PDA

View Full Version : Γεφύρα V-Strom

V-stelios
18/01/2009, 14:38
Γεια σας και χρόνια πολλα
Έχω δεί σε διπλανό Forum μια γέφυρα για το V-strom 650 μου φάνηκε καλή ΑΛΛΑ λίγο Ακρίβη και εισαγωγή απο την Αμερική με κόλλημα στο τελωνείο και γενικά ψιλό μπέρδεμα ξέρει κανεις τιποτα σχετικό η παρόμοιο απο ΕΛΛΑΔΑ

ioarma
22/01/2009, 10:45
αν δεν κανω λαθοσ στο vstrom.gr ετοιμαζονται για ομαδικη αγορα τεκμοιριωνοντασ τα αρνητικα και τα θετικα του θεματοσ

SOTHRHS
22/01/2009, 18:18
Ετσι ακριβως ειναι και τα σχολια ειναι πολυ θετικα.Οσο για κατι απο Ελλαδα ρωτα τον ΕΚΕΙΝΟΣ
τα ξερει καλυτερα απο ολους μας

V-stelios
22/01/2009, 20:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από ioarma
αν δεν κανω λαθοσ στο vstrom.gr ετοιμαζονται για ομαδικη αγορα τεκμοιριωνοντασ τα αρνητικα και τα θετικα του θεματοσ
Το δίαβασα και φοβάμαι στο τελωνείο οτι θα υπάρχει κόλλημα και η τιμή θα γίνει απαγορευτική . αλλιώς είναι καλό

schumifer
27/01/2009, 18:03
Φωτό από γέφυρα ή έστω λινκ από το άλλο φόρουμ για να μαθαίνουμε και υπόλοιποι?

tazakos
27/01/2009, 18:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
Φωτό από γέφυρα ή έστω λινκ από το άλλο φόρουμ για να μαθαίνουμε και υπόλοιποι?

http://www.superbrace.com/proddetail.asp?prod=3303

nikos1709
28/01/2009, 00:44
ειδα οτι δινει και σε μαγαζια στην αγγλια ...........κανενα φιλο φοιτητη δεν εχετε να μασ τα φερει ι να μασ τα στειλει
:D :D :D :D :D :D :D :D :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

tazakos
28/01/2009, 08:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1709
ειδα οτι δινει και σε μαγαζια στην αγγλια ...........κανενα φιλο φοιτητη δεν εχετε να μασ τα φερει ι να μασ τα στειλει
:D :D :D :D :D :D :D :D :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βάλε και κανένα λινκ από τας Αγγλίας :)

V-stelios
28/01/2009, 14:28
Αν υπάρχει το λινγ και η αποστολή γίνει απο Αγγλία τότε δεν υπάρχου δασμοί και περιορισμοί στο τελωνείο οποιος έχει βρει κάτι ας βοηθήσεις

aris_n
08/12/2009, 16:50
Για δείτε και αυτό το Link.

Γεφυρα (http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=3903)

Είναι ο μοναδικός που το φέρνει Ελλάδα νομίζω.

Georgaras
08/12/2009, 17:07
Ρε παιδια ψήνομαι και εγω εδω και πολυ καιρο, αλλα ειναι ακριβή.. :confused: Ενα κομμάτι μεταλο 137 ευρω ειναι παααααρα πολλα. :confused: :confused: :confused:

tazakos
08/12/2009, 23:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras
Ρε παιδια ψήνομαι και εγω εδω και πολυ καιρο, αλλα ειναι ακριβή.. :confused: Ενα κομμάτι μεταλο 137 ευρω ειναι παααααρα πολλα. :confused: :confused: :confused:

118 είναι καλύτερα?

Georgaras
09/12/2009, 01:08
Κάνα 50αρι πιστευω θα ήταν καλά. :D (αν και έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου σχετικά με την χρησιμότητα της. )

ioarma
09/12/2009, 09:27
Κάνα 50αρι πιστευω θα ήταν καλά. :D (αν και έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου σχετικά με την χρησιμότητα της. )

αν ήταν από σίδερο τόσο καλά είναι ,αλλά για αεροπορικό αλουμίνιο λίγα λες!!!!:)
όσο για την χρησιμότητα της?απλα ανεβάζει λίγο τον πήχη της οδήγησης:)

Georgaras
09/12/2009, 13:53
Ειλικρινά τα έχουμε ξεφτιλίσει τα χρήματα... Τελος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Μια ερώτηση μόνο σε αυτούς που το έχουνε βάλει...

Στο σημείο που βιδώνει πάνω στα καλάμια, τους αφήνει τίποτα σημάδια ? Το ψηλό φοβάμαι σε αυτό το σημείο.

Αυτά... Γκρινιαξα λίγο αλλά θα εμπιστευτώ αυτούς που το έχουν βάλει και έχουν πει καλά λόγια για το προϊόν και κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω και εγώ.

mikios400
09/12/2009, 15:11
Στο σημείο που βιδώνει πάνω στα καλάμια, τους αφήνει τίποτα σημάδια ? Το ψηλό φοβάμαι σε αυτό το σημείο.

όχι, καθόλου. Έχει τέλεια εφαρμογή κ δεν φαίνεται πο παραμικρό σε 2 που έχω βγάλει.

Κοπέλια είναι λιγάκι ακριβό αλλά αμα το κρατήσετε στα χέρια σας κ δείτε τη δουλειά που έχει γίνει κ το ελάχιστο βάρος του... θα καταλάβετε γιατί κάνει τόσο! Κ που να το φορέσετε κιόλας.... α, κάνει και για χειροπαίδες αμα λάχει :D

Georgaras
09/12/2009, 15:43
:beer: Thanks. Άντε το έχω φάει το δώρο χριστουγεννων πριν ακόμα το πάρω. Έχω στο πρόγραμμα την γέφυρα, κάτι γαντακια, και ένα γ@ματο μπουφανακι & παντελόνι. Τα πάντα όλα λέμε... :D

ioarma
09/12/2009, 15:44
@georgaras
έβαλα μονωτική ταινία αλλά με την σύσφιξη έγινε λιώμα!!!!!
οι ανοχές που έχει για να βάλεις κάποιο παρεβισμα είναι μηδενικές
άσε που αν μπει κάτι πάει περίπατο η λειτουργία της γέφυρας!!!!!!:)

Georgaras
09/12/2009, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από ioarma
@georgaras
έβαλα μονωτική ταινία αλλά με την σύσφιξη έγινε λιώμα!!!!!
οι ανοχές που έχει για να βάλεις κάποιο παρεβισμα είναι μηδενικές
άσε που αν μπει κάτι πάει περίπατο η λειτουργία της γέφυρας!!!!!!:)

Οπότε την βάζω σκέτη, Την σφίγγω καλά και τέλος ? Ελπίζω να είναι εύκολη η τοποθέτηση.

ioarma
09/12/2009, 16:46
@georgaras
Προσοχή στην σύσφιξη!!!!

Η δύναμη σύσφιξης που απαιτεί η γέφυρα
Εινα 10foot-pound =13.55Newton-meter

H δύναμη αυτή των 13,55Nm ασκείται από
Ένα 8χρονο άνετα!!!!

Υ.Σ.AAAAA Μιλάμε για αυτά τα γιοφύρια!!!!!

http://www.superbrace.com/proddetail.asp?prod=3303

Y.Σ.1.Η τοποθετηση? 1-2 τσιγαρα περιπου!!!!!!:)

aris_n
09/12/2009, 18:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
118 είναι καλύτερα?

Taz η διαφορά των 19 ευρώ δεν είναι και μικρή, η αλήθεια να λέγεται...Ωστόσο σήμερα πόσο θα κάνει;Κάπου άκουσα οτι έχει τσιμπήσει λίγο και η τιμή της έξω.

Να κάναμε καμιά νύξη για ΡΒ στο Μότορέιντ;Αν θέλετε πάω εγώ και ρωτάω...Να ανοίξω και κανένα τόπικ ενδιαφέροντος στο σπιτικό μας φόρουμ;

tazakos
13/12/2009, 16:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Taz η διαφορά των 19 ευρώ δεν είναι και μικρή, η αλήθεια να λέγεται...Ωστόσο σήμερα πόσο θα κάνει;Κάπου άκουσα οτι έχει τσιμπήσει λίγο και η τιμή της έξω.

Να κάναμε καμιά νύξη για ΡΒ στο Μότορέιντ;Αν θέλετε πάω εγώ και ρωτάω...Να ανοίξω και κανένα τόπικ ενδιαφέροντος στο σπιτικό μας φόρουμ;

παρήγγειλα για φίλο πριν 2 μέρες και κόστισε 171$=118ευρώ.

Κάνε μια αναζήτηση στο νετ : sv racing parts blair layton, στείλε του mail και ζήτα να σου στείλει invoice να πληρώσεις μέσω paypal κ σε 10 μέρες έχεις το γιοφύρι σπίτι.