PDA

View Full Version : Τρόπος στάθμευσης μοτοσυκλέτας Δημοτική αστυνομία



Sotirios
23/01/2009, 16:35
Καλησπέρα σε όλους παίδες, κάπου κάποτε είχε ανεβάσει ένα μέλος του forum εδώ ένα νόμο που έλεγε οτι οι μοτοσυκλετες επιτρέπεται να παρκάρουν με τόυς τροχούς παράλληλα στο πεζοδρόμιο. Αν μπορέσει κάποιος να το θυμηθεί ή να το βρεί, θα γλιτώσει φίλους μοτοσυκλετιστές από αρκετή γκρίνια, αν όχι και από καμιά κλιση.

Ψάχνοντας να το βρώ (τελικώς δεν το βρήκα) έπεσα σε θέματα που αφορούν την στάθμευση και την δημοτική αστυνομία, οτι οι κλήσεις δεν πανε πουθενά και δεν τρέχει τίποτα να μην πληρωθούν και τέτοια, φήμες μέσω ενός mail δημοτικού αστυνομικού υποτίθεται. Από αυτά που διάβασα εξαρτάται το τι θα γίνει από τις υπηρεσίες του κάθε δήμου. Απλώς να πληροφορήσω οτι στοιχεία του παραβάτη όντως οι κλήσεις δεν έχουν, αλλά όσες δεν πληρώνονται μετά από κάποιο διάστημα ενός με δύο έτη ελέγχονται και στέλνονται στο τμήμα συγκοινωνιών, όπου δίνονται τα πλήρη στοιχεία του ιδιοκτήτη. Στην συνέχεια ο δήμος εφόσον έχει την διαθεση - οργάνωση και έχει κάνει όλη την μέχρι τώρα διαδικασία στέλνει ενημερωτικά σημειωματα για τις απλήρωτες κλήσεις στους ιδιοκτήτες και μετά από ένα έτος περίπου πάλι εφόσον δεν πληρωθούν πανε στην εφορία. Εκεί δεν σου κρατάνε τα χρήματα από το εκαθαριστικό αλλά αν έχεις μαζέψει ένα ποσό και πάνω από παραβάσεις (το μέγεθος του οποιου δεν γνωρίζω) δεν σου δίνουν φορολογική ενημερότητα μέχρι να το πληρώσεις. Ο λόγος της καθυστέρησης δεν είναι τυχαίος, αν πληρωθεί στον δήμο το πρόστιμο, τότε καταλογίζεται στα έσοδά του, ενώ αν φτάσει στην εφορία πάει στο κράτος. Βέβαια όπως προείπα υπάρχουν δήμοι που είναι "ότι αρπάζουν" χωρίς να κυνηγάνε την παραπάνω διαδικασία και δήμοι που τα αρπάζουν όλα.

Μην ξεχνιώμαστε όποιος βρεί τον νομο χρωστάω κέρασμα...:beer:

Steve_athens
23/01/2009, 17:07
Αμα μαζευτουνε πανω απο 300ε δεν σου δινουν την ενημεροτητα,αμα υπαρχει οντως κατι για το παρκαρισμα και ισχυει σιγουρα θα μας σωσει!

Gandalf dr685sm
23/01/2009, 19:37
Το κλειδί είναι αυτό που ειπώθηκε...

"Αν φτάσει το ποσό απο παραβάσεις"... με λίγα λόγια αν το κάνεις επάγγελμα να αγνοείς τις κλήσεις τους και πάντα αν ο δήμος κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες. Και μιλάμε πάντα για στάθμευση οχι σε παρκόμετρα (καθότι κρίθηκε αντισυνταγματικό) αλλά σε σημείο που είχε πινακίδα στάσης στάθμευσης.

Πάντως να πω οτι απο το Τ50 που είχα απο το 1996 είχα κλήση στην οδό Νίκης στο Σύνταγμα και ποτέ δεν είχα ειδοποίηση , ούτε φυσικά μπλοκάρισμα σε ενημερότητα όπως καταλαβαίνετε...

Και αρκετοί άλλοι γνωστοί και άγνωστοι που έτυχε να πάρουν μια τέτοια κλήση. Φυσικά δεν το έκαναν "επάγγελμα" να λαμβάνουν και απο μία κάθε φορά.


Όσον αφορά το παρκάρισμα μοτοσυκλέτας , είναι και ο μοναδικός νόμιμος τρόπος σύμφωνα με τον ΚΟΚ... (μπορείς να τον κατεβάσεις απο το site του Υπουργείου Μεταφορών). Οι άλλοι τρόποι που τις βάζουμε είναι καθόλα παράνομοι , εκτός και αν έχει οριοθετηθεί χώρος με κάγκελα όπως κάνουν σε αρκετές περιοχές.

Gandalf

Sotirios
23/01/2009, 20:37
σωστός έψαξα τον κοκ και το βρήκα άρθρο 34 περι στάσης και στάθμευσης παράγραφος 6, δεν ξεχωρίζει μοτοσυκλέτες, αναφέρει όλα τα οχήματα. Αν και το είχα διαβάσει δεν είχα δώσει την απαιτούμενη προσοχή. thanks
.
.
Tα oχήματα πoυ βρίσκoνται σε στάση ή στάθμευση, επιβάλλεται να
τoπoθετoύνται παράλληλα με την oριoγραμμή τoυ oδoστρώματoς και επί της
αντιστοιχούσας γι’ αυτούς προς την κατεύθυνση της κυκλοφορίας πλευράς,
εκτός αν oρίζεται με σήμανση διαφoρετικά. Εντούτοις, η επί της άλλης πλευ-
ράς στάση ή στάθμευση επιτρέπεται όταν η στάση ή η στάθμευση επί της
αντιστοιχούσας προς την κατεύθυνση της κυκλοφορίας πλευράς εμποδίζεται
λόγω παρουσίας σιδηροτροχιών. Δύναται να επιτρέπεται η στάση και η στάθ-
μευση στο μέσον του οδοστρώματος, σε ειδικά σημειούμενες θέσεις.

Όσον αφορά την αντισυνταγματικότητα στα παρκόμετρα, εδώ υπάρχει μια παραπληροφόρηση επειδή το έψαξα το θέμα. η ΄"αντισυνταγματικότητα" ισχύει για τους δήμους που όρισαν αφθαίρετα το ποσό της ελεγχόμενης στάθμευσης αντίθετα από τα οριζόμενα από τον ΚΟΚ. Δλδ στον ΚΟΚ λέει οτι (άρθρο 34 παρ 14)

14. Η στάθμευση οχημάτων σε χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης επιτρέ-
πεται για το χρονικό διάστημα για το οποίο έχει καταβληθεί αποδεδειγμένα
το τέλος στάθμευσης που καθορίζεται κάθε φορά από την αρμόδια αρχή.
Αν η στάθμευση, χωρίς την καταβολή του καθορισμένου τέλους στάθμευ-
σης, συνεχίζεται και πέραν των τριών (3) ωρών από τη βεβαίωση της παρά-
βασης, βεβαιώνεται νέα παράβαση από το ίδιο ή άλλο όργανο.

με βάση το παραπάνω η ελεγχόμενη είναι απολύτως νόμιμη και ορίζεται το πρόστιμο από τον πίνακα ποινών του κοκ στα 20 ευρώ. Η αντισυνταγματικότητα βρέθηκε στη ποινή που πολλοί δήμοι έχουν στα 35 άλλοι στα 27 και ότι του κατέβηκε καθενός.

Χρωστάω μπυρόνια πραγματικά, όχι εικονικά:beer:

paulopoulos
19/05/2009, 11:18
Ναι ναι.. μα είναι απίστευτα μαλάκες.. Σήμερα έφαγα και εγώ πρόστιμο από την δημοτική μαλακία, στην πλατεία Αριστοτέλους της θεσσαλονικης. Πήγα στο ΙΚΑ για 20 λεπτά να πληρώσω τα ένσημα.. Την μηχανή την άφησα στην άκρη του πεζοδρομίου που φυσικά σε καμία περίπτωση δεν ενοχλούσε τους περαστικούς..... (δε θα μπορούσα άλλωστε να την βάλω κάπου που να ενοχλεί μιας και είμαι και εγώ ένας streetpanthers)

Καλά ρε καλιτέχνες δημαρχοι, βουλευτές κλπ.. Που να τις αφήσουμε τις μηχανές??? στο κεφάλι μας θα τις βάλουμε??? Άλλα πρέπει να αρχίσουμε να παρκάρουμε όλοι παράλληλα με το πεζοδρόμιο.. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Να πιάνουμε όλες τις θέσεις των αυτοκινήτων.. να μαλώνουμε με τους ιδιοκτήτες των οχημάτων. να έρχεται η αστυνομία, να γίνονται δικαστήρια.... Να μας χτυπάνε τις μότο αξίας 8000 ευρώ και να τις ρίχνουν κάτω και ου το καθεξής.

Άλλα φυσικά η απάντηση είναι μια.. Ο ΔΗΜΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ και ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Εγώ θέλω να μας δω στις εκλογές τι θα βγάλουμε πάλι.. Πρέπει να ψηφίσουμε όλοι τον Κατμαν, να βγει ευρωβουλευτής να γίνουμε ρομπα μπας και ξυπνήσουν μερικοί.

blackbusa
19/05/2009, 11:29
Εμενα για παραβαση (που οντως την εκανα την μαλακια) στην Δ.Αεροπαγητου στο Θησειο πριν κανα 6μηνο μου ηρθε κιολλας η κληση...και μου ηρθε σε χρονο μηδεν....δεν θελω να ρισκαρω για 20 ευρω να γινει καμμια μαλακια...

:wave2:

paulopoulos
19/05/2009, 11:41
Α και άμα την πληρώσεις μέσα σε δέκα μέρες είναι τα μισά λεφτά.. Δηλαδή κανονικά είσαι παράνομος.. άλλα εντός του δεκαήμερου είσαι λιγότερο παράνομος. Τώρα άμα δουλεύεις στην siemens ή μένεις στην περιοχή του βατοπεδίου υπάρχει διαφορετική νομοθεσία.

devil's animal
19/05/2009, 12:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Εμενα για παραβαση (που οντως την εκανα την μαλακια) στην Δ.Αεροπαγητου στο Θησειο πριν κανα 6μηνο μου ηρθε κιολλας η κληση...και μου ηρθε σε χρονο μηδεν....δεν θελω να ρισκαρω για 20 ευρω να γινει καμμια μαλακια...

:wave2:

για την Αριστοτελους που παρκαρες και εσυ δεν βγαζεις κουβεντα ε??
επρεπε να την ετρωγες για να χωνευες...

κωλοφαρδε!:evil:
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

blackbusa
19/05/2009, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από paulopoulos
Α και άμα την πληρώσεις μέσα σε δέκα μέρες είναι τα μισά λεφτά.. Δηλαδή κανονικά είσαι παράνομος.. άλλα εντός του δεκαήμερου είσαι λιγότερο παράνομος. Τώρα άμα δουλεύεις στην siemens ή μένεις στην περιοχή του βατοπεδίου υπάρχει διαφορετική νομοθεσία.

το ξερουμε οτι ολα τα προστιμα στην Ελλαδα ειναι για εισπρακτικους λογους...εστω σε αυτα που εχουμε 100% αδικο και δεν ειναι και παραλογα η σιωπηα και αποδοχη ειναι ο πιο σωστο...στην κληση του δημου δεν εγραφε καπου για 10ημερο...απλα το τελικο μπουγιουρντι και μεχρι ποτε πρεπει να το πλερωσω...

vangelis 64
19/05/2009, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
το ξερουμε οτι ολα τα προστιμα στην Ελλαδα ειναι για εισπρακτικους λογους.. Γιατί ρε Πάνο,στίς άλλες χώρες για τι είναι δηλαδή,για επιμορφωτικούς;
Ή μπας και δίνουνε ποσοστά στο χαμόγελο τού παιδιού;Δεν ξέρω,λέω...:wacko:

paulopoulos
19/05/2009, 12:23
.στην κληση του δημου δεν εγραφε καπου για 10ημερο...

Προφανώς άλλαξαν το χαρτί.. Στο πίσω μέρος στην κατηγορία Δ. στο νουμερο 4γράφει:

4. Το πρόστιμο καταβάλλεται κατά το ίμισυ εντός δέκα ημερών από την ημερομηνία βεβαίωσης της παράβασης. Εφόσον παρέλθει άπρακτη η προθεσμία των δέκα (10) ημερών, το πρόστιμο καταβάλλεται ολόκληρο εντός προθεσμίας δύο (2) μηνών από τη βεβαίωσή του (άρθρο.93 παρ.2 και 3 του Ν.3542/07)


Για την siemens δε το γράφει εδώ :P

blackbusa
19/05/2009, 14:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Γιατί ρε Πάνο,στίς άλλες χώρες για τι είναι δηλαδή,για επιμορφωτικούς;
Ή μπας και δίνουνε ποσοστά στο χαμόγελο τού παιδιού;Δεν ξέρω,λέω...:wacko:

Βαγγελακη στο εξωτερικο φορανε το κρανος και την ζωνη τους γιατι καταλαβαινουν οτι θα τους σωσει την ζωη...βεβαια επειδη υπαρχουν παντου παρανομοι πρεπει να υπαρχουν και νομοι....στην Ιταλια πχ το προστιμο για κρανος ειναι απο 68 εως 275 ? που και εκει αν το πληρωσεις σε 10 μερες ειναι το μισο...μικρη λεπτομερεια???κατασχεση επιτοπου της οχηματος για 60 μερες....ειπε κανεις τιποτα???
το ιδιο προστιμο και κυρωσεις ισχυουν αν δεν το εχεις δεμενο η αν ο συνοδηγος δεν φοραει....και βεβαια αν φορας καποιον κουβα αντι για κρανος....

τα λεφτα στις εξω χωρες δεν πανε ουτε στο χαμογελου του παιδιου αλλα και ουτε να κλεισουν οι τρυπες του προυπολογισμου....αλλα για καλυτερευση του οδικου δικτυου...εστω ενα μεγαλο ποσο...

και βεβαια ελεγχοι γινονται καθημερινα και οχι καθε 1 και 30 με εντολη να εχουν μαζεψει τοσες κλησεις....

:wave2:

BlackAdder
19/05/2009, 14:16
Επειδή δούλευα για ένα διαστημα στο Δ.Αθηναίων σας λέω το εξής.

Οι κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας δεν στέλνονται στην εφορία.

Διατηρούνται στο αρχείο της ταμιακής υπηρεσίας και αποστέλλονται κατά περιόδους ενημερωτικά οφειλών (για κάθε είδους οφειλές όχι μόνο κλήσεις) όταν υπάρχει ανάγκη για έσοδα, με το τρυκ του διακανονισμού ή της παραγραφής των προσαυξήσεων.

Το πρόβλημα το έχει κάποιος που έχει κλήσεις και θέλει να πάρει πιστοποιητικό μη οφειλής από το συγκεκριμένο δήμο...

Τώρα τελευταία είχαν πει ότι θα αλλάζανε το σύστημα και θα είχαν ψηφιακά όργανα καταχώρησης των κλήσεων, όμως δεν είχα ακούσει κάτι για αλλαγή στο καθεστός διαχείρησης τους.

vangelis 64
19/05/2009, 14:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Βαγγελακη στο εξωτερικο φορανε το κρανος και την ζωνη τους γιατι καταλαβαινουν οτι θα τους σωσει την ζωη...βεβαια επειδη υπαρχουν παντου παρανομοι πρεπει να υπαρχουν και νομοι....στην Ιταλια πχ το προστιμο για κρανος ειναι απο 68 εως 275 ? που και εκει αν το πληρωσεις σε 10 μερες ειναι το μισο...μικρη λεπτομερεια???κατασχεση επιτοπου της οχηματος για 60 μερες....ειπε κανεις τιποτα???
το ιδιο προστιμο και κυρωσεις ισχυουν αν δεν το εχεις δεμενο η αν ο συνοδηγος δεν φοραει....και βεβαια αν φορας καποιον κουβα αντι για κρανος....

τα λεφτα στις εξω χωρες δεν πανε ουτε στο χαμογελου του παιδιου αλλα και ουτε να κλεισουν οι τρυπες του προυπολογισμου....αλλα για καλυτερευση του οδικου δικτυου...εστω ενα μεγαλο ποσο...

και βεβαια ελεγχοι γινονται καθημερινα και οχι καθε 1 και 30 με εντολη να εχουν μαζεψει τοσες κλησεις....

:wave2: Οκ,σωστό και το δέχομαι.Ο στόχος πάντως είναι η τσέπη,αφού μόνο εκεί μπορεί να πατήσει οποιαδήποτε νομοθεσία.:beer: :beer:

blackbusa
19/05/2009, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Οκ,σωστό και το δέχομαι.Ο στόχος πάντως είναι η τσέπη,αφού μόνο εκεί μπορεί να πατήσει οποιαδήποτε νομοθεσία.:beer: :beer:

Oλη μας η ζωη βασιζετε γυρω απο τα φραγκα ρε φιλε.... ο τροπος που στα παιρνουν ειναι το θεμα...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

tifoefs
19/05/2009, 19:35
Αν δεν εχει χωρο ειδικο για μοτοσυκλεττες δε μπορουν να βαζουν κλησεις.
Κληση παιρνουν οσοι παρκαρουν επικινδυνα για πεζους η για αυτοκινητα.
Βεβαια αν εχεις περιθωρια να παρκαρεις παραλληλα τοτε ερχονται αυτοκινητα και σε κλεινουν με διπλοπαρκαρισμα αλλα εκει εξαφανιζονται ως δια μαγειας οι προστιμοκρατες !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Don John
19/05/2009, 22:46
Καλησπερα και απο εμενα!:)
Εγω με αφορμη τα οσα εχουν γραφτει οχι για το "παραλληλο παρκαρισμα" της μοτο μας αλλα για τα προστιμα της οποιας Δημοτικης Αστυνομιας, θελω να σας γραψω την περιπετεια μου:

Το 1991 καποια ημερα (ηταν χαρακτηριστικη Κυριακη) βρηκα στο αυτοκινητο μου μια κληση για παρκαρισμα αφου ειχα οντως παρκαρει παρανομα ανεβαζοντας τους 2 δεξιους τροχους επι του πεζοδρομιου.
Η κληση ηταν τοτε 4.800 δρχ τις οποιες και πληρωσα μετα απο 2-3 ημερες στον Δημο Πειραια.
16 χρονια μετα δηλαδη το 2007 φτανει στο σπιτι που εμενα μεχρι το 1998 (και απο το οποιο η τοτε σπιτονοικοκυρα μου τυχαια γνωριζε που μενω πια) μια ειδοποιηση απο τον Δημο που γραφει οτι οφειλω το προστιμο και πως αν δεν πληρωσω εντος 10 ημερων θα δεκαπλασιαστει!!!!!!

Καλεσα αμεσα στο τηλεφωνο που ειχε επανω και φυσικα ειπα πως εχω πληρωσει εδω και χρονια και πως αρνουμαι να πληρωσω ξανα.
Αφου αρχικα προσπαθησαν να με πεισουν πως ισως ειναι αλλη κληση, μετα οταν τους "απεδειξα" πως θυμαμαι καλα και πως μιλαω για την ιδια (τους ειπα την οδο παρα του οτι δεν αναγραφοταν στο ειδοποιητηριο) μου ζητησαν να προσκομισω την αποδειξη πληρωμης!!!!!
16 χρονια μετα και μετα απο 3 μετακομισεις αυτοι ζητουσαν να δουν αποδειξη πληρωμης!!!!!
"Αν δεν εχετε κυριε την αποδειξη λυπουμαστε.....και να δεν πληρωσετε εντος 10 ημερων θα σας επιβαλουμε το 10-πλασιο"!!!!!!

Αφησα μερικες ωρες να περασουν.......και καλεσα παλι......
Αυτη την φορα παριστανα ενα αφελη και ισως μ@λ@κ@....
"-Καλημερα σας, χτες κυριε μου ειχα ερθει στην Υπηρεσια σας να πληρωσω μια κληση. Θελω να σας ρωτησω για ποσο καιρο υποχρεουμαι να κρατησω την αποδειξη?
-Να την κρατησετε γιατι?
-Μα για να μπορω να αποδειξω, αν ποτε απο λαθος μου ζητηθει να ξαναπληρωσω, οτι πληρωσα.
-ΔΕν γινονται τετοια λαθη κυριε μην ανησυχειτε αλλα τελος παντων το πολυ 3 χρονια, μετα ετσι και αλλιως το αδικημα για τον Δημο μας παραγραφεται.
-Σας ευχαριστω πολυ κυριε! εχετε την καλοσυνη να μου πειτε πως λεγεστε να ξερω με ποιν μιλησα?
-Φυσικα.. ειμαι ο "ταδε"
-Ωραια!!! μου λετε τωρα κυριε ταδε πως ενω δεν υπαρχει αναγκη να την κρατησω πανω απο 3 χρονια παραλληλα μου ζητατε να πληρωσω κληση 16 ετων?

Αφωνος ο μ@λ@κ@ς!!!!!!

Αφωνος μεν αλλα και η επιμονη οτι αν δεν πληρωσω ακολουθει το 10-πλασιο παρεμενε!!

Απευθυνθηκα στον Συνηγορο του Πολιτη.......εδωσα τα πληρη στοιχεια (δικα μου και του μαλακα) και μετα απο μερικες ημερες δεχτηκα επιστολη απο τον Δημο (με κοινοποιηση στον Συν. του Πολιτη) που ζητουσε λιγο πολυ συγνωμη λεγοντας μου να "ξεχασω την κληση"!!!!

Αυτοι ειναι οι Δημοι.....και με αυτην την σοβαροτητα μας αντιμετωπιζουν........

Συγνωμη για το μακροσκελες post μου αλλα ηθελα να πω οτι αν τελικα "ψαχτουμε" ισως να δικαιωθουμε απεναντι στον παραλογισμο και την ηλιθιοτητα καποιων.

Sotirios
22/05/2009, 09:35
Φίλε Don John΄οι άνθρωποι με του οποίους μίλησες σίγουρα σου είπαν μπούρδες από μια πλευρά γιατί όντως τα διοικητικα πρόστιμα έχω την εντύπωση πως μετά από μια δεκαετία? ή δεκαπενταετία το πολύ παραγράφονται, απο την άλλη φαντάσου οτι είναι πολύ πιθανον να ήταν τίποτα συμβασιούχοι που μέχρι να μάθουν την δουλειά τους τελειώνει η σύμβαση και τον μπούλο.... Αδικαιολόγητο και αυτό βέβαια γιατί δεν είναι λογικό να βάζεις άνθρωπο που δεν γνωρίζει να εξυπηρετεί πολίτες, ακόμη και έτσι όμως δεν είναι κακό να λέει κανείς πως δεν γνωρίζει να απαντήσει κάτι και να σε παραπέμψει στον προιστάμενό του.... αλλά μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτή είναι η μπούρδα το κράτος που ζούμε

blackbusa είναι και η νοοτροπία των ανθρώπων διαφορετική... αν στο Elada βγαίνουν κάθε μέρα και βεβαιώνουν παραβάσεις όπως πρέπει μετά θα λές οτι προσπαθούν απεγνωσμένα να γεμίσουν τα ταμεία του κράτους και όχι οτι κάνουν την δουλεία τους άψογα..

όπως είπαμε το αν θα πάνε στην εφορία ή όχι είναι σχετικό... αν ο δήμος βλέπει πως το μεγαλύτερο ποσοστό πληρώνονται δεν ασχολείται παραπέρα (αν και κανονικά είναι υποχρεωμένος να τις περάσει στο φορολογικό σύστημα) Αν βλέπει οτι δεν πληρώνονται προς συμμόρφωση τις στέλνει στην εφορία... Ο λόγος για τον οποίο οι δήμοι προτιμούν να στέλνουν χαρτιά στους παραβάτες οτι χρωστάνε πάλι και πάλι είναι οτι αν πληρωθούν στον Δήμο ή τέλος πάντων για λογαριασμό του Δήμου μέσω ΕΛΤΑ κλπ το έσοδο πάει στον Δήμο, αν τα πάρει η εφορία πάνε στα ταμεία του κράτους. Σε καποιους Δημους γνωρίζω οτι πηγαίνουν στην εφορία μετά από 2 χρόνια περίπου...


Tifoefs ανάλογα τις απόφάσεις του Δήμου... αν λένε οτι πρέπει να πληρώνουν τέλος στάθμευσης και οι μοτοσυκλέτες τότε μας την ρίχνουν ασχέτως αν έχει ή όχι χωρο για μοτοσυκλετες (για ελεγχόμενη σταθμευση), για κοκ μας την φοράνε κανονικά αλλά συνήθως δεν ασχολαύνται εκτός αν είναι κάτι το κραυγαλεο

DimChios
22/05/2009, 14:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Don John
Καλησπερα και απο εμενα!:) ...


:hypnotize :uplate:


Κοιτα να δεις ρε πστ που ο καθενας κανει και λεει ο,τι να ναι!!! :rolleyes:


Εγω παντως θα πηγαινα απο κει! Θα ειχε περισσοτερη πλακα!

:beer: :beer: :beer: :wave2:

SVX
23/05/2009, 18:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Don John
Καλησπερα και απο εμενα!:)
Εγω με αφορμη τα οσα εχουν γραφτει οχι για το "παραλληλο παρκαρισμα" της μοτο μας αλλα για τα προστιμα της οποιας Δημοτικης Αστυνομιας,


:rolleyes: κι .... ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ στην Επικαιροτητα..... :rolleyes:




http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_342.html


164402

Ktm.Prestige
24/05/2009, 08:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:rolleyes: κι .... ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ στην Επικαιροτητα..... :rolleyes:




http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_342.html

Μωρε σώπα πές του!!Άν είναι μάγκας ας περάσει και μετά τα ξαναλέμε!!
Κάτι τέτοιους έχουμε και εδω Νότια (Κρήτη) οι οποίοι αφού τους ψάλεις το "Πατερ ημών" ανάποδα επανέρχονται στην θέση τους.

nassosxlvbros
24/05/2009, 10:26
θα την ξαναπάρκαρα εκεί με ένα αρκετά ευδιάκριτο σημείωμα:

"παρακαλείται ο κύριος με το τζιπ που πρόκειται να καταστρέψει τη μηχανή να χαμογελάσει κοιτώντας από το παράθυρό του!...το συμβάν καταγράφεται,και θα αποσταλεί σε ΜΜΕ,δικηγόρο και ψυχίατρο...:wave2: