Σύνδεση

View Full Version : 25η - Objective: ΤΑΙΝΑΡΟ

SF
21/03/2005, 22:04
Πέρασαν χρόνια, και το Ταίναρο δε το έχω κατακτήσει!
Επειδή κάθε μηχανόβιος που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να κατακτήσει πρώτα το νότιο άκρο της Ευρώπης, πριν πάει στο Capo, λέω την Παρασκευή να κινήσω προς τα κάτω. Πάντα καιρού επιτρέποντος.

Το πλάνο μιλάει για μια διανυκτέρευση 'κάπου εκεί'. Κατάβαση Παρασκευή, μάλλον Ναύπλιο-Λεωνίδιο-Αρεόπολη. Επιστροφή το Σάββατο ανοιχτή (από διαδρομή). Μηχανάκι φορτωμένο με βενζίνη και γυναίκα :smokin:, ρυθμός τουριστικός και χαλαρός. Μάλιστα σκέφτομαι να πάρω το CΒ...

Όποιος πιστός ενδιαφέρεται -> pm

10605

sotpag
22/03/2005, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Επειδή κάθε μηχανόβιος που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να κατακτήσει πρώτα το νότιο άκρο της Ευρώπης,

.......νοτιο ακρο της Πελλοπονησου.......

πριν πάει στο Capo, λέω την Παρασκευή να κινήσω προς τα κάτω. Πάντα καιρού επιτρέποντος.

Το πλάνο μιλάει για μια διανυκτέρευση 'κάπου εκεί'.

........καλο ειναι να μεινεις στο Γυθειο ή Αεροπολη (αν θελεις τηλ. εχω)....... και την επομενη κανεις τον γυρο του ποδιου απο Αεροπολη -Διρο- Βάθια-Ταιναρο- λιγο χωμα για Λαγια-προσοχη πριν φτασεις στον Κοτρωνα εχει ενα υπεροχο κοματι που κοβετε μαχαιρι....

Κατάβαση Παρασκευή, μάλλον Ναύπλιο-Λεωνίδιο-Γυθειο -Αρεόπολη. ....πολι καλο, να κατσεις για φαγητο στον Κοσμα (οπως μπεις στο χωριο αριστερα)....... το νου σου μετα τον κοσμα στις κατηφορες αχει "κρατηρες" ο δρομος......

Επιστροφή το Σάββατο ανοιχτή (από διαδρομή).

............και επιστροφη αν εχεις χρονο απο Αεροπολη Οιτυλο Στουπα (το πραγματικο χωριο που εζησε ο Αλ. Ζορμας, παραλια Καλογρια) Καρδαμυλη- καλαματα και μετα η Μεγαλοπολη η ακομα καλητερα Σπαρτη (Ταυγετος) .............

Μηχανάκι φορτωμένο με βενζίνη και γυναίκα :smokin:, ρυθμός τουριστικός και χαλαρός. Μάλιστα σκέφτομαι να πάρω το CΒ...

Όποιος πιστός ενδιαφέρεται -> pm

καλα να περασετε, εγω εχω παει 5-6 φορες (και μονοημερο αυτο που σου γραφω) και θα ξαναπαω....

SF
22/03/2005, 11:15
Thank you Sotos! :wave2:

Nik0s
22/03/2005, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF

Κάτσε να γραφτώ να βλέπω τι παίζει....

;)

SF
24/03/2005, 09:18
Προς τα πουλημένα κορμιά rsp & family ;)

10893