View Full Version : Αξεσουάρ
Γειά χαρά. Είμαι νέος στο forum. Έχω V-STROM 650 και θέλω να μάθω για καρίνα και για συναγερμό:confused:. Όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει. Ευχαριστώ:beer:
Για συνεγερμο υπολογιζε στα 300€
Για καρινα μπορει να μπαινει του 1000,μιας και ειναι σχεδον ομοια
Καρίνα στα 170 από μότο μάρκετ και συναγερμός πολύ καλός στα 250. Αν θέλεις κάτι που να το καλύπτει η εγγύηση της μαμάς SUZUKI υπολόγιζε 300 . Νταβατζιλίκι των εξουσιοδοτημένων.
καρινα βρισκεις με 180 ευρω στο Σφακιανακη τη γνησια της SUZUKI Γερμανιας αλλα και με 110 ευρω της puig στον Παπασταυρου...ειναι και ομορφοτερη κατα τη γνωμη μου
makaronachis
27/05/2005, 19:17
Αν ψάχνεις για καρίνα δεν έχω να προτείνω κάτι.Αν όμως θες παραπάνω προστασία και όχι απλώς ομορφιά θα σου έλεγα να δεις για ποδιά αλουμινίου στο site:www.motoroda.gr.Προσοχή όμως στην συγκεκριμένη ποδιά γιατί κάπου πρέπει να στηριχτεί.....
Επίσης υπάρχει το motorcycle-discovery στην οδό Δοιράνης 90,τηλ. 210-9590151.Από ότι έχω ρωτήσει εντός του Μαίου θα κατασκευάσει αλουμινένιες ποδιές για V-strom 650.Είναι αλληνική εταιρεία.Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις ένα τηλ.Τιμή αν θυμάμαι καλά μου είπε γύρω στα 140 ευρώ.