Σύνδεση

View Full Version : Καθημερινή κίνηση... ιδεά μου;

Σελίδες : 1 [2]

XJR_Billy
29/01/2009, 10:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ΧΤ & manhunter... thanks...

άλλη μια φορά εκ μέρους αν και το έγραψα... εχμμ... 3-4-5-6-7-8 φορές... ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΡΓΑ... έχω με αυτούς που πάνε επικίνδυνα..

Ευχαριστώ για την παρέμβαση... ΄

Gandalf

Φίλε μάγε, δεν το λέω για σένα, αλλά να συμπληρώσω και κάτι ακόμα.

Ο μπροστά που πάει αργά, μπορεί να πηγαίνει έτσι για διάφορους λόγους.
Δεν μπορεί πιο γρήγορα, δεν τον παίρνει πιο γρήγορα, δεν "κατέχει" το σπορ της διήθησης, είναι νέος οδηγός κ.λ.π.

Αν τον πλακώσεις στην κόρνα και τα φώτα θα τον αγχώσεις ακόμα περισσότερο και θα τον προτρέψεις να κάνει καμιά λακαμεία για την οποία εσύ θα είσαι υπεύθυνος.

Υπάρχουν και αλλαγές λωρίδας, και φανάρια, και ανοίγματα να τον περάσεις χωρίς να τον αγχώσεις περισσότερο... Δεν γεννηθήκαμε όλοι πάνω σε μηχανή.

Η ασφάλεια πάνω απ' όλα. Και η αλληλεγγύη των μοτοσυκλετιστών μεταξύ τους !!:beer: :beer:

gdevelek
29/01/2009, 10:36
εγώ τον είδα αρχικά (πριν γίνει ντόρος ) να γράφει για τα "σαλιγκάρια με τα σκούτερ"

μετά, το "εμπλούτισε"

επίσης τον ενοχλούν οι "εποχικοί"

τους θέλει καθαρόαιμους φαίνεται, με τη βούλα :lol:

άντε έχουμε και δουλειά :wave2:

Gandalf dr685sm
29/01/2009, 10:38
Xt ...πραγματικά δεν διαφωνώ σε τίποτα απο όσα πρόσθεσες και επιδοκιμάζω σε αυτό 100%..

είπα και πριν... το αργά δεν με ενοχλεί.. γιατί όπως λες και εσύ μπορεί να έχει διάφορους λόγους. Αυτό που με ενοχλεί είναι το επικίνδυνο. ... το αψυχολόγητο.

Gandalf

manhunter
29/01/2009, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
εγώ τον είδα αρχικά (πριν γίνει ντόρος ) να γράφει για τα "σαλιγκάρια με τα σκούτερ"

μετά, το "εμπλούτισε"

Ξαναδιάβασε την πρώτη σελίδα, γιατί από αυτά που γράφεις, φαίνεται ότι δεν την διάβασες.
Δεν γράφει ούτε υπονοεί που θενά κάτι για ''αργούς''

:look:

XJR_Billy
29/01/2009, 10:40

μετά, το "εμπλούτισε"

Έ, για τα "σαλιγκάρια" ενοχλήθηκα κι εγώ...:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
29/01/2009, 10:40
manhunter... άστο ρε φίλε να πάει.. ας εννοώ οτι νομίζει εκείνος.. θα βγάλει πραγματικά πουθενά αυτή η διαφωνία;

Άστο να πάει το "παλιάμπελο"... :D

Gandalf

devil's animal
29/01/2009, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy

Επίσης ο devils είπε πολύ καλή κουβέντα. Όσο κι αν ακούγεται αντισυναδελφικό, ο "λαγός" καθαρίζει το δρόμο μπροστά σου για να περάσεις εσύ μετά με μεγαλύτερη ασφάλεια από οδηγούς που είναι πλέον ενήμεροι για τη διέλευση μηχανών ανάμεσά τους...

Βασιλη εγω δεν ειπα τιποτα.
ολα αυτα και αλλα πολλα τα ειπε ο Θ. Χουντρας (βασικος εκπαιδευτης στο CSS, συντακτης του περιοδικου 0-300, παλιος αγωνιζομενος κλπ) στο σεμιναριο που εκανε περισυ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ για την κινηση των μηχανων σε περιβαλλον πολης.

και ξαναλεω.ψαξτε, βρειτε και δειτε το διπλο dvd που, και παλι αφιλοκερδως, εκανε το στρατευμενο αυτη την στιγμη μελος operater.

:wave2:

XJR_Billy
29/01/2009, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
Βασιλη εγω δεν ειπα τιποτα.
ολα αυτα και αλλα πολλα τα ειπε ο Θ. Χουντρας (βασικος εκπαιδευτης στο CSS, συντακτης του περιοδικου 0-300, παλιος αγωνιζομενος κλπ) στο σεμιναριο που εκανε περισυ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ για την κινηση των μηχανων σε περιβαλλον πολης.

και ξαναλεω.ψαξτε, βρειτε και δειτε το διπλο dvd που, και παλι αφιλοκερδως, εκανε το στρατευμενο αυτη την στιγμη μελος operater.

:wave2:

Και μόνο που το ανέφερες Σταυρούκο το διάβασαν ίσως και κάποιοι που δεν το γνώριζαν.

:beer: :beer: :wave2:

sniper
29/01/2009, 13:18
Αν οδηγείτε όπως μαλώνετε γι αυτό το θέμα, καλύτερα να πάρετε ταξί..... όλοι σας.... :sad:

makis206
29/01/2009, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν οδηγείτε όπως μαλώνετε γι αυτό το θέμα, καλύτερα να πάρετε ταξί..... όλοι σας.... :sad:

Καλύτερα όχι γιατί θα έχουν και τη συμπαράσταση των ταξιτζήδων...:lol:

Ψυχραιμία παιδιά :beer:

Gandalf dr685sm
29/01/2009, 13:42
ευχαριστώ για την ενημέρωση παιδιά.. το βρήκα το σεμινάριο...

Gandalf

jp79
29/01/2009, 14:04
εσύ τι πιστεύεις, πως ο μάγος γράφει όσα γράφει εδώ περί "να πάρουν το λεωφορείο ή να πάνε σπίτι τους", αλλά στο δρόμο ΔΕΝ πιέζει με φώτα ή κόρνα ή φωνές;

προσωπικούς χαρακτηρισμούς δεν χρησιμοποίησα πουθενά

στη λωρίδα διήθησης υπάρχει (αν υπάρχει!) χώρος για ΕΝΑ μηχανάκι, τι "στην άκρη" να κάνεις;

ο από πίσω θα βρει γρήγορα ένα άνοιγμα και θα προσπεράσει, ήσυχα και όμορφα, χωρίς χαρακτηρισμούς και υπεροψίες

Κάτσε ρε φίλε τώρα... το να περάσεις κάποιον που δεν αφήνει την λωρίδα διήθησης πρέπει να βρείς κένο μήκος μιας μηχανής πίσω του στην λωρίδα των αυτοκινήτων, μια μηχανή κενό για να έρθείς δίπλα του και μετά να μπείς μπροστά του θέλεις ελεύθερο χωρο επίσης το μήκος μια μηχανής μπροστά του. Και αν το καταφέρεις και δεν τον τρομάξεις να πέσει πάνω σου ή να πέσει κάπου αλλού θα σε βρίσει και με το δίκιο του για το πως τον περνάς. Με αυτόν τον τρόπο θες ελευθερο μήκος στην λωρίδα τον αυτοκινήτων το μήκος τριών μηχανών για να γίνει η προσπέραση.

Στην άλλη περίπτωση εάν αυτός κάνει άκρη για να τον περάσεις ο άλλος χρειάζεται μόνο το μήκος της μηχανής του να χωθεί ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα. Το οποίο το κάνει ελεγχόμενα και ξέρει οτι θα τον περάσεις.

Ο πρώτος τρόπος προσπέρασης δεν είναι ήσυχα και όμορφα όπως λες. ο δευτερος είναι ελεγχόμενος και απο τους δύο και αυτός που προσπερνά δεν χρειάζεται ούτε επιταχύνσεις ούτε τίποτα... συνεχίζει μόνο τον ρυθμό που θέλει να έχει.

Το σκέφτομαι πολλές φορες πως θα προσπεράσω τέτοιους τύπους οδηγού.

zephyr1
29/01/2009, 15:25
Ολοι καλα τα λετε, .............................φτανει να μη το κανετε θεμα.

pektis
29/01/2009, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

:rotflmao: :beer:

fkayios
27/02/2009, 18:16
Τωρα το ειδα... Καλα πως οδηγητε εκει στην Αθηνα? Εχω ανεβει δυο φορες ολες και ολες, και κοντεψα να σκοτοθω ουκ ολιγες φορες. Εντυπωση μου εκανε που περιμενα μιση ωρα σε ενα φαναρι και περναγανε τουλαχιστον 3 αμαξια αφου κοκκινιζε, συν οτι πολλοι δεν κοιταγανε καν που πανε........ Πολλες φορες μηχανες που φευγανε φρεναραν αποτομα , για να μην τρακαρουν με τους "κοκκινους". Εγω , αφου ειδα και αποειδα πηγαινα σαν την κουτση μαρια......Οτι και να πω λιγο θα ειναι, αλλα μου φαινεται οτι η οδηγηση στην αθηνα εχει ξεφυγει εντελως.

chr1s_86
27/02/2009, 19:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από fkayios
Τωρα το ειδα... Καλα πως οδηγητε εκει στην Αθηνα? Εχω ανεβει δυο φορες ολες και ολες, και κοντεψα να σκοτοθω ουκ ολιγες φορες. Εντυπωση μου εκανε που περιμενα μιση ωρα σε ενα φαναρι και περναγανε τουλαχιστον 3 αμαξια αφου κοκκινιζε, συν οτι πολλοι δεν κοιταγανε καν που πανε........ Πολλες φορες μηχανες που φευγανε φρεναραν αποτομα , για να μην τρακαρουν με τους "κοκκινους". Εγω , αφου ειδα και αποειδα πηγαινα σαν την κουτση μαρια......Οτι και να πω λιγο θα ειναι, αλλα μου φαινεται οτι η οδηγηση στην αθηνα εχει ξεφυγει εντελως.

δίκιο έχεις, δεν λέω

αλλά μετά από λίγο καιρό συνηθίζεις... :look: :eyepop:

:rotflmao: