Σύνδεση

View Full Version : KΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΤΙΜΟΝΙ-ΧΑΣΑΜΕ ΚΛΕΙΔΙΑ

alexis72
27/01/2009, 00:43
ΜΗΠΩΣ,καποιοs φιλοs ξερει πωs?ξαδελφακι μου εχει μονιμα στο χωριο yamaha serow 225,ζει αθηνα και αυτοs αλλα λογω του οτι δεν εχει internet,το βαζω εγω.το τιμονι ειναι κλειδωμενο ,με κλειδι διακοπτη τιμονιου ολο αριστερα.δυστυχωs αλλαξε σπιτι εδω αθηνα και κατα την μεταφορα εχασε τα κλειδια τηs μηχανηs,τωρα τι κανουμε??κλειδαραs υπαρχει σε 90 χιλιομετρα αποσταση οποτε το ξεχναμε.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. σαs ειχε συμβει παρομοιο και τι κανατε? ευχαριστω :smokin: :smokin:

manhunter
27/01/2009, 06:54
To πιθανότερο είναι, το κλειδί της μίζας, να κάνει και για το ντεπόζιτο.
Μπορείς να...

1) Να φωνέξεις κλειδαρά, να πάρει την κλειδαριά ντεποζίτου, να βγάλει κλειδί και να επιστρέψει.Υπολόγιζε περίπου κανά 200έυρω λόγω απόστασης. (γίνεται, το έχει πάθει φίλος με TDM)

2)Να κάνετε όμορφα όμορφα 90χλμ βολτούλα, αφού έχετε πάρει την κλειδαριά μαζί σας, να την πάτε στον κλειδαρα να κάνει την δουλειά

Άντε, και καλή τύχη μάγκες...

:wave2:

OldMan
27/01/2009, 11:47
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Όσο βρισκόμαστε σε "νομότυπα" πλαίσια, παραμένουμε ...:smokin:

Akatanomastos
27/01/2009, 12:32
να μιλησω αφοβα ή παρακολουθει ο νομος?

sniper
27/01/2009, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
να μιλησω αφοβα ή παρακολουθει ο νομος?

Κι ο νόμος κι ο τρομονόμος.

Akatanomastos
27/01/2009, 12:34
δεν ξερω τιποτα για το θεμα:a13:

alexis72
27/01/2009, 17:36
ΠΟΛΛΗ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ,τελοs παντων,πηγε σημερα στην yamaha,με αδεια κυκλοφοριαs ,τηs μηχανηs,μηπωs απο πλαισιο -κινητηρα μπορει να βρεθει καποια λυση,του εδωσαν αμυδρεs εωs ανυπαρκτεs ελπιδεs.ρωτησε εναν κλειδαρα ο οποιοs του βρηκε λυση,δυναμικη βεβαια,αλλα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.....κατσαβιδ..κλπ.

manhunter
27/01/2009, 19:01
Tην λύση που σου λέω παραπάνω την σκέφτηκες?

Φίλος με TDM,έχασε τα κλειδιά του.

Αυτο που κάναμε ήταν να φωνάξουμε έναν κλειδαρά, και αυτος έβγαλε την τάπα του ρεζερβουάρ, την πήρε μαζί του, και μετά από λίγο ήρθε, και μας έδωσε κλειδάκι και όλα κομπλέ.

Η δουλειά έγινε με 100€ , από εκεί που είχαμε υπολογίσε καινούριες κλειδαριές και έτσι.

Το θέμα βέβαια είναι, ότι είναι γελοίο το πως ανοίγεις μια κλειδαριά.

Αυτά

ΥΓ: Απαγορευεται να διαβάσουν το εν λόγω ποστ κλεφτρόνια και λοιποί τσαντάκηδες.
Αν οι mods νομιζουν οτι το ποστ μου δινει ιδέες, να φύγει σούμπιτο....
Δεν ξέρουμε και σε ποιον μιλάμε....

:look: :look: :look:

orcinious
28/01/2009, 10:20
το δικο μου ποστ το εσβησαν :evil:
δλδ για να καταλαβω νομιζει καποιος οτι ο θελω να γινω κλεφτης περνει απο εδω ιδεες και δευτερων ελεος στο youtube εχει 5000 βιντεο με θεμα πως να παραβιαζεις κλειδαριες :wave2:

banditgr
28/01/2009, 12:30
pantos ayto me thn kleidaria ths tapas mou fenete poly para3eno...an prose3ete to kleidi sthn kleidaria ths tapas mpenei poly ligo mesa ston afalo..opote h kleidaria einai sxetika aplh...exei liga kylindrakia,pos tha anaparagei to ypoloipo meros tou kleidiou?

manhunter
28/01/2009, 12:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
pantos ayto me thn kleidaria ths tapas mou fenete poly para3eno...an prose3ete to kleidi sthn kleidaria ths tapas mpenei poly ligo mesa ston afalo..opote h kleidaria einai sxetika aplh...exei liga kylindrakia,pos tha anaparagei to ypoloipo meros tou kleidiou?

Τα βάζει σε ένα ειδικό μηχάνημα, ηλεκτρονικό, και με ένα software σχεδιάζει και το υπόλοιπο.
Μετά, το τροχίζει και είναι 99,9% να κάνει

:wave2:

TOLISTOLAROS
28/01/2009, 14:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Tην λύση που σου λέω παραπάνω την σκέφτηκες?

Φίλος με TDM,έχασε τα κλειδιά του.

Αυτο που κάναμε ήταν να φωνάξουμε έναν κλειδαρά, και αυτος έβγαλε την τάπα του ρεζερβουάρ, την πήρε μαζί του, και μετά από λίγο ήρθε, και μας έδωσε κλειδάκι και όλα κομπλέ.

Γι'αυτό και γω έχω τάπα που δεν κλειδώνει...