View Full Version : Dax2Australia
Χωμάτινος
09/01/2009, 14:01
Πριν 2 μήνες περίπου ήμουνα στη λέσχη και ξαφνικά σκάει ένας φίλος (ο Χρήστος) με έναν μουσαφίρη από το Βέλγιο, τον Bart (όχι τον δικό μας!)
Ο Bart που λέτε είναι ένας πιτσιρικάς γύρω στα 20 που μία ωραία πρωΐα αποφάσισε να πάρει το Daxάκι του και να το κόψει γιά νοτιοανατολική Ασία μεριά και από κει γιά Αυστραλία :eyepop: Το σκάλισε λοιπόν στα 150cc, το φόρτωσε και έφυγε. .
Ο Χρήστος τον ψάρεψε κάπου έξω από την Ηγουμενίτσα όπου ο Bart είχε μείνει από μηχανικό πρόβλημα και τον φιλοξένησε στο σπίτι του μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη. Όταν με το καλό του κουνήσαμε το μαντήλι γιά να συνεχίσει το ταξίδι του ανατολικά του είπα "καλά, αν σε βγάλει μέχρι την Καππαδοκία ευχαριστημένος να είσαι!". Τουναντίον! προχθές μπήκα στο site που ενημερώνει σχετικά και προς μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι το θηρίο με το ηρωικό Daxάκι έχει φτάσει ήδη στην ΙΝΔΙΑ!!!
Όποιος κατέχει την Φλαμανδικήν και θέλει να παρακολουθήσει τις περιπέτειες του μικρού Bart . . . Dax2Australia (http://dax2australia.ccservices.be/#home)
devil's animal
09/01/2009, 14:06
:eek: :eyepop: :eek: :eyepop: :eek:
μπραβο του παντως!
:beer: :beer:
makis206
09/01/2009, 14:12
Άλλος ένας παλαβός που πήρε τη μεγάλη απόφαση !
Χίλια μπράβο στον πιτσιρικά κι ευχές να γεμίσει τη ζωή του με απίστευτες εικόνες, καλά χιλιόμετρα να έχει κάθε του μέρα !
Daxάρα, έτσι ξεκινήσαμε μερικοί μερικοί, μακάρι να ξανάβρισκα ένα..
:beer: :beer: :beer: :beer:
151943
taxydromos
09/01/2009, 15:11
ειμαι πολυ περιεργος να δω πως το εχει φορτωσει το daxaki..:look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Daxάρα, έτσι ξεκινήσαμε μερικοί μερικοί, μακάρι να ξανάβρισκα ένα..
:
Αν μιλάς σοβαρά έχω καλή και φθηνή λύση στο πρόβλημα σου..
ναι ΑΛΛΑ ..... το χουν επιχειρησει και πιο πριν :wave2:
151985
makis206
12/01/2009, 07:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Αν μιλάς σοβαρά έχω καλή και φθηνή λύση στο πρόβλημα σου..
Σού'στειλα πιμιμιμί :eyepop:
Εν'τω μεταξύ τώρα παρατήρησα τη λαστιχάρα που κουβαλάει για ρεζέρβα ο πιτσιρίκος...!:uplate:
Τρελό :a23: στον πιτσιρικά.
Όταν είμουν 18 γύρισα την Πελλοπόνησο με ζετάκι και νόμισα ότι έκανα άθλο - στην πραγματικότητα άθλο έκανα γιατί το κόλλησα κάπου στην Πύλο, το φόρτωσα σ' ένα αγροτικό, το έκανα 80άρι στην Καλαμάτα και συνέχισα...
Αλλά Ινδία με νταξάκι.. :a012:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εν'τω μεταξύ τώρα παρατήρησα τη λαστιχάρα που κουβαλάει για ρεζέρβα ο πιτσιρίκος...!:uplate:
ki εγω αυτο δεν το πολυκαταλαβα...:sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ki εγω αυτο δεν το πολυκαταλαβα...:sick:
λογικά είναι χωρίς αέρα,πατημένο και δείχνει πολύ μεγαλύτερο.
Βρε τον παλαβό... μπράβο του :beer:
Εμα βέβαια, με Χόντα και στην άκρη του κόσμου πας!
:lol: :lol:
Απίστευτο τσαγανό ο πιτσιρικάς. Μπράβο του.
:wave2:
(και έχει και πολύ καλό μάτι για φωτογραφίες...)
gian_nykt
04/02/2009, 03:26
έχει και πιο "τρελούς"....πχ ένα κοπέλι (δικός μας) που δούλευε, και έμενε, Μόναχο ως courier με ποδήλατο....έφυγε ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ με ΠΟΔΗΛΑΤΟ από Μόναχο και μέσω Ιταλίας πέρασε με καράβι Τουρκία και έσκασε μύτη ΙΝΔΙΑ με χρήματα μονο για τα εντελως αναγκαία......ξενοδοχείο "ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ" κι οπου τον φιλοξενούσαν ηταν τυχαιρός!!!!!!!!
και δεν φτάνει αυτό.......κουτούλησε έναν πιο "τρελό" Ιάπωνα που πήγαινε με τα ΠΟΔΙΑ προς την Δύση....ο Θεός κι ψυχή του που θα κατέληγε κι αυτός....!
Μπράβο πάντως σε όσους έχουν το σθένος και την "τρέλα" να κάνουν τέτοια ταξίδια και ΧΩΡΙΣ σπόνσορες και τεχνικές καλύψεις....
Akatanomastos
04/02/2009, 07:08
:eyepop:
154278
Καλα λενε η τρελλα δεν παει στα βουνα :lol:
Μηπως τους επιασαν οι ψεκασμοι, που λεει και ο Λιακοπουλος???
:lol:
Χωμάτινος
17/02/2009, 13:31
Ο Bart έχει πιάσει ήδη Ταϊλάνδη και πλησιάζει το τελευταίο βήμα του ταξιδιού του (καράβι και τσουπ! . . Αυστραλία).
Σε πρόσφατη επικοινωνία που είχαμε τον ρώτησα πως τα πάει το Dax του και μΕ απάντησε:
"With the dax everything is fine, it just keeps going on and on! "
Ρε μήπως να χτυπήσω ένα Daxάκι και να του φορέσω χωμάτινα :confused:
υπαρχει περιπτωση να βρουμε κι αλλες φωτο σε κανενα Blog του παιδιου?
Χωμάτινος
17/02/2009, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
υπαρχει περιπτωση να βρουμε κι αλλες φωτο σε κανενα Blog του παιδιου?
Θα τον ρωτήσω και θα σΕ πω.