Σύνδεση

View Full Version : R6 2008 Στρώσιμο?????

Lefterissss46
02/02/2009, 07:32
Γεια σας παιδες.. το πηρα τελικα κ μ ειπαν για 2000 χιλιωμετρα στρώσιμο.. κ δεν ξερω τ να κάνω! Πείτε μ καμια γνώμη οι των R6 η γενικά!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!

sniper
02/02/2009, 07:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
Γεια σας παιδες.. το πηρα τελικα κ μ ειπαν για 2000 χιλιωμετρα στρώσιμο.. κ δεν ξερω τ να κάνω! Πείτε μ καμια γνώμη οι των R6 η γενικά!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Εγώ θα σου έλεγα να το βάλεις στην αποθήκη μέχρι να κλείσεις τα 21 σου

kyko
02/02/2009, 07:39
γραφει το manual της μηχανης
μεχρι τα 600 πρωτα χλμ οχι παρατεταμενο γκαζι απο το οριο που θα γραφει το manual
απο τα 600 κ μεχρι τα 1500 χλμ οχι παρατεταμενο γκαζι απο το οριο που θα γραφει το manual
απο κει κ επειτα το στιβεις:smokin: :smokin:
εννοειται οτι καθολη τη διαρκεια του στρωσιματος μπορεις να τελικιασεις τη μηχανη 2-3 φορες ή να κανεις τπτ καγκουριες ή γενικα να τη δουλεψεις στα κοκκινα αρκει να εχει ζεσταθει καλα ο κινητηρας κ να μην ειναι για παρατεταμενη ωρα
αυτα λεει κ το manual
:wave2: :wave2:

stvr1
02/02/2009, 07:51
Ακολούθα το manual. Ιδιαίτερα μέχρι να κάνεις την αλλαγή των λαδιών στα 1000, απέφυγε τις εξάρσεις (απότομα ανοίγματα ακόμα και αν δεν περνάς τις προβλεπόμενες στροφές) και προσπάθησε να κρατηθείς στα όρια που σου λέει. Επίσεις κοίτα να στρώσεις και τα φρένα (απαλά φρεναρίσματα στην αρχή) για να μην σου τρίζουν μετά.

Είναι σπάσιμο σε ss το στρώσιμο, αλλά θέλει απλά λίγη υπομονή. Καλοτάξιδο και πάντα προσεχτικά!

Lefterissss46
02/02/2009, 14:32
Thanks apla ithela na dw mipws einai kati diaforetiko!!!! paidia to mixanaki ta spaei!!!!! apla!!!! me exei trelanei tha anevasw k kamia foto!!!! PWWWWWWW o sniper zhliaaaaaa!!!!!!!!!!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :evil:

OzZzZzY
02/02/2009, 14:48
ελπιζω αυτο που λες για το ζηλια να κανεις πλακα :)

extremist
02/02/2009, 16:37
Μιας και δεν το λέει για πλάκα θα του πώ και εγώ το εξής.
Θα μπορούσε κάλλιστα να σου την πεί ο καθένας με την ερώτηση που κάνεις γιατί δεν είναι σωστό και λογικό να παίρνεις ένα απο τα κορυφαία sypersport μηχανάκια της εποχής μας τη στιγμή που δεν ξέρεις ούτε καν πως να το στρώσεις.Φαντάζομαι ούτε και ξέρεις τι μπορεί να κάνει ένα τέτοιο μηχάνημα ούτε και θα μάθεις ποτέ.Γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις καν το λόγο που το πήρες..
Μέχρι τα 800 χιλιόμετρα μέχρι 6.000 σ.α.λ. και απο 800 μέχρι 1600 χλμ μέχρι και 8.000 σ.α.λ.
Στα 1000 χλμ άλλαξέ του λάδια και φίλτρο.Καλή τύχη.

Lefterissss46
03/02/2009, 07:47
nai re man opws ta les einai!!!!!!!hahahahahahahahaaahahhahahaahhaahahhahaha eleos dld!!!!:beer: magkas o tipos e???? file eisai magkas ok!!!!!! :beer: :beer:

Lefterissss46
03/02/2009, 07:48
fisika k to lew gia plaka!!!:winka:

sniper
03/02/2009, 07:54
fisika k to lew gia plaka!!!:winka:

Αλλά εγώ μιλάω πολύ σοβαρά, κι ελπίζω σε έξυπνο παιδί.

NikosKK
03/02/2009, 10:30
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

YamahakiasR1leo
03/02/2009, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ θα σου έλεγα να το βάλεις στην αποθήκη μέχρι να κλείσεις τα 21 σου

Δηλαδη στα 21 του θα φυτροσουν τιποτα χερουκλες ουρανοκατεβατες;Μη μασας Lefterisss στρωσε το εργαλειο κανε τα service παρακολουθα κ κανα σχολειο κ ολα θα πανε καλα αλλα θελει κ την απαιτουμενη προσοχη:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

devil's animal
03/02/2009, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από YamahakiasR1leo
Δηλαδη στα 21 του θα φυτροσουν τιποτα χερουκλες ουρανοκατεβατες;Μη μασας Lefterisss στρωσε το εργαλειο κανε τα service παρακολουθα κ κανα σχολειο κ ολα θα πανε καλα αλλα θελει κ την απαιτουμενη προσοχη:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

στα 21 του θα τον καλυπτει το διπλωμα που θα βγαλει και τωρα απλα δεν εχει.

αν νομιζετε οτι ειναι εξυπνο να οδηγαμε χωρις διπλωμα (ασχετα απο τις οδηγικες μας ικανοτητες) τοτε τα ρεστα μου με φλος ρουαγιαλ.:smokin:

:wave2:

YamahakiasR1leo
03/02/2009, 11:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
στα 21 του θα τον καλυπτει το διπλωμα που θα βγαλει και τωρα απλα δεν εχει.

αν νομιζετε οτι ειναι εξυπνο να οδηγαμε χωρις διπλωμα (ασχετα απο τις οδηγικες μας ικανοτητες) τοτε τα ρεστα μου με φλος ρουαγιαλ.:smokin:

Το ειχα ξεχασει για το διπλωμα φιλε ειμαι της παλιας φρουρας εγω βλεπεις αλλα επειδη βλεπω πολους τυπους που επειδη εχουν μια μηχανη το παιζουν παντογνωστες

devil's animal
03/02/2009, 11:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από YamahakiasR1leo
Το ειχα ξεχασει για το διπλωμα φιλε ειμαι της παλιας φρουρας εγω βλεπεις αλλα επειδη βλεπω πολους τυπους που επειδη εχουν μια μηχανη το παιζουν παντογνωστες

δεν τρεχει τιποτα.
αλλα αν οντως ο φιλος εχει γεννηθει το '90 (οπως λεει στο προφιλ του) το διπλωμα δεν τον καλυπτει.
ακομα και το 125 να ειχε βγαλει στα 18,χρειαζονται 2 χρονια για να ανεβει στο "απεριοριστο".

δεδομενου οτι ειναι ακομα 19...:sick:

ας ελπισουμε να φερθει μυαλωμενα και να το αφησει κλειδωμενο σε κανα γκαραζ ή αν το κυκλοφορει να μην γινει η στραβη..:rolleyes:

TOLISTOLAROS
03/02/2009, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν τρεχει τιποτα.
αλλα αν οντως ο φιλος εχει γεννηθει το '90 (οπως λεει στο προφιλ του) το διπλωμα δεν τον καλυπτει.
ακομα και το 125 να ειχε βγαλει στα 18,χρειαζονται 2 χρονια για να ανεβει στο "απεριοριστο".

δεδομενου οτι ειναι ακομα 19...:sick:

ας ελπισουμε να φερθει μυαλωμενα και να το αφησει κλειδωμενο σε κανα γκαραζ ή αν το κυκλοφορει να μην γινει η στραβη..:rolleyes:
Καλύτερα πάντως να μην κυκλοφορεί γιατί αν χτυπήσει κάποιον άλλον(για τον εαυτό του είναι υπεύθυνος ο ίδιος) άσχημα τα πράγματα...Θα δουλέυει 10 ζωές αυτός και η οικογένειά του(δε συζητάω για τα δικαστήρια) για να αποζημιώσουν το θύμα...

ariona
03/02/2009, 16:25
Kalispera se olus...

Efxome sto palikari,kalotaksido to ergalio ke panta orthios. Katarxin na mi masas o ti su lei
o kathe enas,

Alithia anarotieme: ti mixanovios ine aftos pu lei se kapion pu molis exi agorasi to oniro tis zois tu, na to klidhosi i dhen tha mathis pote kai kati tetia.

Ego file mu su leo, na mi to fovase apla na to sevese na sevese prota ti zoi su tus
alus, ke mia periusia pu exis vgali sto dromo, ke ola tha pane kala.

(oposdhipote na foras ta aparetita+botes)
Oso ja to strosimo: piase eparxiakus dhromus me ligo ethniki alazontas taxitites, pote megaliteri skiesi sto kivotio me xamiles strofe, mazi me afta pu ipe sosta o filos Extremist
ke ise ok!

Kali arxi ke kales diadromes!! (anevase kai kamia foto)

Panta filika pros oloys....
:) :) :) :wave2::D

sniper
03/02/2009, 17:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από ariona
Kalispera se olus...

Efxome sto palikari,kalotaksido to ergalio ke panta orthios. Katarxin na mi masas o ti su lei
o kathe enas,

Alithia anarotieme: ti mixanovios ine aftos pu lei se kapion pu molis exi agorasi to oniro tis zois tu, na to klidhosi i dhen tha mathis pote kai kati tetia.

Ego file mu su leo, na mi to fovase apla na to sevese na sevese prota ti zoi su tus
alus, ke mia periusia pu exis vgali sto dromo, ke ola tha pane kala.

(oposdhipote na foras ta aparetita+botes)
Oso ja to strosimo: piase eparxiakus dhromus me ligo ethniki alazontas taxitites, pote megaliteri skiesi sto kivotio me xamiles strofe, mazi me afta pu ipe sosta o filos Extremist
ke ise ok!

Kali arxi ke kales diadromes!! (anevase kai kamia foto)

Panta filika pros oloys....
:) :) :) :wave2::D

Αυτός που του λεει να το κλειδώσει τον σέβεται παραπάνω από εσένα που τον προτρέπεις να κυκλοφορεί χωρις δλιπλωμα και ασφάλεια.

Τωρα τι μηχανόβιος είμαι και τι δεν είμαι, το κρατάω για μένα.

TOLISTOLAROS
03/02/2009, 17:53
na sevese prota ti zoi su tus
alus, ke mia periusia pu exis vgali sto dromo,
Φίλε λάθος σειρά.Πρώτα να σέβεται τους άλλους,μετά τον εαυτό του και μετά τα σίδερα...

i dhen tha mathis pote kai kati tetia.
Κανένας δε του είπε ότι δε θα μάθει ποτέ.

Alithia anarotieme: ti mixanovios ine aftos pu lei se kapion pu molis exi agorasi to oniro tis zois tu na to klidhosi
Ο mixanovios που δε θέλει να την πατήσει από μαλακία κάποιου,ειδικά αν πρόκειται για κάποιον χωρίς δίπλωμα,ασφάλεια κλπ

edit:Η λέξη "μηχανόβιος" δε σου ακούγεται κάπως;

ariona
04/02/2009, 13:31
Pragmatika den eixa skopo na thikso kapion, omos an egine kati tetio zito signomi,

Stus dhromus pu kikloforo ke ego sigura dhen thelo giro moy epikindhinoys odhigus,
omos pistevete o'ti tora den ine i sosti stigmi logo diplomatos magaloy cc,
kai se ena xpono pu tha kiklofori anamesa mas, ksafnika tha ine o odhigaras pu
dhe tha skotonete dhe tha skotoni ke tha mas sevete olus, i o anavatis me ti terastia
pira pano sto papi tu pu dhen tha kani pia lathi!!!!!!!
o 19 xponos tora dhen ine o 19 xronos toy tote, i epiloges poles episis ke i dinatotites,
ta mixanakia episis pio asfalis!
Zite kathimerina stoys dhromus ke tha exete diapistosi to megethos ton atiximaton
pu ginonte apo anthropus kathe ilikias pano se PAPAKIA.
file TOLISTOLAROS pin pianese me tis leksis, kapios pu den sevete ton eaftotu
apokliete na sevete tus alus......

Filika ke pali pros oloys!
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Lefterissss46
04/02/2009, 15:20
paidia... gia to diplwma exete apolito dikio... to katalavenw... na eiste sigouroi oti gia na kanw mia tetoia agora! sigoura tha exw skeftei auta p lete k kapou tha exw katali3ei.. lete na ta skeftikate eseis prwta... an nai.. kanete lathos... k to diplwma den s mathenei kti apla etc einai o nomos... k oi pappudes exoun diplwma alla kathimerina skotonoun kosmo!! ariona..:beer: :beer: :beer: tespa... min kanoume spam 3ana omws... ta exoume 3ana pei me kapoious... twra gia to garaz k leipa.. einai gelio apla nomizw... etc...????:beer: :beer: kai telos.. an sevesai ton euato s prwta.. sevesai k tous allous..

sniper
04/02/2009, 18:17
paidia... gia to diplwma exete apolito dikio... to katalavenw... na eiste sigouroi oti gia na kanw mia tetoia agora! sigoura tha exw skeftei auta p lete k kapou tha exw katali3ei.. lete na ta skeftikate eseis prwta... an nai.. kanete lathos... k to diplwma den s mathenei kti apla etc einai o nomos... k oi pappudes exoun diplwma alla kathimerina skotonoun kosmo!! ariona..:beer: :beer: :beer: tespa... min kanoume spam 3ana omws... ta exoume 3ana pei me kapoious... twra gia to garaz k leipa.. einai gelio apla nomizw... etc...????:beer: :beer: kai telos.. an sevesai ton euato s prwta.. sevesai k tous allous..

Φιλαράκο, δεν ξέρω τι σκέφτηκες, πως το σκέφτηκες και με τι στοιχεια το σκέφτηκες, σκέψου το εξής : πας μια χαρα εσυ και σου βγαινει μια γριά πεζή νύχτα απο το πουθενά (εχει συμβε΄λι τουλάχιστον μλια φορά στον καθένα μας με κάποια παραλλαγή - γριά, παιδί, ανόητος κλπ) και την αφήνεις παράλυτη.....

Εκτός των δικαστικών επιπλοκών, εάν βρεθείς ένοχος, έχεις καμμιά ιδέα τι θα σου κοστίσει;

stvr1
05/02/2009, 03:41
Φίλε Λευτέρη,
Δεν ήθελα να μπώ στο θέμα δίπλωμα και γι' αυτό πιο πάνω σου έγραψα μόνο λίγα πράγματα για το στρώσιμο.
Ο Sniper, όμως έχει απόλυτο δίκιο. Είσαι ακάλυπτος ακόμα και αν δεν φταίς. Τα μαθήματα για το δίπλωμα δεν αρκούν για να μάθεις να οδηγείς και πιθανώς να μην τα χρειάζεσαι, αλλά γιατί να ρισκάρεις να τραβιέσαι μια ζωή;
Αν σκεφτείς ότι σε άλλες συζητήσεις μιλούσες και για γρήγορη οδήγηση, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχεις δώσει και την καλύτερη εικόνα.
Όπως και να έχει, το τι θα κάνεις θα το αποφασίσεις εσύ και ότι και να σου πούμε εμείς δεν θα αλλάξει τίποτα. Απλά να προσέχεις πολύ και εύχομαι να είσαι πιο ώριμος απ' ότι άλλα παιδια στην ηλικία σου, διότι αυτό που πήρες αν και είναι πολύ απολαυστικό, δεν είναι παιχνίδι.
Πάνατα όρθιος.

XJR_Billy
05/02/2009, 04:01
Φίλε Λεφτέρη, κι εγώ σου προτείνω να ακούσεις αυτά που σου έγραψαν άτομα με τεράστια εμπειρία στις μοτοσυκλέτες, αλλά απ'ότι βλέπω είσαι αποφασισμένος...

Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι θα προσέχεις τρομερά το εργαλείο σου, θα της κάνεις όμορφο στρώσιμο, και θα οδηγάς πολύ προσεκτικά.

Το πρόβλημα εμφανίζεται μετά από μερικούς μήνες που θα την έχεις στρώσει, θα'χεις κάνει με το καλό κάποια χλμ, και θα την ανοίγεις στο δρόμο.

Εκεί θα πρέπει να συγκρατηθείς. Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω, πολλά άτομα εκεί την πατάνε.
Εκεί που νομίζεις ότι την "κατέχεις" και την έχεις μάθει, την ανοίγεις για να τη χαρείς (γι'αυτό δεν την πήρες?), και αρχίζουν τα παρατράγουδα.

Η διαφορά ενός καλού με έναν κακό πιλότο δεν είναι με πόσα παίρνει την τάδε στροφή κ.λ.π.

Η διαφορά τους είναι ότι ο καλός ξέρει που να την ανοίξει και που να τα χώσει.

Στο θέμα του διπλώματος και της ασφάλειας είμαι κατηγορηματικός και απόλυτος.
Τα παιδιά εδώ δεν στο παίζουν κάπως, ίσως έχουν κάνει κάποια λάθη και θέλουν να προφυλάξουν ένα νέο παιδί από το να κάνει τα ίδια.

Ο έχων ώτα...

Αγρατζούνιστος φίλε !!:beer: :wave2:

kyko
05/02/2009, 04:06
το παληκαρι εκανε μια ερωτηση πως να στρωσει το r6 του κ οι περισσοτερες απαντησεις ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ασχετες....

αθανατο moto.gr

:a31: :a31: :a31: :a31: :a31:

καλοριζικο φιλε,στα ειπα στην αρχη του ποστ περι στρωσιματος
:winka: :wave2:

XJR_Billy
05/02/2009, 04:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
το παληκαρι εκανε μια ερωτηση πως να στρωσει το r6 του κ οι περισσοτερες απαντησεις ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ασχετες....

αθανατο moto.gr

καλοριζικο φιλε,στα ειπα στην αρχη του ποστ περι στρωσιματος
:winka: :wave2:

Ωραία μαλακoticons ρε φίλε.

Αναρωτιέμαι αν έχεις χάσει κανά φίλο που πήρε SS και δεν είναι πια μαζί μας...
Εγώ είμαι στους 3...

Συν ένας με μυαλό 5-χρονου από κράνος...

kyko
05/02/2009, 04:17
φιλε μου....

ξαναδιαβασε το ποστ απο την αρχη

το παιδι ρωταει πως να στρωσει το r6 του

αν εσυ θεωρεις οτι δεν ειναι ικανος να το οδηγησει λογω του νεαρου της ηλικιας του

ανοιξε καινουριο ποστ κ μην σπαμαρεις σε αυτο οπως εχουν κανει σχεδον ολοι

κοιτα τι γραφει το αρχικο ποστ....

R6 ΣΤΡΩΣΙΜΟ??????

αυτο λεω κ αντε ξυπνηστε επιτελους....

μια ζωη σας κανει καποιος μια ερωτηση κ σεις αρχιζετε τις αναλυσεις

αν θες να κανεις αναλυση ανοιξε καινουριο ποστ

απλα κ κατανοητα

makis206
05/02/2009, 04:23
απλα κ κατανοητα

Φίλε μου απλά και κατανοητά αν κάπου δεν μας αρέσει φεύγουμε, το να κάτσουμε να πούμε μαλάκες τους θαμώνες που βρισκόταν μέσα πριν από εμάς δεν έχει κανένα νόημα... και ναι, για κάποιους το moto gr είναι αθάνατο.

Υπάρχει πάντα κι ο ευγενικός τρόπος και η λέξη "αντιπαραθέσεις" δεν σημαίνει ότι μπαίνουμε και βρίζουμε αυτούς που πράττουν διαφορετικά από εμάς.

Απλά και κατανοητά.

:beer:

TOLISTOLAROS
05/02/2009, 05:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Η διαφορά ενός καλού με έναν κακό πιλότο δεν είναι με πόσα παίρνει την τάδε στροφή κ.λ.π.

Η διαφορά τους είναι ότι ο καλός ξέρει που να την ανοίξει και που να τα χώσει.
Sticky πόστ γίνεται;

cityfly
05/02/2009, 06:05
δεν είπε κανείς αν είναι ικανός να το οδηγήσει
αυτό που είπαν είναι ότι είναι παράνομο να το οδηγήσει
από εκεί και πέρα ας αναλάβει τις ευθύνες του

VanDiemen
05/02/2009, 12:58
......................

αν εσυ θεωρεις οτι δεν ειναι ικανος να το οδηγησει λογω του νεαρου της ηλικιας του

..........................
απλα κ κατανοητα

Μπορεί να πρόκειται για το νέο Valentino Rossi! Μπορεί οι πιθανότητες πρόκλησης ατυχήματος, να τείνουν στο μηδέν, αλλά πάντα υπάρχουν! Μπορεί το παληκάρι να είναι ο καλύτερος όλων μας! Όλοι όμως εδώ, έχουμε δίπλωμα! Μπορεί όμως ακόμη και προκαλώντας ένα ατύχημα, με δική μας υπαιτιότητα, να μην έχει αυτό σχεδόν καμμία συνέπεια στη ζωή μας! Αυτή την εκδοχή, τη βρίσκεις καθόλου πιθανή για τον εν λόγω οδηγό; Ακόμη κι αν παραβιάσει κάποιος το STOP και περάσει από πάνω του, αμφιβάλλεις πως μόλις μάθει πως δεν έχει δίπλωμα, όλη του η υπερασπιστική τακτική θα βασιστεί εκεί; Ποιος από αυτούς που απάντησαν εδώ πιστεύεις πως δε θέλει το καλό του και απλώς τα λέει από ζήλεια;

sakisvolos
05/02/2009, 13:14

Κάνε και κάτι άλλο ρε φίλε δεν κάνει καλό αυτό όλη τη μέρα! :winka:

XJR_Billy
05/02/2009, 14:08
Απ' ότι φαίνεται υπάρχουν άτομα που δεν γουστάρουν το MOTO.GR και θεωρούν το στυλ του site μας μαλακοειδές...

Μας το λένε και στα μούτρα μας κιόλας...

Απορώ τότε γιατί μας τιμούν με την παρουσία τους...

Η προσπάθεια να πεις μιά γνώμη ή να δώσεις μια συμβουλή σε κάποιο νέο μοτοσυκλετιστή παρερμηνεύεται σαν επίδειξη ικανοτήτων και φιγούρα...

Πρέπει σαν γνήσιοι κάγκουρες να ενθαρρύνουμε νέα παιδιά, χωρίς πείρα, να παίρνουν τούμπανα και να οδηγάνε χωρίς δίπλωμα και αίντε κι όποιον πάρει ο Χάρος...

Παλιο-moto-spammers !!!:bigcry: :bigcry: :bigcry: :beer:

kyko
05/02/2009, 14:36
ναι ναι το βρηκατε.ειμαστε μαζοχες κ γουσταρουμε να τη λεμε στο moto.gr...:nono: :nono:

βρε παιδια,μοτοσυκλετιστες ειμαστε ολοι κ αγαπαμε αυτο που ειμαστε

αλλα δεν μπορειτε να καταλαβετε αυτο που λεω?

το παιδι καλως ή κακως πηρε για πρωτη του μηχανη το r6 κ σας ρωταει πως πρεπει να το στρωσει

αν εσεις θελετε να τον συμβουλεψετε για το αν εκανε καλα ή οχι με αυτη του τη κινηση ΑΝΟΙΞΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ Κ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ή ακομα καλυτερα στειλτε του πμ

τοσο απλο ειναι

δεν θελουμε να παραμενουν το ποστ καθαρα κ να μην εχουν ασχετα spamαρισματα?

αν ειναι να ρωταει καποιος πχ πως στρωνω τη μηχανη μου κ οι αλλοι να του απαντανε εισαι μικρος κ πρεπει να προσεχεις κτλ ή να ρωτησω εγω αυριο μεθαυριο τι κρανος να παρω κ να μου λεει ο αλλος σημερα θα φαω μπαμιες :rotflmao: :rotflmao: ε τοτε ρε παιδια ειμαστε forum οτι να ναι
εχω καπου αδικο?

liakaros
05/02/2009, 14:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy

Η προσπάθεια να πεις μιά γνώμη ή να δώσεις μια συμβουλή σε κάποιο νέο μοτοσυκλετιστή

Ρε κοπέλια τι το κουραζετε το θεμα αφου ετσι κι αλλιως τετελεσμενο ειναι...

το πηρε ο πιτσιρικος το ''πιστολι'' απο κει και περα τελος...

Οταν σε ενα 19 χρονων παιδι του επιτρεπεται κατι τετοιο απο το σπιτι του και τους γονεις του...κλαιν μαιν που θα ελεγε και η γιαγια μου στο χωριο:rolleyes:

Και ενταξει...οι γονεις μπορει και λογω αγνοιας του καθεστωτος με τα διπλωματα να το επετρεψαν,ηθελα να ξερα ο ιδιος δεν μπορει να το σκεφτει οτι στην στραβη πανω ολη την παπαρα οι γονεις του θα την φανε??

τι διαολο μετρημενα κουκια ειναι αυτα τα πραγματα...

Lefterissss46
05/02/2009, 15:40
file m tous goneis m astous thn akrh..eimai sta 19 k to peira monos mou to mixanaki.... den m to pire o mpampas.. tesap ... allou einai to thema m k dikio exei o kyko... rwtisa kati apo kei kai pera an 3erete apantate an oxi....stelte kana pm... spamarisma omws .... kalitera oxi.. tespa eyxaristw gia to endiaferon.. opoio k an einai auto!

liakaros
05/02/2009, 15:50
file m tous goneis m astous thn akrh..eimai sta 19 k to peira monos mou to mixanaki.... den m to pire o mpampas.. tesap ... allou einai to thema m k dikio exei o kyko... rwtisa kati apo kei kai pera an 3erete apantate an oxi....stelte kana pm... spamarisma omws .... kalitera oxi.. tespa eyxaristw gia to endiaferon.. opoio k an einai auto!

Δεν σου ειπα οτι σου το πηρε ο πατερας σου...ειπα απλως οτι αν τυχει η στραβη αυτος θα τρεχει,αλλα δεν σε πολυαπασχολει μαλλον...

Στους γονεις σου αναφερθηκα απλως με το σκεπτικο οτι οταν ημουν εγω 19 χρονων αν παρουσιαζα στον πατερα μου μηχανακι, για το οποιο το διπλωμα δεν θα με καλυπτε...η θα μου το εβαζε εκει που δεν φτανει το φως του ηλιου,η στην καλυτερη θα του εβαζε φωτια με κανα στουπι και πετρελαιο...

Anyway...καλοταξιδο το μηχανακι και προσεχε...οχι για σενα....για την φουκαριαρα την μανα σου:wacko:

Οσο για το στρωσιμο(αφου θες ντε και καλα) λαου λαου μεχρι την πρωτη αλλαγη λαδιων και μετα αμε σε καμμια πιστα τουλαχιστον και γ@μησε του την μανα μα δεν παθαινει τιποτα...

Εγω σε ολα μου τα μηχανακια ετσι το εκανα...τωρα με αυτον το τροπο τα στρωνα...τα γκαστρωνα...δεν ξερω,παντως δεν μου εκαναν ουτε τσικ...να μου πεις χοντα ηταν τα περισσοτερα:lol: :lol:

NikosKK
05/02/2009, 16:02
:a16: :a16: :a16: :a16: :a16: replay

red_monster
06/02/2009, 13:26

άμα έχεις λ7 να πληρώνεις μετά ,νο προμπλέμο...
πόσο έχει πάει η κλήση για δίπλωμα? έχει αυτόφορο η μου φαίνεται?

φίλος με ανασφάλιστο παπί χτύπησε γρια ...
8000 του έχουν φάει και πάνε για συνέχεια...

θα πληρώνεις μια ζωή μετά και είναι κρίμα , εκτός αν είναι να πληρώνεις εμένα
:lol:

sniper
06/02/2009, 18:04

Κι εμείς σε γράφουμε στα @@ μας κια κάνε οτι καταλαβαίνεις - δεν εισαι κι ο μοναδικός χωρίς δίπλωμα.... Αλλά μπήκες εδώ μέσα που ΕΜΕΙΣ το κάνουμε ότι είναι και μας ρώτησες. Αν δεν σε νοιάζει η γνώμη μας τράβα αλλού να την ζητήσεις.

Αν όμως προκαλέσεις ατύχημα βγάλτα πέρα μόνος σου... Έτσι κι αλλιως από κει και μετά θα ζεις να δουλευεις να πληρώνεις τους άλλους.

project.breeze
06/02/2009, 18:53
Καλοτάξιδο το μηχανάκι μικρέ μου φίλε.Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά συμφωνώ με τους προλαλήσαντες (βλ. Sniper).Το δίπλωμα συμφωνώ μαζί σου ότι δεν πρεσβεύει τίποτα όσο αφορά τις οδηγικές μας ικανότητες αλλά υπάρχει για κάποιο λόγο.ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και να συμβεί θα φταις ΕΣΥ,ακόμα και κάποιος να έρθει να πέσει πάνω σου πάλι εσυ θα φταις.Γιατί; Γιατί αφου δεν έχεις δίπλωμα δεν θα έπρεπε καν να είσαι εκεί; Το δεύτερο θέμα είναι πως σε καταλαβαίνω,είσαι πάνω στις κ@βλες σου και έχεις και τα λεφτά να πάρεις ένα top ss 600άρι στα 19 σου.Είμαι 25 και έχω οδηγήσει πολλά μηχανάκια,1000άρια,600άρια,on-off,naked,supersport και σε πληροφορώ πως το νεύρο και η δύναμη των σύγχρονων 600αριών ακόμα με εντυπωσιάζει και σε μερικές περιπτώσεις με τρομάζει.Είσαι ικανός να διαχειριστείς αυτές τις καταστάσεις σε συνδυασμό με την κ@βλα σου;Μην γελιέσαι,δεν είναι παπί το R6 και ούτε θα συγχωρέσει τις καρφωτές αλλαγές πάνω στην στροφή ή το να ξεχαστείς με το γκάζι στο τέρμα ενώ θα πλησιάζει η στροφή,αυτά τα μηχανάκια 200αρίζουν πριν πεις Yamaha.Έχε τον νου σου,τα μάτια σου 14 και φόρα εξοπλισμό για το δικό σου καλό,σεβάσου το μηχανάκι που καβαλάς και μην ξεχνάς πως αυτοκίνητο με 130 άλογα θεωρείται γρήγορο,φαντάσου αυτά τα άλογα σε μηχανάκι.Προσοχή και το μυαλό μέσα στο κεφάλι

DAN_DAN
07/02/2009, 01:53
για διπλώματα, ασφάλειες κ.τ.λ. σου τα παν άλλοι...μη τα ξαναλέμε (φυσικά έχουν δίκιο!!)
Εγώ θα επαναλάβω κάτι που ειπώθηκε πιο πάνω:

Το πρόβλημα εμφανίζεται μετά από μερικούς μήνες που θα την έχεις στρώσει, θα'χεις κάνει με το καλό κάποια χλμ, και θα την ανοίγεις στο δρόμο.

Τότε ΠΡΟΣΕΧΕ!

TROOPER
07/02/2009, 05:01
.................

ταπα παντου φιλε !!!!!!!!

matsamitsou
07/02/2009, 06:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ταπα παντου φιλε !!!!!!!!

τι μλκς είσαι :rotflmao:
με απογοητεύεις ρε φιλαράκο, περίμενα να "φορτώσεις" ... υποθέτω ότι έχεις απογοητευτεί με την κατάσταση :a7:

matsamitsou
07/02/2009, 06:19
ναι ναι το βρηκατε.ειμαστε μαζοχες κ γουσταρουμε να τη λεμε στο moto.gr...:nono: :nono:

βρε παιδια,μοτοσυκλετιστες ειμαστε ολοι κ αγαπαμε αυτο που ειμαστε

αλλα δεν μπορειτε να καταλαβετε αυτο που λεω?

Νομίζω ότι όλοι κατάλαβαν αυτό που λες.

το παιδι καλως ή κακως πηρε για πρωτη του μηχανη το r6 κ σας ρωταει πως πρεπει να το στρωσει

Απλά κάποιοι επιμένουν πολύ σωστά να τονίζουν ξανά και ξανά ότι ΚΑΚΩΣ το πήρε/κυκλοφορεί χωρίς δίπλωμα. Είναι πολύ πιο σημαντικό από το πώς θα το στρώσει.

αν εσεις θελετε να τον συμβουλεψετε για το αν εκανε καλα ή οχι με αυτη του τη κινηση ΑΝΟΙΞΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ Κ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ή ακομα καλυτερα στειλτε του πμ

τοσο απλο ειναι

Δεν είναι φίλε μου τόσο απλό. Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι που πρόσεξαν την ηλικία του Λευτέρη και έκαναν το thread πολύπλοκο, γιατί το συγκεκριμένο thread μπορεί να το διαβάσουν και άλλοι (χωρίς να διαβάσουν τα pm που προτείνεις ή το νέο thread) και μπορεί και αυτοί όλως τυχαία διαβάζοντας στο προφιλ την ηλικία του, να παραδειγματιστούν.

Δεν σε κατηγόρησε κανείς γιατί απλά απάντησες στην ερώτηση του Λευτέρη, αλλά επέτρεψε και σε κάποιους να διαβάζουν τα thread λίγο διαφορετικά από ότι τα διαβάζεις εσύ. :beer:

Υ.Γ: με βλέπω να ξαναγράφω το χρόνου πάλι

TROOPER
07/02/2009, 06:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
τι μλκς είσαι :rotflmao:
με απογοητεύεις ρε φιλαράκο, περίμενα να "φορτώσεις" ... υποθέτω ότι έχεις απογοητευτεί με την κατάσταση :a7:

no comment

project.breeze
07/02/2009, 06:43
Ο σκοπός μας φίλε Matsumitsu δεν ήταν να κάνουμε το παιδί να αισθανθεί άσχημα ούτε να μειώσουμε την χαρά του για την αγορά της νέας του μοτοσυκλέτας.Φυσικά δεν θα του πούμε και να την πουλήσει επειδή δεν έχει δίπλωμα.Θεωρώ πως το moto.gr είναι ένα forum πιο ανθρώπινο ίσως από τα άλλα,αν είμασταν ρομποτάκια θα του λέγαμε πήγαινέ το με τόσες στροφές,για τόσα χιλιόμετρα και τελείωσε.Βλέπεις όμως πως του μιλάμε και συμβουλευτικά όσο μπορούμε γιατί όλοι έχουμε περάσει από την ηλικία του,έχουμε κάνει αντίστοιχα λάθη που μετανοιώσαμε και θέλουμε να τα μεταφέρουμε και στους νεότερους υπό μορφή συμβουλής.Δεν νομίζω πως είναι κακό,ούτε κανείς μας το παίζει παντογνώστης.Δηλαδή αν εγώ στα 19 μου οδηγώντας ένα χιλιάρι σκότωσα κάποιον άνθρωπο ενώ δεν είχα καν δίπλωμα θα πρέπει να το κάνει και ο άλλος για να το μάθει;Είναι μερικά λάθη που δεν χρειάζεται να τα κάνεις ο ίδιος για να μάθεις,μπορείς να μάθεις και από λάθη άλλων.Αν ένα παιδάκι 18-19 χρονών σκέφτεται να αγοράσει μηχανή που δεν την καλύπτει το δίπλωμά του και διαβάσει αυτό το thread,είναι καλύτερα να το κάνουμε να το σκεφτεί δύο φορές βλέποντας αυτά που λέμε και να αγοράσει κάτι καλύτερο για την ηλικία του (δεν θα μιλήσω για εμπειρία και οδηγική ικανότητα).Άλλωστε στην κατηγορία Α1 υπάρχουν πλέον καταπληκτικά μηχανάκια που εμείς οι λίγο μεγαλύτεροι ούτε φανταζόμασταν:beer:

Tpap
07/02/2009, 08:26
τοσο απλο ειναι

Αν σε ρωτήσει το μικρό σου αδελφάκι, πώς δουλεύει το 38αρι που κρατάει στα χέρια του γιατί θέλει να αυτοκτονήσει τι θα κάνεις...?

Τελικά μάλλον έχεις δίκιο. Είναι τόσο, μα τόσο απλό.:wave2:

Lefterissss46
08/02/2009, 07:37
sta posa thelei to prwto anoigma..??????? thanx gia to endiaferon.. alla kalws i kakos to pira... eyxaristw k pali!!!!!.. den thelw na peisw kanenan k gia tipota.. kai fraseis sta @@ m k tetoia min tis 3anavazoume sto paixnidi!!!!den xreiazetai.. meta tha lete pali ta idia!!!! paidia den sas 3erw kan.. kai gia na m lete ola auta sigoura kati 3erete parapanw kai ta lete gia to kalo m!!! apla twra to pira.. den mporw na to kleidwsw k na to afisw... to 3erete oloi kala auto!!!! :beer: :winka:

p@nos
08/02/2009, 08:19
φιλε κακως που το πηρες, αλλα αφου το πηρες τωρα τελειωσε η ιστορια...

για το στρωσιμο, μην ακους κανεναν, απλα ακολουθα το Manual...
ευχαριστισου το με πολυ προσοχη ομως...

sakisvolos
08/02/2009, 09:50
sta posa thelei to prwto anoigma..??????? thanx gia to endiaferon.. alla kalws i kakos to pira... eyxaristw k pali!!!!!.. den thelw na peisw kanenan k gia tipota.. kai fraseis sta @@ m k tetoia min tis 3anavazoume sto paixnidi!!!!den xreiazetai.. meta tha lete pali ta idia!!!! paidia den sas 3erw kan.. kai gia na m lete ola auta sigoura kati 3erete parapanw kai ta lete gia to kalo m!!! apla twra to pira.. den mporw na to kleidwsw k na to afisw... to 3erete oloi kala auto!!!! :beer: :winka:

Να κάνεις ότι λέει το manual για το στρώσιμο και τίποτα παραπάνω!:winka:

Και που 'σαι επειδή είσαι πολύ μικρός ακόμα για τέτοια μηχανή ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ
πάντα να φοράς κράνος και να μην τσιμπάς και πλακώνεσαι σε δρόμους που δεν πρέπει ! :winka:

Υ.Γ. Και πάντα όρθιος!:wave2:

Lefterissss46
08/02/2009, 12:24
eyxaristw gia tis simvoules sas!!! alla gia kapoio anoigma den leei k nomize prepei na kanw kapou kapou!!!:beer: :beer: :beer:

ernti
08/02/2009, 15:57
Αμα δε λέει άνοιγμα δε κάνεις άνοιγμα,απλό...
Για κάνε κανα κόπο και γράψε αυτολεξί τι λέει το βιβλίο σου.

lantz
08/02/2009, 16:14
Φίλε μου καλορίζικο και πάντα με προσοχή και ΣΕΒΑΣΜΟ! Για το στρώσιμο όπως είπαν και τα παιδιά ακολούθα το manual, και απέφευγε τις εθνικές. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κινηθείς σε επαρχιακό οδικό δίκτυο, και μην κρατάς για πολύ ώρα σταθερές στροφές στον κινητήρα.

Όσον αφορά το δίπλωμα, για εμένα το μεγαλύτερο λάθος που έκανες είναι ότι στο προφίλ σου έχεις γράψει το έτος της γέννησης σου. Αν δεν το είχες γράψει, θα είχες γλιτώσει και όλο το spam... :dizzy:

LiakosVstrom
09/03/2009, 08:16
άμα δεν έχεις την ωριμότητα να περιμένεις μέχρι τα 21 για ανεξάρτητα..
τότε δεν είσαι ώριμος για να την καβαλήσεις μηχανή.

πάντα όρθιος και ας είναι καλά μαμά-μπαμπάς που θα συντηρούν τη μηχανή.

chr1s_86
12/03/2009, 22:17

Stus dhromus pu kikloforo ke ego sigura dhen thelo giro moy epikindhinoys odhigus,
omos pistevete o'ti tora den ine i sosti stigmi logo diplomatos magaloy cc,
kai se ena xpono pu tha kiklofori anamesa mas, ksafnika tha ine o odhigaras pu
dhe tha skotonete dhe tha skotoni ke tha mas sevete olus, i o anavatis me ti terastia
pira pano sto papi tu pu dhen tha kani pia lathi!!!!!!!

πιστεύω μετά από τέσσερις σελίδες thread να κατάλαβαν όλοι πως ότι γράφτηκε δεν γραφτηκέ γιατί το παλικάρι δεν ξέρει να οδηγεί επειδή δεν έχει δίπλωμα, αλλά γιατί αν συμβεί κάτι είναι εκτεθειμένος και μάλιστα πολυ...

anyway

dimdil
13/03/2009, 03:41
kai fraseis sta @@......: beer: :winka:

μπορει να το λεει σιγουρα ομως δεν το εννοει με τον τροπο που σου εχει μιλησει φιλε μου
αν κατσεις ψυχραιμα και σκεφτεις απο τι (ενδεχομενως) ακριβως προσπαθει να σε γλυτωσει (αυτος και οι αλλοι) θα καταλαβεις οτι μονο στ αρχιδια μας δε σε γραφουμε--ισα ισα--απλα απεναντι σε εναν νεο και ενθουσιασμενο οδηγο οπλισμενο με το καλο <<εξασφαιρο>> εχουν τα παιδια το αχαρο καθηκον να θυμισουν τους κανονες του παιχνιδιου--που εχει χαρα ,καυλα ,ενθουσιασμο--εχει ομως και πονο, λυπη, απωλεια υλικη και φυσικη

καλοριζικο και παντα ορθιος

Elle
13/03/2009, 13:43
Λευτεράκη μη μασάς, καλοτάξιδο το εργαλείο, σπάστο τέρμα μέχρι
να πιάσει τα 890 χλμ/ω! Δεν έγινε και τίποτα, σιγά το πράγμα ε;
:lol: :lol: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Elle
17/03/2009, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Λευτεράκη μη μασάς, καλοτάξιδο το εργαλείο, σπάστο τέρμα μέχρι
να πιάσει τα 890 χλμ/ω! Δεν έγινε και τίποτα, σιγά το πράγμα ε;
:lol: :lol: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Εγώ του τα 'χω πει σε άλλο θεματάκι που είχε ανοίξει και έχει γίνει
μπάχαλο. Ποιός ο λόγος να κουράζομαι και να τα ξαναλέω; Φτάνει
πια!!!!!!

Τουλάχιστον καλά να είναι, να προσέχει όμως και πάντα όρθιος!:wave2:

likos600
23/04/2009, 00:30

έτσι κι αλλιώς μετά τις 10.000 στρ θα τα κάνεις πάνω σου :lol:
μέχρι να το πας στα κόκκινα ....... :lol:

έχεις καιρό
:a55: :a55:

nassosxlvbros
23/04/2009, 08:03
τι απέγινε τελικά στρώθηκε το εργαλείο; πάντως αν βαριέσαι τέτοιες διαδικασίες αναλαμβάνω ΔΩΡΕΑΝ το στρώσιμο!
:wave2: :beer: