View Full Version : erotisi ....kala itane i me gdarane?
pano stin anagki logo piesis xronou piga se ena tipo se ena sinergeio eksousiodotimeno suzuki na mou valei ena set elatiria WP na mou alaksei tsimouxes kai ladia...ego tou piga ola ta antallaktika...diladi elatiria, tsimouxes, ladia kai ekeinos apla tha ekane tin ergasia...mou zitise 130 euro..ton plirosa mi gnorizontas ti timi xreonoune edo ellada gia tetoia pragmata... meta apo ena taksidi i aristeri tsimouxa eklase...to piga pali simera kai tha to paro aurio to mixanaki...elpizo na mi mou zitisei na ksanapliroso giati exoume ntravala trampoukismous kai istories....episis mou eipe oti epeidi exo up-side-down pirounia i diadikasia oli tou pire konta stis 5 ores ( o mixanikos mou o dikos mou..katevase to kinitira tou gsxr kai to anoikse se ligotero..) ..re paidia..me doulevei to palikari kai na pao me kana eksodiko sto xeri..i ontos etsi einai gia ti mixani mou?
periklisk
23/03/2005, 16:52
130 ευρώ εργασία είναι πολλά νομίζω!
Άμα σου ζητήσει πάλι λεφτά κάνε φασαρία!
free rider
23/03/2005, 17:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από PALADIN
pano stin anagki logo piesis xronou piga se ena tipo se ena sinergeio eksousiodotimeno suzuki na mou valei ena set elatiria WP na mou alaksei tsimouxes kai ladia...ego tou piga ola ta antallaktika...diladi elatiria, tsimouxes, ladia kai ekeinos apla tha ekane tin ergasia...mou zitise 130 euro..ton plirosa mi gnorizontas ti timi xreonoune edo ellada gia tetoia pragmata... meta apo ena taksidi i aristeri tsimouxa eklase...to piga pali simera kai tha to paro aurio to mixanaki...elpizo na mi mou zitisei na ksanapliroso giati exoume ntravala trampoukismous kai istories....episis mou eipe oti epeidi exo up-side-down pirounia i diadikasia oli tou pire konta stis 5 ores ( o mixanikos mou o dikos mou..katevase to kinitira tou gsxr kai to anoikse se ligotero..) ..re paidia..me doulevei to palikari kai na pao me kana eksodiko sto xeri..i ontos etsi einai gia ti mixani mou?
οχι ρε...
και γιατί δεν το πάλεψες μόνος σου...
ελα ρε γμτ...
λοιπόν προσφορά παροχής υπηρεσιών...
αλλαγή λαδιών τσιμούχες μπροστινού
129,9 ?...
Free rider Service team...
χεχεχε
περιλαμβάνεται στην προσφορά και το
πλύσιμο με βενζίνη των καλάμιων...
ασε που μπορεί να πάιξει κανα πλύσιμο και στον ντερτυ...
Φίλε μου μου φαίνετε ότι όντως σου χρέωσε κάτι τις
παραπάνω. Και εμένα μου φαίνονται πολλά τα 130!!!
Εγώ που κατέβασα το δικό μου μπροστινό στο TL-S
μου πήρε 25' (και πολλά λέω) για ζάντα-φτερό-πλάκες
και σταμπιλιζατέρ, κανα 2ωρο να αλλάξω τσιμούχες-
ξύστρες-ελλατήρια-λάδια και καμιά ωρίτσα να το
ανεβάσω και πάλι πάνω. Και όλα αυτά μόνος μου.
Πόσο αυτός που θα έχει και κανα βοηθό. Απλώς
επειδή πήγες εσύ με τα ανταλλακτικά και δεν μεσολάβησε
αυτός τότε σε ''τσίμπισε'' στα εργατικά.
10877
free rider
23/03/2005, 19:59
καλά ρε αρρώστια...
έβγαλες φωτό το μπροστινό λυμένο...???
για να απαντήσεις το ποστ??
για είσαι το ανταγωνιστικό συνεργείο...
kostom racing team???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
koita na deis free-rider..to paidi ekane douleia kai to apodikniei..se ekeinon tha pao tin epomeni fora..oxi tipota alla mou eipe oti t mou kanei timi 129,98..katse kala e?
Ξεχνάς όμως κάτι σημαντικό :
1. Εξουσιοδοτημένο (χρεώνουν παραπάνω και πολύ καλά κάνουν)
2. Πήγες εσύ όλα τα πράγματα. Άμα δεν τα πήγαινες μπορεί όλα μαζί (ελατήρια + εργασία) να σου ερχόταν φτηνότερα.. Για σκέψου το λίγο....
:smokin:
εμενα παντως μου φαινονται πολλα!
Σε νορμαλ μπροστινο τα χα βαλει με 30! το 2003 μια διαδικασια 1 ωρας και πολυ λεω
Θα συμφωνησω με τον Sniper!
Ειναι γενικα μια "τακτικη" που ακολουθω με το συνεργειο μου ...
Δηλαδη ...
Αν παω και παρω εγω ενα ανταλακτικο, θα το πληρωσω λιανικη!
Αν το παρει ο συνεργατζης μου θα μου το χρεωσει παλι λιανικη, αλλα θα εχει βγαλει αυτος, ενα 20%-40% κερδος. Αυτο θα εχει ΑΜΕΣΟ αντικτυπο στα "εργατικα"!!! :winka:
Π.χ. ...
Οταν εβαλα τα μπροστινα WP, ρωτησα στον Τασσουλη και μαζι με τα λαδια τους ειχαν 125 ευρα.
Παω στο συνεργειο και του λεω "τρεχα παρτα"!
Πηγε τα πηρε αυτος, μου τα εβαλε και με χρεωσε, μολις 10 ευρα εργασια !!! :smokin:
Εγω να ρωτησω τι σχεση εχει η λαμπα
με το μπροστινο στη φωτο?
Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
Τι λάμπα ρε Καραμήτρο; επειδή είναι μπλέ; :lol:
Η ρύθμιση της προφόρτισης είναι...... :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
Ειναι προσφορα της suzuki για να βλεπει ο μηχανικος την ωρα που λυνει το μπροστινο....πως εχουν τα αυτοκινητα φως στο πορτ μπαγκαζ κατι τετοιο ενα πραγμα!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Ειναι προσφορα της suzuki για να βλεπει ο μηχανικος την ωρα που λυνει το μπροστινο....πως εχουν τα αυτοκινητα φως στο πορτ μπαγκαζ κατι τετοιο ενα πραγμα!!!
η αν ηταν λαμπα ...να ηθελε να μας πει οτι τις αλλαξε τα φωτα της αναρτησης:lol: :lol: :wave2: