Σύνδεση

View Full Version : Το Εdo Του Γεροντα Με Xonda 50cc

karelis
20/03/2005, 18:23
ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟΓΕΡΟ ΕDO ΜΕ 50CC!!!!!EΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;;;!!!!

Κ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

10498

karelis
20/03/2005, 18:25
ΓΙΑΤΟ ΠΑΛΙ ΤΙ ΛΕΤΕ;;!!

K.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

10499

free rider
20/03/2005, 19:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟΓΕΡΟ ΕDO ΜΕ 50CC!!!!!EΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;;;!!!!

βρε συ...
αυτός δεν κάνει εντο,,....

μάγκωσε τα @@ του στο τιμόνι απο το φρενάρισμα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

periklisk
20/03/2005, 19:18
χάλια είμαστε το χω πει:lol: :rotflmao:

GST
20/03/2005, 23:14
απο αυτα τα μηχανακια εμπειρε καρελακο γεννηθηκανε πολλα αστερια των gp που βλεπουμε ολοι και μας τρεχουν τα σαλια...στην ιταλια και σε αλλες ευρωπαικες χωρες υπαρχουν πρωταθληματα για παιδια στην ηλικια σου και μικροτερα οπου γινονται τα πρωτα τους βηματα στην αγωνηστικη οδηγηση...οι δυνατοτητες τους ειναι αξιολογες και φορανε φινα περιφερειακα επιτρεποντας στους νεαρους αναβατες να εξεληξουν τις οδηγηκες τους ικανοτητες.......

το πρωτο θα ηταν οτι πρεπει για σενα και για τα πρωτα σου βηματα στο θαυμαστο κοσμο των μηχανων...γιατι δεν πειθεις το πατερα σου να σου παρει ενα.......και μη μου πεις για fazer και πρασινα αλογα γιατι και να το οδηγεις που λεει ο λογος .....ΔΕΝ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙΣ.....και βιαζεσε να μεγαλωσεις .....

ελπιζω να καταλαβες οτι σου δινω μια σοβαρη απαντηση στο ποστ σου και περιμενω μια αναλογη συμπεριφορα.....

σε αφηνω να ονειρευτεις με ποσο μεγαλη ασφαλεια θα μπορουσες να γινεις ο Νο 1 οδηγος εν λευκαδι...με το σωστο τροπο:winka:

sotpag
20/03/2005, 23:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
απο αυτα τα μηχανακια .......... μπορουσες να γινεις ο Νο 1 οδηγος εν λευκαδι...με το σωστο τροπο:winka:

χαρα στο κουραγιο και την ορεξη σου!!!!

Spike
21/03/2005, 13:50
PARTE KAI ALLO ENA ENDO....

10583

karelis
21/03/2005, 18:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
απο αυτα τα μηχανακια εμπειρε καρελακο γεννηθηκανε πολλα αστερια των gp που βλεπουμε ολοι και μας τρεχουν τα σαλια...στην ιταλια και σε αλλες ευρωπαικες χωρες υπαρχουν πρωταθληματα για παιδια στην ηλικια σου και μικροτερα οπου γινονται τα πρωτα τους βηματα στην αγωνηστικη οδηγηση...οι δυνατοτητες τους ειναι αξιολογες και φορανε φινα περιφερειακα επιτρεποντας στους νεαρους αναβατες να εξεληξουν τις οδηγηκες τους ικανοτητες.......

το πρωτο θα ηταν οτι πρεπει για σενα και για τα πρωτα σου βηματα στο θαυμαστο κοσμο των μηχανων...γιατι δεν πειθεις το πατερα σου να σου παρει ενα.......και μη μου πεις για fazer και πρασινα αλογα γιατι και να το οδηγεις που λεει ο λογος .....ΔΕΝ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙΣ.....και βιαζεσε να μεγαλωσεις .....

ελπιζω να καταλαβες οτι σου δινω μια σοβαρη απαντηση στο ποστ σου και περιμενω μια αναλογη συμπεριφορα.....

σε αφηνω να ονειρευτεις με ποσο μεγαλη ασφαλεια θα μπορουσες να γινεις ο Νο 1 οδηγος εν λευκαδι...με το σωστο τροπο:winka:

ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΠΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΒΟΛΤΑ ΤΗ FAZER ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΚΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΕΣΤΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!

Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η..Σ:wave2: :wave2:

karelis
21/03/2005, 18:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
βρε συ...
αυτός δεν κάνει εντο,,....

μάγκωσε τα @@ του στο τιμόνι απο το φρενάρισμα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.ΚΑ.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

karelis
21/03/2005, 18:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spike
PARTE KAI ALLO ENA ENDO....

ΑΥΤΑ ΤΑ EDO ΣΟΥ ΡΕ SPIKE ΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!\

Κ.Α.Ρ.Ε..ΛΗ.Σ:rotflmao: :rotflmao:

Spike
21/03/2005, 19:32
OK ALLA APOTHN ALLH KAI EMENA ME SYGLONIZEI TO EPIPEDO TON ELLHNIKON SOU.... MHPOS THA EPREPE NA PYROBOLISOUN THN KATHIGITRIA SOU ??? O MPAMPAS SOU EXEI KARAMPINA ???

karelis
21/03/2005, 20:15
OK ALLA APOTHN ALLH KAI EMENA ME SYGLONIZEI TO EPIPEDO TON ELLHNIKON SOU.... MHPOS THA EPREPE NA PYROBOLISOUN THN KATHIGITRIA SOU ??? O MPAMPAS SOU EXEI KARAMPINA ???

ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΦΕΚΙ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑ!

Κ.Α.Ρ.Ε..ΛΗ.Σ.:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

Zan_Prizol
21/03/2005, 20:18
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ

Τσιμπα ενα αρχιδι ρε...

:lol: :lol: :lol:

Μιλαμε ισως ο μονος που θα μπορουσα να το πω και να γελαω σαν τρελος τωρα :lol: :lol: :lol:

Spike
22/03/2005, 07:56
To problima re sy Kare(mpou)li einai oti ta @rxidi@ sou einai poly mikra kai gia ayto to logo zalizontai ... na pas se ena giatro na to koitaxeis i na perimeneis na megaloseis ligo akoma....
Oso gia to endo pou ebala einai idaniko megethos mixanis gia esena bre kouto....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

karelis
22/03/2005, 13:05
To problima re sy Kare(mpou)li einai oti ta @rxidi@ sou einai poly mikra kai gia ayto to logo zalizontai ... na pas se ena giatro na to koitaxeis i na perimeneis na megaloseis ligo akoma....
Oso gia to endo pou ebala einai idaniko megethos mixanis gia esena bre kouto....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

θα σε επιανα στις παναγιες τωρα αλλα εχε χαρη μου που ζω αυτη τι στιγμη αντε spike 125 τι τα θες ρε βλακα αυτα τα μπουρδελα δεν ειναι μηχανακια αυτα!!

κ.α.ρ.ε.λη.σ.:smokin: :smokin: :smokin:

Spike
22/03/2005, 13:09
1. Prosexe to stomataki sou mikre giati kali i plaka alla blepo na erxomai kamia bolta apo ekei kai na sou rixno tipota fapes gia na stroseis. Malon oi dikoi sou den sou exoun rixei poly xylo opote kapoios prepei na to analabei ayto.

2. To mpourdelaki pou odigao ... malon den ftaneis oute kato na patiseis opote ...

karelis
22/03/2005, 13:18
1. Prosexe to stomataki sou mikre giati kali i plaka alla blepo na erxomai kamia bolta apo ekei kai na sou rixno tipota fapes gia na stroseis. Malon oi dikoi sou den sou exoun rixei poly xylo opote kapoios prepei na to analabei ayto.

2. To mpourdelaki pou odigao ... malon den ftaneis oute kato na patiseis opote ...

TI ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΜΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΔΩΣΤΟ ΜΟΥ ΡΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΗΡΑ 105 ΠΗΓΕ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΕΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ Η ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ΤΑ SPIKE ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΩ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΕΙ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΩΡΕΞΗ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ!!!!!!

Κ.:smokin: :smokin: :smokin:

Spike
22/03/2005, 13:20
ANTE NA SE PARO ME TO KALO MPAS KAI KATALABEIS ....

KARELAKO MOU DEN EXO TO SKOUTERAKI SPIKE 125 EXO ENA BMW 1200 .... GEGE ???

karelis
22/03/2005, 13:24
ANTE NA SE PARO ME TO KALO MPAS KAI KATALABEIS ....

KARELAKO MOU DEN EXO TO SKOUTERAKI SPIKE 125 EXO ENA BMW 1200 .... GEGE ???

TOTE ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΕΣΕΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ BMW ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΤΟ SPIKE ΠΩΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ;;\

.Κ:confused: :winka: :beer: :blush:

Spike
22/03/2005, 13:25
TO SPIKE KARELAKO MOU EINAI TO PSEUDONYMO POU EIXA APO TOTE POU HMOUN STO PANEPISTHMIO OPOTE KAI MOU EMEINE

MA KALA DEN KOITAS TO PROFILE TOU KETHENOS NA DEIS LEPTOMEREIES ??

adam_tsouk
22/03/2005, 13:36
TO SPIKE KARELAKO MOU EINAI TO PSEUDONYMO POU EIXA APO TOTE POU HMOUN STO PANEPISTHMIO OPOTE KAI MOU EMEINE

Μα και συ.....
τσ τσ τσ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

karelis
22/03/2005, 13:38

εχεις δικιο φιλε μου αλλη φορα θα κοιταζω!!!!

κ.:winka: :winka:

Spike
22/03/2005, 13:40
ANTE NA DOUME KAI SE EXO PAREI KAI ME KALO MATI GIATI EISAI GAYROS !!!!!

karelis
22/03/2005, 13:43
ANTE NA DOUME KAI SE EXO PAREI KAI ME KALO MATI GIATI EISAI GAYROS !!!!!

εισαι γαυρος φιλε μου και δεν μου το λεγες δεν υπαρχει περιπτωση να ξανα τσακωθουν οι γαυροι!!!!!!να σε καλα@!!!!!!!!!!

κ.:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :winka: