Σύνδεση

View Full Version : Η άνοιξη βαράει λέμε...προσοχή

antares
18/03/2005, 15:56
"Ωραία μέρα!!" είπα μέσα μου το πρωί και αποφάσισα να αργήσω λίγο στη δουλεία, αλλά να πάω με τα πόδια! Και καλά έκανα, το κατάλαβα αργότερα. Γιατί το περπάτημα οφελεί τα μάλλα την υγεία και μάλιστα με δύο τρόπους! Τον πρώτο τον ξέρετε, καρδιές, θερμίδες χολιστερολές κλπ κλπ. Ο δεύτερος όμως;; Εδώ σας θέλω!

Και δουλεύω που λέτε, τελειώνω κατα το μεσημεράκι, δεν πάω λέω και μια βόλτα (ποδαράτο πάντα) στην αγορά; Και κατηφορίζω Εξάρχεια-Αθηνάς, Μοναστηράκι και πίσω λίγο στου Ψυρρή, και εκεί συμβαίνει! Μαλάκας με κουτί παραβιάζει ένα στοπ ΝΑ, σαν τον κώλο του Καραμανλή, και χτυπάει μπάρμπα βεσπόβιο (κατά τα άλλα βέβαια όχι ιδιαίτερα υποψιασμένο για το πόσο κινδυνεύει, κλασικό σετάκι, βέσπα εποχής dolce vita, κράνος να προστατεύει τον αγκώνα, ύφος 3 κανατών ρετσίνας Κουρτάκι), τον τινάζει ψηλά πάνω από το κουτί και τον προσγειώνει απ' την άλλη μεριά, με τη μύτη του να σκάει στο κράσπεδο! Σοκ!! Όσπου να σηκώσει λίγο το κεφάλι του ο μπάρμπας, να δω ότι κουνιέται, είχα παγώσει...
Τον σηκώσαμε, συνήλθε κάπως, είχε 100% σπασμένη μύτη...αλλά τροχαία και νοσοκομειακό δεν ήθελε! Με τίποτα!! Δεν το χωράει το μυαλό μου ρε παιδιά...Μόνο αν είχε τίποτα μπλεξήματα εξηγείται..ή τίποτα στραβά χαρτιά. Αλλά και πάλι... Τέλος πάντων, του δίνω τα στοιχεία μου σε περίπτωση που χρειαστεί μάρτυρα, λέω και με νόημα στον οδηγομαλάκα ότι ελπίζω να είμαι αχρείαστος, περαστικά -σιδερένιος, το μπούλο.
Πάω παρακάτω...Μεταξουργείο, Μυλέρου. Αγελάδα σε στάρλετ βγάινει από πεζόδρομο, κάθετα στη Μυλέρου και ελέγχει τον καιρό, το μαλλί, τις αναπάντητες, όλα εκτός από το δρόμο...Και κατεβαίνει η άλλη (μάλλον όχι τόσο αγελάδα) με άλλο κουτι, δε θυμάμαι μάρκα, της χώνει μία στα αριστερά, και τη στέλνει να σκάσει σε κάτι παρκαρισμένους με τη δεξιά... Εντάξι, πταίσμα θα μου πείτε σε σχέση με το προηγούμενο.
Έγιναν, και τα 2 όμως , μέσα σε 10 λεπτά και μάλιστα στη βόλτα μου. Με τίποτα δεν θα 'θελα να κάνω την ίδια βόλτα με τη μηχανή.
Προσοχή παιδιά!!
η άνοιξη τους έχει αποβλακώσει, δεν ξέρουν τι κάνουν, και το κακό με αυτούς είναι, ότι φταίνε -δε φταίνε, πάντα χάνει ο μοτοσυκλετιστής!
:wave2:

free rider
18/03/2005, 16:10
Αρη,
είναι γεγονός οτι ο κύνδινος παραμονεύει κάθε στιγμή...

το πρωι στην καθιερωμένη διαδρομή με σφηνάρισμα σε όλη την εθνική λόγο ακινησίας των κουτιών πήγαινε μπροστά μου ενα παλικάρι με fazer...

είχαμε κανει μια καλή σειρά και ο ενας πίσω απ τον άλλο σφηνάραμε..

ξαφνικά με περνάει στον πόντο ενα βεσποειδές piagio και μπαίνει στο χιλιοστό μπροστά μου και πίσω απο το fazer...

ευτιχώς που πάντα αφήνω πέντε μέτρα απο τον μπροστινο μέσα στο χαμό της εθνικής γιατι δεν ξέρεις πότε θα φρενάρει ο άλλος...

ε λοιπόν τον παρατηρούσα οτι πήγαινε το fazer στον πόντο μέχρι την καβάλας απο την ρενω λέμε..

και σκέφτομαι αμα πλακώσει τα φρένα ο fazer που θα σταματήσει το φουκαριάρικο που σημειοτέον είχε και συνεπιβάτισα...

αμα λέω οτι δεν σκέφτονται οταν οδηγάνε μερικοί ...
τι τους φταίει η μαλακία του άλλου που έχει κουτί???

antares
18/03/2005, 17:13
Σωστό αυτό!
Φταίμε και εμείς, δεν οδηγάμε πάντα σαν Παναγίες...
Αλλά τουλάχιστον όσο μπορούμε να συνειδητοποιούμαστε και να βοηθάμε και τους άλλους σ΄αυτό. Και δεν εννοώ τόσο πολύ τον κόσμο του φόρουμ, που δείχνει σε γενικές γραμμές καλή και ώριμη συμπεριφορά. Περισσότερο για τους άλλους, κάτι delivery-courier, κάτι μαγκάκια της συνοικιακής καφετέριας, κάτι υπερήλικες εξ' ανάγκης οδηγούς δικύκλου, τέτοιες περιπτώσεις...

periklisk
20/03/2005, 19:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από antares
η άνοιξη τους έχει αποβλακώσει, δεν ξέρουν τι κάνουν

Μακάρι να ήταν μόνο η άνοιξη.... Αυτοί ρε είναι χάλια όλο το χρόνο!:mad:

rc31
20/03/2005, 19:34
Οι στατιστικες λενε οτι καθε 10 λεπτα συμβαινει στην χωρα μας ενα τροχαιο ατυχημα.

Αυτο τα λεει ολα ..........

Ride safe

bulmont
02/03/2015, 18:38
:lipssealed::plaf:

7Tolis
02/03/2015, 18:40
και μετά λέτε οτι εγω είμαι ο αρχαιολόγος.

amyroukai
02/03/2015, 18:51
και μετά λέτε οτι εγω είμαι ο αρχαιολόγος.

Καθηγητης της σχολης εισαι.

Pan (dvs)
02/03/2015, 18:59
:lipssealed::plaf:

:hmm: