View Full Version : Έχω μια αναρώτηση.
kokomilko
05/01/2009, 16:21
Αν (ας πούμε) έβγαινε αύριο ένας νόμος, (υποθέσεις κάνουμε), που όριζε ότι για να οδηγήσει κανείς αυτοκίνητο, υποχρεούται να έχει και δίπλωμα μηχανής.
Εννοείτε και το αντίστροφο.
Και ότι για να μην υπάρχουν προβλήματα, (δεν γνωρίζουμε όλοι ισορροπία), μπαίνει στα σχολεία του δημοτικού έστω μια ώρα την εβδομάδα μάθημα οδηγικής αγωγής που προβλέπει βασικούς κανόνες, όπως σήματα, προτεραιότητες, ποδήλατο.
Πως θα διαμορφωνόντουσαν οι δείκτες ατυχημάτων όταν η πρώτη γενιά οδηγών με πλήρη σχολική παιδεία θα έβγαινε στον δρόμο;
Πόσο δύσκολο είναι να διαμορφώσει κανείς τις συνθήκες για να εφαρμόσει έναν τέτοιο νόμο;
Που κατά την γνώμη σας θα σκόνταφτε;;;
στη νοοτροπια μας φιλε μου:rolleyes:
παρολα αυτα ειναι πολη σωστη η αποψη σου:beer:
γιατι δεν γινεται κατι προς αυτη την κατευθυνση??
απαντησα ηδη:winka:
kokomilko
05/01/2009, 16:34
Ο στόχος είναι να το μελετήσουμε λίγο και να το προτείνουμε στα "αρμοδια οργανα"
Ετσι κι αλλιώς αυτο δεν ειναι κατι που μπορει να εφαρμοστει αυριο.
Δεν θα εφαρμοστει ποτε ομως αν καποια στιγμη δεν γινει μια αρχη
Αρχικά δημιουργήθηκε από kokomilko
δεν γνωρίζουμε όλοι ισορροπία Τί σχέση έχει η μηχανή με την ισορροπία;
kokomilko
05/01/2009, 17:04
κι εγω οταν πηγα να οδηγησω αυτοκινητο το ανακαλυψα.
(που μετακινουσα το σωμα μου και περιμενα να στριψει:dizzy: ασε που οταν αλλαζα ταχυτητα εστριβα αριστερα(πατουσα συμπλεκτη)):rotflmao:
Δεν οδηγειτε ομως μηχανη αν ο αναβατης δεν ξερει ισορροπια
ασχετα αν για οσους ξερουν αυτα που εχουν σχεση ειναι η ιπποδυναμη η επιταχυνση η τελικη και τα φρενα
κι εγω οταν πηγα να οδηγησω αυτοκινητο το ανακαλυψα.
(που μετακινουσα το σωμα μου και περιμενα να στριψει:dizzy: ασε που οταν αλλαζα ταχυτητα εστριβα αριστερα(πατουσα συμπλεκτη)):rotflmao:
Δεν οδηγειτε ομως μηχανη αν ο αναβατης δεν ξερει ισορροπια
ασχετα αν για οσους ξερουν αυτα που εχουν σχεση ειναι η ιπποδυναμη η επιταχυνση η τελικη και τα φρενα Κι εγώ την έχω πατήσει με το αυτοκίνητο έτσι :lol: :lol:
λολ
Και εγώ μερικές φορές. γέρνω -πλαγιάζω μέσα στο αμάξι στις στροφές... Και να σκεφτείτε ότι έχω bucket καθίσματα.. :rotflmao: :rotflmao:
fantacid
06/01/2009, 01:25
το σκεφτομουν κ γω τις προαλλες
οσοι πανε για διπλωμα αυτοκινητου θα ηταν καλο να ειχαν εμπειρια απο μηχανη κ κινηση στη πολη,
τοτε δε θα ειμασταν τοσο αορατοι......
μετα σκεφτηκα τις σενιε πενιε γκομενες που περνουν αμαξακι στα 18-20......
τις φανταζεστε πανω σε σκουτερακι με βροχη???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ασε καλυτερα..
παρε ενα χιλιαρικο κ "γραψε" οτι εχω την προαπαιτουμενη εμπειρια με μηχανη, παρε κ ενα χιλιαρικο κ δωσε μου το διπλωμα γιατι δε μπορω να ασχολουμε με μαθηματα οδηγησης κ εξετασεις!!!
kokomilko
06/01/2009, 04:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
το σκεφτομουν κ γω τις προαλλες
οσοι πανε για διπλωμα αυτοκινητου θα ηταν καλο να ειχαν εμπειρια απο μηχανη κ κινηση στη πολη,
τοτε δε θα ειμασταν τοσο αορατοι......
μετα σκεφτηκα τις σενιε πενιε γκομενες που περνουν αμαξακι στα 18-20......
τις φανταζεστε πανω σε σκουτερακι με βροχη???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ασε καλυτερα..
παρε ενα χιλιαρικο κ "γραψε" οτι εχω την προαπαιτουμενη εμπειρια με μηχανη, παρε κ ενα χιλιαρικο κ δωσε μου το διπλωμα γιατι δε μπορω να ασχολουμε με μαθηματα οδηγησης κ εξετασεις!!!
Για τα παραπάνω σκέφτηκα και πρότεινα να ξεκινήσει το παιχνίδι απ τα σχολειά. γεμίζουμε το κεφάλι των παιδιών με ένα κάρο άχρηστες πληροφορίες. Ας τους μάθουμε και κάτι χρήσιμο. Όχι τίποτα' άλλο, να γλυτώσουν μερικά χιλιάρικα όταν έρθει η ώρα να βγάλουν δίπλωμα. Κι όταν το βγάλουν να μην αποτελούν δημόσιο κίνδυνο.
όμως επειδή πλάκα στην πλάκα μπορεί να βγει κάτι καλό απ αυτό το post. Δεν ρίχνετε καμιά ιδέα μπας και συνταχτεί μια πρόταση και κατατεθεί στους αρμόδιους φορείς;;;
Αν και κάτοικοι του Ελλαδιστάν ποτέ δεν ξέρεις από ποιον θα περάσει κι αν (άσχετο για ποιους λόγους) τελικά πιάσει τόπο.
Άλλωστε το θέμα δεν είναι να γίνει τώρα η αλλαγή, (πράγμα φύση και θέση αδύνατο). Είναι το να γίνει μια αρχή!!!
Γιατί το μόνο σίγουρο, είναι ότι αν δεν κάνουμε καμία αρχή, αύριο τα πράγματα θα είναι αν όχι ίδια, χειρότερα. Ενώ αν την κάνουμε, σε κάποια γενιά, κάτι θα αλλάξει.
Πόσο δύσκολο είναι να διαμορφώσει κανείς τις συνθήκες για να εφαρμόσει έναν τέτοιο νόμο;
κατα τη γνωμη μας θα σκονταφτε στις μιζες που τρωνε... θα ζητουσαν ολο και μεγαλυτερες μιζες οι 'εμπλεκομενοι' οποτε θα εβλεπες μεγαλυτερα και πολυ χειροτερα μπαζα με διπλωμα και θα απορουσες ξανα κουνωντας το κεφαλι....."μα ειναι δυνατον....?"
Αν (ας πούμε) έβγαινε αύριο ένας νόμος, (υποθέσεις κάνουμε), που όριζε ότι για να οδηγήσει κανείς αυτοκίνητο, υποχρεούται να έχει και δίπλωμα μηχανής.
Εννοείτε και το αντίστροφο.
Και ότι για να μην υπάρχουν προβλήματα, (δεν γνωρίζουμε όλοι ισορροπία), μπαίνει στα σχολεία του δημοτικού έστω μια ώρα την εβδομάδα μάθημα οδηγικής αγωγής που προβλέπει βασικούς κανόνες, όπως σήματα, προτεραιότητες, ποδήλατο.
Πως θα διαμορφωνόντουσαν οι δείκτες ατυχημάτων όταν η πρώτη γενιά οδηγών με πλήρη σχολική παιδεία θα έβγαινε στον δρόμο;
Ενα ελαφακι για τον kokomilko. :rotflmao:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ενα ελαφακι για τον kokomilko. :rotflmao:
και για τη αναρωτηση (που εμεινε ασχολιαστη) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ρε μη μου περνετε την ατακα !!!!!!!!:mad: :mad: :mad:
kokomilko
06/01/2009, 13:53
το ελαφακι θα εχει ροδακια τουλαχιστον;;;
και ποια ακριβως ειναι η ατακα;;;
:confused: :confused:
Όχι,ένα κουτσό ελαφάκι θα είναι.:evil:
και ποια ακριβως ειναι η ατακα;;;
:confused: :confused:
φιλε μου πλακα κανουμε γιατι εκ πειρας η ερωτηση σου μονο ακαδημαικη συζητηση μπορει να επιφερει στην οποια θα ακουστουν διαφορες αποψεις καποιοι για να επιβαλουν την αποψη τους θα τσακωθουν με καποιους αλλους,καποιοι θα ειναι εριστικοι η αρνητικοι και θα προκαλεσουν,το θρεντ θα παει στις αντιπαραθεσεις και μετα απο λιγο θα κλειδωθει.κανενας εν τω μεταξυ, ΟΤΙ και αν εχει πει, δεν προκειτε να το κανει και απο το να μπλεξουμε τα κερατα μας τα διφορα ντυνομαι σαντα και μοιραζω ελαφακια (χωρις ροδακια.το μοντελο με τα ροδακια θα παρουσιαστει στην εκθεση της αθηνας μετα απο κανα 2 μηνακια)
kokomilko
06/01/2009, 15:15
αρα τι μου μενει;
να παω να δω τα ελαφακια σε ελευθερη βοσκη
http://kokomilko.net/smf/index.php/topic,19.0.html
Για να εχω μετα το θρασσος (σαν την γενια του πολυτεχνειου) να λεω
Ημουν κι εγω εκει!!!
κι εγω ανα ρωτιωμουν... (για υτο ΑΝΑΡΩΤΗΣΗ ε? σωστος)
κοκομιλκ και μιλκο δεν ειναι απο αλλο ανεκδοτο? κοκομιλκο τι ειναι ζευγαρωμα?
αρα τι μου μενει;
να παω να δω τα ελαφακια σε ελευθερη βοσκη
http://kokomilko.net/smf/index.php/topic,19.0.html
Για να εχω μετα το θρασσος (σαν την γενια του πολυτεχνειου) να λεω
Ημουν κι εγω εκει!!!
δεν ξερω τι σου μενει φιλε μου.εκανες μια ερωτηση και σου εξηγησα.