
30/12/2008, 23:28
Εξυπνος σκυλος ειναι αυτος που εκπαιδευει τον ιδιοκτητη του, οχι αυτος που δεχεται εκπαιδευση.

:lol:

arxaios
31/12/2008, 00:21
Εξυπνος σκυλος ειναι αυτος που εκπαιδευει και εκπευδεύεται από τον φίλο του ..........
ούτε ιδιοκτήτη .......... ούτε αφεντικο ..........
Πάνω απ' όλα φίλοι ........
:wave2:

BELZEBOYLIS
31/12/2008, 09:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εξυπνος σκυλος ειναι αυτος που εκπαιδευει τον ιδιοκτητη του, οχι αυτος που δεχεται εκπαιδευση.

:lol:

Τότε η δικιά μου είναι πανέξυπνη ...Με έμαθε να την πηγαίνω βόλτα (την ώρα που ήθελε) , να την ταΐζω στην ώρα της ...μα πάνω απο όλα με ανάγκασε να την κρατήσω .... ( πριν απο μερικά χρόνια , μπήκε σπίτι και δεν έβγαινε με τίποτα !!! - έκανα ότι μπορούσα για να την διώξω ,αλλά δεν έφευγε με τίποτα - στο τέλος υποχώρησα ....):lol: :wave2:

menos
31/12/2008, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Τότε η δικιά μου είναι πανέξυπνη ...Με έμαθε να την πηγαίνω βόλτα (την ώρα που ήθελε) , να την ταΐζω στην ώρα της ...μα πάνω απο όλα με ανάγκασε να την κρατήσω .... ( πριν απο μερικά χρόνια , μπήκε σπίτι και δεν έβγαινε με τίποτα !!! - έκανα ότι μπορούσα για να την διώξω ,αλλά δεν έφευγε με τίποτα - στο τέλος υποχώρησα ....):lol: :wave2:

:lol: :lol: :a19: :lol: :lol:

makis206
31/12/2008, 10:10
Αυτό είναι σκονάκι για τα μαθηματικά !!:eyepop:

:lol: :rotflmao: :lol:

arxaios
31/12/2008, 10:41

Εσένα δεν ήταν θέμα σκύλου ............. :lol: :lol: :lol:

Για κάνε ένα πείραμα ........
Λοιπόν πας σε ένα ενυδρείο .............. επιλέγεις ένα ψάρι και κοιτόντας το προσπαθείς να του επιβληθείς ..............:eyepop: :eyepop: :eyepop: .................. αν αρχίσεις να ανοιγοκλείνεις αργά το στόμα ........................... ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

BELZEBOYLIS
31/12/2008, 10:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Εσένα δεν ήταν θέμα σκύλου ............. :lol: :lol: :lol:

Για κάνε ένα πείραμα ........
Λοιπόν πας σε ένα ενυδρείο .............. επιλέγεις ένα ψάρι και κοιτόντας το προσπαθείς να του επιβληθείς ..............:eyepop: :eyepop: :eyepop: .................. αν αρχίσεις να ανοιγοκλείνεις αργά το στόμα ........................... ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:lol: :rotflmao: :lol: να πάω στον ζωωλογικό κήπο να βρώ καμιά μαϊμού ? Το πολύ πολυ να αρχίσω να τρώω μπανάνες :lol: :rotflmao: :wave2:

arxaios
31/12/2008, 10:53
:lol: :rotflmao: :lol: να πάω στον ζωωλογικό κήπο να βρώ καμιά μαϊμού ? Το πολύ πολυ να αρχίσω να τρώω μπανάνες :lol: :rotflmao: :wave2:

Προς θεού ............... ΟΧΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ !!!:lol: :lol: :lol:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=70577
:lol: :lol: :lol:
Μην έχουμε κα άλλα ...........

BELZEBOYLIS
31/12/2008, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Προς θεού ............... ΟΧΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ !!!:lol: :lol: :lol:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=70577
:lol: :lol: :lol:
Μην έχουμε κα άλλα ...........

:lol: :lol: :rotflmao: :lol: Δεν το είχα δει !!!!!! πάμε για κανένα Σπάρο λοιπόν ....

el_hymador
31/12/2008, 12:11

Αυτο ακριβως εννοω!

Εχουν τον τροπο τους, εμεις ειμαστε παντα αυτοι που χρειαζομαστε εκπαιδευση, οχι οι σκυλοι!

:lol: :lol:

Dr Luv
31/12/2008, 12:22
Εντυπωσιακό το σκυλάκι, αλλά εγώ γιατί είχα την παρακάτω εικόνα και μου έφτιαξε τη διάθεση:

Η τύπισα από πάνω εντελώς καβλωμένη να παρακαλάει τον "εκπαιδευτή" της να την αφήσει να κάτσει και αυτός να της λέει όχι, λίγο πιο πάνω, 2 εκατοστά μόνο και τέτοια. Και το σκυλάκι να ροκανίζει το μπισκοτάκι του και να γελάει όπως μόνο τα σκυλάκια ξέρουν...

odt
31/12/2008, 19:43
Τα ζώα είναι πολύ έξυπνα...(γενικά)

http://www.youtube.com/watch?v=1sXENI8tpJE <---το συγκεκριμένο παπαγαλάκι είναι πιο έξυπνο από μερικούς ανθρώπους που ξέρω...