Σύνδεση

View Full Version : Πως τα σηκώνουν τα μοτό μας....

nktR
28/01/2009, 15:52
το σπίτι τους μέσα:a29:

δεν ξέρω εάν έχει ξαναμπεί αλλά μόλις τώρα το βρήκα τυχαία στο tube

HONDA CBR 600 RR (http://www.youtube.com/watch?v=D96QM-lzLM8&feature=related)

:mad:

manhunter
28/01/2009, 16:01
Έχει ξαναμπέι, αλλά καλά κάνεις και το ξαναβάζεις!
Να θυμόμαστε πόσο εύκολο είναι, και να πέρνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα προστασίας

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :winka:

tsitoula
29/01/2009, 12:52
καλημέρα
τι μέτρα προστασίας να πάρεις όταν στο σηκώνουν ολόκληρο σε 5 δυευτερόλεπτα, κλειδωμένο. αυτό έτσι όπως έγινε, όσες κλειδαριές και να έιχε θα το βουταγαν. είναι να μην στο βάλουν στο μάτι. και απλά κάνεις προσευχές. :D

Εχετλαίος
29/01/2009, 12:58
Κλείδωμα σε σταθερό σημείο (στύλο, κάγκελο, ότι είναι ακλόνητο και σπα/κόβεται δύσκολα). Τους καθυστερείς αρκετά.

tsitoula
29/01/2009, 13:02
δεν είναι πάντα εύκολο να έχει παντού σταθερό σημαίο. και αλυσίδα κόβεται σε χρόνο ντετέ. δυστυχώς έχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι αν στη βάλουν στο μάτι δεν την γλυτώνεις. ο..κ φυσικά θα τηνέχεις πιο ασφαλισμένη για την περίπτωση που αυτοί δεν είναι και επαγγελματίες και προτιμήσουν του διπλανού παρα να πεδευτούν με τη δικιά σου. αλλα το θέμα είναι έχεις παντού την άνεση να βάζεις κλειδαριές σε σταθερά σημαία;; ε΄χεις παντού στύλους;;

notakos600
29/01/2009, 13:03
Χωρίς γκαράζ δεν θα αγόραζα ποτέ μοτό πάντως.

Εχετλαίος
29/01/2009, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsitoula
δεν είναι πάντα εύκολο να έχει παντού σταθερό σημαίο. και αλυσίδα κόβεται σε χρόνο ντετέ. δυστυχώς έχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι αν στη βάλουν στο μάτι δεν την γλυτώνεις. ο..κ φυσικά θα τηνέχεις πιο ασφαλισμένη για την περίπτωση που αυτοί δεν είναι και επαγγελματίες και προτιμήσουν του διπλανού παρα να πεδευτούν με τη δικιά σου. αλλα το θέμα είναι έχεις παντού την άνεση να βάζεις κλειδαριές σε σταθερά σημαία;; ε΄χεις παντού στύλους;;

Έχεις τα δίκια σου.
Πάντως, καλό είναι, να επιλέγεις συνειδητά να μην πας με το μοτο κάπου που δεν έχει να την προστατέψεις. Τώρα, αν στη βάλουν στο μάτι...καλιά να μην στη βάλουν.

ktm640lc4
30/01/2009, 08:39
http://www.youtube.com/watch?v=dH8kxDPl6tc&feature=related