PDA

View Full Version : Obamo-λαγνεια

Akatanomastos
17/01/2009, 15:05
καλα ρε παιδια, ειμαστε σοβαροι?
τι εχουν παθει ολοι με αυτον?

θυμαστε απο πριν τις εκλογες που ολοι αναβανε λαμπαδα στο μποι του για να βγει προεδρος..

απο Αμερικη - Ευρωπη - Ασια - Αυστραλια παντου γιορταζαν τον ερχομο του..Μεσσια..

Τωρα αν ειναι μεσσιας του θεου ή του διαβολου θα δειξει..

το θεμα ειναι πως φαγαμε την παπατζα τους, τοσους μηνες, μεχρι να βγει, αλλα ΑΥΤΟΙ δεν εχουν τελιωμο..

Προχτες ακουσα το γραμμα του Ομπαμα στα παιδακια του, πως λεει ζηταει να τον συγχωρεσουν τα παιδια του γιατι παρολου που τους χαρισε ο τρυφερουλης ενα σκυλακι, αυτο δεν φτανει για να αναπληρωσει τον χρονο που χανουν μαζι του λογω προεδρικων καθηκοντων (γκολφ, ταξιδακια, κλπ κλπ):yuck:

με το αποκορυφωμα αυτο που ξεκινησ να μας απασχολει αυτες τις μερες και θα ολοκληρωθει την κυριακη..

ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑς ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ:lol: :lol:

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ.. στην αλλη ακρη του Ωκεανου, σε αυτο το κολοχωρι που λεγεται ΕΛΛΑΔΑ θα δουμε την ορκωμοσια του μαυρου:lol:

τι γινετε ρε παιδια? μηπως μας κανουν οτι θελουν, και σε κανα χρονο απο τωρα θα βλεπουμε στα μεσημεριανα, τι βρηκαν στα σκουπιδια του Λευκου ΠαπαρΟικου τα λαγωνικα της Λαμπιρη και της Τατιανας?

Τελικα ποια ειναι η αληθεια? Ο κοσμος ζηταει να μαθει για αυτον και την κολωχωρα του ή θελουν να μας κανουν να ενδιαφερομαστε με το στανιο?

Τι αλλο μας κανουν να γουσταρουμε με το ζορι? μηπως τα..ΠΑΝΤΑ?(οκ με δοση υπερβολης, αλλα αρκετα..)

πραγματικα αυτη η ιστορια με τα MEDIA εχει καταντησει ΓΕΛΟΙΑ

Για σκεφτειτε και πριν 3 μερες με το αεροπλανο..
ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ 2 ΩΡΩΝ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑ?
εκτος της 11ης Σεπτεμβριου που οντως ηταν κατι το ΙΣΤΟΡΙΚΟ..

ομως το προχτεσινο ξεφευγει απο την κοινη λογικη..
εχετε δει με αλλο μερος του πλανητη συνδεση για αεροπλανο???

αυτο που μονο μου ρχετε στο μυαλο ειναι πως τα αμερικανικα media - κυβερνηση ΑΠΑΙΤΕΙ (οπως και αλλα πολλα) να προβαλλοντε θεματα απο U.S.A ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ, αλλα ισως και σε αλλες ευρωπαικες χωρες (χωρις να χω σιγουρη εικονα για εκει) ωστε να μπαινουν στην καθημερινοτητα μας, και με τα χρονια να τους νιωθουμε ποιο οικειους, ποιο κοντα σε μας..

Ισως απλα ειναι μια μοδα της εποχης η ΟΜΠΑΜΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-λαγνεια, αν και αυτο δεν το πιστευω..

Οπως και να χει, δυστηχως γιαυτους, το <<αυλακι>> που λεγεται Ατλαντικος και μας χωριζει, ειναι ΜΕΓΑΛΟ..

:wave2:

Λεωνίδας
17/01/2009, 15:13
εγώ που δεν βλέπω τηλεόραση δε νιώθω έτσι
κλείστε τη μέχρι ν' αρχίσει το champions league ρε :wave2:

Gandalf dr685sm
17/01/2009, 15:22
Αν ήμουν συνωμοσιολόγος... θα έλεγα πως είναι ο επονομαζόμενος "διαλεκτός" απο τα πρωτόκολλα της Σιών...

Αν ήμουν ο Λιακόπουλος.. θα έλεγα πως είναι ο εκλεκτός των Νεφελείμ για να χαθεί απο το Ξανθό γένος.

Αν ήμουν δογματικός Χ.Ο. .. θα έλεγα πως είναι ο Αντί-Χριστός που αναφέρεται στην Αποκάλυψη και περιμένουμε τους δύο ψευδο-προφήτες τώρα..

Επειδή όμως δεν είμαι τίποτα παραπάνω απο αυτά , παρά μόνο ενας απλό πολίτης στην Ελλάδα, εκείνη την ώρα ή θα δώ μπάλα να δώ τι θα κάνει η ΑΕΚ... ή απλά θα βάλω κανά DVD... ή μπορεί και να παίξω και κανά game στον υπολογιστή.

Κάθε καιρός χρειάζεται και ενα αποδιοπομπαίο ήρωα που θα φέρει το προσωπείο του Σωτήρα.. πολύ αργότερα τον κρίνει η ιστορία είτε ώς πολιτικό πρόσωπο που έκανε κάτι ή απλά σαν μια καλοστημένη φάρσα.

Αν και για τις ΗΠΑ.. το έχουμε πέι.. οι πολιτικές της είναι προκαθορισμένες εδώ και δεκαετίες. Απλά αλλάζουν τις μεθόδους εφαρμογής.,

Gandalf

TheFace
17/01/2009, 15:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
εγώ που δεν βλέπω τηλεόραση δε νιώθω έτσι
κλείστε τη μέχρι ν' αρχίσει το champions league ρε :wave2:

+900:beer:

OzZzZzY
17/01/2009, 15:27
εγω θα τη δω γιατι θα δειξει καποιους καλλιτεχνες που μου αρεσουν

Gi_4ce
17/01/2009, 15:32
κλειστε βρε το κουτι!;)

http://3.bp.blogspot.com/_zNbaUNAabUM/SUqK-YRZyhI/AAAAAAAAAYI/EigsLjgVIb4/s1600-h/1.jpg

dimdil
17/01/2009, 16:47
οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρα καλαθια:rolleyes:
για το θεμα της μεσης ανατολης δεν ακουω τιποτα
τελος παντων:rolleyes:
κοντος ψαλμος αλληλουια:rolleyes: θα τον δουμε κι αυτον:look:
μονο μη φαμε καμια ψ@λια και θαναι και.......αλογισια.:lol: :lol: :lol:

apav
18/01/2009, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdil
για το θεμα της μεσης ανατολης δεν ακουω τιποτα

=

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
Προχτες ακουσα το γραμμα του Ομπαμα στα παιδακια του

=

Στην επιστολή του, που την υπογράφει «Ο μπαμπάς», εξηγεί ακόμη στα δύο κορίτσια την αναγκαιότητα του πολέμου.

«Μερικές φορές πρέπει να στέλνουμε τους νέους και τις νέες μας στον πόλεμο και σε άλλες αποστολές για να προστατεύσουμε τη χώρα μας. Όταν το κάνουμε, όμως, θέλω να είμαι σίγουρος ότι αυτό γίνεται για το σωστό λόγο και ότι θα προσπαθούμε να επιλύσουμε τις διαφορές μας ειρηνικά» αναφέρει.

:bawl:

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=976322&lngDtrID=245 :alien:

Cpt. Haddock
18/01/2009, 10:10
για να καταλάβω...

είδαμε και παθαμε να φυγει ο Μπους, τωρα σας φταίει κι ο Ομπάμα;

:rolleyes:

apav
18/01/2009, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
για να καταλάβω...

Όχι :nono:, μόνο όμως ωρέ καπετάνιο, μην το παρεξηγήσεις, που το σχόλιο σου μοιάζει πάρα πολύ με:

για να καταλάβω...

είδαμε και παθαμε να φυγει ο Σημίτης (ή ΠΑΣΟΚ εάν θέλεις), τωρα σας φταίει κι ο Καραμανλής (ΝΔ);

:smilea:

και αυτό όντως ειπώθηκε με το μπαμ των εκλογών πίσω το 2004, όταν την πρώτη εβδομάδα ο Υπουργός Μακεδονίας (της Ελληνικής ντε :wacko: ) - Θράκης, έδωσε βυσμαμετεγγραφή στον κανακάρη του από το ΤΕΙ Σερρών στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης (διευκρίνηση για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, το Α βγαίνει από το Αλεξάνδρειο και όχι από το Ανώτερο/τατο :rotflmao: ) και τον ξύλωσαν σε χρόνο dt. Βέβαια στον επόμενο ανασχηματισμό πάλι του έδωσαν αντίστοιχη θέση, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. :o

Τώρα, εάν είναι κάπως που ο νέος Πρόεδρος πριν καν ορκιστεί υπόσχεται στις κόρες του ότι θα κάνει πόλεμο με το Ιράν, ίσως και να είναι υπερβολή, ίσως να τα βλέπω πολύ παιδικά όλα αυτά, ίσως ... :wacko:

idomeneas
18/01/2009, 11:04
και το ρεζουμε...

«Μερικές φορές πρέπει να στέλνουμε τους νέους και τις νέες μας στον πόλεμο και σε άλλες αποστολές για να προστατεύσουμε τη χώρα μας. Όταν το κάνουμε, όμως, θέλω να είμαι σίγουρος ότι αυτό γίνεται για το σωστό λόγο και ότι θα προσπαθούμε να επιλύσουμε τις διαφορές μας ειρηνικά»

SVX
18/01/2009, 11:12
Μαυρος εν ΗΠΑ και δεν ειναι στο NBA...οποτε ...δεν εχει κατι να προσφερει :lol: :lol: :lol: :rotflmao:

doctor x
18/01/2009, 11:54
καλως η κακως ΟΤΙ γινεται στις...ουσα (!)μας επηρρεαζει ολους ...και δεν μιλαμε μονο για πολιτικη βεβαια.
σκεψου οτι για τους ιδιους ειναι μεγαλη αλλαγη μετα τον Μπους...εστω και συμβολικα προς το παρον μια που ακομα δεν εχει αναλαβει.σε μια χωρα γεματη αντιθεσεις που μπορεις να βρεις τις πιο αντιδραστικες σκεψεις διπλα σ οτιδηποτε πιο προοδευτικο υπαρχει(πρωτομαγια στο Σικαγο,κινητοποιησεις στο Σηατλκλπ)εγινε πρωτοφανης κινητοποιηση συμμετοχης για να βγει ο Ομπαμα.κ η ατζεντα που τον εβγαλε ειναι κυριψς η οικονομικη κατασταση ,τα προβληματα στον τομεα υγειας και λιγοτερο η εξωτερικη πολιτικη που ομως στην περιοδο Μπους επηρρεασε σε μεγαλο βαθμο και τους παραπανω τομεις υποθηκευοντας και παγιδευοντας κατα καποιο τροπο το αμεσο (τουλαχιστον )μελλον της χωρας.
το οτι θα υπαρξει αλλαγη ειναι σιγουρο αν και για οσους ξερουν τον τροπο λειτουργιας του πολιτευματος στην αμερικη χρειαζεται τουλαχιστον ενας χρονος για να ειναι ορατα καποια αποτελεσματα και αν(μιλαμε για νομοθεσια σε Βουλη ,Γερουσια κλπ).επισης δεν ειναι και προεδρος που τον...γουσταρουν ολοι ,τ αντιθετο (οποιος δει τις αντιδρασεις πολλων ρεπουμπλικανων οπαδων και ο τροπος που τον βλεπουν ακομα θα καταλαβει)και θα πρεπει να κανει αρκετα προσεχτικες κινησεις και να φερει αποτελεσματα στην καθημερινοτητα του κοσμου για να μη διχασει παραπανω(πρωτη φορα σε προεδρικες εκλογες υπηρχε τετοια πολωση στο εκλογικο σωμα παροτι ο Μακειν ηταν κυριος σ ολη τη διαρκεια της εκστρατειας)Τωρα αν εμεις θα πρεπει να ...χαιρομαστε προς το παρον ναι στο βαθμο βεβαια που δεν ...περιμενουμε τον...πατερουλη να φερει ...επι γης ειρηνη και να λυσει τα δικα μας προβληματα(οταν ειδικα συγκρουονται με τα δικα του συμφεροντα!)και προσπαθησουμε ψυχραιμα και αποφασιστικα να φτιαξουμε το δικο μας ...μαγαζακι παιζοντας σε θεματα εξωτερικης πολιτικης κ εμεις το δικο μας παιχνιδι.
σε μια περιοδο που τα πραγματα ...σκοτεινιαζουν και το χειροτερο δεν φαινεται και ελπιδα η εκλογη Ομπαμα ειναι λογικο να φανει σαν κατι θετικο(απιστευτες εικονες πανηγυρισμου σε κατι...απιθανα μερη!).ακομα και η ελπιδα οτι τα πραγματα θα γινουν πιο...συζητησιμα αναμεσα στα κρατη κατι ειναι.το...τι θα γινει τελικα εδω ειμαστε!(μην ξεχναμε οτι τα πανηγυρια γινονται και για ψυχολογικους λογους υποστηριξης αγορας κλπ)
ασε που προτιμω παρτυ με..REM κλπ παρα με την πλειονοτητα των γραφικων ελληνων καλλιτεχνων που..σκιζουν στην ελληνικη αγορα:bigcry:

:wave2:

Akatanomastos
18/01/2009, 22:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY

καθρεφτακια και βραχιολια..με ανταλλαγμα γη..

κατι μου θυμιζει αυτο:look:

Aggelos_SV
19/01/2009, 15:11
Εγώ γουστάρω τον Ομπάμα γιατί έχει ελληνικές ρίζες.
Συγκεκριμένα ο παππούς του ήταν Έλληνας μετανάστης και τον έλεγαν "Μπάμπης Ο-μπάμιας"

Άσε που είναι και ανθρακονημάτινος:rotflmao: :rotflmao:

zolotas
19/01/2009, 15:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY

αν παιξει ο Marilyn Manson η κανας Ozzy δεν το χανω ...........:lol:

el_hymador
19/01/2009, 16:05
Οφειλε ως αφροαμερικανος που σεβεται κατα τα λεγομενα του τις ριζες του, να βαλει εχθες να παιξουν μονο μπλουζιστες!!!

Τι μαλακια ηταν αυτα τα R n B τα country και οι μπαλαντες τις συμφορας;

Α, και ο μαϊντανος ο Bono, o παγκοσμιος Νταλαρας...

ελεος...

zolotas
19/01/2009, 16:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Α, και ο μαϊντανος ο Bono, o παγκοσμιος Νταλαρας...

ελεος...

κι αυτος παιζει αφιλοκερδως?? :lol:

gousgoun_69
19/01/2009, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
κι αυτος παιζει αφιλοκερδως?? :lol:

Ναι :lol: και έχει και πισίνα στο σχήμα της Ιρλανδίας όπως ο άλλος έχει πισίνα στο σχήμα της Κύπρου :lol:

152723

gregorgeous89
26/01/2009, 18:41
Ρε Akatanomastos χαλάρωσε λίγο. 'Όλοι μας φταίνε και όλα.Όλοι ασχολούνται με την Ελλάδα και τα Αμερικάνικα media πιέζουν να στείλουν εικόνα στο Elladistan ώστε να μεταλλαχτούμε σε HOMOAMERICANIOUS? ΈΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Ρε, γραμμένους μας έχουν και καλά κάνουν.Φτάνει πια με την καραμέλα οι Αμερικάνοι και οι Αμερικάνοι.Εμείς φταίμε για τα ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.
Ο Ομπάμα χειρότερος από τον προηγούμενο αποκλείεται να είναι.Αυτό είναι σίγουρο.Το ότι είναι μαύρος και σε ενοχλεί μου λέει κάτι για το πως σκέφτεσαι και αν κάνεις πλάκα κακός κάνεις με το χρώμα κάποιου. Ζεις σε μια χώρα που για τους Β.Ευρωπαίους θεωρείτε ότι κατοικείτε από μελαψούς τριχωτούς ανθρώπους και όσοι είναι έτσι μαγκιά τους.Εσύ μάλλον είσαι ψηλός ξανθός και άτριχος.
Ξεφύγαμε μάλλον από το θέμα αλλά ίσως και όχι γιατί τελικά όλα αυτά πάνε πακέτο στις σκέψεις σου και όλων όσων σκέφτονται (?) με τον ίδιο τρόπο.
Για να προλάβω πληρωμένες απάντησης!
_Καθόλου φίλο-Αμερικάνος δεν είμαι.
_Καθόλου ανθέληνας.Είμαι μάλιστα περήφανος για την καταγωγή μου ντρέπομαι όμως για κάποιους συμπατριώτες μου.

gregorgeous89
26/01/2009, 18:45
Οπως και να χει, δυστηχως γιαυτους, το <<αυλακι>> που λεγεται Ατλαντικος και μας χωριζει, ειναι ΜΕΓΑΛΟ..
Πω πω.Πράγματι το μεγαλύτερο πρόβλημα για το USA μετά την λήξη του ψυχρού πολέμου.:lol:

SVX
26/01/2009, 18:49
BARAKOΛΑΓΝΕΙΑ!!!!!!!
κατσε να το κανουν και αυτον Μαντσουριανο....... :rolleyes:

153384

bentouza
27/01/2009, 23:01
για να καταλάβω...

ελα ντε.εδω γεννιεται μια νεα ελπιδα για τον πλανητη.
πλανητη λεω; για το ηλιακο συστημα, μην πω για το γαλαξια κ ακουστω υπερβολικος..

μακαρι να τον εχει ο θεος καλα!!να μου κοβει δευτερολεπτα και να του δινει αιωνες του ανθρωπου!

Akatanomastos
27/01/2009, 23:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89

1) Ρε Akatanomastos χαλάρωσε λίγο. 'Όλοι μας φταίνε και όλα.Όλοι ασχολούνται με την Ελλάδα και τα Αμερικάνικα media πιέζουν να στείλουν εικόνα στο Elladistan ώστε να μεταλλαχτούμε σε HOMOAMERICANIOUS? ΈΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

2) Το ότι είναι μαύρος και σε ενοχλεί μου λέει κάτι για το πως σκέφτεσαι και αν κάνεις πλάκα κακός κάνεις με το χρώμα κάποιου. Ζεις σε μια χώρα που για τους Β.Ευρωπαίους θεωρείτε ότι κατοικείτε από μελαψούς τριχωτούς ανθρώπους και όσοι είναι έτσι μαγκιά τους.Εσύ μάλλον είσαι ψηλός ξανθός και άτριχος.
Ξεφύγαμε μάλλον από το θέμα αλλά ίσως και όχι γιατί τελικά όλα αυτά πάνε πακέτο στις σκέψεις σου και όλων όσων σκέφτονται (?) με τον ίδιο τρόπο.
Για να προλάβω πληρωμένες απάντησης!

3) _Καθόλου φίλο-Αμερικάνος δεν είμαι.
_Καθόλου ανθέληνας.Είμαι μάλιστα περήφανος για την καταγωγή μου ντρέπομαι όμως για κάποιους συμπατριώτες μου.

καλα η απαντηση σου ειναι -για καποιο αγνωστο σε μενα λογο- εμπαθης και επιθετικη,
αλλα θα σου απαντησω για να δω που το πας..

1) δεν ειπα οτι ασχολουντε ολοι με μας..ειπα οτι συγκεκριμενα οι αμερικανοι εχουν δικους τους ανθρωπους που κανουν οτι μπορουν για να βαλουν στην κουλτουρα του εκαστοτε λαου τα αμερικανικα ιδεωδη(οποια ειναι αυτα) ωσε να κανουν ποιο αρεστη την πολιτικη τους αλλα και την παρουσια τους και την γενικοτερη αντιληψη που χουμε γιαυτους
το ιδιο και στην ελλαδα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ που λες τα χεις βγαλει απο το μυαλο σου..

2) εδω γινεσαι αστειος και προκλητικος
δεν γελασα με το χρωμα του,
ο ομπαμα ειναι μαυρος οπως εγω ειμαι ασπρος, και δεν βρισκω κανενα προβλημα σε αυτο,
και το χρησιμοποιω σαν χαρακτηρισμο, γιατι οταν μεγαλωσα ηταν αθωες ακομα αυτες οι λεξεις στην ελλαδα..
μαλλον εσυ εχεις μεσα σου καποια κομπλεξ(?) και το βλεπεις ως ρατσιστικο χαρακτηρισμο
το ποσο ρατσιστης ειμαι το ξερουν οσοι με γνωριζουν

το απαραδεκτο στην περιπτωση σου ειναι που το χρησιμοποιεις ως επιχειρημα μαλλον για να αποπροσανατολισεις το κειμενο μου..το θεμα που ανοιξα δεν ειχε να κανει με το αν ο προεδρος των Ηπα ειναι μαυρος ή ασπρος

οντως εγω ειμαι ξανθος ψηλος και ατριχος..(εδω θα γελασουν καποια καλοπαιδα συμφορουμιτες:D )
εσυ εισαι μαυρος και αρπαχτηκες ετσι?αν και για να ξερεις, οι μαυροι επειδη συνηθως ειναι ποιο οκ απο μας τους λευκους δεν αρπαζονται οπως εσυ οταν τους αποκαλεις ετσι..

3) αν ντρεπεσαι για τους συμπατριωτες σου να πας στην αμερικη, απο τι φαινεται σου ταιριαζει μια χαρα..

προσπαθησε σε παρακαλω να μεινεις στα λεγομενα μου, και να αφησεις την φαντασια σου για τιποτα αλλο:lol:

Υ.Γ. δεν μου αρεσει να γινομαι επιθετικος, αλλα νιωθω οτι εγινες πρωτος..
αν ολα αυτα που γραψες τα γραψες με χιουμορ αντι αυτου που εξελαβα μπορω να αποσυρω ως λαθος καποια γραφομενα μου

Akatanomastos
27/01/2009, 23:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Πω πω.Πράγματι το μεγαλύτερο πρόβλημα για το USA μετά την λήξη του ψυχρού πολέμου.:lol:

δεν μιλαω φιλε μου για χιλιομετρικη αποσταση..

μιλαω για διαφορετικη κουλτουρα κλπ κλπ των ανθρωπων στην αμερικη απο την ευρωπη

αλλα αν θες συνεχισε να γελας, μην σου το χαλασω:lol:

Akatanomastos
28/01/2009, 00:06

ο ομπαμα ειναι μαυρος οπως εγω ειμαι ασπρος, και δεν βρισκω κανενα προβλημα σε αυτο,
και το χρησιμοποιω σαν χαρακτηρισμο, γιατι οταν μεγαλωσα ηταν αθωες ακομα αυτες οι λεξεις στην ελλαδα..

και με βαση αυτο που εγραψα, θυμηθηκα μια ιστορια της γιαγιας μου, που αναφεροταν στο χωριο μας πριν και η ιδια γεννηθει και ηθελα να την αναφερω μαζι με ενα συμπερασμα..

μου ελεγε λοιπον πως την εποχη εκεινη στο χωριο μας (1840+) υπηρχε μια οικογενεια μαυρων,
ο πατηρ λεγοταν μανωλης

εκει στο χωριο ολους της εν λογω οικογενειας τους φωναζαν ως: αραπο-μανωλης, τα παιδια αραπο-γιωργης, αραπο-κωστας κλπ κλπ,

και κανεις δεν παρεξηγιοταν, ουτε ο αραπο-μανωλης, ουτε κανεις ελεγε τον αλλο ρατσιστη..
(η ιστορια δεν ηταν αυτο, απλα ειναι χρησιμο παραδειγμα..)

συνεπως για μενα το να αποκαλεις καποιον με καποιο χαρακτηριστικο του σωματος του δεν αποτελει ρατσισμο..
ο ρατσισμος ειναι αλλο πραγμα κατι που δημιουργειται μεταξυ των ανθρωπων και των σχεσεων τους για αλλους λογους..

αυτα τα ολιγα :D

gregorgeous89
28/01/2009, 10:17
Προφανώς παρεξήγησα κάποια γραφόμενα σου και ήμουν επιθετικός αφού σε έβαλα σε μια κατηγορία ανθρώπων που σιχαίνομαι και όντος ντρέπομαι που είναι συμπατριώτες μου.Αυτοί δεν είναι λόγος για να πάω Αμερική.Αλήθεια έχεις πάει πότε?
Διαφωνώ λοιπόν σε πολλά που λες αλλά παίρνω πίσω την ειρωνεία και τα σχόλια περί ρατσισμού.
Μαύρος δεν είμαι (μόνο οι μαύροι σιχαίνονται τον ρατσισμό?) αλλά τους πάω πολύ.
:beer:

SnakeMJK
18/02/2009, 09:07
Επιπλέον 17.000 στρατιώτες στέλνει στο Αφγανιστάν ο Μπαράκ Ομπάμα

Επιπλέον 17.000 στρατιώτες στέλνουν στο Αφγανιστάν οι ΗΠΑ, με τον Μπαράκ Ομπάμα να μιλά για «αναγκαία αύξηση» προκειμένου «να σταθεροποιηθεί η επιδεινούμενη κατάσταση». Όπως έγινε, επίσης, γνωστό, τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθεί η απόφαση για τον περιορισμό των δυνάμεων στο Ιράκ.

Η είδηση της αποστολής επιπλέον δυνάμεων έγινε δεκτή με ικανοποίηση από την Καμπούλ. Η δύναμη θα αποτελείται από 8.000 πεζοναύτες, οι οποίοι θα μεταβούν πρώτοι στη χώρα, και 9.000 άνδρες του πεζικού, που θα ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου Ρόμπερτ Γκιμπς, η απόφαση διαβιβάστηκε στο Πεντάγωνο τη Δευτέρα και η εντολή υπεγράφη από τον Αμερικανό πρόεδρο την Τρίτη.

Σε ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ τονίζει πως «η αύξηση (του αριθμού των στρατιωτών) ήταν αναγκαία για να σταθεροποιηθεί η επιδεινούμενη κατάσταση στο Αφγανιστάν, η οποία δεν είχε την αναγκαία στρατηγική προσοχή και καθοδήγηση».

Ωστόσο, σε συνέντευξή του στο καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο CBC, εν όψει της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό του Καναδά Στέφαν Χάρπερ, ο Μπαράκ Ομπάμα διευκρίνισε ότι το πρόβλημα στο Αφγανιστάν δεν πρόκειται να λυθεί μόνο με στρατιωτικά μέσα.

«Δεν μπορείς να λύσεις το πρόβλημα με τους Ταλιμπάν, με την αναζωπύρωση του εξτρεμισμού στην περιοχή, αποκλειστικά με στρατιωτικά μέσα. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη διπλωματία, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την ανάπτυξη. Ελπίζω πως στις συνομιλίες που θα έχω με τον πρωθυπουργό Χάρπερ να συμφωνήσουμε ότι απαιτείται γενικευμένη στρατηγική» είπε.

Σύμφωνα με το Reuters, η απόφαση για την αύξηση του αριθμού των στρατιωτών στο Αφγανιστάν χαρακτηρίζεται ως «ηχηρό χαστούκι» στην προηγούμενη διακυβέρνηση των ΗΠΑ, καθώς οι 17.000 άνδρες αρχικά επρόκειτο να μεταβούν στη Βαγδάτη.

Ο τέως πρόεδρος Τζορτζ Μπους κατηγορείται ότι αποδυνάμωσε τη στρατιωτική δύναμη στη χώρα για να ενισχύσει την αντίστοιχη δύναμη στο Ιράκ.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, αντιθέτως, έχει ανακοινώσει των περιορισμό των δυνάμεων στο Ιράκ, μέσα σε 16 μήνες. Σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο, η σχετική απόφαση αναμένεται να ληφθεί τις επόμενες εβδομάδες. Πάντως, Αμερικανοί διοικητές στο Ιράκ ζητούν να πραγματοποιηθεί η απόσυρση σταδιακά και σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, κρίνοντας πως η ασφάλεια στη χώρα δεν έχει σταθεροποιηθεί.

Ικανοποίηση στο Αφγανιστάν

Η αφγανική κυβέρνηση εμφανίστηκε ικανοποιημένη με την απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης, εμμένοντας πάντως πως οι επιπλέον δυνάμεις πρέπει να αναπτυχθούν κατά μήκος των συνόρων με το Πακιστάν.

Το Αφγανιστάν «γυρίζει νέα σελίδα» στις σχέσεις του με τις ΗΠΑ, δήλωσε ο εκπρόσωπος του προέδρου Χαμίντ Καρζάι, Χουμαγιούν Χαμιντζάντα, ανακοινώνοντας πως την Τρίτη οι δύο πρόεδροι είχαν τηλεφωνική επικοινωνία.

«Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση της ανάπτυξης νέων αμερικανικών στρατευμάτων. Είναι μια θετική απόφαση» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Αμυνας Μοχάμαντ Ισχάκ Παϊμάν. «Ωστόσο έχουμε τους δικούς μας όρους. Θέλουμε τα στρατεύματα αυτά να αναπτυχθούν σε ζώνες όπου θα μπορούν να παίξουν θετικό ρόλο στην καταπολέμηση των τρομοκρατών» τόνισε.

apav
19/02/2009, 11:43
Αφού το είχε υποσχεθεί στο γράμμα ... :evil:

VALES
20/02/2009, 17:25
και με βαση αυτο που εγραψα, θυμηθηκα μια ιστορια της γιαγιας μου, που αναφεροταν στο χωριο μας πριν και η ιδια γεννηθει και ηθελα να την αναφερω μαζι με ενα συμπερασμα..

μου ελεγε λοιπον πως την εποχη εκεινη στο χωριο μας (1840+) υπηρχε μια οικογενεια μαυρων,
ο πατηρ λεγοταν μανωλης

εκει στο χωριο ολους της εν λογω οικογενειας τους φωναζαν ως: αραπο-μανωλης, τα παιδια αραπο-γιωργης, αραπο-κωστας κλπ κλπ,

και κανεις δεν παρεξηγιοταν, ουτε ο αραπο-μανωλης, ουτε κανεις ελεγε τον αλλο ρατσιστη..
(η ιστορια δεν ηταν αυτο, απλα ειναι χρησιμο παραδειγμα..)

συνεπως για μενα το να αποκαλεις καποιον με καποιο χαρακτηριστικο του σωματος του δεν αποτελει ρατσισμο..
ο ρατσισμος ειναι αλλο πραγμα κατι που δημιουργειται μεταξυ των ανθρωπων και των σχεσεων τους για αλλους λογους..

αυτα τα ολιγα :D

Εμένα πάλι η γιαγιά μου έλεγε το εξής
Είτε άσπρος είναι ο γάτος είτε μαύρος,ποντίκια θα κυνηγάει:winka: