PDA

View Full Version : Ανοιγει Η Λιστα Κρατησεων Για Το Mugello Motogp 2005

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
17/03/2005, 12:13
--------------------------------------------------------------------------------
ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ MUGELLO MOTOGP 2005 [patman46 ] 2005-03-16 14:56:19.0, 213.16.132.226

όπως συμβαίνει τα τρία τελευταία χρόνια έτσι και φέτος το ΜΟΤΟ διοργανώνει εκδρομή στο Mugello για τα motogp.

Η τιμή φέτος παραμένει ίδια με την περσινή και οι οποίες είναι:

550€ για αναβάτη και μοτοσυκλέτα, 500€ για συνεπιβάτη

στο πακέτο περιλαμβάνονται:

ακτοπλοϊκά εισιτήρια πηγαινε-έλα σε τετράκλινη καμπίνα

3 διανυκτερεύσεις στην Φλωρεντία με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο

τα εισιτήρια για το Σάββατο και την Κυριακή στο mugello

ακόμα θα υπάρχουν ανθρωποι του περιοδικού για την εξυπηρέτηση και για οποιαδήποτε πληροφορία στην διάθεση των συμμετεχόντων.

αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή καλέστε το 210 6777779 και κλείστε μια θέση στην καλύτερη μοτοσυκλετιστική εμπειρία αναφέροντας ότι κλείνεται για την εκδρομή του ΜΟΤΟ στο Μugello.

περισσότερες πληροφορίες στο mail

patman46

--------------------------------------------------------------------------------

το ειδα σε γιτονηκο φορουμ και το ποσταρο

sas
17/03/2005, 12:22
Γιώργο υπάρχει πιθανότητα να μην πάρει κάποιος όλο το πακέτο???
Π.χ. εγώ έχω να μείνω, και ενδιαφέρομαι μόνο για ακτοπλοϊκά εισιτήρια και του αγώνα (κυριακής μόνο).:confused:

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
17/03/2005, 17:18
ναι μπορεις αλλα αφου εχεις να μηνης κανε το εξεις ...
βγαλε με της μηνωηκες γραμμες εισιτηριο μονος σου με επιστροφη. θα εισαι στο καραβι που θα ειναι ολοι. θα ταξηδεψεις μαζι μας. και στην πιστα θα βγαλεις εισιτηριο εκει στην πιστα. ακομα και εξω απο την πιστα μπορεις να βγαλεις την ωρα που θα παμε. θα ειμαστε μαζι τηνπερισοτερη διαδρομη και ετσι θα σου πω τα κολπα.

x-rider
18/03/2005, 09:41
ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Τι ημερομηνιες ειναι?

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
18/03/2005, 12:06
2 φευγουμε 7 φυριζουμε

afrotwin
18/03/2005, 12:57
signomi pou enoxlo ala mipos 8a mporousate na anaferete gia pion mina milame?

ke episis ti ine to firizoume?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

koutsikos
18/03/2005, 13:12
ke episis ti ine to firizoume?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/B][/QUOTE]

μαλλον ειναι η συγγενεια που εχουν τα πληκτρα φ&γ σε συναρτηση με ενα χοντρο δαχτυλο. :lol: :lol: :rotflmao: :lol:

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
20/03/2005, 10:05
afrotwin
signomi pou enoxlo ala mipos 8a mporousate na anaferete gia pion mina milame?

μιλαμε για τον ιουνιο

ke episis ti ine to firizoume?

καλα ρε λεωνιδα μην δης καποιο λαθακι αμεσως να το σχωλιασης...
εισαι......εισαι........ εισαι.....αντε δεν λεω αλοστε το ξερεις

και εγω οταν το ειδα εβαλα τα γελια για το τι εγραψα..

απο οτι πηρανε μερικα παιδια τηλεφωνο αλλα και εγω που μηλησα με το πρακτορειο ειπανε οτι δεν θα εχουν ολλα τα ξενοδοχεια παρκηνκ κληστο.
αλλα και περιση που υπηρχε το ιδιο προβλημα διπλα στο καθε ξενοδοχειο υπαρχει κληστο παρκινκ με 5 ευρω την βραδια η μοτο σου κληδωνετε και ειναι σηγουρη. αλοστε το ιδιο πληρωνης και στο ξενοδοχειο που ειναι εξτρα το παρκινκ. το μονο σημειο που μπορεις να πεις οτι κηνδηνευη η μοτο ειναι το βραδυ. σε κανενα αλλο σημειο και πουθενα δεν ειδαμε κανενα κυνδηνο....

transalpboy
31/03/2005, 00:06
ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!1ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨΨΨΨ
ΣΝΙΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

:bigcry: :bawl: :bigcry: :bawl: :bigcry: :bawl: :bigcry: :bawl:

stako
31/03/2005, 08:31
Μακάρι να καταφέρω να ψήσω την κοπέλα μου να πάμε..............με έχει πρήξει να πάμε ένα ταξίδι έξω αλλά με................αεροπλάνο.............:( Για να δούμε...........

Τα χρήματα πάντως είναι πολύ καλά νομίζω!