View Full Version : ΧΥΦΤΕΣ Sos!!!
hristos13gr
15/01/2009, 17:49
Γεια σας V-stromαδες!!!
Τώρα με τα κρύα, αποφάσισα να βάλω χούφτες στην κούκλα μου (dl650 2007). Η τιμή της μαμάς εταιρείας είναι 47,80?. Τυχαία όμως βρέθηκα στην kawasaki & ρωτώντας τον πωλητή μου είπε ότι οι χούφτες του KLV1000 είναι οι ίδιες με αυτες του DL1000 & του DL650. Ρωτάω τιμή & μου λέει:
30?
Το μόνο ελάττωμα (διαφορά σε σχέση με της μάνας του) είναι ότι πωλούνται χωριστά (& όχι σετ) & από ότι μου είπαν δεν έχει τις βίδες που έχει το αντίστοιχο σετ της Suzuki.
Ζητάω την βοήθειά-συμβουλή σας για το:
-Αν οι χούφτες είναι οι ίδιες με αυτές της μαμάς εταιρείας, και
-Αν μπορώ να βρω κάπου τις αντίστοιχες βίδες (αυτός δεν τις έχει)
Υ.Γ. το SOS κολλάει στο ότι του είπα να μου τις φέρει.
Ευχαριστώ
φιλε μου. κατι μου λεει οτι την πατησες, απο οσο εχω ρωτησει στην suzuki πουλανε μονο τις κοντες βιδες που ειναι για να κρατανε τα αντιβαρα χωρις χουφτες.Για να τοποθετησεις τις χουφτες χρειαζεται μακρυτερες βιδες και δεν τις πουλανε απο οσο ξερω,εκτος αν βρεις δειγμα απο αλλο strom και ψαξεις στο γενικο εμποριο
γιατι δεν αγοραζεις γαντια?
makis206
16/01/2009, 07:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristos13gr
Η τιμή της μαμάς εταιρείας είναι 47,80?. Τυχαία όμως βρέθηκα στην kawasaki & ρωτώντας τον πωλητή μου είπε ότι οι χούφτες του KLV1000 είναι οι ίδιες με αυτες του DL1000 & του DL650. Ρωτάω τιμή & μου λέει: 30?
Ψάχνοντας για φωτογραφίες στο νετ παρατηρώ ότι όντως οι χούφτες είναι ίδιες ανάμεσα στα δυο αυτά μοντέλα οπότε προτίμησε τις φθηνότερες, βίδες θα βρεις στο εμπόριο όσες και σε ότι διάσταση (ακόμα και σε ότι χρώμα) θέλεις :winka:
:beer:
hristos13gr
16/01/2009, 07:42
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!
Γάντια έχω, αλλά οι χούφτες είναι κάτι επιπλέον τόσο για το κρύο όσο & για τα ταξιδάκια (προστασία από πέτρες & άλλα).
Οι βίδες δεν με ανησυχούν τόσο, γιατί όπως είπε & ο Μάκης, μπορώ να βρω άνετα στο εμπόριο αν δεν έχει η Σουζούκι.
Αυτό που με ανησυχεί είναι αν στις διαστάσεις τους είναι ίδιες οι χούφτες, & αν κουμπώνουν στο μωρό, γιατί με το μάτι βλέπεις ότι είναι ίδιες!!!
makis206
16/01/2009, 07:55
Η λογική πάντως λέει ότι οι χούφτες θα είναι ολόιδιες σε δύο ολόιδια μηχανάκια, φθηνότερο κόστος για την εταιρία κλπ κλπ :winka:
LiakosVstrom
16/01/2009, 10:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
γιατι δεν αγοραζεις γαντια?
γιατί με τα γάντια χωρίς χούφτες με 5 βαθμούς έξω.. θα παγώνουν τα δάχτυλά σου πάνω στη μηχανή. λογικό.
ρώτα το μηχανικό σου για βίδες. λογικά θα έχει.
siokatas
16/01/2009, 12:43
δεν ειναι μονο οι βιδες αλλα εχει και κατι προεκτασεις αστα δες μυπως εχει και η kawasaki...
hristos13gr
16/01/2009, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
δεν ειναι μονο οι βιδες αλλα εχει και κατι προεκτασεις αστα δες μυπως εχει και η kawasaki...
Τι εννοείς με τα προαιρετικά;
Εγώ είδα & το σχεδιάγραμμα που έχουν για τα ανταλλακτικά για να βρίσκουν τους κωδικούς, αλλά το μόνο που έβλεπα επιπλέον εκτός από τις χούφτες είναι οι βίδες, τα παξιμάδια & οι ροδέλες.
Μπορείς, μήπως να γίνεις πιο συγκεκριμένος;
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristos13gr
Τι εννοείς με τα προαιρετικά;
Εγώ είδα & το σχεδιάγραμμα που έχουν για τα ανταλλακτικά για να βρίσκουν τους κωδικούς, αλλά το μόνο που έβλεπα επιπλέον εκτός από τις χούφτες είναι οι βίδες, τα παξιμάδια & οι ροδέλες.
Μπορείς, μήπως να γίνεις πιο συγκεκριμένος; οι βιδες που δινει το σετ της σουζουκι δεν υπαρχουν στο εμποριο γι`αυτο προτιμησε το σετ γιατι μετα θα τραβιεσαι να τις παρεις κομματι κομματι και το κοστος(εκτος το χρονο αν υπαρχουν και ποτε θα ρθουν)θα ξεπερασει την τιμη του σετ. :rolleyes: σκεψου και πραξε η διαφορα στην τιμη ειναι μικρη και τα περνεις ολα κομπλε τα τοποθετεις με τη μια και ησυχαζεις.
xanthosd
16/01/2009, 17:05
Δε νομιζω οτι ταιριαζουν...
διοτι το KLV οπως και το DL1000 διαφερουν απο το DL 650 στο οτι τα 1000 αρια εχουν υδραυλικο συμπλεκτη, ενω το 650 μηχανηκο (ντιζα) με αποτελεσμα στη αριστερη χουφτα του KLV-DL 1000 να υπαρχει αναμονη - τρυπα για το δοχειο των υγρων του συμπλεκτη και να διαφερουν κατα 4-5 εκατοστα οι τρυπες...
siokatas
19/01/2009, 12:45
αν βρω το σχεδιο θα σου το σκαναρω μια για να δεις τις διαφορες παντως καλλητερα η μαμα και γω acerbis ηθελα αλλα δεν.....:bigcry:
siokatas
19/01/2009, 19:16
...
152735
siokatas
19/01/2009, 23:17
..φιλε αυτα ειναι τα πραγματα που εχει μεσα η συσκευασια απο τις χουφτες(δεν ξερω αν φαινεται καλα)αν θες μπορω να σου τα στειλω με zip....
hristos13gr
20/01/2009, 12:50
φίλε siokatas ευχαριστώ πολύ αλλά δεν χρειάζεται!!! Τηλεφώνησα στην Suzuki & μου είπαν ότι οι χούφτες για το 1000αρι είναι διαφορετικές από του 650αρι λόγω του συμπλέκτη όπως ανέφερε ο xanthosd.
Οπότε τσάμπα οι χαρά!!! Όπως & να έχει σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας & το ενδιαφέρον!!!
:beer: :beer: :beer: