Σύνδεση

View Full Version : θελω 1098

YAMYAM
10/01/2009, 01:18
Η ιστορια ειναι ως εξης¨
εχω ενα zx 10 r 2007 πριν το αγορασω ηθελα να παρω το 1098 αλλα λογω χρηματων(μου εφαγαν και το gsxr που ειχα)δεν εβγαινα.οι λογοι ηταν και αλλη ομως οπως οτι μου ελεγαν ολοι να μην μπλεξω γιατι εχουν ζημιες,δεν ειναι βολικα,δεν κανουν για δρομο και διαφορα τετοια.

η χρηση που το θελω ειναι για καθημερινο μηχανακι οπως εχω και το 10αρι.δηλαδη να το παρω να παω βολτα μεσα στην πολη,να παω για καφε,για της δουλειες μου για κοντινες και μακρυνες εκδρομες....(μενω στην πατρα)
κανει για αυτο που το θελω η οχι?

υ.γ.1 γνωμη θελω να μου πειτε γιατι οταν πουλησω το 10αρι την αλλα μερα θα παω να το παρω.
υ.γ.2πρεπει να προσεξω κατι συγκεκριμενω στην αγορα του η τα κλασικα οπως σε ολα τα μηχανακια.?

ευχαριστω.

DrIoannis
10/01/2009, 08:12
Αν το θες για καθημερινή μηχανή απλά μην το πάρεις...Είναι δύσκολο,σκληρό,σκορτσάρει χαμηλά αρκετά,ζεσταίνεται,φώτα δεν και γενικά κάνει για πίστα.Δεν θα σε συμβούλευα να γίνεις και εσύ άλλος ένας που θα πηγαίνει για καφέ με ένα εργαλείο πίστας.Άσε που κάποια στιγμή θα πρέπει να πατήσεις απότομα φρένο γιατί κάποιος ή κάποια έκανε βλακεία μπροστά σου νοιώθοντας the hard way τα καλύτερα φρένα παραγωγής.Αν δεν μένεις στα πέριξ των Σερρών και δεν είσαι της πίστας ΜΗΝ το πάρεις.Κανείς βέβαια δεν σου απαγορεύει να το κάνεις παπάκι,TDM και ότι άλλο θες,αλλά δεν φτιάχτηκε για αυτό.

YAMYAM
11/01/2009, 00:07
πατρα μενω οπως γραφω και πανω,ειναι αρκετα μακρυα απο τις σερρες.για ταξιδακια θα ειναι αρκετα κουραστικο πιστευω.εχω φαει χοντρο καλημα.το βλεπω και με πιανει τρελα.
το 848 ειναι μια απο τα ιδια?πιστευω οτι δεν εχει δυναμη αλλιως θα το σκεφτομουν και για 848.

the big boy
11/01/2009, 01:08
εχω γνωστο που χρησιμοποιει για κυριο μεσο μεταφορας καθως δεν ειναι κατοχος κουτιου ενα 1000αρι gsxr. βεβαια δεν ξερω το στησιμο και τις δυνατοτητες καμιας απο τις δυο μοτοσυκλετες. σου φερνω απλως το παραδειγμα αυτο διοτι και ο ιδιος απ οτι μου εχει πει ειναι αρκετα αβολη αλλα η κυ@λα του για αυτην τα ξεπερναει ολα.
ετσι οταν την καβαλαει ακομα και για να παει την δουλεια του που λεει ο λογος την ευχαριστιεται. αλλωστε τι ειναι η μοτοσυκλετα?ενα μεσο ευχαριστησης αρχικα και μετα ολα τα αλλα(κατα την γνωμη μου).
εγω προσωπικα θα επερνα μια μοτοσυκλετα που να με ευχαριστει. θα πρεπει βεβαια να λαβεις υποψιν και καποιους αλλους παραγοντες οπως π.χ. το κοστος συντηρησης κτλ.

οτι και να αποφασισεις σου ευχομαι καλη τυχη

:beer: :beer: :beer: :beer:
(στην υγεια μας)

p@nos
11/01/2009, 02:04
αφου εχεις zx10 σε τι σε προβληματιζει το 1098?

οπου πας τωρα θα πας και με το 1098...

ενα 1098R που κυκλοφοραει το εχεις δει?:cool: :D

YAMYAM
11/01/2009, 02:29
και εγω το 10αρι αν δεν βρεχει παρα πολυ(οχι ψυχαλες)δεν το ξεκαβαλαω για να μπω στο αυτοκινητο.
με προβληματιζει τι συνεπειες θα εχει η καθημερινη χρηση στο μηχανακι οχι σε εμενα τοσο πολυ.(εγω ξερω οτι οταν θα το καβαλαω θα ξεχναω τον πονο)
και το 10αρι ειδικα δεν ειναι και απο τα πιο ανετα μηχανακια.

στην πατρα λες για το R?ειναι γνωστου....αυτο μου δημιουργησε το προβλημα.

liago86
11/01/2009, 12:09
Θα επαιρνες ποτε formula 1 για καθημερινη μετακινηση?

Ε περιπου το ιδιο πραγμα μας λες τωρα...αλλα με μηχανες.

alexioannides
12/01/2009, 21:25
megale tsimpa to 1098 kai mh masas.... 8a sou aresei para poly.......!

Dr Luv
12/01/2009, 22:14
Το 'χεις οδηγήσει? Θα έλεγα κάντο μια βόλτα και μετά μας λες... :beer:

alexioannides
12/01/2009, 22:17
exw ena diko mou..........;)

Dr Luv
12/01/2009, 22:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides

Δεν έλεγα εσένα ρε φίλε, στο παληκάρι γιαμγιαμ που θέλει να το πάρει το έλεγα....

alexioannides
12/01/2009, 22:49
sorry... petaxthka san..... ....tsa!!!

Dr Luv
12/01/2009, 22:53
sorry... petaxthka san..... ....tsa!!!

Καλά, δεν παρεξηγήθηκα κιόλας... :beer:

Πάντως το 1098 είναι τρελή κ@ύλα, αν είχα τα φράγκα θα έπαιρνα ένα (αλλά θα κράταγα και το βεφάκι για κάθε μέρα...) :D

alexioannides
12/01/2009, 23:13
kala to vfr einai trelos xiliometrofagos na to xairesai....

egw postara amesws to sorry giati merikoi einai poly parekshgisiarides...

Dr Luv
12/01/2009, 23:17
kala to vfr einai trelos xiliometrofagos na to xairesai....

egw postara amesws to sorry giati merikoi einai poly parekshgisiarides...

:smilea: :beer: :smilea: :wave2:

TOLISTOLAROS
12/01/2009, 23:46
Ώπα ρε θη-RIO,σιγά ποιός είσαι;Ο μαμιάς της γειτονιάς;
Άντε μη χτυπήσω από ιμπέι καμμιά τουρμπίνα από Scania και πάω το τρυφερό ιταλικό σου koloferantza...

alexioannides
12/01/2009, 23:56
aaaaaaaxxaaxxaaxxaaxaxxa

kala re ti kaneis tetoia wra??? pali exeis xa8ei ekei mesa sta parts manual???
se fantazomai anw katw to domatio pesmena granazia, photoshop sxedia, gia to dream bike sv kai poromena matia olo eplida kai xara.
alla bebaia... gia sas einai h zwh pou katw sthn rodo exete zesth kai olo boltes kanete...
edw panw exei pagwnia....

TOLISTOLAROS
13/01/2009, 00:01
aaaaaaaxxaaxxaaxxaaxaxxa

kala re ti kaneis tetoia wra??? pali exeis xa8ei ekei mesa sta parts manual???
se fantazomai anw katw to domatio permena granazia photoshop sxedia gia to dream bike sv kai poromena matia olo eplida kai xara.
alla bebaia... gia sas einai h zwh pou katw sthn rodo exete zesth kai olo boltes kanete...
edw panw exei pagwnia....
Είχαμε βγει βολτίτσα ρε και τώρα γύρισα.Ένα μόνο σου λέω:πάω για custom made galfer σωληνάκια υψηλής από γιουεσοφέι....:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: ...Για να μην αναφέρω την 19άρα τρόμπα του daytona 675..Oύτε το μέιλ που έστειλα στη Wilbers για αμορτισέρ-ελατήρια μπροστινού....

Ρε συ άλεκσ...

για πες μου...

εσύ που κσαίρυσ τα πολλά και ο νους σου κατεβάζει.....

το κιβώτιο SMG2 από BMW Μ3 λές να χωράει;;;;Ή θα χρειαστεί μηχανουργείο;;;;

el_hymador
13/01/2009, 00:04
Yπαρχει ενα ισοζυγιο μεταξυ κ@υλ@ς και σιχτιρισματος...

Αν θεωρεις οτι για τα δικα σου δεδομενα το ισοζυγιο γερνει σημαντικα υπερ της κ@υλ@ς παρτο.

Απλα να εχεις κατα νου, οτι μοτοσικλετες σαν το 1098
μπορουν πολυ ευκολα και σε χρονο dt να στρεψουν την πλαστιγγα προς το σιχτιρισμα...

alexioannides
13/01/2009, 00:08
el_hymador
giati eisai toso austhros me to 1098??? ti sixtirisma dld?:confused:

el_hymador
13/01/2009, 00:17
el_hymador

Αυστηρος δεν ειμαι εγω αλλα η μοτοσικλετα και η χρηση που σου επιβαλλει να της κανεις.

Ενα 1098, οπως και να το κανουμε, ΔΕΝ ειναι η ιδανικη μοτοσικλετα ουτε για ταξιδια, ουτε και για κινηση μεσα στην πολη...

Με αντικειμενικα κριτηρια παντα μιλαμε.

Απο εκει και επειτα, ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει (και να γουσταρει κιολας) ....Goldwing για courier, Hayabusa για Trial, Η-D για τερμα γκαζι στην εθνικη, Husqy SMR450 για διηπειρωτικο τουρισμο...

Αν ο καθενας γνωριζει τι ειναι αυτο που αγοραζει δεν υπαρχει προβλημα...τα προβληματα ξεκινουν απο τις λαθος εντυπωσεις...

Με βαση αυτο, αν καποιος εχει αισθηση του τι σημαινει 1098 μεσα σε πυκνη κινηση και γουσταρει...μεσα! και εγω μαζι του και μπραβο του! :beer: :beer: :beer:

TOLISTOLAROS
13/01/2009, 00:31
el_hymador
Εγώ ξέρω για ποιό λόγο θα σιχτιρίζεις.....

..............................................................

όταν θα σε περνάω με σκαστή δευτέρα και 3 mach στο κοντέρ....

παλιό Π.Π.!!!!

...........
..................

Π ροδότη
Π ρόεδρα

alexioannides
13/01/2009, 00:32
aaaaaaxaxaxaxxaxaaxxaxaaxaxxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!!

TOLISTOLAROS
13/01/2009, 00:44
aaaaaaxaxaxaxxaxaaxxaxaaxaxxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mόλις έκλεισα έναντι 114$ αντάπτορες από obamaland για να κοτσάρω τις 4πίστονες που πήρα απ'τον Locksmith.Oπότε goodnight οκλα-χώμα μπόι!
Εντζόι γιορ ιτάλιαν πις οφ σιτ νάου γιου καν.....μπικόουζ ...

το Πάσχα στην 1η ΠΣSV

Πανελλήνια
Συνάντηση
S
V

θα δεις το θηρίο και τραβάς τα γραμμωμένη ζυβάρα σου!

ΙΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

alexioannides
13/01/2009, 00:54
egw omws gia na skaseis 8a kanw thn synanthsh sv pio nwris....

niaaaniaaa nianiaaa niaaaaaa.....:wacko: