PDA

View Full Version : Δεν Τους Αντέχω ΠΙΑ

Σελίδες : [1] 2

metaltheo
20/01/2009, 19:20
Μολις γυρισα σπιτι απο τη σχολη μου και οχι δεν συνεβει κατι ασχημο αλλα τα εξις. Ειμαι στην Αλεξανδρας στο ρευμα για κηφισιας οπου σε μια φαση ακουω απο πισω μου σειρηνα και βλεπω φωτα V-Strom, κινουμουν με μετρια ταχυτητα, λεω να περασει θα θελει η να με γραψει για το κρανος που δε φοραω(μ@λ@κι@ μου αλλα απο τις λιγεσ φορες). Κανω στην ακρη απο την αριστερη μερια, δεν με περναει και ξαναακουω σειρηνα, παταω λιγο φρενο ερχεται διπλα και ειπωθηκαν τα παρακατω
<η πινακιδα σου που ειναι?>
<πισω ειναι>
<με δουλευεις ρε...>
<ειναι σκονισμενη και δεν την ειδες μαλλον>
<ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗ ΤΩΡΑΑΑ...>

Εκανα στην ακρη και την καθαρισα , αυτοι βεβαια εφυγαν και δεν εγινε κατι περαιτερω.
Ξερω πολυ καλα οτι υπαρχουν και χειρωτερα, αλλα δηλαδη τι ,επιδει εχω μαλλια και ειμαι αξυριστος δεν αξιζω σεβασμου(το σεβασμο που πρεπει να εχει καθε πολιτης)? Αμα εμενα(οχι μονο εμενα του οποιουδηποτε) μου γυρναγε το ματι και του παταγα μια με το ποδι και τον εστελνα τι θα γινοταν, τι θα ελεγαν μετα?Σιγουρα δεν ειναι αυτη η λυση, αλλα ρε γαμωτο μας βγενει το μο@@νι καθε μερα θα εχουμε και τον καθε μαλακα να μας υποβιβαζει ,επιδει δεν εχω τα λεφτα να του πω να παει στο διαολο και να τρεχω σε δικαστηρια???. Ε οχι ρε φιλε οχι. Τα ειπα και ξαλαφρωσα

Akatanomastos
20/01/2009, 19:35
φιλε ετσι ειναι..

αν δεν εχεις τα λεφτα ή τα καρυδια (ενα απο τα δυο χρειαζεται, αν εχεις και τα δυο ακομα καλητερα)
κανεις οτι σου λενε και μοκο..

μετα βριζεις οσο θες να εκτονωθεις..

SVX
20/01/2009, 19:38
και δικιο εχεις και αδικο συναμανα.....:smokin:

metaltheo
20/01/2009, 19:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
και δικιο εχεις και αδικο συναμανα.....:smokin:

Αδικο γιατι? κουβεντα να γινεται:)

Akatanomastos
20/01/2009, 19:42
γιαυτο

Αρχικά δημιουργήθηκε από metaltheo

<ειναι σκονισμενη και δεν την ειδες μαλλον>

metaltheo
20/01/2009, 19:49
Η πινακιδα φαινοταν, δεν ελαμπε αλλα φαινοταν. Και να μη φαινοταν , δεν φρικαρα γιατι μου ειπε για την πινακιδα δικιο ειχε αν θελεται, αλλα για τον τροπο του.

Cpt. Haddock
20/01/2009, 19:52
Η πινακιδα φαινοταν, δεν ελαμπε αλλα φαινοταν. Και να μη φαινοταν , δεν φρικαρα γιατι μου ειπε για την πινακιδα δικιο ειχε αν θελεται, αλλα για τον τροπο του.

Αντι να λες ευχαριστώ που δε σου έκοψε το 700αρακι ευρώ για το κράνος κάθεσαι και τρώγεσαι γιατι δε σΕ μίλησε με το "σεις" και το "σας"

:rolleyes:

Θα προτιμουσες πληθυντικό ευγενείας και να 'τρεχες να μαζέψεις τα 700 ευρουδάκια; :wave2:

Akatanomastos
20/01/2009, 19:54

ε κοιταξε να δεις
αμα η πινακιδα δεν φαινεται εχει τουλαχιστον νομικα δικιο και συ αδικο, βεβαια δεν του δινει το δικαιωμα να συμπεριφερεται ετσι, οποτε παμε εκει που σου λεω για τα λεφτα και τα καρυδια

αν οπως λες φαινοταν η πινακιδα, εχει νομικα αδικο, εσυ εχεις δικιο, αλλα επειδη δεν φορουσες κρανος, (και ισως εχεις και αλλες παρανομιες) παμε παλι λοοπα στα λεφτα κατι τα καρυδια..

οπως και να χει στο ιδιο γυρναμε, (τα λεφτα και τα καρυδια)

οποτε μην το ψαχνεις παρα πολυ..

stefanos
20/01/2009, 19:57
Ετσι είναι η αστυνομία φίλε και δυστυχώς και η κοινονία.
Οσο είσαι ο αξύριστος μαλλιάς με το μηχανάκι είσαι ο "ρε" "φιλάρα" και λοιπά γραφικά.
Δε με χαλάει καθόλου.
Αν καβαλάς και XR για κάποιο περίεργο λόγο βγαίνουνε απο τα μπλόκα στην αριστερή λωρίδα και πηδάνε δείχνοντας πρός το μέρος σου ανάμεσα απο αυτοκίνητα.
:p

metaltheo
20/01/2009, 19:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αντι να λες ευχαριστώ που δε σου έκοψε το 700αρακι ευρώ για το κράνος κάθεσαι και τρώγεσαι γιατι δε σΕ μίλησε με το "σεις" και το "σας"

:rolleyes:

Θα προτιμουσες πληθυντικό ευγενείας και να 'τρεχες να μαζέψεις τα 700 ευρουδάκια; :wave2:

Λυπαμαι αλλα δεν ειναι ετσι, εχω φαει κλησεις και ξερω και δεν τις μου εκοψαν αδικα, αλλα και παλι δεν ειναι οπως τα λες.

metaltheo
20/01/2009, 20:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ε κοιταξε να δεις
αμα η πινακιδα δεν φαινεται εχει τουλαχιστον νομικα δικιο και συ αδικο, βεβαια δεν του δινει το δικαιωμα να συμπεριφερεται ετσι, οποτε παμε εκει που σου λεω για τα λεφτα και τα καρυδια

αν οπως λες φαινοταν η πινακιδα, εχει νομικα αδικο, εσυ εχεις δικιο, αλλα επειδη δεν φορουσες κρανος, (και ισως εχεις και αλλες παρανομιες) παμε παλι λοοπα στα λεφτα κατι τα καρυδια..

οπως και να χει στο ιδιο γυρναμε, (τα λεφτα και τα καρυδια)

οποτε μην το ψαχνεις παρα πολυ..

οχι δεν ειχα αλλες παρανομιες:nono: θα το ελεγα:lol:

metaltheo
20/01/2009, 20:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Ετσι είναι η αστυνομία φίλε και δυστυχώς και η κοινονία.
Οσο είσαι ο αξύριστος μαλλιάς με το μηχανάκι είσαι ο "ρε" "φιλάρα" και λοιπά γραφικά.
Δε με χαλάει καθόλου.
Αν καβαλάς και XR για κάποιο περίεργο λόγο βγαίνουνε απο τα μπλόκα στην αριστερή λωρίδα και πηδάνε δείχνοντας πρός το μέρος σου ανάμεσα απο αυτοκίνητα.
:p

Καβαλουσα varadero 125 αλλα οχι πια:beer:

stefanos
20/01/2009, 20:05
Καβαλουσα varadero 125 αλλα οχι πια:beer:

Για να είσαι σίγουρος πρέπει να καβαλάς bmw.
Αν και πρόσφατα είδα να σταματάνε μιά gs 1200 (χαθήκαν οι ηθικές αξίες στις μέρες μας):p

metaltheo
20/01/2009, 20:08
Αν και πρόσφατα είδα να σταματάνε μιά gs 1200 (χαθήκαν οι ηθικές αξίες στις μέρες μας):p
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΑΑΑΑ ολα και ολα αυτα που πρεπει να σταματιουντε ανελλιπως ειναι τα glx , κατι z και κατι τετοια:lol: :lol: :lol:

dirtbird

Ο dim θατανε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Έχει ξαναγίνει....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Cpt. Haddock
Λυπαμαι αλλα δεν ειναι ετσι, εχω φαει κλησεις και ξερω και δεν τις μου εκοψαν αδικα, αλλα και παλι δεν ειναι οπως τα λες.

δεν είναι;

φόραγες κράνος; Οχι.

Σου έκοψαν κλήση ( = 700 ευρώ) ; Οχι

Να λες ευχαριστώ... :wave2:

byron
20/01/2009, 20:11
δεν είναι;

φόραγες κράνος; Οχι.

350 είναι και αν πλερώ σε 10 μέρες 175? :wave2:

SVX
20/01/2009, 20:12

+100 BMW .... Η Bmw ειναι statuw symbol(τουλαχιστον ηντουνε)...

1100 adventure παλια καβαλουσαν κατι τραπεζιτες...χρηματιστες και νονοι τις νυχτας...
μερικοι απ αυτους σιγουρα θα ποσταρουν εδω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
1100 adventure δεν υπήρξε ποτε

sorry 1100 GS.. δεν θα ξεχασω οταν πρωτοβγηκαν ποσους κοστουματους (και με χαρτοφυλακα μερικες φορες!!!)

filipp0s
20/01/2009, 20:13
.
1100 adventure

1100 adventure δεν υπήρξε ποτε

metaltheo
20/01/2009, 20:17
δεν είναι;

φόραγες κράνος; Οχι.

Οχι δεν φοραγα κρανος και για το οτι δεν μου εκοψε κληση δεν θα του πω ευχαριστω(αν και αυτο ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα) απλα θα πω πως το "ευχαριστω" ειναι μια λεξη που τη λες σε καποιον που ειναι ενταξει και παραπανω απο ενταξει απεναντι σου, και κατι ακομα, το οτι δε φοραγα κρανος δε σημαινει οτι θετω καποιον τριτο σε κυνδινο, ας μαζεψουν πρωτα ολους του υπολοιπους φονιαδεσ εκει εξω, απο τους οποιους εχω παθει αρκετα και εχω γλιτωσει αλλα τοσα(ολοι μας), και μετα να του κανω και τεμεναδες:wave2:

cityfly
20/01/2009, 20:18
εδώ μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι

όπως τα λέει ο πάκτεν είναι
αντί να λες ευτυχώς που γλύτωσες την κλήση για το κράνος γκρινιάζεις γιατί σου πε (φαντάζομαι με υφάκι) καθάρισε την τώρα;
και συ του πες είναι σκονισμένη και δεν την είδες (επίσης φαντάζομαι με υφάκι)

metaltheo
20/01/2009, 20:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
εδώ μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι

όπως τα λέει ο πάκτεν είναι
αντί να λες ευτυχώς που γλύτωσες την κλήση για το κράνος γκρινιάζεις γιατί σου πε (φαντάζομαι με υφάκι) καθάρισε την τώρα;
και συ του πες είναι σκονισμένη και δεν την είδες (επίσης φαντάζομαι με υφάκι)

Οπως τα λες εγιναν τα πραγματα αγαπητε συμforoumiti, αλλα στο θεμα κληση δεν θα βγαλουμε ακρη.:)

TOLISTOLAROS
20/01/2009, 20:22
Οχι δεν φοραγα κρανος και για το οτι δεν μου εκοψε κληση δεν θα του πω ευχαριστω(αν και αυτο ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα) απλα θα πω πως το "ευχαριστω" ειναι μια λεξη που τη λες σε καποιον που ειναι ενταξει και παραπανω απο ενταξει απεναντι σου, και κατι ακομα, το οτι δε φοραγα κρανος δε σημαινει οτι θετω καποιον τριτο σε κυνδινο, ας μαζεψουν πρωτα ολους του υπολοιπους φονιαδεσ εκει εξω, απο τους οποιους εχω παθει αρκετα και εχω γλιτωσει αλλα τοσα(ολοι μας), και μετα να του κανω και τεμεναδες:wave2:
Φιλαράκο μη το πολυπιστεύεις ότι χωρίς κράνος δε βάζεις άλλον σε κίνδυνο...
Φυσικά να του πεις ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...Δεν έχεις καταλάβει ότι απλά δεν ήθελε να σε γράψει για κράνος(κακώς για μένα,έπρεπε να σε γράψει) και βρήκε μια ωραία δικαιολογία να σου κάνει παρατήρηση;

Cpt. Haddock
20/01/2009, 20:22

Η κλασσική ελληνική αντιμετώπιση...

"πρωτα οι άλλοι"

Μετα αναρωτιόμαστε τι φταίει και παμε κατα διαόλου :sad:

MikeG
20/01/2009, 20:24

"πρωτα οι άλλοι"

Πάμε καταδιαόλου? Ρε γαμώτ.... Εγώ άλλα νόμιζα... Μα καλά, αλήθεια τώρα το λέτε αυτό?

metaltheo
20/01/2009, 20:24

"πρωτα οι άλλοι"

Οχι δεν ειναι πρωτα οι αλλοι, μεσα στους αλλους ειμαι και εγω, αλλα ειτε με πιστευετε ειτε οχι εγω δεν εχω παει να σκοτωσω κανενα!!!

pilotos_xtreme
20/01/2009, 20:25
μου χει τυχει παρομοιο περιστατικο . μη δινεις σημασια , τα νευρακια του θα χε το παλικαρι

SVX
20/01/2009, 20:25
ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ και ΜΗΝ ειστε μυγιαγγιχτοι...ρε....

εμενα με σταματησαν μερα μεσημερι ...μου τα ζηταει ολα....του δινω διπλωμα...του δινω αδεια...του δινω ασφαλεια...κρανος φορουσα.... φλας εβγαλα...

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ρωτησα "ΓΙΑΤΙ ΜΕ σταματησατε?για τυπικο ελεγχο?"
μ'απαντησε "Γιατι εισαι Τοσο ΕΥΕΞΑΠΤΟΣ?" :eek: :eek: :hypnotize

Cpt. Haddock
20/01/2009, 20:28

δεν είναι;

φόραγες κράνος; Οχι.

Akatanomastos
20/01/2009, 20:34
παιδες εγω διαφωνω με 2-3 εδω μεσα

το οτι σου κανει την χαρη (ΟΝΤΩς στην κανει) να μην σε γραψει δεν του δινει αυτοματως το δικαιωμα να εξαργυρωνει την χαρη εξεφτελιζοντας σε, δοκιμαζοντας τα ορια της υπομονης σου κλπ κλπ.. και να νιωσει ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟς ΑΦΕΝΤΗς

και στην πραγματικοτητα, νομιζω πως μακροπροθεσμα το να σου κοψει προστιμο αλλα να ειναι κυριος ειναι καλητερο για την ψυχολογια

μου εχει συμβει τετοιο σκηνικο και ακομα οσες φορες το σκεφτομαι νιωθω πολυ ασχημα..
καλητερα λοιπον αν χα πληρωσει με αξιοπρεπεια και τελος ολα..

για να μην παμε στον τομεα των ρατσιστικων συμπεριφορων, που τα κανουν στους πιτσηρικαδες αλλοδαπους κλπ κλπ..

εχω δει 6 η ωρα!!! το πρωι στον ηλεκτρικο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ πακιστανο ή κατι τετοιο να τον τραβολογανε σαν το ζωο επειδη δεν εχει εισητηριο..
ΦΟΒΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ..
ο μεταναστης παει σαν σκλαβος 6 η ωρα να δουλεψει, δεν εχει παπουτσια να βαλει και τον τραβανε μεσα..

τεσπα, μεγαλο θεμα, αλλα στην συμπεριφορα των <<οργανων της ταξης>> ειμαι ΚΑΘΕΤΟς

TOLISTOLAROS
20/01/2009, 20:34
ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ και ΜΗΝ ειστε μυγιαγγιχτοι...ρε....

εμενα με σταματησαν μερα μεσημερι ...μου τα ζηταει ολα....του δινω διπλωμα...του δινω αδεια...του δινω ασφαλεια...κρανος φορουσα.... φλας εβγαλα...

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ρωτησα "ΓΙΑΤΙ ΜΕ σταματησατε?για τυπικο ελεγχο?"
μ'απαντησε "Γιατι εισαι Τοσο ΕΥΕΞΑΠΤΟΣ?" :eek: :eek: :hypnotize
:confused: :confused: :confused:
E και;Ρε συνάδερφε δε σε πιάνω...Κάντο λιανά μα το Δία...:cool:

metaltheo
20/01/2009, 20:37
παιδες εγω διαφωνω με 2-3 εδω μεσα

το οτι σου κανει την χαρη (ΟΝΤΩς στην κανει) να μην σε γραψει δεν του δινει αυτοματως το δικαιωμα να εξαργυρωνει την χαρη εξεφτελιζοντας σε, δοκιμαζοντας τα ορια της υπομονης σου κλπ κλπ.. και να νιωσει ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟς ΑΦΕΝΤΗς

και στην πραγματικοτητα, νομιζω πως μακροπροθεσμα το να σου κοψει προστιμο αλλα να ειναι κυριος ειναι καλητερο για την ψυχολογια

μου εχει συμβει τετοιο σκηνικο και ακομα οσες φορες το σκεφτομαι νιωθω πολυ ασχημα..
καλητερα λοιπον αν χα πληρωσει με αξιοπρεπεια και τελος ολα..

+1000

TOLISTOLAROS
20/01/2009, 20:38
Παιδιά απ'τη στιγμή που δεν ήταν κανείς μπροστά ώστε να δούμε ακριβώς τί του είπε δεν μπορούμε να λέμε για εξευτελισμό.Εμένα μου φαίνεται ότι ο φίλος ενώ ξέρει ότι κακώς έπραξε(δε φορούσε κράνος-το λέει άλλωστε) μάλλον κάπου ξεσπάει.
Τώρα να σου κάνουν δώρο 700? είναι σα την παροιμία που λέει "του κάναν δώρο γάιδαρο και αυτός τον κοίταγε στα δόντια"...

SVX
20/01/2009, 20:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
:confused: :confused: :confused:
E και;Ρε συνάδερφε δε σε πιάνω...Κάντο λιανά μα το Δία...:cool:

ετσι οπως σου λεω ... τον ρωταω..."εχεις λογο που με σταματησες? ετρεχα? δεν εβγαλα φλας? παραβιασα σημανση? ή ειναι απλα ο τυπικος ελεγχος γιατι με καθυστερεις απο την δουλεια μου...(εκλεινε η τραπεζα σε 10λεπτα)" και τοτε μου ειπε να μην ειμαι τοσο ευεξαπτος...

152834

metaltheo
20/01/2009, 20:42
Παιδιά απ'τη στιγμή που δεν ήταν κανείς μπροστά ώστε να δούμε ακριβώς τί του είπε δεν μπορούμε να λέμε για εξευτελισμό.Εμένα μου φαίνεται ότι ο φίλος ενώ ξέρει ότι κακώς έπραξε(δε φορούσε κράνος-το λέει άλλωστε) μάλλον κάπου ξεσπάει.
Τώρα να σου κάνουν δώρο 700? είναι σα την παροιμία που λέει "του κάναν δώρο γάιδαρο και αυτός τον κοίταγε στα δόντια"...

Λυπαμαι πολυ για τα λεγομενα σου, η κουβεντα απο μερους μου τελειωνει εδω.Παιδιά απ'τη στιγμή που δεν ήταν κανείς μπροστά ώστε να δούμε ακριβώς τί του είπε δεν μπορούμε να λέμε για εξευτελισμό

Akatanomastos
20/01/2009, 20:42

καλα τωρα..

και μουφες να λεει το παιδι, υπαρχουν δεκαδες ατομα εδω μεσα, και γω σε αυτους που τους εχει συμβει κατι παρομοιο..

σε αυτην την ιστορια κολησες?

και παμε παλι, το οτι του χαρισε 350 ευρω, του δινει το δικαιωμα να τον χρησιμοποιησει σαν ψυχολογικο σακο του μποξ???( καλα πρεπει να παω ψυχολογος στην θρασκια :lol: )

TOLISTOLAROS
20/01/2009, 20:43
ετσι οπως σου λεω ... τον ρωταω..."εχεις λογο που με σταματησες? ετρεχα? δεν εβγαλα φλας? παραβιασα σημανση? ή ειναι απλα ο τυπικος ελεγχος γιατι με καθυστερεις απο την δουλεια μου...(εκλεινε η τραπεζα σε 10λεπτα)" και τοτε μου ειπε να μην ειμαι τοσο ευεξαπτος...
Καλά σου έκανε!
.....
.........

..............

........................

.................................

..............................

..........................................

.............

....................

με τέτοια φάτσα όπως στη φωτό και ο Τζον Ράμπο θεχεχεστείαπάνω του....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TOLISTOLAROS
20/01/2009, 20:45
καλα τωρα..

και μουφες να λεει το παιδι, υπαρχουν δεκαδες ατομα εδω μεσα, και γω σε αυτους που τους εχει συμβει κατι παρομοιο..

σε αυτην την ιστορια κολησες?

και παμε παλι, το οτι του χαρισε 350 ευρω, του δινει το δικαιωμα να τον χρησιμοποιησει σαν ψυχολογικο σακο του μποξ???( καλα πρεπει να παω ψυχολογος στην θρασκια :lol: )
Κάτσε φίλε μου,κάθε περίπτωση την εξετάζουμε ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
Μην κάνουμε σαν κάτι υστερικές που άλλος τους φταίει αλλού ξεσπάνε....
Άνοιξε το θρεντ για κάτι που συνέβηκε σ'αυτόν και παραπονιέται,όχι για λογαριασμό όλων!
Έκανε λάθος ,ΤΕΛΟΣ,απορώ για ποιό λόγο το άνοιξε θρεντ...

TOLISTOLAROS
20/01/2009, 20:47
Λυπαμαι πολυ για τα λεγομενα σου, η κουβεντα απο μερους μου τελειωνει εδω.Παιδιά απ'τη στιγμή που δεν ήταν κανείς μπροστά ώστε να δούμε ακριβώς τί του είπε δεν μπορούμε να λέμε για εξευτελισμό
Ήταν κανείς μπροστά να δει πώς έγινε η φάση;
ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Akatanomastos
20/01/2009, 20:49
Κάτσε φίλε μου,κάθε περίπτωση την εξετάζουμε ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
Μην κάνουμε σαν κάτι υστερικές που άλλος τους φταίει αλλού ξεσπάνε....
Άνοιξε το θρεντ για κάτι που συνέβηκε σ'αυτόν και παραπονιέται,όχι για λογαριασμό όλων!
Έκανε λάθος ,ΤΕΛΟΣ,απορώ για ποιό λόγο το άνοιξε θρεντ...

μα τι λεμε τοση ωρα..

μαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα..

να σε βοηθησω
μιλαμε για ιστοριες οπως του παιδιου που ο πρωταγωνιστης ( το παιδι ή εγω) ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ αδικο

και γω στην ιστορια που πα πριν, δεν φορουσα κρανος ουτε ειχα πινακιδα..

και το ερωτημα ερχεται τωρα:

αν εισαι παρανομος και ο μπατσος σου κανει την χαρη να μην σε γραψειμ αυτο του δινει το δικαιωμα να σε κραζει και να βγαζει πανω σου τα νευρα του και τα κομπλεξ?

για μενα αυτη η συμπεριφορα που υπαρχει στους μπατσους ειναι η ιδια που εκανα τον αλλον να σκοτωσει το παιδι πριν 1 μηνα..

αν εσυ πιστευεις οτι οποιος δεν φοραει κρανος και ειναι πιτσηρικας η αλβανος (γιατι σε αυτους κανουν μαγκιες) πρεπει να τον ξεφτιλιζουν συγχαρητηρια

TROOPER
20/01/2009, 20:54
αχαριστια...κακο πραμα...

TOLISTOLAROS
20/01/2009, 20:55
μα τι λεμε τοση ωρα..

μαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα..

να σε βοηθησω
μιλαμε για ιστοριες οπως του παιδιου που ο πρωταγωνιστης ( το παιδι ή εγω) ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ αδικο

και γω στην ιστορια που πα πριν, δεν φορουσα κρανος ουτε ειχα πινακιδα..

και το ερωτημα ερχεται τωρα:

αν εισαι παρανομος και ο μπατσος σου κανει την χαρη να μην σε γραψειμ αυτο του δινει το δικαιωμα να σε κραζει και να βγαζει πανω σου τα νευρα του και τα κομπλεξ?

για μενα αυτη η συμπεριφορα που υπαρχει στους μπατσους ειναι η ιδια που εκανα τον αλλον να σκοτωσει το παιδι πριν 1 μηνα..

αν εσυ πιστευεις οτι οποιος δεν φοραει κρανος και ειναι πιτσηρικας η αλβανος (γιατι σε αυτους κανουν μαγκιες) πρεπει να τον ξεφτιλιζουν συγχαρητηρια
Σε ξαναρωτάω:είσαι σίγουρος ότι τα πράγματα έγιναν με τρόπο εξευτελιστικό;Τα είδες;
Δεν αναφέρθηκα γενικά σε ιστορίες,αλλά στη συγκεκριμένη.Αν κάποιος δε θέλει να σχολιάζουν την ιστορία του ας μη την ποστάρει!
Πέραν του ότι η έννοια της αξιοπρέπειας δεν είναι ίδια για όλους.Άλλα πράγματα εμένα μπορεί να μου θίγουν την αξιοπρέπεια ενώ τη δικιά σου όχι(και το αντίστροφο φυσικά).

byron
20/01/2009, 21:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αχαριστια...κακο πραμα...

Όντως......

Επρεπε να τους πάρει και καμμιά πίπα για τη χαρη που του έκαναν.

Τα 700 που λέτε που τα είδατε ρε μάγκες? 350/2 λεμε είναι.

Akatanomastos
20/01/2009, 21:02
εδω τολι, απο καποιο σημειο και μετα, και εγω και το παλικαρι(γιαυτοεεγω καταλαβα οτι εκανε το θρεαντ) σχολιασαμε μια γενικη κατασταση
(την οποια ξαναλεω αρκετοι απο δω μεσα εχουν ζησει)
δηλαδη της απαρεδεκτης συμπεριφορας των οργανων της ταξης, οπου τους παιρνει φυσικα

η διαφωνια με σενα ειναι πως απο τα λεγομενα σου καταλαβα να λες (οτι και καποιοι αλλοι)
πως αφου σου χαριζει τα λεφτα κανε το μαλακα οπως και να σου φερθει και να πεις και εφχαριστω..

ε, εγω με αυτο διαφωνω..

TROOPER
20/01/2009, 21:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Όντως......

Επρεπε να τους πάρει και καμμιά πίπα για τη χαρη που του έκαναν.

Τα 700 που λέτε που τα είδατε ρε μάγκες? 350/2 λεμε είναι.

οχι δεν ειπα αυτο και ξερεις και τις αποψεις μου.

TROOPER
20/01/2009, 21:08
.................

η διαφωνια με σενα ειναι πως απο τα λεγομενα σου καταλαβα να λες (οτι και καποιοι αλλοι)
πως αφου σου χαριζει τα λεφτα κανε το μαλακα οπως και να σου φερθει και να πεις και εφχαριστω..

ε, εγω με αυτο διαφωνω..

αμα εισαστε λοιπον πολυ μαγκες και δε γουσταρετε την επομενη που θα τη γλιτωσετε και θα σας μιλησει ο μπατσος με υφος να γυρισετε να του τα χωσετε και να του πειτε ''κοψε μου τη παραβαση και μιλα καλα'' αλλα επειδη η τσεπη ποναει πιο πολυ απο τον εγωισμο,αμα σας πετυχει κανενας ενω παρανομειτε και σας μιλησει ωραια αλλα παει να σας τη κοψει τοτε ξεκινατε τα παρακαλια να σας τη χαρισει.

μαγκια κλανια και κωλο φινιστρινι.

TROOPER
20/01/2009, 21:09
και βγαινω απο τη κουβεντα γιατι θα εκνευριστω παλι.

Akatanomastos
20/01/2009, 21:09
αμα εισαστε λοιπον πολυ μαγκες και δε γουσταρετε την επομενη που θα τη γλιτωσετε και θα σας μιλησει ο μπατσος με υφος να γυρισετε να του τα χωσετε και να του πειτε ''κοψε μου τη παραβαση και μιλα καλα'' αλλα επειδη η τσεπη ποναει πιο πολυ απο τον εγωισμο,αμα σας πετυχει κανενας ενω παρανομειτε και σας μιλησει ωραια αλλα παει να σας τη κοψει τοτε ξεκινατε τα παρακαλια να σας τη χαρισει.

μαγκια κλανια και κωλο φινιστρινι.

ρε τροοπερ

διαβασε ολα τα λεγομενα μου και μην πεταγεσαι στο τελος σαν την πορδη να μου πεις τι να κανω την ααααααλλη φορα:lol: :lol:

TOLISTOLAROS
20/01/2009, 21:10
εδω τολι, απο καποιο σημειο και μετα, και εγω και το παλικαρι(γιαυτοεεγω καταλαβα οτι εκανε το θρεαντ) σχολιασαμε μια γενικη κατασταση
(την οποια ξαναλεω αρκετοι απο δω μεσα εχουν ζησει)
δηλαδη της απαρεδεκτης συμπεριφορας των οργανων της ταξης, οπου τους παιρνει φυσικα

ε, εγω με αυτο διαφωνω..
Όχι ακριβώς.Αυτό που κάνω εγώ τουλάχιστον όταν ΞΕΡΩ ότι έχω κάνει μαλακία και τη γλιτώσω είναι
ΤΟΥΜΠΕΚΙ.
Σαφώς και κάποιες φορές τα όργανα της τάξης παραφέρονται και δεν έχουν τη συμπεριφορά που πρέπει,σύμφωνοι.
Σαφώς και πολύ περισσότερες φορές έπρεπε να μας είχαν σκίσει όχι απλά πληρώνοντας πρόστιμα,αλλά μέχρι και φυλάκιση για τις μαλακίες που έχουμε κάνει στο δρόμο (το έχουμε τώρα το βάζω για το μέσο όρο των Ελλήνων αφού θες να δούμε το θρεντ πιο γενικά).
Άρα;;;;

TROOPER
20/01/2009, 21:12
ρε τροοπερ

διαβασε ολα τα λεγομενα μου και μην πεταγεσαι στο τελος σαν την πορδη να μου πεις τι να κανω την ααααααλλη φορα:lol: :lol:

ρε λευτερακη αμα μπορεις καντο την προηγουμενη αλλα μυξοκλαιτε στις στραβες και τους γλυφετε σαν......

αντε βραδυατικο !

Akatanomastos
20/01/2009, 21:22
ρε λευτερακη αμα μπορεις καντο την προηγουμενη αλλα μυξοκλαιτε στις στραβες και τους γλυφετε σαν......

αντε βραδυατικο !

αχαχαχαχαχαχαχ

καλα, οτι να ναι λες..

αυτο που εγραψα νωριτερα και δεν μπηκες στον κοπο να διαβασεις, ειναι πως
ως πρωταγωνιστης σε μια τετοια ιστορια παλια,
θεωρω οτι ειναι καλητερο να σου φερεται ο αλλος σαν κυριος και ας σε γραψει παρα να σε κανει ψυχολογικα σκουπιδι..

τοτε δεν ειχα τα παπαρια να του την βγω και ας μου γραφε τα 200 ευρω τουλαχιστον προστιμο (80 το κρανος τοτε, 35 πινακιδα βαλε και ταγυρω γυρω σιγουρα φταναμε 200)

και τι κανουμε με τον μπατσο? διαγωνισμο ποιος την εχει ποιο μεγαλη και την λεει καλητερα στον αλλο?

στην τελικη δεν πρεπει να συζηταμε για ποιο ειναι το καλητερο, ειναι αυτονοητο πως οποισδηποτε πρεπει να σου συμπεριφερετε με σεβασμο..

τωρα αν ολοι εσεις γουσταρετε οι μπατσοι επειδη σου χαριζουν 200-300 ευρω πρεπει να σου πηδαν την ψυχολογια μπραβο σας, εγω δεν θα παρω

byron
20/01/2009, 21:23
Σαφώς και πολύ περισσότερες φορές έπρεπε να μας είχαν σκίσει όχι απλά πληρώνοντας πρόστιμα,αλλά μέχρι και φυλάκιση για τις μαλακίες που έχουμε κάνει στο δρόμο

Η μόνη διαφορά που έχουν με τους κάγκουρες, είναι ότι δεν ξέρουν να οδηγούν, καβαλάνε άσπρες μαλακίες και κόβουν κλήσεις όπου τους παίρνει και όχι όπου θα έπρεπε. Γιατί αν θέλουν να το παίξουν θεματοφύλακες του ΚΟΚ, καλό θα ήταν να μην είναι τόσο προκλητικοί.
Πείτε μου πότε είδατε τροχαίο ή Ζητά να σταματάει σε κόκκινο πχ ?

Τέσπα δεν οδηγάει πουθενά η κουβέντα. Αν θέλουν να τη χαρίσουν σε κάποιον όταν βγαίνουν για συλλογή χρημάτων μαγκιά τους. Αν είναι τσαμπουκαλεμένοι, γράψτε τους και τέλος. Τα φρρρρρ φανταστικέ τροχονόμε έχουν πλάκα μόνο στη ΤV.

stefanos
20/01/2009, 21:25
Το να μην σου κόβει κλήση το όργανο ενώ είσαι παραβάτης είναι ξεφτίλα του όργανου.
Το να μην συμπεριφέρεται σωστά το όργανο είναι ξεφτίλα του.
Το να γλύφω το όργανο για να μην μου κόψει την κλίση είναι ξεφτίλα μου.

TOLISTOLAROS
τωρα αν ολοι εσεις γουσταρετε οι μπατσοι επειδη σου χαριζουν 200-300 ευρω πρεπει να σου πηδαν την ψυχολογια μπραβο σας, εγω δεν θα παρω
Aν η ψυχολογία κάποιου πηδιέται όταν του πουν ένα "ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗ ΤΩΡΑΑΑ"
τότε...φαντάσου τί έχει να γίνει με πολύ σοβαρότερα θέματα και σε πολύ πιο ζόρικες καταστάσεις...

p@nos

:rotflmao: :lol: :bigcry: :rotflmao: :lol: :bigcry: :rotflmao:

kalooo

rsp
20/01/2009, 21:27
Δεν εχω καταλαβει κατι...θελετε γερμανικη αστυνομια που λεει Καλησπερα Σας....και δεν παιζει να μην σε γραψει ακομα και για φθορα στα λαστιχα...'η θελετε ενικο και να γλυτωνετε τα ευρουδακια...Ελεος πια, ποτε θα καταλαβουμε οτι δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...να γκρινιαζουμε για ολα....Σας γραφουνε , γκρινιαζετε γιατι εγινε, δεν γραφουνε, δεν κανει η αστυνομια την δουλεια της...Προσωπικα οταν με πιανει η βλακεια στο δρομο, ξερω οτι αν με σταματησει θα με γραψει, ξερω οτι ο κυνδινος δεν ειναι μονο να φαω τα μουτρα μου αλλα να χασω και τα αυρο μου...

φτανει ρε παιδια, μη γινεστε τοσο κακομοιρηδες...

metaltheo
20/01/2009, 21:29
Aν η ψυχολογία κάποιου πηδιέται όταν του πουν ένα "ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗ ΤΩΡΑΑΑ"
τότε...φαντάσου τί έχει να γίνει με πολύ σοβαρότερα θέματα και σε πολύ πιο ζόρικες καταστάσεις...

Κοιταξε να δεις, σταματησα να γραφω γιατι πηγες την κουβεντα σε πολυ προσωπικο επιπεδο. Δεν ξερεις ουτε ποιος ειμαι, οπως δεν ξερω ποιος εισαι, ουτε ξερεις το τι μπορει να εχω περασει, θα σε παρακαλουσα να σταματησεις.

TOLISTOLAROS
20/01/2009, 21:30
Η μόνη διαφορά που έχουν με τους κάγκουρες, είναι ότι δεν ξέρουν να οδηγούν, καβαλάνε άσπρες μαλακίες και κόβουν κλήσεις όπου τους παίρνει και όχι όπου θα έπρεπε. Γιατί αν θέλουν να το παίξουν θεματοφύλακες του ΚΟΚ, καλό θα ήταν να μην είναι τόσο προκλητικοί.

Τέσπα δεν οδηγάει πουθενά η κουβέντα. Αν θέλουν να τη χαρίσουν σε κάποιον όταν βγαίνουν για συλλογή χρημάτων μαγκιά τους. Αν είναι τσαμπουκαλεμένοι, γράψτε τους και τέλος. Τα φρρρρρ φανταστικέ τροχονόμε έχουν πλάκα μόνο στη ΤV.
Τώρα γιατί γενικεύεις;Γιατί το πας ανταγωνιστικά(μπάτσοι Vs κάγκουρες);
Αμφιβάλλεις ότι λαμβάνοντας υπ'όψη τόσο τις επιδόσεις των οδηγών μας στο δρόμο όσο και τις καμπάνες που στατιστικά τρώνε οι μπάτσοι χαϊδεύουν τ'αυτιά των οδηγών;Ειδικά αν το συγκρίνεις με άλλες χώρες όπου και καλύτεροι οδηγοί είναι και λιγότερα ατυχήματα αλλά παρ'όλ'αυτά έχουν πολύ αυστηρότερη αστυνόμευση;
Για τις μαλακίες που κάνουμε μια χαρά είναι οι μπάτσοι...

SVX
20/01/2009, 21:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Δεν εχω καταλαβει κατι...θελετε γερμανικη αστυνομια που λεει Καλησπερα Σας....

μη βαζεις ιδεες..... :lol: :lol: :lol: :bawl:

152841

TOLISTOLAROS
20/01/2009, 21:33
Κοιταξε να δεις, σταματησα να γραφω γιατι πηγες την κουβεντα σε πολυ προσωπικο επιπεδο. Δεν ξερεις ουτε ποιος ειμαι, οπως δεν ξερω ποιος εισαι, ουτε ξερεις το τι μπορει να εχω περασει, θα σε παρακαλουσα να σταματησεις.
1)Δεν ανέφερα τ'όνομά σου,δεν το πήγα σε προσωπικό.
2)Ακριβώς επειδή δε σε ξέρω,δεν μπορώ να'μαι σίγουρος ότι το περιστατικό έγινε όπως το είπες.
3)Το τί έχει περάσει ο καθένας δεν είναι δικαιολογία για να παραπονιέται γενικά και με ό,τι να'ναι.

thalasinos
20/01/2009, 21:37
Δηλαδη βρε παιδια, δεν φτανει που δεν τον εγραψε για κρανος ; Τι επρεπε να κανει δηλαδη να του καθαρισει και την πινακιδα;;

Εαν ομως τον εγραφε θα ελεγε καποιος κατι; οχι φυσικα, ουτε που θα το αναφερε ο φιλος μας.
κανουμε που κανουμε (και εγω μεσα) μ@λ@κιες, μην το π@ρ@γ@μ@με κιολας!!

Akatanomastos
20/01/2009, 21:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από thalasinos
Δηλαδη βρε παιδια, δεν φτανει που δεν τον εγραψε για κρανος ; Τι επρεπε να κανει δηλαδη να του καθαρισει και την πινακιδα;;

καλα ρε εχετε ξεφυγει εδω και πολυ ωρα, αλλα τελικα εχω μεγαλη υπομονη...

ΦΥΣΙΚΑ και δεν επρεπε να του καθαρισει την πινακιδα

ΑΛΛ εσΥ θεωρεις λογικο και ωραιο να του πει ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ? αυτο δεν ειναι υποβιβασμος της αξιοπρεπειας του?

αν εσενα σου αρεσει να σου μιλανε ετσι για 100-150 ευρω μαγκια

Akatanomastos
20/01/2009, 21:42

ναι ρε τολη

εμενα μου χαλασε το βραδυ μου εκεινος ο μαλακας..
ειχα ραντεβου με την γκομενα μου και με ξενερωσε το σκηνικο πολυ ασχημα

τι να κανουμε τωρα.. καποιοι ειμαστε φλωροι και χαλιομαστε.

gcrook
20/01/2009, 21:45
Αφηνοντας στην ακρη τα "οι τροχαιοι,ζηταδες κτλ ειναι ετσι γιουβετσι" ....

Αν φιλε (ξεκρανωτε) νομιζεις οτι οταν κυκλοφορεις ξεκρανωτος δεν αποτελεις κινδυνο για τους γυρω σου παρα μονο για τον εαυτο σου, η εισαι απειρος η αφελης.

TOLISTOLAROS
20/01/2009, 21:45
ΑΛΛ εσΥ θεωρεις λογικο και ωραιο να του πει ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ? αυτο δεν ειναι υποβιβασμος της αξιοπρεπειας του?
Γιατί είναι υποβιβασμός;Στην τελική ο οδηγός δε φροντίζει για την καλή κατάσταση του οχήματός του;
Σε περίπτωση που πει κανείς(δικαιολογημένα πιθανόν) "ρε συ δε χάλασε ο κόσμος για μια πινακίδα λερωμένη,μην κολλάς το γράμμα του νόμου"

τότε...

Μήπως θα'ταν καλύτερα να του πει¨"μιας και είσαι ξεκράνωτος άστην εδώ και πάρε ταξί;"
Στην ουσία δηλαδή,να μη ρισκάρεις χωρίς προστασία;"

TOLISTOLAROS
20/01/2009, 21:46
ναι ρε τολη

εμενα μου χαλασε το βραδυ μου εκεινος ο μαλακας..
ειχα ραντεβου με την γκομενα μου και με ξενερωσε το σκηνικο πολυ ασχημα

τι να κανουμε τωρα.. καποιοι ειμαστε φλωροι και χαλιομαστε.
Κακώς φίλε...γράψτους στα παπάρια σου αλλά να φοράς κράνος για σένα...

stefanos
20/01/2009, 21:48
Γιατί είναι υποβιβασμός;Στην τελική ο οδηγός δε φροντίζει για την καλή κατάσταση του οχήματός του;
Σε περίπτωση που πει κανείς(δικαιολογημένα πιθανόν) "ρε συ δε χάλασε ο κόσμος για μια πινακίδα λερωμένη,μην κολλάς το γράμμα του νόμου"

τότε...

Μήπως θα'ταν καλύτερα να του πει¨"μιας και είσαι ξεκράνωτος άστην εδώ και πάρε ταξί;"

Δηλαδή επί της ουσίας είσαι και υπέρ του λαδώματος του φακέλου και των προσλήψεων απο το παράθυρο.

gcrook
20/01/2009, 21:48

Και εσυ ρε φιλε και ηθελα να στο πω καιρο,ασε τα ψυχογραφηματα και τις θεωριες του πουτσου για τον Ασκητη.
Λες και οσοι καβαλαμε μοτο πρεπει να ειμαστε ρομποκοπ.:rolleyes:

TOLISTOLAROS
20/01/2009, 21:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Και εσυ ρε φιλε και ηθελα να στο πω καιρο,ασε τα ψυχογραφηματα και τις θεωριες του πουτσου για τον Ασκητη.
Λες και οσοι καβαλαμε μοτο πρεπει να ειμαστε ρομποκοπ.:rolleyes:
Και εσυ ρε φιλε,δεν ηθελα να στο πω καιροαλλά εσύ με προκάλεσες,ασε τις μαλακίες.

TOLISTOLAROS
20/01/2009, 21:51
Δηλαδή επί της ουσίας είσαι και υπέρ του λαδώματος
ΟΧΙ

του φακέλου
ΟΧΙ

προσλήψεων απο το παράθυρο.
ΟΧΙ

Ωραίο τρόπο έχεις να βγάζεις συμπεράσματα...

gcrook
20/01/2009, 21:51
Και εσυ ρε φιλε,δεν ηθελα να στο πω καιροαλλά εσύ με προκάλεσες,ασε τις μαλακίες.

Προσπαθω αλλα που....:sad:

TOLISTOLAROS
20/01/2009, 21:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Προσπαθω αλλα που....:sad:
Δυσκολα κόβονται οι συνήθειες,ε;

Akatanomastos
20/01/2009, 21:53
Κακώς φίλε...γράψτους στα παπάρια σου αλλά να φοράς κράνος για σένα...

τελως παντων δεν εχει νοημα η κουβεντα..
τα ιδια γεγονοτα τα ερμηνευει ο καθενας οπως θελει..

προφανως και τους γραφω στα παπαρια μου,
αλλα ανθρωποι ειμαστε, και οταν ο αλλος ειναι προκλητικοτατος απεναντι σου επιτηδες, γιατι γουσταρει να σε βλεπει τουμπανο στα νευρα αλλα να μην μιλας για δικους σου λογους,
ε εμενα αυτα με φτανουν στα ορια μου..

παντως το πατε απο δω το πατε απο κει και φευγετε απο το κυριαρχο θεμα..

μπορει να σε γραψει και να σου φερθει αξιοπρεπεστατα, μπορει και να μην σε γραψει και να σου φερθει αξιοπρεπεστατα..
δεν ειναι ή γραφω και ειμαι κυριος, ή δεν σε γραφω και σε πηδαω..

και το βασικοτερο για μενα ειναι σε ΠΟΙΟΥς τα κανουν..στους ανυμπορους..

stefanos
20/01/2009, 21:55
ΟΧΙ

ΟΧΙ

ΟΧΙ

Ωραίο τρόπο έχεις να βγάζεις συμπεράσματα...

Είναι επειδή δεν κολάω στο γράμμα του νόμου όπως λές.

p@nos
20/01/2009, 21:58
:a014: :a014: :a014:

TROOPER
20/01/2009, 21:58
...........

το χεις καψει.

:wave2:

stefanos
20/01/2009, 22:00
τελως παντων δεν εχει νοημα η κουβεντα..
τα ιδια γεγονοτα τα ερμηνευει ο καθενας οπως θελει..

προφανως και τους γραφω στα παπαρια μου,
αλλα ανθρωποι ειμαστε, και οταν ο αλλος ειναι προκλητικοτατος απεναντι σου επιτηδες, γιατι γουσταρει να σε βλεπει τουμπανο στα νευρα αλλα να μην μιλας για δικους σου λογους,
ε εμενα αυτα με φτανουν στα ορια μου..

παντως το πατε απο δω το πατε απο κει και φευγετε απο το κυριαρχο θεμα..

μπορει να σε γραψει και να σου φερθει αξιοπρεπεστατα, μπορει και να μην σε γραψει και να σου φερθει αξιοπρεπεστατα..
δεν ειναι ή γραφω και ειμαι κυριος, ή δεν σε γραφω και σε πηδαω..

και το βασικοτερο για μενα ειναι σε ΠΟΙΟΥς τα κανουν..στους ανυμπορους..

Παλικάρι μου δεν είναι ανάγκη να κατεβαίνεις επίπεδα.
Τα 150 και τα 200 είναι πολύ λίγα για την ψυχική σου υγεία.

Akatanomastos
20/01/2009, 22:02
Παλικάρι μου δεν είναι ανάγκη να κατεβαίνεις επίπεδα.
Τα 150 και τα 200 είναι πολύ λίγα για την ψυχική σου υγεία.

αυτο ακριβως στεφανε εγραψα στην πρωτη σελιδα του θεματος..

οτι ειναι πολυ καλητερο να σου φερθει ο αλλος κυριος και ας σε γραψει παρα να τα κανει τουμπανα σε ενα παιδακι..

Akatanomastos
20/01/2009, 22:02
το χεις καψει.

εσενα σε αφηνω ασχολιαστο
:lol:

TROOPER
20/01/2009, 22:08
εσενα σε αφηνω ασχολιαστο

μαλλον επειδη με ξερεις.

Akatanomastos
20/01/2009, 22:12
μαλλον επειδη με ξερεις.

και γιαυτο

αλλα κυριως επειδη δεν κανεις συζητηση αλλα πετας ποστ και δεν εχει νοημα

αν γραψεις κατι σαν αποψη μπορω να το σχολιασω

bentouza
20/01/2009, 22:30

δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα επιασες το υποτιθεμενο νοημα της αστυνομευσης.δηλ της υποτιθεμενης προστασιας του πολιτη..

ΑΝ ηθελαν να μας προστατευουν αυτο ακριβως θα εκαναν. θα λεγαν αστην κ πηγαινε παρε κρανος για να ξανανεβεις. ομορφα κ πολιτισμενα..

επειδη ομως ΔΕΝ ειναι η προστασια του πολιτη το νοημα της υπαρξης τους κ επειδη ΔΕΝ ειναι ομορφοι κ πολιτισμενοι εχουν τη συμπεριφορα που ολοι ξερουμε..
του καραβλαχου που του δωσαν οπλο κ ενα ψευτικο μακρυ πεος που νομιζει οτι ειναι αληθινο..

@akatanomastos: συμφωνω με τον τροπο σκεψης σου επι του συγκεκριμενου.

dimdil
20/01/2009, 22:33
παντως ρε παιδια η συγκεκριμενη φραση του μπατσου δε μου φαινεται και τοσο προσβλητικη η απαξιωτικη
τελος παντων
παντα ορθιοι να μαστε
:beer:

Morton
20/01/2009, 22:39
Πως λέει εκείνο το τσιτάτο;

"Κάθε κοινωνία έχει την αστυνομία που της αξίζει..."

Και τα φόρα θε έλεγα εγώ...:a014:

(συνεχίστε)

TOLISTOLAROS
20/01/2009, 22:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα επιασες το υποτιθεμενο νοημα της αστυνομευσης.δηλ της υποτιθεμενης προστασιας του πολιτη..

Σαφώς αυτό είναι το νόημα της αστυνόμευσης,μαζί σου.Ξέρεις όμως ποιο είναι το ζόρικο στην Ελλάδα;Ότι αν στην πλειοψηφία πεις

αστην κ πηγαινε παρε κρανος για να ξανανεβεις. ομορφα κ πολιτισμενα..
απλά δε θα πάει,θα σε γράψει στα παπάρια της και θα φύγει μαρσάροντας...

κ επειδη ΔΕΝ ειναι ομορφοι κ πολιτισμενοι
Γιατί εμείς στην πλειοψηφία είμαστε;Συμφωνώ με το Morton παρακάτω

Τώρα το παρακάτω που γράφεις

του καραβλαχου που του δωσαν οπλο κ ενα ψευτικο μακρυ πεος που νομιζει οτι ειναι αληθινο.
είναι καθαρά γενίκευση και στερεότυπο.Το καταλαβαίνεις ο ίδιος νομίζω

SVX
20/01/2009, 23:04
αυτα που γραφετε παραπανω...ολα ωραια.... σταματησατε να σκεφτειτε κι απο την αλλη μερια?
σκεφτηκατε οτι καποιος μηχανοβιος απο δω μεσα μπορει να κανει ΑΥΤΗ την δουλεια για να φαει ψωμι??(γιατι πλουσιοι δεν γινονται)

σκεφτηκατε απο την αλλη οτι μπορει να την χαρισε (οπως μας την χαριζουν κι εμας αλλες φορες) ως μηχανοβιος προς μηχανοβιο? κι οτι η παρατηρησεις εγιναν για να μην φανει "φλωρος"? αλλα εκανε καποιες "υποδειξεις" για να μην λενε οτι μας σταματαν γιατι δεν τους αρεσε η φατσα μας..

Akatanomastos
20/01/2009, 23:12
αυτα που γραφετε παραπανω...ολα ωραια.... σταματησατε να σκεφτειτε κι απο την αλλη μερια?
σκεφτηκατε οτι καποιος μηχανοβιος απο δω μεσα μπορει να κανει ΑΥΤΗ την δουλεια για να φαει ψωμι??(γιατι πλουσιοι δεν γινονται)

σκεφτηκατε απο την αλλη οτι μπορει να την χαρισε (οπως μας την χαριζουν κι εμας αλλες φορες) ως μηχανοβιος προς μηχανοβιο? κι οτι η παρατηρησεις εγιναν για να μην φανει "φλωρος"? αλλα εκανε καποιες "υποδειξεις" για να μην λενε οτι μας σταματαν γιατι δεν τους αρεσε η φατσα μας..

δηλαδη αν ειναι απο δω μεσα, και αν το κανει για να βγαλει το ψωμι του τι εχει να λεει αυτο?
οποιος ειναι απο το φορουμ και δουλευει για να βγαλει το ψωμι του συμπεριφερεται οπως θελει σε οποιον θελει χωρις σεβασμο?
αλλα ξεχασα..δεν φοραμε στολη..

ναι ναι υποδειξεις του κανε για τα ματια του κοσμου:

"φιλε σκουπισε και εκει, γιατι μας βλεπουνε" :lol:

ελεος ρε παιδια.. πατεραδες σας ειναι οι μπατσοι και τα λετε αυτα ή ειστε οι ιδιοι?

SVX
20/01/2009, 23:16

ελεος ρε παιδια.. πατεραδες σας ειναι οι μπατσοι και τα λετε αυτα ή ειστε οι ιδιοι?

oxi φιλε μου...μονο μερικους συμμαθητες ειχα καποτε που περασαν στην αστυνομια....
απλα σας θυμιζω οτι ειναι στο ΑΤΟΜΟ η συμπεριφορα και οχι στο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ....

αν ειναι ΣκατοΨυχος ο αλλος δεν πα να ειναι και ζαχαροπλαστης...

Akatanomastos
20/01/2009, 23:22

απλα σας θυμιζω οτι ειναι στο ΑΤΟΜΟ η συμπεριφορα και οχι στο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ....
αν ειναι ΣκατοΨυχος ο αλλος δεν πα να ειναι και ζαχαροπλαστης...

αυτο ειναι πολυ σωστο..

μα δεν λεμε για ολο το σωμα τροχαιας..

εγω τουλαχιστον λεω για τους σκατοψυχους που λες και εσυ

και ειμαι 10 φορες ποιο αντιδραστικος με τους μπατσους γιατι αυτοι εχουν ΕΞΟΥΣΙΑ

αν τωρα καποιοι δεν το καταλαβαινουν..

mpompas
20/01/2009, 23:23
εγώ πάλι κι ας με κράξετε, όσες φορές με σταματάνε και μου μιλάνε νταβατζιλίκι κι έτσι καρφώνω πρώτη και φεύγω και ότι ακολουθήσει
απο την άλλη άμα είναι σοβαροί απέναντί μου είμαι κι εγώ και ας έχω κάνει μαλακία και μου κόψουνε όσα ευρώ να ναι
ηλίθια λογική αλλά δε μπορώ αλλιως γιατί βιδώνω

div400
20/01/2009, 23:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Δεν εχω καταλαβει κατι...θελετε γερμανικη αστυνομια ...

βασικά θέλουμε Ελληνική Αστυνομία όταν είμαστε ΕΜΕΙΣ οι παραβάτες και Γερμανική Αστυνομία όταν είναι οι ΑΛΛΟΙ παραβάτες....:rolleyes:

laryfz1
20/01/2009, 23:35
το λαθος της αστυνομιας ηταν να ανοιξει διαλογο.επρεπε να τον σταματησει να τον γραψει για κρανος και να του πει να καθαρισει την πινακιδα.αλλα απο οτι καταλαβαινω απο τον διαλογο μας δεν ξερουμε τι σκατα θελουμε απ αυτους και αυτοι καθε φορα πρεπει να κανουν το λαθος να μην εφαρμοζουν τον νομο

TR00PER
21/01/2009, 07:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
βασικά θέλουμε Ελληνική Αστυνομία όταν είμαστε ΕΜΕΙΣ οι παραβάτες και Γερμανική Αστυνομία όταν είναι οι ΑΛΛΟΙ παραβάτες....:rolleyes:

Etsi.....

sapila racing
21/01/2009, 10:56
Mόμνο εγω εχω φάει κλήση για δυσδιάκριτη πινακίδα εδω μέσα?

Και δεν εννοώ χωμένη μεσα στο ψαλίδι κλπ... Απλά super βρώμικη.

Βέβαια τα ειχα πάρει και του την είπα κι ετσι εκει που ειχαμε συμφωνήσει οτι θα μου κόψει μια, εφαγα 2 μαζί.

Κράνος και δυσδιάκριτη πινακίδα, αλλά ηταν άλλοι καιροί τότε και ηταν και φτηνες οι κλήσεις. Μου τις εγραψε ο αξιότιμος τροχαίος κάτω απο την ακρόπολη, με στυλό parker και υφος καρδιναλίου.

Μαλλον τον πείραξε που τον ρώτησα αν ηταν στην χωροφυλακή :lol:

zephyr1
21/01/2009, 10:59
Καλος καγκοΥρας εισαι και του λογου σου.:rolleyes:

sapila racing
21/01/2009, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Καλος καγκοΥρας εισαι και του λογου σου.:rolleyes:

Ηταν πριν απο 12 χρόνια, δεν παραγράφεται? :lol:

'Εσεις είστε της χωροφυλακής?' του είπα και αλλαξαν όλα με τη μία. :rotflmao:

mats8282
21/01/2009, 11:59
Πως θα ηταν το θρεντ στην παρακατω διαφορετικη περιπτωση...

Οργανο:Καλημερα σας κυριε
Κυριος:Καλημερα σας
Οργανο:Δεν φορατε κρανος και η πινακιδα σας ειναι υπερβολικα βρωμικη με αποτελεσμα να μην φαινεται.Δωστε μου αδεια-διπλωμα-ασφαλεια σας παρακαλω.
Κυριος(ενω δινει τα χαρτια) :Ξερετε παω εδω διπλα και μενω εκει και μπλα μπλα μπλα
Οργανο:Οριστε οι κλησεις σας κυριε,βαλτε υπογραφη.Εχετε αυτα τα δικαιωματα,αν πληρωσετε σε τοσες μερες θα δωσετε τοσα κτλ κτλ....Καλη σας μερα και να ειστε πιο προσεκτικος,τυπικος και να θυμαστε οτι το κρανος το φοραμε για την ασφαλεια μας.
Κυριος: (Ποιος ακουει την γυναικα μου με τα Χ ευρω που πρεπει να σκασω τωρα/Που θα βρω λεφτα να πληρωσω/ποιος ακουει την μανα/πατερα μου που δεν δουλευω και θα τα σκασει/Πανω που ελεγα να την ξεχρεωσω την μοτο ηρθε αυτο).

Ετσι που λετε ρε παιδια,πηγα να παρω τσιγαρα χωρις κρανος και ειχα ξεχασει να καθαρισω την πινακιδα και ο αλλος ο αλητης μου εκοψε ενα μηνιατικο σε κλησεις,με τον κερατα τον μπατσο,τον μπινε τον υπουργο που εβαλε τετοια προστιμα :bawl:

Προσωπικα δεν θεωρω σωστα τα προστιμα,ουτε την υπερβολικη αυστηροτητα.Οταν κανουμε την μαλακια ομως πρεπει να την αντιμετωπιζουμε κιολας χωρις να ψειριζουμε την μαιμου.Η κοινωνια ειναι αδικη,το ξερουμε.

harvester
21/01/2009, 12:09
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πιο βλαμμενο θρεντ δεν εχω δει.

αντε να του κανεις τεμεναδες που δεν τσιμπησες την 700, πειραχτηκες που δεν σου μιλησε ευγενικα.

αλλα λαθος μαλλον ηθελες να σου μιλησει και ευγενικα αλλα και να μην σε γραψει:rotflmao: :rotflmao:

ρε τι ακουμε πρωι πρωι.την επομενη φορα που θα σου μιλησει ασχημα και δεν σε γραψει πες του.

κυριε συγνωμη αλλα ειστε αγενης
επισης δεν κανετε καλα την δουλεια σας γιατι δεν με γραφεται.

σαν φουστης σε περιβολι με ψωλες που τον χαλανε οι λασπες

catmaster
21/01/2009, 12:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
.......

Μαλλον τον πείραξε που τον ρώτησα αν ηταν στην χωροφυλακή :lol:

XAXAXXAXAXAXAXAXXAAAARAXAXAXAXAXAXAXA

τι μαλ@κας θε μου .....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:beer:

sniper
21/01/2009, 12:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πιο βλαμμενο θρεντ δεν εχω δει.

αντε να του κανεις τεμεναδες που δεν τσιμπησες την 700, πειραχτηκες που δεν σου μιλησε ευγενικα.

αλλα λαθος μαλλον ηθελες να σου μιλησει και ευγενικα αλλα και να μην σε γραψει:rotflmao: :rotflmao:

ρε τι ακουμε πρωι πρωι.την επομενη φορα που θα σου μιλησει ασχημα και δεν σε γραψει πες του.

κυριε συγνωμη αλλα ειστε αγενης
επισης δεν κανετε καλα την δουλεια σας γιατι δεν με γραφεται.

σαν φουστης σε περιβολι με ψωλες που τον χαλανε οι λασπες

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: