View Full Version : αγορα
Καλησπέρα παιδιά……είμαι καινούριος στο forum! Ότι παράγγειλα την καινούρια μου μηχανή ‘VERSYS’…..επιτελούς!!!! αν και δεν είμαι πολύ έμπυρος σε όσο αναφορά θέματα με μοτοσικλέτες και νέες αγορές, απλά αποφάσισα μετά από λίγο ψάξιμο να πάρω το versys γιατί είναι αυτό που μου έκανε το μεγάλο κλικ!!! Πιστεύω να μην το μετανιώσω στην πορεία. Το ερώτημα είναι ότι το πείρα με ABS και ένα συναγερμό δώρο στα 7,190 euro….Τίποτα άλλο! Για πείτε βρε παιδιά έτσι είναι τα πράματα γιατί οπού ρώτησα μου είπαν ότι δεν κάνουν δώρα! Δηλαδή σε κανένα δυο μαγαζιά που ρώτησα……:
Αρχικά δημιουργήθηκε από phillip
Καλησπέρα παιδιά……είμαι καινούριος στο forum! Ότι παράγγειλα την καινούρια μου μηχανή ‘VERSYS’…..επιτελούς!!!! αν και δεν είμαι πολύ έμπυρος σε όσο αναφορά θέματα με μοτοσικλέτες και νέες αγορές, απλά αποφάσισα μετά από λίγο ψάξιμο να πάρω το versys γιατί είναι αυτό που μου έκανε το μεγάλο κλικ!!! Πιστεύω να μην το μετανιώσω στην πορεία. Το ερώτημα είναι ότι το πείρα με ABS και ένα συναγερμό δώρο στα 7,190 euro….Τίποτα άλλο! Για πείτε βρε παιδιά έτσι είναι τα πράματα γιατί οπού ρώτησα μου είπαν ότι δεν κάνουν δώρα! Δηλαδή σε κανένα δυο μαγαζιά που ρώτησα……:
Καλυτερα να παζαρευες την τιμη αγορας παρα να παρεις δωρα τα οποια αν τα κοστολογησεις ισως και να μην αξιζουν την τιμη που αυτοι τα κοστολογουν......
Καλοταξιδο :beer:
Καλησπέρα και καλά χιλιόμετρα (ελπίζω να 'δωσες κάτιτίς και σε εξοπλισμό ;) ) :beer:
Όταν λες σου 'κανε κλικ εννοείς οπτικά κι απ' όσα λένε τα περιοδικά ή το 'χεις καβαλήσει το μηχανάκι;
Η αλήθεια είναι ότι δεν το καβάλησα το μηχανάκι…..δεν μου δόθηκε η ευκαιρία! Το κλικ μου το έκανε γενικότερα, οπτικά, η θέση οδηγήσεις που εχει, από περιοδικά από δίφορα forum, internet κτλ…. Βασικά είναι αυτό που έψαχνα νομίζω…..μαζεμένο και πρωτότυπο!!! Το θέμα είναι ότι υπολογίζω να δώσω κανένα 600 euro για εξοπλισμό (κράνος, μπουφάν μανιτάρια κτλ….) να τα πάρω από αυτόν η να την ψάξω πουθενά αλλού γιατί αυτός δεν βλέπω να είναι και πολύ ανοιχτοχέρης ή έτσι έχουν τα πράγματα και απλά δεν ξερώ…..????? «δεν έχω ξανακάνει τόση μεγάλη αγορά!!!!»:sick:
Tί σχέση έχουν τα μανιτάρια με τον εξοπλισμό αναβάτη; :confused:
Μπορείς να βρεις και καλύτερες και χειρότερες τιμές. Ενδεικτικά πάντως :
Μπουφάν 200 ευρώ
Παντελόνι 180 ευρώ
Μπότες 140 ευρώ
Γάντια 80 ευρώ
Κράνος 250 ευρώ
Εξοπλισμός μοτό θα σε ενημερώσουν άλλοι γιατί δεν ξέρω για το versys τιμές για τέτοια είδη.
Γενικά πάντως ψάξε και μη βασιστείς στον εν λόγω έμπορο για λόγους βολικότητας.
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ.... και να δειχνεις σεβασμο στα ορια της μηχανης...οχι φοβο...
ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.... εχεις υψος ανω του 1.80?
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εχεις υψος ανω του 1.80? Γιατί; Εγώ είμαι 1.70 και το φτάνω το versys.
Όχι…1,75 είμαι. Νομίζω ότι μου είναι μια χαρά !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Γιατί; Εγώ είμαι 1.70 και το φτάνω το versys.
εγω ρωταω για την περιπτωση που ο αναβατης ειναι 1.85-1.95...!!!!
εκει ειχα την απορια... :D
catmaster
26/01/2009, 06:44
Καλοτάξιδο και καλές βόλτες να έχεις ... έκανες καλή επιλογή το Versys είναι καλό μηχανάκι ...
Για εξοπλισμό καλό είναι να πας μαζί με κάποιον που να γνωρίζει και να κάνεις γύρα στα μαγαζιά ...αν το ψάξεις αρκετά θα βρεις ποιοτικά πράγματα σε καλές τιμές ... ρίξε μια ματιά και στο section του εξοπλισμού να πάρεις μια ιδέα ...
:wave2:
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις. Για εξοπλισμό καλύτερα να κάνεις καμιά βόλτα από Μιχαλακοπούλου ή Καλιρρόης όπου είναι μαζεμένα πολλά μαγαζιά. Αν έχεις χρόνο μπορείς να βρεις και από internet πολύ καλές ευκαιρείες.