Σύνδεση

View Full Version : Μπας και ξερεις απο oki εκτυπωτες?????

chducos1
02/01/2009, 16:16
λοιπον μετα απο 10 χρονια ηρθε η ωρα να αλλαξω τον oki εκτυπωτη και ανακαλυπτω οτι οπως με ολα τα αλλα <αγαθα> που πωλουνται στην ελλαδα ετσι και οι εκτυπωτες ειναι αρκετα πιο ακριβοι.
ο κουμπιουτερας μου δινει τιμη 760 ενω απο αγγλια βγαινει περιπου 410.του το αναφερα και μου ειπε οτι αμα το παρουμε απο εξω δεν θα εχει ελληνικα η eprom και αμα ζητησουμε απο την εδω αντιπροσωπια θα μας τσακισει(σαν τον ιταλο που αμα βλεπει dot snel στα κρανη βγαζει σπυρια )
τι παιζει?αμα το αγορασω απο εξωτερικο δεν θα θελει μονο προσαρμογη το προγραμα που δουλευω στην δουλεια?θελει και αλλη eprom?(να βαλω nemesis:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

mikios400
02/01/2009, 16:55
είναι αλήθεια ότι πρέπει ο ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ να προγραμματιστεί (αναγκαστικά) με κωδικοσελίδα (codepage) GREEK_437, αλλιώς δεν θα κάνεις δουλειά.

Αν έχει ο ΟΚΙ αγγλίας θα σε γελάσω, αλλά αν μάθεις πες μου κ μένα :D

η τιμή που σου'πε πάντως είναι οκ, κάπου εκεί κυμαίνεται για Ελαντα.

α, και μην πάρεις άλλη μάρκα, είναι κορυφαίοι! τι μοντέλο έχεις;;;

chducos1
02/01/2009, 17:00
δεν το αλλαζω με τπτ,520 η 521 εχω και παμε για 5520,αξιζουν και το τελευταιο ευρω τους αυτα τα μηνανηματα,σαν τα ducati:a13: :a13:
θα ρωτησω τον αγγλο αμα μπορει να κανει κατι με την eprom

byron
02/01/2009, 18:10
Αφήνω το ερώτημα για να πάρεις καποιες απαντήσεις και μετά....:wave2:

chducos1
02/01/2009, 19:07
οκ φανταστηκε βυρωνα με το καταπληκτικο aprilia

byron
02/01/2009, 22:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
οκ φανταστηκε βυρωνα με το καταπληκτικο aprilia

Oτι περνάει απ΄το χέρι μας κάνουμε, φανταστικέ paul smart...:p

Road67
02/01/2009, 22:48
Γιατί δεν παίρνεις KOnika Minolta; Τώρα μάλιστα που κι η ελληνική αντιπροσωπεία ανήκει απευθείας στη μαμά εταιρία είναι καλύτερα τα πράγματα. Εμείς έχουμε τρεις konika minolta ενωμένους με ecorama και δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ πρόβλημα πέρα απ' τον τελευταίο που πήραμε που επειδή είναι ψηφιακός κι έπρεπε να είναι ή αυτός συνδεδεμένος ή το μόντεμ χρειάστηκε ένα χαμπάκι.
Φιλικά και φυσικά δεν προσπαθώ να κάνω διαφήμιση.
Καλή χρονιά :beer: :wave2:

mikios400
03/01/2009, 10:11
φίλε Road67, μιλάμε για κρουστικό εκτυπωτή (dot matrix), έχει τέτοιους η Kοnika Minolta; Να με συμπαθάς για τη άγνοιά μου :D

επειδή δουλεύω κ εγώ με ΟΚΙ είναι εκπληκτικά απλοί κ ανθεκτικοί, κ δεν συγκρίνονται με κανένα αντίστοιχο που έχει περάσει από τα χέρια μου....

Road67
03/01/2009, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikios400
φίλε Road67, μιλάμε για κρουστικό εκτυπωτή (dot matrix), έχει τέτοιους η Kοnika Minolta; Να με συμπαθάς για τη άγνοιά μου :D

επειδή δουλεύω κ εγώ με ΟΚΙ είναι εκπληκτικά απλοί κ ανθεκτικοί, κ δεν συγκρίνονται με κανένα αντίστοιχο που έχει περάσει από τα χέρια μου.... Δεν ξέρω αν έχει τέτοια μηχανήματα. Δεν κατάλαβα οτι αναφερόσουν σε dm.