View Full Version : ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕLΤΑ
Γνωριζει κανεις η μηπως εχει στειλει ποτε για ΑΜΕΡΙΚΗ τιποτα δεμα ποσες μερες κανει για να παει :confused:
Γιατι εστειλα την ηλεκτρονικη ΒΑΖΖΑΖ για εγγυηση επιδεις ειχε ένα μικροπροβληματακι και δεν εχει παει ακομα :look:
Θελω να πιστευω ότι δεν χαθηκε :sad: ξεχασα να πω ότι είναι συστημενο το πακετο που εστειλα απλα το εχω στειλει από τις 8-1-09 :eyepop:
4-7 εργασιμες (δεν δεχονται και EXPRESS πλεον οι κομπλεξικοι!):wave2:
Ωχ τοσο μου ειπανε και εμενα :( αρα πρεπει να αρχισω να ανησυχω :sad:
Ευχαριστω φιλε μου :wave2:
taxydromos
21/01/2009, 16:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Γνωριζει κανεις η μηπως εχει στειλει ποτε για ΑΜΕΡΙΚΗ τιποτα δεμα ποσες μερες κανει για να παει :confused:
Γιατι εστειλα την ηλεκτρονικη ΒΑΖΖΑΖ για εγγυηση επιδεις ειχε ένα μικροπροβληματακι και δεν εχει παει ακομα :look:
Θελω να πιστευω ότι δεν χαθηκε :sad: ξεχασα να πω ότι είναι συστημενο το πακετο που εστειλα απλα το εχω στειλει από τις 8-1-09 :eyepop:
αν ειναι συστημενο μπορεις να παρακολουθησεις την πορεια του δινοντας το barcode στο ταχυδρομειο που το καταθεσες..
παντως καθυστερησεις στα πακετα του εξωτερικου συμβαινουν.
SeNNinhA
21/01/2009, 16:24
Θα υπολογίζεις πάνω απο 10 εργάσιμες κανονικά
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
αν ειναι συστημενο μπορεις να παρακολουθησεις την πορεια του δινοντας το barcode στο ταχυδρομειο που το καταθεσες..
παντως καθυστερησεις στα πακετα του εξωτερικου συμβαινουν.
Αυτο το ξερω φιλε μου αλλα η πλακα ειναι οτι τη πρωτη μερα το ειδα και ηταν στα ΧΑΝΙΑ απο κι και μετα δεν το ξαναδα :eyepop: μου λεει συνεχεια οτι
Ο κωδικός αντικειμένου δεν είναι έγκυρος.:sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Θα υπολογίζεις πάνω απο 10 εργάσιμες κανονικά
Μακαρι να ειναι ετσι παρα να εχει χαθει το δεμα :(
SeNNinhA
21/01/2009, 16:49
Ο κωδικός που έχεις είναι International.
Από την στιγμή που εφυγε το δέμα από Ελλάδα το τσεκάρεις από το site της USPS
www.usps.com και βάλε εκεί τον κωδικό που έχεις και θα δεις που βρίσκεται τώρα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Ο κωδικός που έχεις είναι International.
Από την στιγμή που εφυγε το δέμα από Ελλάδα το τσεκάρεις από το site της USPS
www.usps.com και βάλε εκεί τον κωδικό που έχεις και θα δεις που βρίσκεται τώρα.
Eισαι μεγαλο παιχτακι :beer: το βρηκα ευχαριστω :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: μολις σημερα πηγε :wave2: