View Full Version : λαστιχακια καθρεπτη
Καλησπέρα,
Εχω παρατηρίσει οτι τα λαστιχάκια τα οποία βρίσκονται στις βασεις των καθρεπτών εάν τα ακουμπίσεις αφίνουν μαυρίλα. Μάλλον δεν είναι καθόλου καλής ποιότητας . Τι κάνουμε σε αυτην τη περίπτωση? Έχει τύχει κι σε άλλους? Υπαρχουν άλλα να βάλουμε ή τα καλύπτει η εγγύηση?
Κοντεύουν 5 χρόνια με το 650 και από τον πρώτο μήνα τα λαστιχάκια που λές βγάζανε μαυρίλα !!!
Συνήιθσέ το και πρόσεξε μην τα πιάνεις !
Innersense
12/01/2009, 17:28
ξερένονται κι όλας και παρουσιάζουν "ρωγμές"... καλό θα ήταν να βρίσκαμε κάτι να τα αλλάζαμε...
mikios400
12/01/2009, 19:12
ένας φίλος έχει βάλει θερμοσυστολή..... :look:
δεν είναι κακή ιδέα. Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι, αλλά τώρα που το'πες να δεις που θα λερώνομαι συνέχεια :sick:
painterakis
12/01/2009, 22:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikios400
ένας φίλος έχει βάλει θερμοσυστολή..... :look:
δεν είναι κακή ιδέα. Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι, αλλά τώρα που το'πες να δεις που θα λερώνομαι συνέχεια :sick:
o φιλος ειμαι εγω :cool: :cool: :cool:
οντως μαυριζουν παρα πολυ,εγω πηρα θερμοσυστελομενο 23mm και το εκοψα στο μηκος που εχουν τα λαστιχακια και τα εβαλα πανω απο αυτα (κατι σαν προφυλακτικο).
φυσικα τα ζεστανα μεχρι να παρει το σχημα τους... και τωρα καθαρα χερακια :cool: :cool: :cool:
mikios400
13/01/2009, 14:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από painterakis
o φιλος ειμαι εγω :cool: :cool: :cool:
γεια σου φίλε :wave2:
δεν ήθελα να σε δώσω έτσι στεγνά :lol:
painterakis
14/01/2009, 00:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikios400
γεια σου φίλε :wave2:
δεν ήθελα να σε δώσω έτσι στεγνά :lol:
ου ρε αρτεμη ματσα :p :p :p :p :p
ήθελα νάξερα τι άλλο θα ακούσω γι αυτά τα στρόματά σας...:lol:
painterakis
14/01/2009, 10:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ήθελα νάξερα τι άλλο θα ακούσω γι αυτά τα στρόματά σας...:lol:
οτι ειναι ανατομικα,αντιαλεργικα και κανουν ενα ... υπνο που δε θελει κανεις να σηκωθει
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: