PDA

View Full Version : ladaki & diploma

bllz
21/03/2005, 22:30
ladosate oloi gia na parete diploma? Exei ginei kathestos sto bourdelo pou zoume to ladoma?
Kano mathimata gia megali mixani kai o daskalos mou to fere ap ekso - ap ekso to zitima...."tha ta vroume kai me tin epitropi klp. klp."

Boro lete na to apofigo? oxi apo tsigounia alla apo thesi. De goustaro ti sapila vre aderfe!!

Eyxaristo.

koufaloni
21/03/2005, 22:57
otan enas synanthrwpos mas pethainei apo th malakia kapoiou tote oloi lypomaste kai brizoume to systhma...

Thymisw posoi synadelfoi motosykletistes exoun xasei th zeh toys, thymisou ta paidakia poy exoyn xathei se sxolikes ekdromes

egw apofasisa proswpika na mhn synexisw thn diaiwnish toy egklhmatos giati ayto symbainei ladwnontas, edwsa kai NAI to perasa xwris ladwma. Twra tha dosw gia aytokinhto alla kai pali den tha endwsw. Kai mhn akoys ti lene den ladwnoyn oloi pia, ayta akoygwntai gia na endwseis.

Hmarton kai mena maresei poy sth xwra mas ta pragmata einai xalara alla sto odhgiko thema exei paraghnei to kako. As arxisoume thn allagh apo thn parti mas

kalh epityxia:smokin:

ireneepi
22/03/2005, 00:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από koufaloni
As arxisoume thn allagh apo thn parti mas

kalh epityxia:smokin:

Θα σταθω σε αυτες τις λεξεις ...

αλλα δυστυχως δεν κανει κανενας τπτ
ολοι λενε ...
-ας το δωσω να τελειωνουμε και ας λαδωσω,σιγα μην ξαναπληρωνω παραβολα κλπ κλπ.....

Δυστυχως ειναι αληθεια αυτο αλλα
τι να πεις....

Εγω προσωπικα δεν εδωσα ουτε στο ενα ουτε στο αλλο,αλλα για να σας πω την αληθεια και ας μην με τιμα αυτο που θα πω.
Αν μου ελεγαν να λαδωσω σκεφτομενη να μην ξαναδωσω τα κεφαλα μου και εφοσον δεν θα ειχα λεφτα στην τσεπη μου,ισως και να εδινα.Δεν ξερω.....
Παει περασε ομως αυτο και δεν ξαναασχολουμε με τους Νταλαρες πια.....

αχχχα

:lol:

Καλη επιτυχια...!

KaTaNaS
22/03/2005, 00:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από bllz
ladosate oloi gia na parete diploma? Exei ginei kathestos sto bourdelo pou zoume to ladoma?
Kano mathimata gia megali mixani kai o daskalos mou to fere ap ekso - ap ekso to zitima...."tha ta vroume kai me tin epitropi klp. klp."

Boro lete na to apofigo? oxi apo tsigounia alla apo thesi. De goustaro ti sapila vre aderfe!!

Eyxaristo.

o daskalos thelei ena katakefalo gero me kranos , na pesei katw kai na kaneis oxtaria panw toy.

na jereis pws kai oi pousthdes oi daskaloi (o theos na toys kanei) (milaw dysthxws gia thn pleiopshfia)

apo to ladwma to 40% sth tseph toys to bazoyn!

anti na poyn dyo pragmata swsta ston mathiteyomeno, na MH arkestoyn stis paparies poy krinei o Nomos anagkaies gia na bgeis sth kykloforia , kai na toy ejhghsoyn pws leitoyrgei h moto kai pws prepei na synergazesai mazi ths.

theloyn fwtia na kaoyn,

akoys ekei daskalos, reeee o daskalos einai leitoyrghma

alla poy PAIDEIA gia tetoia pragmata kai ennoies!

na mh ladwseis file. skistoy to mhxanaki, matheto kala, kai den exeis anagkh kanenan lamaka.

an exeis kai kanenan filo , phgaine ta bradia me thn moto toy sth pistoyla pou tha ejetasteis gia na kaneis ejaskhsh.

kai mhn agxwnesai, oti pio geloio yparxei soy zhtane na toys deijeis.

pws na zygiseis na stitheis , poy na koitas , pws na antidras soy lene na ta matheis mono sou!

re fwtia leeeemeeeeeeeeee:evil: :smokin:

devil's animal
22/03/2005, 13:07
200 ................

ναι καλα διαβασατε...........................[SIZE=4]200[SIZE=1]

ολοκληρα €!!!

λαδωμα για το διπλωμα της μεγαλης μηχανης που εδωσα την Παρασκευη!!!

φυσικα το πηρα (αυτο ελειπε) αλλα αν με εκοβαν θα εδινα
230 = παρασταση + καποιο ποσοστο των μαθηματων!!

περαστικα μου και καλοριζικο....$#@#^$&$#^ :evil: :evil: :bigcry: :bigcry:

KaTaNaS
22/03/2005, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

λαδωμα για το διπλωμα της μεγαλης μηχανης που εδωσα την Παρασκευη!!!

de katalaba

:confused:

ladwses gia na pareis to diplwma?

kai to les kiolas? :rotflmao: :sick:

devil's animal
22/03/2005, 16:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
de katalaba

:confused:

ladwses gia na pareis to diplwma?

kai to les kiolas? :rotflmao: :sick:

γιατι δεν καταλαβα????:confused:

ολοι εδω μεσα το εχουν παρει χωρις λαδωμα???

αν ναι τοτε μπραβο σας....

απλα οπως αναφερω και πιο πανω "αν με εκοβαν θα επρεπε να δωσω 230 € και παλι ηταν αβεβαιο αν θα περναγα".........

οποτε προτιμησα να δωσω 200 τωρα και να το εχω στο χερι.

που ειναι το παραδοξο??

gdevelek
22/03/2005, 17:25
Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι.

"Είμαι ικανός να περάσω τις εξετάσεις χωρίς λάδωμα" δεν ισοδυναμεί με "είμαι ασφαλής/σωστός οδηγός".

Και αυτός που λάδωσε, και αυτός που δεν λάδωσε, εφόσον ξεκίνησαν και οι δύο ως άσχετοι τα μαθήματα, όταν πάρουν το δίπλωμα ΔΕΝ ξέρουν να οδηγούν. Θα μάθουν να οδηγούν στο δρόμο, με το δίπλωμα στο χέρι, και στην αρχή με την ταυτότητα στα δόντια, γιατί οι απαιτήσεις του υπουργείου για τις εξετάσεις δεν είναι ουσιαστικές, όπως δεν είναι και στο αυτοκίνητο, είναι εντελώς τυπικές.

Εξάλλου οι δάσκαλοι στον Χολαργό βαριούνται να βγάλουν τους μαθητές έξω και προτιμούν να τους αφήνουν να κάνουν κύκλους στην πλατεία για το "αργό" και το "γρήγορο", αφού κάτι τέτοιο τους επιτρέπει να την αράζουν και να πίνουν καφέ. Όλο το σύστημα είναι φτιαγμένο γύρω από τη λογική "να βγάζουν λεφτά οι δάσκαλοι και οι εξεταστές και να παίρνει εύκολα το δίπλωμα ο κοσμάκης", αφού κάτι τέτοιο τους εξυπηρετεί όλους.

antares
22/03/2005, 19:31
Χωρίς λάδι.
Ούτε στη μηχανή, ούτε στο αυτοκίνητο.
Και όχι γιατί αισθανόμουνα τόσο σίγουρος, αλλά λόγω αρχών.
Και θα πω και κάτι ακόμα.
Όταν έδινα για μηχανή, τυχαίνει μια εξετάστρια Κέρβερος!
Έκοβε για ψύλου πήδημα. Να φανταστείς, πρίν από μένα έδινε ένας ταχυδρόμος, πού οδηγούσε χρόνια στη δουλειά του, και ήθελε να πάρει το μεγάλο. Ε, τον έκοψε, γιατί πάτησε κάτω!
Και όμως... η τύπισα ΔΕΝ ΛΑΔΩΝΟΤΑΝ!!!!
Έκοβε απλά όσους (με τα δικά της κριτήρια) δεν θεωρούσε ικανούς.
Σωστή;;
Τότε έλεγα πως ήταν άλλη μια περίπτωση δικτατορίσκου του δημοσίου.
Τώρα όμως.... έχω αναθεωρήσει.

OldMan
22/03/2005, 19:45
...na jereis pws kai oi pousthdes oi daskaloi (o theos na toys kanei) (milaw dysthxws gia thn pleiopshfia)
apo to ladwma to 40% sth tseph toys to bazoyn!...

:nono: :nono: :nono:

ΛΙΓΑ ΛΕΣ !!!!

:wave2: :beer: :wave2:

KaTaNaS
22/03/2005, 21:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
γιατι δεν καταλαβα
που ειναι το παραδοξο??

sorry an prosebala kanenan, den eixa prothesh!!!

apla moy fainetai yperboliko gia mia adeia odhghshs poy kostizei 300 eyrw na dineis alla 200 gia na to peraseis sta sigoyra me thn prwth.

kai epeita mhn paraponiomaste poy einai etsi to systhma,,

emeis to diaiwnizoyme!!! :smokin:

fwtiaaaaaaa reeeeee (eimai yperbolikos?) re toys xreiazetai leme.!!!!

bllz mhn akoys leme, proponhsoy , noiwse sigoyros, kai phgaine perna thn gamwejetash aera. kai ta lefta toy ladwmatos gia ton prwto soy ejoplismo!!!

stukas
22/03/2005, 21:42
χωρις να θελω να κανω διαφημηση,τραβα στο νουσοπουλο απο εκει το πηρα εγω ουτε λαδωμα ουτε τιποτα αν ανοιξεις ενα μοτο θα τον δεις.Παντα φιλικα stukas:wave2:

KaTaNaS
22/03/2005, 21:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι.

"Είμαι ικανός να περάσω τις εξετάσεις χωρίς λάδωμα" δεν ισοδυναμεί με "είμαι ασφαλής/σωστός οδηγός".

Και αυτός που λάδωσε, και αυτός που δεν λάδωσε, εφόσον ξεκίνησαν και οι δύο ως άσχετοι τα μαθήματα, όταν πάρουν το δίπλωμα ΔΕΝ ξέρουν να οδηγούν. Θα μάθουν να οδηγούν στο δρόμο, με το δίπλωμα στο χέρι, και στην αρχή με την ταυτότητα στα δόντια, γιατί οι απαιτήσεις του υπουργείου για τις εξετάσεις δεν είναι ουσιαστικές, όπως δεν είναι και στο αυτοκίνητο, είναι εντελώς τυπικές.

symfwnw gdevelek,

ayto apo thn allh pali den ageiazei ta mesa!!!

an einai tote afoy tha eimaste oloi asxetoi kai de mporoyme na to apofygoyme, as stelnoyme se enan logariasmo kateytheian 500 eyrw kai na mas to stelnoyn me coyrier spiti!

afoy oytws h allws sto dromo monoi mas tha mathoyme.

:eyepop:

Gnwmh mou einai pws emeis o kathenas mas jexwrista me th stash toy diaftheiroyme to systhma.

an de prospathisei kathenas monos toy na antistathei de tha ginei pote tipotes.

MIA KALH ARXH THA HTAN, NA THRHTHEI KATA GRAMMA O NOMOS KAI OI KANONISMOI, KAI OI "DASKALOI"
NA KALYPTOYN TA KENA THS NOMOTHESIAS APO FILOTIMO TOYLAXISTON.

ALLA ANTE BRES SYNEIDHTOPOIHMENO SYNODHGO SE AYTOKINHTO EKMATHISHS ODHGHSHS, POY TOYS PERNEI O YPNOS STO KATHISMA!

KAI BRES KAI ENAN POY NA EXEI MIA ALFA EMPEIRIA ME MOTO NA MPOREI NA SOY PEI 2 TIPS !

na mpainan kai 2-3 royfianoi toy systhmatos na pesoyn merikes karfwtes me kyrwseis, na mazeytoyn kapws!

exoume ftasei na perneis diplwma xwris lipantiko kai na mh se pisteyoun!!!:hypnotize

adam_tsouk
22/03/2005, 21:50
Εγώ πάντως δεν λάδωσα αλλά έδωσα 2 φορές!!! :rotflmao:

Βέβαια τότε πλήρωνες μόνο την παράσταση!
Αλλά την 2η φορά πήγα με τσαμπουκά (και με το ΄παπί μου χωρίς δίπλωμα!:lol: ) και το πήρα!
Στα διάλα, όλοι να βγάλουν θέλουν! αεγώ γιατί δεν βγάζω από πουθενά στη κωλοδουλειά μου; :mad:

gdevelek
22/03/2005, 22:00

na mpainan kai 2-3 royfianoi toy systhmatos na pesoyn merikes karfwtes me kyrwseis, na mazeytoyn kapws!

Αυτός είναι ο καλύτερος (και ευκολότερος!) τρόπος να σπάσει το απόστημα. Μια τέτοια απλή ιδέα, όμως, υπερβαίνει το διανοητικό δυναμικό των "Αρχών".

Ωστόσο δεν δίνω πρώτη προτεραιότητα στο θέμα των μηχανών, γιατί ο αναβάτης γνωρίζει τον τεράστιο κίνδυνο που διατρέχει και κοιτάζει να βγάλει τα στραβά του και να μάθει να οδηγεί όταν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πάρει το δίπλωμα.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι με τα κουτιά, τα οποία γίνονται φονικά όργανα στα χέρια άσχετων αλλά και εκκολαπτόμενων Σουμάχερ. Αισθάνεται πολύ πιο ασφαλής ο π@π@ρ@ς και κάνει ό,τι των φωτίσει το ανύπαρκτο μυαλό του, και με τον πολλαπλάσιο όγκο του κουτιού κλείνει σπίτια.

Για να μην επεκταθούμε στην ανύπαρκτη αστυνόμευση, που έχει γίνει πλέον κανόνας να περνούν 5-6 κουτιά γκαζωμένα το φανάρι αφού αυτό έχει γίνει βαθύ βυσινύ... Έτσι και τιμωρούνταν όσοι παραβιάζουν τον ΚΟΚ στην Ελλάδα, θα πληρωνόταν για πλάκα ο ΛΑΦΚΑ σε ένα χρόνο... :mad:

siokatas
22/03/2005, 23:29
:wave2:

αν και νεος οδηγος ειπα και εγω οχι στο συστημα και πηρα (ευτηχως με την μια)το μεγαλο........χρημα δεν θα τους εδεινα που να εκαναν κολοτουμπες οι κα........δες....

παντος ακουσα οτι αναλογως με την πολη αλλαζει και ο βαθμος δυσκολιας και φυσικα και το νουμερο απο τα ευροπουλα....:yuck: :yuck: :yuck:

$py
23/03/2005, 13:38
Min kaneis to xatiri sta palioskyla. Akoma kai an den se pernei oikonomika einai protimotero na perimeneis ligo kairo gia na ksanadoseis kai na to pareis me ton tsampouka sou.

Tha sou protino kai ego na pas ston Nousopoulo.

A, mporeis na dexteis na tous ladoseis protou pareis omos tilefono ton Triantafilopoulo. :cool: