View Full Version : Α ρε κατακαημένε πάπουρα
Κατεβαίνω το απόγευμα που λέτε απ' το σπίτι να ρίξω μια ματιά στον γερο-πάπο---που τον είχα εδώ και καμιά βδομάδα παρατημένο στο πεζοδρόμιο, μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας---να δω αν παίρνει ακόμα μπροστά, να τον κάνω και μια γύρα, μπας και αξιωθώ να πάω στην παπιόβολτα της Κυριακής.
Πάπος όμως πουθενά!
"Δεν παίζει ρε συ", λέω από μέσα μου. "Δεν μπορεί κάποιος να είναι τόσο απελπισμένος ώστε να κλέψει αυτό το χάρχαλο. Ο αδελφός μου ή ο ανιψιός μου θα τον έχει πάρει να πεταχτεί σε καμιά δουλειά".
- Έλα ρε μαλάκα, πήρες το παπί?
- Ποιο παπί?
- Ένα είναι το παπί ρε συ!
- Τι? Υπάρχει ακόμη αυτό? Που το 'χεις?
- Κάτω απ' το σπίτι ρε, έξω απ' το Βερόπουλο.
- Έχω να το δω κάτι μήνες ρε, δεν το πήρα εγώ!
- Αει καλά, πάει το παπί, την έκανε γι' αλλού!
Εντάξει, χάρχαλο, χάρχαλο αλλά έχω περάσει τόσα μαζί του και δεν θα γούσταρα να το χάσω έτσι άδοξα! Αφού παίρνω τηλέφωνο και τον ανιψιό μου (ούτε αυτός το είχε πάρει) κάνω την καρδιά μου πέτρα και το κόβω με τα πόδια για το αστυνομικό τμήμα, πέντε τετράγωνα παρακάτω, να δηλώσω την κλοπή.
Δεν προφταίνω να βγω απ' το στενό στην πλατεΐτσα και εκεί, δίπλα στο πεζοδρόμιο, δυο τετράγωνα μακριά απ' το σπίτι μου, παρκαρισμένος κανονικά στο κεντρικό σταντ, να-σου ο πάπος, βρόμικος και λασπωμένος όπως πάντα, ανάμεσα σε ένα χιουντάι και ένα σέατ, με ένα παράπονο σχηματισμένο στο μπροστινό του φανάρι.
Α ρε περασμένα μεγαλεία! Κάποτε όργωνε την Κρήτη (γιατί από 'κει κρατάει η σκούφια του) και την Αττική και τώρα ούτε κλεμμένη βόλτα δεν μπορεί να σταυρώσει! Κάποτε έβγαζε γκομενάκια στα χέρια του πιτσιρικά αφεντικού του, έξω από κάποιο φροντιστήριο στο Ηράκλειο, και τώρα στο φτύσιμο τον έχουν όλοι---μέχρι και τα κλεφτρόνια.
Στ' αλήθεια ρε παιδιά τον λυπήθηκε η καρδιά μου. Από αύριο θα τον πλύνω, θα τον σενιάρω, θα συμαζέψω ότι συμμαζεύεται, και θα πάω μαζί του μια καλή βόλτα... έτσι να ξαναθυμηθεί κάτι λίγο απ' τις παλιές του δόξες!
:wave2:
GIXXERAKIAS
28/01/2009, 00:53
Σε περιμενουμε να δουμε τον παπιο απο κοντα μαν!:beer: :beer: :beer:
catmaster
28/01/2009, 01:55
Αυτές είναι οι αράδες που με κάνουν να γουστάρω το moto ...
Μπράβο ρε Νίκο .... :sun:
:beer: :beer:
DimChios
28/01/2009, 02:01
Φτιαχ το ρε μλκ, του αξιζει κατα πως φαινεται!
:beer: :beer: :beer:
Να ξερες ποσο μετανιωσα εγω που για 500 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΥΡΩ πουλησα το δικο μου οταν αγορασα την αφρικανα!
:sad:
Μακαρι να το ειχα, αληθεια!
90αρι GLX με 100.000 μιλια!!!!!!!
ΚΙΧ δεν εκανε το μπουρδελο λεμε!
Τι το εδωσα ο μλκας?
:sad:
filipp0s
28/01/2009, 06:57
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Cpt. Haddock
28/01/2009, 07:08
Ωραίος.... :beer:
notakos600
28/01/2009, 07:15
Κάθε λέξη σου και πενιά φιλαράκι, μπράβο σου για το συναίσθημα και μπράβο σου γιατί μοτό δεν είναι μόνο κυβικά, είναι και καρδιά.
Να τον προσέχεις τον γερόπαπο, τώρα σε χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.
Τίποτα χειρότερο από την εγκατάλειψη...
makis206
28/01/2009, 07:38
Γεια σου ρε Νικόλα ρομαντικέ ! Βάλε μια φωτό να το δούμε πλυμμένο ε !
Στο σαλόνι να τον βάλεις, έχει χώρο;
Κι εμείς είδαμε ένα πεταμένο μικρούλι δίτροχο πλάι σε έναν κάδο στην αρχή της Τσιμισκή, στη Θεσσαλονίκη.. Κυριακή βράδυ. Θέλαμε να το πάρουμε αλλά δεν είχαμε καθόλου χώρο. Κρίμα. Ούτε σκυλάκος να ήταν..
PS. Btw, τώρα που είπα για σκύλο, συναντήσαμε κι έναν σκύλο-μάλαμα, με αγίου βερνάρδου έμοιαζε, τεράστιος, μεγαλούτσικος σε ηλικία, πολύ όμορφος και πολύ φιλικός, παρατημένος. Αν το σκέφτεται κανείς, τον είδαμε στον Κορινό, στη Shell. Μια ώρα κάναμε να τον αποχωριστούμε...
Σε νοιώθω.
Και εγώ όταν πηρά την strada τον παράτησα τον πάπιο.
Έλιωνε αργά αργά κάτω από ένα πεύκο δεμένος , μονός και έρημος .
Δεν άντεξα.
400 ευρώ ανακατασκευή μοτέρ και εγώ δεν ξέρω ποσά ακόμα για πλήρη ανακατασκευή.
Μονός μου , με τα χέρια μου.
Έτσι σαν αντάλλαγμα για ότι μου έδωσε στα δέκα χρόνια που είμαστε μαζί.
Έχω και εγώ ένα παπί και δεν το πολυχρησιμοποιώ και σκεφτόμουν να το δώσω, αλλά μετά λέω τι να πάρω? 500 ευρώ? Κρίμα δεν είναι? Και τον κρατάω... :blush:
sapila racing
28/01/2009, 11:21
Δεν θέλει να σε αποχωριστεί κι ετσι την έκανε απ τους κλέφτες!
Μπράβο σου που αποφάσισες να το συνεφέρεις, ο παλιός σύντροφος εχει δική του αξία και ιστορία. :beer:
Πως θα θελα να είχα σήμερα το CB50 που πούλησα το 1985.... ηταν το πρωτο δικό μου μηχανάκι, το είχα αγοράσει και καινούριο. :(
DimChios
28/01/2009, 12:51
σταματηστε ρε μλκες και συγκινουμαι!!!!
Θελω πισω το παπι μου!
:sick:
νίκο, συμμάζεψέ το και κράτησέ το, ρε...
devil's animal
28/01/2009, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Από αύριο θα τον πλύνω, θα τον σενιάρω, θα συμαζέψω ότι συμμαζεύεται, και θα πάω μαζί του μια καλή βόλτα... έτσι να ξαναθυμηθεί κάτι λίγο απ' τις παλιές του δόξες!
:wave2:
:a18: ρε Νικολα για την σκεψη και για ολο το εγχειρημα!!
μακαρι να παρει μπροστα και να ζησει παλι δοξασμενες στιγμες!!
:beer: :beer: :beer:
reinmeister
28/01/2009, 12:57
κατι εχει η σημερινη μερα φαινεται...:D
ευγε φιλε...:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
κατι εχει η σημερινη μερα φαινεται...:D
ευγε φιλε...:beer: :beer: :beer:
Στάνταρ το 'χει η μέρα!
:beer:
δεν ξερω αν ειναι η μερα δεν ξερω αν ειναι η χρονια
αυτο που ξερω ειναι οτι ο καθε παπιος εχει την δικια του ιστορια!!!
μας δινουν διαφορα συναισθηματα που θα τα θυμομαστε για παντα γιατι απο εκει ξεκινησαμε!!!
Γαματα Νικ...
Το ατυχημα που με πονεσε πιο πολυ απ'ολα ηταν το ατυχημα που κατεστησε αχρηστο το πρωτο μου μηχανακι/παπι,....δυο χρονια αφ'οτου το πουλησα σε ενα παλικαρι.
Τον ειχα παρει τηλεφωνο γιατι ηθελα να το ξαναγορασω.
εβλεπα χθες ενα παπουρα 90GLX ....θαυμαζα τις ταμπουραρες του ;)
και το ταμπελακι μπροστα που γραφει .... "SUPER CUSTOM" :cool:
κατι ξεραν τα σχιστοματια οταν τα βαφτισαν....
road spirit
29/01/2009, 16:08
ολοι αισθηματίες γίνανε τελευταία :lol:
catmaster
29/01/2009, 16:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ολοι αισθηματίες γίνανε τελευταία :lol:
:rolleyes:
@@!!! Sniper®)
you must read between the lines ...
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
....Κάποτε έβγαζε γκομενάκια στα χέρια του πιτσιρικά αφεντικού του, έξω από κάποιο φροντιστήριο στο Ηράκλειο....
Κατάλαβες καλύτερα τώρα ;;;
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ολοι αισθηματίες γίνανε τελευταία
+1
Akatanomastos
30/01/2009, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Να ξερες ποσο μετανιωσα εγω που για 500 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΥΡΩ πουλησα το δικο μου οταν αγορασα την αφρικανα!
:( τι να πω και γω που για 500 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΥΡΩ πουλησα την αδερφη μου οταν αγορασα το ττρ..
:bawl: :bawl:
φτιαχο το γ@μημενο τ'αξιζει..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
30/01/2009, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
:( τι να πω και γω που για 500 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΥΡΩ πουλησα την αδερφη μου οταν αγορασα το ττρ..
:bawl: :bawl:
φτιαχο το γ@μημενο τ'αξιζει..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ποσα πηρες ρεστα?
:look:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
integrale
30/01/2009, 18:50
Αυτά είναι.Έτσι και εγώ σκέφτηκα και κράτησα την vespούλα μου, που την είχα από το σχολείο,μετά φοιτητής και μέχρι τώρα την συντηρώ!Και.........την Κυριακή θα παραστεί στην παπιόβολτα!!!!!!:) :) :) :wave2: :wave2:
Akatanomastos
30/01/2009, 19:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ποσα πηρες ρεστα?
δεν λεω γιατι θα την πειτε φτηνη:blush:
:bigcry: :lol: :bawl: :rotflmao: :bigcry: