View Full Version : Μεταξύ Hjc...
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κράνος (από fc-moto) και είμαι μεταξύ:
HJC FG-14
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Categories/motorradhelme-Helmets/HJC-Helmets/HJC-FG-14
και
HJC AC-11
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Categories/motorradhelme-Helmets/HJC-Helmets/HJC-AC-11
Με μια 1η ματιά δεν βλέπω αξιόλογες διαφορές. Γνωρίζει κανένας κάτι περισσότερο?
Απ'οτι βλέπω έχει αγοράσει πολύς κόσμος απο το συγκεκριμένο μαγαζί, οπότε να υποθέσω ότι δεν τίθεται θέμα ποιότητας-αυθεντικότητας? :dizzy:
Τέλος αν έχετε καμμιά άλλη πρόταση, ευχαρίστως να την ακούσω/διαβάσω... :)
Το ac-11 ειναι παλαιοτερο μοντελο απο το fg-14
Το ac-11 εχει double-D ενω το αλλο εχω "απλο"κουμπωμα
Με ac-11 εχω εμπειρια και ειναι σταθερο κρανος με καλο εξαερισμο
Για το αλλο δε ξερω, αλλα βλεποντας το βλεπω καλο εξαερισμο, αλλα περιεργο σχημα που ισως υποδηλωνει φασαρια
Αν ειναι να παρεις το αψ-11 ρωτα για ημερομηνια παραγωγης και μετα ψωνισε
To ac 11 είναι καλύτερο από το fg 14 !!! Κοίτα ημ ερομηνία παραγωγής ..........
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Αν ειναι να παρεις το αψ-11 ρωτα για ημερομηνια παραγωγης και μετα ψωνισε
Nα στείλω μέιλ και να ρωτήσω ημ/νία παραγωγής? Και πόσο είναι το ανεκτό? :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
To ac 11 είναι καλύτερο από το fg 14 !!!
Από ποια άποψη? :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από xenos
Nα στείλω μέιλ και να ρωτήσω ημ/νία παραγωγής? Και πόσο είναι το ανεκτό? :confused:
Να μην ειναι πριν του 2006 με τιποτα
nickmonstro
01/02/2009, 16:47
Από ποια άποψη? :confused: Aπο την αποψη οτι ηταν καποια στιγμη το κορυφαιο κρανος της HJC.
Προσωπικα ειχα το ac11.Το κρατησα ενα χρονο ομως γιατι ειχε πολυ φασαρια και μου ξεχειλωσαν τα μαξιλαρια δυστυχως :(
Συγκεκριμενα ειχα το παρακατω.ΑC 11 Shiva red
:wave2:
154061
Kαλύτερη επένδυση Coolmax, καλύτερο κούμπωμα Doudle D Ring λιγότερος θόρυβος .......
και αυτά που σου λέει ο απο πάνω !!!
Τα είχα και τα δύο .........
Παιδια για να μην ανοιγω καινουριο θεμα να ρωτησω κατι.....Τα hjc γενικα εχουν μεγαλυτερο η μικροτερο καλουπι απο ενα shoei?Δηλαδη αν σε shoei φοραω m σε hjc....?
Kαλύτερη επένδυση Coolmax, καλύτερο κούμπωμα Doudle D Ring λιγότερος θόρυβος .......
και αυτά που σου λέει ο απο πάνω !!!
ok
Τα είχα και τα δύο .........
Οπότε πες τπτ παραπάνω! :blush: Αξίζουν κατά τη γνώμη σου?
Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
Παιδια για να μην ανοιγω καινουριο θεμα να ρωτησω κατι.....Τα hjc γενικα εχουν μεγαλυτερο η μικροτερο καλουπι απο ενα shoei?Δηλαδη αν σε shoei φοραω m σε hjc....?
Πάνω σε αυτό, αν δοκιμάσω οποιοδήποτε σύγχρονο hjc, αυτό θα είναι το νούμερο μου στάνταρ? (ή παίζει μεταξύ μοντέλων? :confused: )
απο το hjc fs10 carbon που εχω εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος
σε ολα
εχει ενα θεματακι το λουρακι το κοκκινο που ειναι στους κρικους αλλα με την 1η ευκαιρια θα παω να μου το αλλαξουν στην colori:winka: :wave2:
bentouza
02/02/2009, 05:27
ειτε μεγαλυτερο ειτε μικροτερο δεν θα εχουν το ιδιο σχημα.
δοκιμασε το σε ενα καταστημα (colori εχει σε διαφορα μερη) για να εισαι σιγουρος κ για σχημα (αν ταιριαζει στο κεφαλι σου) και για μεγεθος.
ok
Οπότε πες τπτ παραπάνω! :blush: Αξίζουν κατά τη γνώμη σου?
Με βάση την σχέση τιμής - αξίας σαφώςς και αξίζουν !!!
Είναι τίμια αγορά ......... μόνο το "δέρμα" στο λουράκι ξέφτισε λίγο και οι επένδυση στο FG 14 "έκατσε" σχετικά πολύ ........
:wave2:
Α, κάτι ακόμα to FG 14 ήταν καλύτερο σε σκυφτό μηχανάκι ....... (απόδοση αεραγωγών & σταθερότητα) πάντα κατά τη ΓΝΩΜΗ μου ........
mdharis1
02/02/2009, 11:40
εγω που δοκιμασα και hjc και shoei στο ιδιο μεγεθος ημουν
τωρα εγω κατεληξα να παρω hjc fs 10 carbon απο lidsdirect.co.uk και ειμαι 100% ευχαριστημενος
To AC-11 δεν εχει απο μεσα ζελατινα για τον ηλιο ετσι?!
Κ ποια η διαφορα FG-14---FG-15? Aυτα εχουν ζελατινα ηλιου?
Κ κατι τελαυταιο... Το FG-15 VOL-LEZ (αυτο το ασπρο) εχει βερνικι περασμενο η το χρωμα του ειναι ματ?!:beer:
Aπάντηση από fc-moto:
I am mostly interested on the models HJC AC-11 Yike MC2 and HJC AC11 Yike III Chrome (both with blue graphics). Can you tell me the production date of those products?
they do not have a date because of the material fiberglass it is the eunorm 05
Ισχύει κάτι τέτοιο? :confused:
Hello, if you can put it in the basket we have it and there is no date inside only the eu norm 05. Thanks Mit freundlichen Grüßen Mona Motaghi FC-Moto.de Jülicher str. 13 52070 Aachen Germany Fon (0)241 4639474 Fax (0)241 4639473 Web: www.FC-Moto.de
Και μένα αυτό μου έστειλαν. Ξέρει κανείς τι γίνεται?
To AC 11 το είχα και εγώ ένα χρόνο.
Το πρόβλημα του θορύβου που προαναφέρθηκε υπήρχε όντως και ήταν απίστευτα ενοχλητικο.
Από ποιότητα κατασκευής απλά θα έλεγα οτι σίγουρα δεν άξιζε τα χρήματά του, καθώς εκ των υστέρων ανακάλυψα με το αντίστοιχο τίμημα, καλύτερα (προσωπική γνώμη) κράνη σε site του εξωτερικού.
Ενα πράγμα θα σε πω, όταν πήρα μετά το SHOEI που έχω τώρα, το HJC απλά το πέταξα, ούτε καν το κράτησα για δεύτερο για την κοπέλα μου (μάλλον και γιατί γούσταρε τα τρελιάρικα τα AGV).
;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
To AC 11 το είχα και εγώ ένα χρόνο.
Το πρόβλημα του θορύβου που προαναφέρθηκε υπήρχε όντως και ήταν απίστευτα ενοχλητικο.
Από ποιότητα κατασκευής απλά θα έλεγα οτι σίγουρα δεν άξιζε τα χρήματά του, καθώς εκ των υστέρων ανακάλυψα με το αντίστοιχο τίμημα, καλύτερα (προσωπική γνώμη) κράνη σε site του εξωτερικού.
Ενα πράγμα θα σε πω, όταν πήρα μετά το SHOEI που έχω τώρα, το HJC απλά το πέταξα, ούτε καν το κράτησα για δεύτερο για την κοπέλα μου (μάλλον και γιατί γούσταρε τα τρελιάρικα τα AGV).
;)
ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝΟΜΟΙΑ .............
Το HJC προφανώς το αγόρασες από ΕΔΩ και το πλήρωσες ακριβά ενώ μετά μιλάς για Site εξωτερικού !
Να συγκρίνεις τότε ΚΑΙ το HJC με τις τιμές που έχει στο εξωτερικό ΑΝ θες να κρίνεις σωστά !!!
Σε ποιό σημείο δηλαδή υστερεί ποιοτικά το AC 11;;;
Μας το εξηγείς λίγο ;;;
Αν το συγκρίνεις με το SHOEI (με εξαίρεση το X-Spirit) έχει ΚΑΛΥΤΕΡΗ επένδυση καθώς είναι Coolmax και επιπλέον ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΗ ............ σε μισή περίπου τιμή από το SHOEI (τιμή τζωρτζόπουλου).
Επίσης έχει ΑΝΤΙΘΑΜΒΩΤΙΚΉ ζελατίνα που στο SHOEI πρέπει να αγοράσεις έξτρα + Pinlock
Στο μόνο που υπερτερεί το shoei είναι στην εφαρμογή και στο ότι δεν κάθεται τόσο γρήγορα η επένδυση .........
ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ HJC ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, απλά λέω ότι αν το συγκρίνεις με βάση την τιμή πρέπει να συγκρίνεις Ελλάδα με Ελλάδα και Εξωτερικό με Εξωτερικό ........... αλλιώς η σύγκριση είναι ΛΑΘΟΣ
Τα AC 11 δεν έχουν ημ. λήξης ............
Το ac-11 παίρνει pinlock? :confused:
Το ac-11 παίρνει pinlock? :confused:
Pinlock παίρνουν ΟΛΑ τα κράνη ανοίγοντας τρύπες για να βάλεις τα πειράκια ........
Το ac-11 δεν χρειάζεται καθώς έχει αντιθαμβωτική επένδυση στη ζελατίνα ....
Pinlock παίρνουν ΟΛΑ τα κράνη ανοίγοντας τρύπες για να βάλεις τα πειράκια ........
Το ac-11 δεν χρειάζεται καθώς έχει αντιθαμβωτική επένδυση στη ζελατίνα ....
Το fg-15 που εχω εγω δεν εχει απολυτος κανενα προβλημα με θολωμα ζελατινας.Ειναι πολυ καλης ποιοτητας η ζελατινα του....Με ή χωρις επιρινιο που το φοραω η ζελατινα δεν εχει κανει κιχ!!
Περιττο νομιζω ειναι το pinlock.:wave2:
ac 11, δεν υπάρχει στο νούμερο και στο χρώμα που έψαχνα. Για το fg 14 καμμιά γνώμη??? :confused:
υγ.φαντάζομαι πάλι Μ θα παίζει στο μέγεθος και ας είναι άλλο μοντέλο, ε? :confused: