View Full Version : ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ
grenouig
03/02/2009, 17:33
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 4ΑΡΙ ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΕΡΩΤΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΙΛΑΤΕΡ ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΩΣΤΑ.Η ΜΗΧΑΝΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΛΟΓΩ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ: ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕΡΟΣ (ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ Η ΤΙ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΡΥΠΑ.ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΖΗΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΕΩΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΧΩΜΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΖΗΜΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ,ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΚΙ ΕΦΥΓΑ.ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ.ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ.
δε λες τι μηχανη εχεις, αν ειναι καινουρια , κλπ
εγω θα προτεινα επισκευη(θα γινει η δουλεια σου)
για να το καλυψει η εγγυηση αφου ειναι απο χρηση/φθορα, δεν νομιζω .... δεν ειναι αστοχια υλικου ή ελαττωμα....
grenouig
03/02/2009, 17:51
vstrom 650 k7,ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΖΗΝΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ SERVICE?ΤΙ ΝΑ ΠΩ
Αρχικά δημιουργήθηκε από grenouig
vstrom 650 k7,ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΖΗΝΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ SERVICE?ΤΙ ΝΑ ΠΩ
Φίλε, μπορεί να έχει φάει πετραδάκι από όχημα που βρισκόταν μπροστά σου και δεν το αντιλήφθηκες.
Αν μπορέσεις να το φτιάξεις τότε ΟΚ, αλλιώς.....
grenouig
03/02/2009, 17:58
ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΕ,ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ.ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΕ,ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ.ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ
προφανώς δεν εχεις δει μηχανάκι να τρώει πέτρα και να γεμίζει ο τόπος (δρόμος, αναβάτης, οι πισω κλπ) καυτό παραφλού........
grenouig
03/02/2009, 18:05
ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΝΤΩΣ
MARKOS-V
08/02/2009, 03:30
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
[B]Φίλε, μπορεί να έχει φάει πετραδάκι από όχημα που βρισκόταν μπροστά σου και δεν το αντιλήφθηκες.
σωστο αυτο που λες φιλε
MARKOS-V
08/02/2009, 03:32
το ψυγειο επισκευαζεται αρκει ,να βρεις μαγαζι που να φτιαχνει-επισκευαζει ψυγεια αυτοκινητων.
Από τη στιγμή που φαίνεται "κακοποίηση" του ψυγείου δεν νομίζω οτι μπορεί να σε καλύψει η εγγύηση. Για αυτό που λές για το σέρβις πάντως (οτι δηλαδή μπορεί να έγινε εκεί) πρέπει να το έχεις πάντοτε υπόψην σου και να κάνεις ενα καλό έλεγχο στην μηχανή πριν την πάς.
LiakosVstrom
26/02/2009, 03:15
Λοιπόν επειδή ρώτησα γιατί κι εμένα είναι τρύπιο.
Ένα καινούργιο ψυγείο έχει 350 έουρος (γαμημένη Suzuki). Ένα μεταχειρισμένο σε πάρα πολύ καλή κατάσταση έχει από 150 μέχρι 200. Χθες πήγα τη μηχανή σε ένα μάστορα και μου είπε πως για να δει αν κολλιέται θα πρέπει να την πάει σε ψυγειά να το αδειάσει και να δει αν γίνεται κάτι. Οπότε υπολόγισε και μια μέρα χωρίς μηχανή επίσης.
Εγώ μένω Νίκαια και ο μάστορας που το πήγα είναι απέναντι από τους Κοτοπουλάδες στο ρέμα προς Πέραμα κάτω από τη γέφυρα της Π. Ράλλη. Ο ψυγειάς που θα το πάει είναι κάπου στη Λέυκα.
(fyi άμα είσαι από εκεί κοντά)
:look:
grenouig
26/02/2009, 06:34
ΕΜΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 500.ΤΟ ΚΟΛΗΣΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ,ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΒS ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΑΣ ΠΕΙ,ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΡΟΧΟ ΚΑΙ ΣΥΓΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ.