View Full Version : Ομαδικη αγορά Leovince Carbon για VFR, mod. 2004 και μετα!
CHRISPANT
10/02/2009, 04:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από trifonas
εστειλα μερικα mail και μου απαντησανε 465 απο αμερικη.465
θα ξανα επικοινωνισω μαζι τους. υπαρχει ενδιαφερον? να μην κανω τσαμπα κοπο.
περιμενω απαντησεις.
Εχετε υπ' οψιν σας, οτι τα μεταφορικα απο Αμερικη ειναι πολυ υψηλά, ειδικα για ομαδικη παραγγελία. Επίσης υπάρχει απόλυτη εμπιστοσυνη με το Zimo. Βεβαιως, δεν χανουμε τιποτε να ζητησουμε πληροφορίες! Φυσικα και υπαρχει ενδιαφερον. Παντως, θα ηθελα να εκφρασω την προσωπικη μου άποψη και να πω, οτι ενα ζευγαρι τελικων Carbon αναγνωρισμενης φιρμας παγκοσμιως, στα 570 ευρω, ειναι πολυ καλη τιμη! Εχοντας υπ' οψιν, οτι στην Ελλαδα πλησιαζουν το "χιλιαρικο". Αυτα.....
CHRISPANT
10/02/2009, 05:29
Hello,
our last offer is 535,00 EUR / exhaust
+ shipping 280,00 EUR
Cash in advance only by bank transfer !!
Αυτο το Mail μου ηρθε μόλις τωρα! Μαζι με τα μεταφορικα λοιπον, η τιμη θα φτασει γυρω στα 550,00-560,00 ευρω, αναλογα με τον τελικο αριθμο των κομματιων! Ακουω λοιπον τη γνωμη σας και παρακαλω οποιος ενδιαφερεται σοβαρα, ας το ποσταρει! Μην το τραβαμε και πολυ το θεμα! Ευχαριστω![B]Hello, our last offer is 535,00 EUR / exhaust + shipping 280,00 EUR Cash in advance only by bank transfer !
Αρχικά δημιουργήθηκε από CHRISPANT
Εχετε υπ' οψιν σας, οτι τα μεταφορικα απο Αμερικη ειναι πολυ υψηλά, ειδικα για ομαδικη παραγγελία. Επίσης υπάρχει απόλυτη εμπιστοσυνη με το Zimo. Βεβαιως, δεν χανουμε τιποτε να ζητησουμε πληροφορίες! Φυσικα και υπαρχει ενδιαφερον. Παντως, θα ηθελα να εκφρασω την προσωπικη μου άποψη και να πω, οτι ενα ζευγαρι τελικων Carbon αναγνωρισμενης φιρμας παγκοσμιως, στα 570 ευρω, ειναι πολυ καλη τιμη! Εχοντας υπ' οψιν, οτι στην Ελλαδα πλησιαζουν το "χιλιαρικο". Αυτα.....
Και από Αμερική θα έχετε λογικά ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό για το τελωνείο σαν "καπέλο" στην τελική τιμή.
Η τιμή που πέτυχες Χρήστο είναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α, όσοι δεν έχετε στραφεί αλλού καλό είναι να κάνετε την κίνησή σας με τον Χρήστο!!!Μιλάμε για παραπάνω από 300? με 350? κέρδος σε σχέση με τις τιμές "Ελλάδας"!!
trifonas
10/02/2009, 11:47
δεν διαφωνω οτι ειναι καλη η τιμη.απλα αν μπορουμε να πετυχουμε μια καλυτερη τιμη θα μα χαλουσε?δεν νομιζω. ας κανουμε μια προσπαθεια δεν βιαζομαστε..
κοιταμε το συμφερον μας παντα και εννοειται οτι θελω και τη διαφυλξη της αγορας μου.
να μην βιαζομαστε....
υπομονη.
Γεια σας παιδιά,
Μίλησα στον κουμπάρο μου που έχει την Tires4All και μου είπε ότι μπορεί να σας τις δώσει 550? για 5 κομμάτια.
Όποιος ενδιαφέρεται ας μου πει.
Χαιρετισμούς
CHRISPANT
11/02/2009, 07:59
Βεβαιως και ενδιαφερόμαστε, αν προκειται για τις Carbon τις Leovince. Μπαινω παλι πρωτος στην λίστα. Αλλοι 4 τυχεροι παρακαλώ??? Θα τηρηθει αυστηρα, η νεα σειρα προτεραιοτητας!
1. CHRISPANT
2. ...............???
3. ...............???
4. ...............???
5. ...............???
CHRISPANT
12/02/2009, 07:21
Κύριοι, θα περιμενω απάντηση σας μεχρι την Κυριακη 15 Φεβρουαρίου, ωστε αν δεν ενδιαφερεται κανείς, να προχωρησω σε μεμονωμενη παραγγελία. Ευχαριστώ!:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από CHRISPANT
Κύριοι, θα περιμενω απάντηση σας μεχρι την Κυριακη 15 Φεβρουαρίου, ωστε αν δεν ενδιαφερεται κανείς, να προχωρησω σε μεμονωμενη παραγγελία. Ευχαριστώ!:wave2:
Χρήστο σου έστειλα 2 ΠΜ!Ρίξε μιά ματιά!Παιδιά είμαι εκτός του group buy αλλά όσοι το παρακολουθούν ακόμα να ξέρετε ότι έστειλα ένα πολύ ενδιαφέρον λινκ στον Χρήστο!Οι εξατμίσεις θα σας βγουν σε ακόμα καλύτερη τιμή!!:beer:
Lazaros32
13/02/2009, 11:00
Και εγώ είμαι εκτός μιας και ενώ η τιμή είναι καλή υπολόγιζα σε κάτι καλύτερο οπότε πάω τώρα για K&Ν - Power Commader και μανητάρια μάλλον
macrozan
13/02/2009, 19:18
Παιδιά λέω να πουλήσω αυτο. Θα τόθελε κανείς? Εϊναι για Givi/Kappa και κανει σε όλα τα VFR800 VTEC 2002+. Η βαλίτσα χώρια.
6937 33 7810.
155347
macrozan
15/02/2009, 08:33
Από την ομαδική αγορά που κάναμε περισσεύει ένα ζευγάρι alu Leo Vince και ένα Power Commander. Τα θέλει κανείς στην ίδια τιμή της ομαδικής αγοράς (725 ευρώ και τα 2) ή να τα επιστρέψω ?
Γιωργος 6937337810
thalasinos
15/02/2009, 08:38
Eγω που δεν εχω vfr μπορω να παραγγηλω μαζι σας;
Σε τιτανιο;;; την εχω δει 470 ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
Από την ομαδική αγορά που κάναμε περισσεύει ένα ζευγάρι alu Leo Vince και ένα Power Commander. Τα θέλει κανείς στην ίδια τιμή της ομαδικής αγοράς (725 ευρώ και τα 2) ή να τα επιστρέψω ?
Γιωργος 6937337810
Το commander μόνο του δίνεται και αν ναι πόσο ????
:beer:
macrozan
15/02/2009, 20:42
Βεβαια μπορει καποιος να παρει μονο το κομαντερ ή μονο την εξατμιση , αλλα παρτε με στο 6937 337810 να συνεννοηθουμε και να σας το κρατησω.
Ακριβως τιμη θα μπορω να δωσω μεθαυριο που θα ερθουν τα πραματα μαζι με τα αναλυτικα τιμολογια απο Ιταλια
Παντως ειναι σιγουρα πολυ κατω απο εδω.
Και για τα 2 το ποσο ειναι σιγουρα κατω απο 725 ευρω που εγραψα, πρπει να ειναι λιγωτερο, αλλα ακριβως θα ξερω μεθαυριο οταν ερθει το αναλυτικο τιμολογιο. Αλλα δεσμευομαι να τα δωσω στην ιδια ακριβως τιμη που θα γραφει το τιμολογιο (κατω απο 725) σιγουρα.
Παντως για 3 σετ εξατμισεων, 2 κομαντερ και 2 φιλτρα BMC μαζι με μεταφορικα και ασφαλεια εδωσα ακριβως 1901 ευρω. Απλω πρεπει να δω ακριβως ποσο στοιχισε το καθενα απο τα 3 ειδη + μεταφορικα που σεν ειναι πολλα. Εκτελωνισμος δεν παιζει γιατι ειναι απο Ιταλια.
macrozan
15/02/2009, 21:18
ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΜΕ !!!
1 Set of Leo Vince Alu : 375 ?
1 Power Commander III USB : 321 ?
KAI TA 2 MAZI 375+321=696 ? !!!
Τα παραπάνω επιβαρύνονται με 5 ευρώ γιά μεταφορικά + ασφάλεια !
Όσοι ενδιαφέρονται τηλέφωνο στο 6937 337810.
:beer:
CHRISPANT
16/02/2009, 08:01
Λοιπον κυριοι, εγω παρήγγειλα τις Leovince SBK Carbon, στα 500 euro μαζι με τα μεταφορικά! Ενω αυτο ποστ άρχισε πολυ αισιοδοξα, βλεπω πως κατέληξε σε personal buy και οχι Groupbuy. Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την τελικη τιμη και απορω που δεν δελεαστηκε καποιος απο τους μεχρι προτεινος, ενδιαφερόμενους. Οποτε νομιζω πως πρεπει νακλεισει και το ποστ εδω! Καλα χιλιομετρα σε ολους!
Topic closed, αλλά παραμένει για όποιον θέλει να διαβάσει κάτι.