PDA

View Full Version : Το Σαββάτο 24/1/09 Θα πάμε βόλτα : Πεδιάδα Φενεού - Τεχνητή

kokomilko
22/01/2009, 02:05
Λοιπόν επειδή τελικά η βολτίτσα στο Λουτράκι μας άρεσε, Το Σαββάτο 24/1/09

Εγώ (kokomilko-Λε.Μοτ.)
με δύο φίλους, (ΤΑΖ72- TDM club)
και (panagiotis- moto.gr),

Αν μας κάνει καλό καιρό,
Θα πάμε βόλτα : Πεδιάδα Φενεού - Τεχνητή Λίμνη Δόξας

Ακλουθώντας την διαδρομή,

Λέχαιο-Περιγιάλλι-Ασσος-Βραχάτι-Βοχαϊκό-Χαλκίο-Κουτσομίδι-Νεμαία-Αηδόνια-Γαλατάς-Ψάρι-Στυμφαλία-Καστανιά-Μοσιά-Μεσινό-Αρχαία Φενεός-Μεσινό-Γκούρα-Στενό-Ταρσός-Ροζενά-Εθνική Οδός

Εννοείτε όπου μας κόψει η πείνα, θα κάτσουμε να φάμε.

Υπολογίζουμε να είμαστε στα διόδια, (από όπου και θα ξεκινήσουμε), με την δύση.

Μαζευόμαστε 09:40 για να ξεκινήσουμε 10:00 Απ' τα διόδια της Ελευσίνας.

Όποιος έχει διάθεση να κάνει βόλτα μαζί μας, μπορεί να έρθει.

kalgeorge
22/01/2009, 07:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από kokomilko
Λοιπόν επειδή τελικά η βολτίτσα στο Λουτράκι μας άρεσε, Το Σαββάτο 24/1/09

Εγώ (kokomilko-Λε.Μοτ.)
με δύο φίλους, (ΤΑΖ72- TDM club)
και (panagiotis- moto.gr),

Αν μας κάνει καλό καιρό,
Θα πάμε βόλτα : Πεδιάδα Φενεού - Τεχνητή Λίμνη Δόξας

Ακλουθώντας την διαδρομή,

Λέχαιο-Περιγιάλλι-Ασσος-Βραχάτι-Βοχαϊκό-Χαλκίο-Κουτσομίδι-Νεμαία-Αηδόνια-Γαλατάς-Ψάρι-Στυμφαλία-Καστανιά-Μοσιά-Μεσινό-Αρχαία Φενεός-Μεσινό-Γκούρα-Στενό-Ταρσός-Ροζενά-Εθνική Οδός

Εννοείτε όπου μας κόψει η πείνα, θα κάτσουμε να φάμε.

Υπολογίζουμε να είμαστε στα διόδια, (από όπου και θα ξεκινήσουμε), με την δύση.

Μαζευόμαστε 09:40 για να ξεκινήσουμε 10:00 Απ' τα διόδια της Ελευσίνας.

Όποιος έχει διάθεση να κάνει βόλτα μαζί μας, μπορεί να έρθει.

wraia diadromi, kala na perasete...mia gnwmi an epitrepetai mono.
kalutera vgeite apo ethniki stin exodo gia kiato, kai anti gia paralia pigainetai pros oreina.
tha glutwseis tin talaipwria sta lexaio, perigiali, assos, vraxati klp klp mexri na vgeis stumfalia.
:wave2:

matsamitsou
22/01/2009, 09:54
Αν δεν προκύψει τίποτα αναπάντεχο, θα σας δω στα διόδια. :wave2:

kalgeorge
22/01/2009, 09:59
episis epeidi akrivws tin idia diadromi, (apo stumfalia kai meta ) tin kaname prin kati mines, an o NPAT exei tipota simvoules as kanei ton kopo:p :p

npat
22/01/2009, 14:36
Πράγματι όμορφη διαδρομή. Στην Γκούρα, έχει ωραία πλατεία με ταβερνάκι. Από Γκούρα μέχρι κάτω ο δρόμος είναι λίγο χαλασμένος (όχι σπουδαία πράματα) και πολύ κλειστός. Από Στυμφαλία μέχρι Καστανιά και Λίμνη Δόξας (λίγο πριν), επίσης πολύ κλειστό κομμάτι. Από Γαλατά μέχρι Ψάρι, γαμώ τα πιστάκια (με προσοχή βέβαια γιατί αν φύγεις σε μαζεύουν από Αυστραλία)...

Αν καταφέρω να μην έχω δουλειά, παίζει να έρθω!

kokomilko
22/01/2009, 15:02
Ευχαριστω πολυ παιδια για τις συμβουλες και τις χρησιμες πληροφοριες.

Αν και το τι ακριβως θα κανουμε τελικα, δεν εξαρτατε μονο απο μενα.

(παιζει και μια ωραια ορεινη παρακαμψη αν μας το επιτρεπει ο καιρος και δεν βρουμε χιονια)

θα χαρουμε να σε δουμε npat και matsamitsoy

Θα ανεβασω και το σχετικο post αφου επιστρεψουμε ;)

senior
22/01/2009, 16:39
ωραια βολτα ποσα χλμ ειναι περιπου και επιστροφη αργα βραδυ να υποθεσω

panagiotispapa
22/01/2009, 18:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από senior

Τα χλμ είναι λίγα (δεν τα έχω μετρήσει γι'αυτό δεν σου λέω νούμερο) και με βάση τον προγραμματισμό που έχει γίνει ώς τώρα θα πρέπει να μπαίνουμε Εθνική καθώς νυχτώνει (δλδ πριν τις 18:00) οπότε Αθήνα θα 'μαστε κατά τις 19:30-20:00 το αργότερο.

npat
22/01/2009, 19:09

Ο επαρχιακός είναι καμιά 100-120 χιλιόμετρα. Από Αθήνα μέχρι να πιάσουμε επαρχιακό είναι περίπου 85, και η εθνική της επιστροφής άλλα 130-140.

Όλα μαζί περίπου (περίπου όμως) καμιά 350αριά, από τα οποία τα 200-220 είναι εθνική και τα 120 είναι επαρχιακός.

kokomilko
22/01/2009, 23:57
ty φιλε απαιχτος

senior
23/01/2009, 11:10
:sun: εαν εχει καλο καιρο θα ερθω με τι ταχυτητες ταξιδευετε δεν ειμαι και απο τους ποιο γρηγορους

kokomilko
23/01/2009, 11:19
Με όσα επιβαλει ο δρομος για να ειμαστε μαζι. Εσυ με ποσα ταξιδευεις;

panagiotispapa
23/01/2009, 11:24
Φίλε senior, αποκλείεται να είσαι πιο αργός από μένα, οπότε μην σε απασχολεί η ταχύτητα. Όσον για τον καιρό, μάλλον θα είναι καλός, αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι Γενάρης και θα πάρουμε τα βουνά, οπότε ο χειμερινός εξοπλισμός μάλλον κρίνεται απαραίτητος (για την δική σου άνεση προτίστως :winka: )

senior
23/01/2009, 11:58
140-150 ειναι μια ωραια ταχυτητα τωρα στον επαρχιακο λιγοτερο γενικα ειναι ωραια να απολαμβανεις το τοπιο γιαυτο δε ταξιδευεις αλλοστε

npat
23/01/2009, 12:03
140-150 ειναι μια ωραια ταχυτητα τωρα στον επαρχιακο λιγοτερο γενικα ειναι ωραια να απολαμβανεις το τοπιο γιαυτο δε ταξιδευεις αλλοστε

Φίλε, αν σ' αυτόν τον επαρχιακό καταφέρεις να βγάλεις κάτι λιγότερο από 140-150, μην κάθεσαι καθόλου! Έφυγες όπως είσαι! (http://www.iomtt.com/)

:lol: :lol:

senior
23/01/2009, 12:20
λες??? πλακα κανω εθνικη ενοουσα 140-150 επαρχιακο και τα μισα καλα ειναι παντως θα ειναι ωραια εκδρομη εχω πηξει κανω καθε μερα 10χλμ πηγενελα στη δουλεια με τις φοβερες ταχυτητες 20-50χλμ θα καει το μοτορι

kokomilko
23/01/2009, 15:24
Λοιπον. Τα 140 - 150 ειναι μια καλη ταχυτητα για Αθηνων Λαμιας, Λαμιας λαρισας, απο Μετα τα Τεμπη ως Θεσσαλονικη και Αθηνων Κορινθου. Απο Κορινθο και μετα, Αν μεινουμε στην εθνικη, μιλαμε για 120 αν θελουμε να ειμαστε ρεαλιστες.

οι παλιες εθνικες τελος, που ειναι και η διαδρομη μας, ειναι των 80 - 100 χιλιομετρων

Φυσικα μπορεις να πας και με 200 ο δρομος ομως φτιαχτηκε (κατα την γνωμη μου) για τα χιλιομετρα που γραφω.

Στους ορεινους δρομους τωρα, συνηθως ειναι φτιαγμενοι για 30 - 40, μπορεις ανετα (οντας μεσα στο οριο, ) να πηγαινεις με 50 - 60.

Εκτος απο μερικα πολυ κλειστα κοματια που η βγαζεις γονατο, η κοβεις.

Αν υπαρχουν ενστασεις διορθωστε με.

senior
23/01/2009, 18:35
δεν αντιλεγω φαινεσαι πιο ψαγμενος οσο αφορα τους δρομους παντως ο καιρος μας τα χαλασε λιγο τωρα ελπιζω αυριο να μην βρεχει

kokomilko
23/01/2009, 23:22
ΚΙ εχτες το βραδυ καρεκλες εριχνε και σημερα ηταν χαρα Θεου

Ομως σε καθε περιπτωση στο ραντεβου μου θα ειμαι. Κι αφου θα φτασω μεχρι τα διοδια και δω ποσοι ειμαστε, (ειδικα αν την εχω φαει την βροχη), θα αποφασισω μαζι με τους αλλους τι θα κανουμε.

matsamitsou
24/01/2009, 22:07
Ωραία βόλτα παίδες. Χάρηκα για την γνωριμία. :beer:

Παναγιώτη σου οφείλω μία συγνώμη για την επιστροφή στην εθνική, αλλά είχαμε κάποιες ανησυχίες. :wacko:

Υ.Γ: Είμαι κομμάτια και τα αυτιά μου βουήζουν. Πότε θα σταματήσει γιατρέ ? :rotflmao:

npat
24/01/2009, 22:20
Ωραία ήταν! Παιδιά χάρηκα για τη γνωριμία...

:beer: :beer:

spyro
24/01/2009, 23:14
Ρε Νικόλα δεν παίζεσαι. Γύρισες απο την σημερινή για να πας στην αυριανή στο καπάκι ...

:a23:

panagiotispapa
25/01/2009, 06:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
Ωραία βόλτα παίδες. Χάρηκα για την γνωριμία. :beer:

Παναγιώτη σου οφείλω μία συγνώμη για την επιστροφή στην εθνική, αλλά είχαμε κάποιες ανησυχίες. :wacko:

Υ.Γ: Είμαι κομμάτια και τα αυτιά μου βουήζουν. Πότε θα σταματήσει γιατρέ ? :rotflmao:

Εγώ ήμουν βέβαιος ότι ο Νίκος είχε ήδη φτάσει Αθήνα και εκεί που πηγαίναμε τουριστικά, ξαφνικά.... μας πέρασε!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για να σου περάσουν τα αυτιά, πρέπει να έρθεις και στην σημερινή βόλτα.:sun: :sun: :sun:

kokomilko
25/01/2009, 07:26
Ειναι η αρχη της ομοιποπαθητικης.

Αν εκανες σημερα 350χλμ και κουραστηκες, με αποτελεσμα να διαμαρτυρηθει το σψμα σου.

Κανε αλλα τοσα αυριο για να συνελθεις.:sun:

Θα ξανακανουμε βολτιτσα ελπιζω οταν γυρισω απο Ιταλια.

Καλα χιλιομετρα μεχρι να τα ξαναπουμε μαγκες. Περασα υπεροχα. Κι ας επαιρνα κανα υπνακο στον καφε:smilea:

senior
26/01/2009, 09:50
:beer: τελεια ηταν παιδια φοβερη διαδρομη ειχαμε χημεια τελικα αντε στις επομενες βολτες:beer:

kokomilko
26/01/2009, 09:55
Αυτη την στιγμη, προσπαθω να κατεβασω τις φωτω στον υπολογιστη. Θα τα πουμε οταν καταφερω να τις ανεβασω στο forum

kokomilko
27/01/2009, 12:05
Ναι ειναι γεγονος. ενημερωσα την εικονοθηκη.

Οι φωτογραφιες απο Πορο και πεδιαδα Φενεου, εχουν προστεθει στην gallery

http://kokomilko.net/smf/index.php?action=gallery

μπορει αυριο να ανεβασω και κανενα βιντεακι.

τα λεμε οταν γυρισω απο Ιταλια

Καλες και ορθιες βολτες μαγκες μεχρι να γυρισω

kalgeorge
27/01/2009, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από kokomilko
Ναι ειναι γεγονος. ενημερωσα την εικονοθηκη.

Οι φωτογραφιες απο Πορο και πεδιαδα Φενεου, εχουν προστεθει στην gallery

http://kokomilko.net/smf/index.php?action=gallery

μπορει αυριο να ανεβασω και κανενα βιντεακι.

τα λεμε οταν γυρισω απο Ιταλια

Καλες και ορθιες βολτες μαγκες μεχρι να γυρισω

pio Poro;; limni feneou den pigate?:confused:

kokomilko
27/01/2009, 12:15
Εκρεμουσε απο την περασμενη βδομαδα, το να ανεβασω τις φωτω απο μια βολτα που πηγαμε στον πορο, Εγω, ο ταξιδευτης, o panagiotispapa, κι ο vaggelis.

τις ανεβασα επιτελους κι αυτες.

Τωρα εκρεμουν μονο τα video, και το υλικο απο την πιτα της africa που κοπηκε την Κυριακη στην Υπατη.

Ελπιζω να καταφερω να σηκωσω το υλικο αυριο