PDA

View Full Version : Χωρίς πινακίδα.....

stako
24/03/2005, 08:57
Καλημέρα σε όλους!

Μήπως γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση που δεν έχω την πινακίδα πάνω στη μηχανή αλλά μέσα στο σάκο μου? Δηλαδή αν με σταματήσουν τι γίνεται, παίζει κανένα πρόστιμο και αυτό ήταν ή έχουμε κι άλλα?

:)

Tigas
24/03/2005, 09:01
ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.
ΕΝΩ ΑΝ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ 15 ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΤΗ ΘΕΣΗ:beer:

10891

idi
24/03/2005, 09:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.
ΕΝΩ ΑΝ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ 15 ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΤΗ ΘΕΣΗ:beer:

ΔΗΛ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΖΕΨΕΙΣ... ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ?

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!

:nono: :nono: :nono: :nono: :nono:

OldMan
24/03/2005, 09:37
:nono: :nono: :nono:

ΜΗΝ τον τρομάζετε τον άνθρωπο, ρε παλιο..... !!!!

Εξαρτάται από την όρεξη που έχει Μπάτσος ....

Παίζει από τίποτε μέχρι πρόστιμο για μη τοποθέτηση πινακίδας σε προβλεπόμενη από τον ΚΟΚ θέση (νομίζω 15€)....
(Υποτίθεται ότι είσαι εντάξει με όλα τα άλλα χαρτιά και τα έχεις και μαζί σου !!!!)

:wave2: :beer: :wave2:

stako
24/03/2005, 10:15
Φυσικά μιλάμε για όλα τα χαρτιά οκ κτλ...! :) Απλά περιμένω το undertray από εξωτερικό το οποίο θα "τροποποιηθεί" κατάλληλα (κοινώς "κάνε δυο τρύπες με το τρυπάνι μεγάλε") και μέχρι να έρθει δεν μπορώ να περιμένω, θέλω να την βγάλω από τώρα και να αφήσω μόνο το μαμά undertray.....το οποίο δεν θέλω να τρυπήσω......

Οπότε idi και oldman σας εμπιστεύομαι και την βγάζω! (Την πινακίδα βρε....που πήγε το μυαλό σας???) :lol:

GST
24/03/2005, 10:18
μπραβο παιδια ..παρτε το νομο στα χερια σας:rolleyes:

stako
24/03/2005, 10:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
μπραβο παιδια ..παρτε το νομο στα χερια σας:rolleyes:

Γιατί το λες αυτό? Προσωπικά έχω πληρώσει 700 € για πρόστιμα και δεν έχω καμιά διάθεση να πληρώσω κι άλλα επειδή υπερέβη το εξωπραγματικό όριο των 80 χλμ σε κάποια σημεία της Εθνικής.... Είναι κακό δηλαδή αν εκμεταλευτούμε κάποια πραματάκια που μας "παίρνει" να τα εκμεταλευτούμε στην Ελλάδα? Αν ο νομοθέτης έχει προβλέψει 15 € πρόστιμο για βρώμικη ή μη ευδιάκριτη ή όχι πάνω στο όχημα πινακίδα τότε συγνώμη αλλά θα το εκμεταλευτώ!

Όταν αυτοί δηλαδή μας τα παίρνουν με χίλιους δυο άθλιους τρόπους είναι καλά???

Φιλικά πάντα...... :beer:

OldMan
24/03/2005, 10:34
:wave2: :wave2: :wave2:

Δεν κάνει διαφορά αν έχεις μαζί σου ή όχι την πινακίδα, αλλά αν την έχεις μπορείς να ψήσεις τον Μπάτσο ότι πας στο συνεργείο να σου την βάλουν (την πινακίδα, έτσι ???) γιατί μπαίνει "μυστήρια" ή δεν πιάνουν τα χέρια σου ή ότι άλλο σου κατέβει εκείνη την ώρα ....

GST
24/03/2005, 10:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Γιατί το λες αυτό? Προσωπικά έχω πληρώσει 700 € για πρόστιμα και δεν έχω καμιά διάθεση να πληρώσω κι άλλα επειδή υπερέβη το εξωπραγματικό όριο των 80 χλμ σε κάποια σημεία της Εθνικής.... Είναι κακό δηλαδή αν εκμεταλευτούμε κάποια πραματάκια που μας "παίρνει" να τα εκμεταλευτούμε στην Ελλάδα? Αν ο νομοθέτης έχει προβλέψει 15 € πρόστιμο για βρώμικη ή μη ευδιάκριτη ή όχι πάνω στο όχημα πινακίδα τότε συγνώμη αλλά θα το εκμεταλευτώ!

Όταν αυτοί δηλαδή μας τα παίρνουν με χίλιους δυο άθλιους τρόπους είναι καλά???

Φιλικά πάντα...... :beer:

φιλε μου δεν υπερασπιζομε το κρατος αλλα τους ιδιους μας τους εαυτους .....και ισως και την κοινωνικη ομαδα που ισως να θελουμε να ανηκουμε ...συμφωνω οτι ειναι μεγαλη μαλακια να σε γραφουν για οριο 80 χλμ ενω πηγαινεις με 120 χλμ στην εθνικη οδο ομως το να καταργεις την οπτικη επαφη των αλλων με την πινακιδα σου ισως να κρυβει καποιους κινδυνους που δεν σου περνουν τωρα απο το μυαλο ......και μπορει να καταστρεφουν και ολη την εικονα της μοτοσυκλετας που προσπαθει να παρει λιγο τα απανω της τα τελευταια χρονια........αν δηλαδη καποιος που δεν εχει πινακιδα προκαλεσει καποιο ατυχημα πες μου οτι απο ευσυνηδισια θα σταματησει:rolleyes: .........τεσπα τη γνωμη μου λεω ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι γουσταρει.....σε αυτο που καταληγω παντα ειναι οτι το ιδιο το κρατος σου στηνει παγιδες και σε οδηγει στην παρανομια

OldMan
24/03/2005, 11:10
:confused: :confused: :confused:

Ρε GST, το πάμε αλλού το ζήτημα τώρα ...

Ο άνθρωπος απλά ρώτησε τις πιθανές επιπτώσεις του να μην έχει αναρτημένη πινακίδα (και όχι προβληματισμούς του στυλ "να βγάλω ή όχι" ή "να μην την κρεμάσω γιατί είμαι αντικοινωνικός" κ.λ.π.)

Πάντως σηκώνει αρκετή κουβέντα το όλο θέμα και αν θέλεις άνοιξε post και μετέφερέ το για τα περαιτέρω ...

Tigas
24/03/2005, 11:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΔΗΛ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΖΕΨΕΙΣ... ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ?

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!

:nono: :nono: :nono: :nono: :nono:

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΤΟ ΤΡΟΧΟΦΟΡΟ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝ ΣΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕΣ.
ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ 500 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΞΗΛΩΣΑΝΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΑΛΑΝΕ 170.000 ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΜΠΑΤΣΟΣΚΥΛΟΙ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

idi
24/03/2005, 11:38
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΤΟ ΤΡΟΧΟΦΟΡΟ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝ ΣΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕΣ.
ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ 500 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΞΗΛΩΣΑΝΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΑΛΑΝΕ 170.000 ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΜΠΑΤΣΟΣΚΥΛΟΙ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

δε ξερω τι λεει το "γραμμα του νομου" αλλα .... στην Αθηνα κυκλοφορουν 100δες μοτο χωρις πινακιδα ... ποτε δεν ακουσα κατι για κατασχεση για πινακιδα....

Tigas
24/03/2005, 11:42
ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΕΡΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ :p

idi
24/03/2005, 11:45
ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΕΡΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ :p

το ξερω οτι σε γραφουν... 33 ευρω και καθαρησες...:wave2:

ξερεις ποσο ειναι το προστημο αν πας 250 στη παραλιακη???? ναι ξερω ...εμεις δε κανουμε τετοια...:wave2:

Tigas
24/03/2005, 11:50
ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 80 ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΕ 90 ΕΙΝΑΙ 10.000 ΔΗΛΑΔΗ 30 ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ.
ΑΝ ΕΧΕΙ 80 ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΕ 200, ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,
ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΪ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΧΗ ΜΕ 200(ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ-ΑΥΟΦΩΡΟ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ.
ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ 200 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ,:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

antonis111
24/03/2005, 12:40
δεν μου λες, παπάκι έχεις?
σε άλλη περίπτωση αν δεν έχεις πινακίδα, γιατί να σταματήσεις να σε γράψουν? λες να σου πάρουν το νούμερο?
α ρε, που 'ναι τα χρόνια τα ωραία, τότε που οι μηχανόβιοι ήταν... μπλά μπλά μπλά, πάλι σιγκινίθικα.:smokin:

sniper
24/03/2005, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis111
σε άλλη περίπτωση αν δεν έχεις πινακίδα, γιατί να σταματήσεις να σε γράψουν? λες να σου πάρουν το νούμερο?
α ρε, που 'ναι τα χρόνια τα ωραία, τότε που οι μηχανόβιοι ήταν... μπλά μπλά μπλά, πάλι σιγκινίθικα.:smokin:

Πολύ έξυπνο.... καταδίωξη επειδή δεν έχεις πινακίδα.... :look:

:yuck:

DUKASII
24/03/2005, 12:49
ρε μαγκα..αμα σε τσακώσουνε μετα τη καταδίωξη...

ΠΟΣΑ ΔΟΝΤΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΥΛΑ ΣΟΥ!!

Η ΠΟΣΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΟΜΠ...

Η ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΝΗΡΑΔΑ!!

ΑΝ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΔΕΣ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΓΛΗΓΟΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ....ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑΝ ΤΥΠΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ..[ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ...] ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ [ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ] ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ''ΜΑΓΚΑΣ'' ΟΠΟΤΕ..ΠΡΩΤΑ ΒΑΡΑΝΕ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΩΤΑΝΕ..!!!:nono: :nono:

devil's animal
24/03/2005, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

ΑΝ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΔΕΣ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΓΛΗΓΟΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ....ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑΝ ΤΥΠΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ..[ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ...] ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ [ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ] ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ''ΜΑΓΚΑΣ'' ΟΠΟΤΕ..ΠΡΩΤΑ ΒΑΡΑΝΕ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΩΤΑΝΕ..!!!:nono: :nono:

σωσ.............................το...................................στ!!!!

αλλα θα γουσταρα να το κανω ετσι για την κ@υλ@ της υποθεσης!!

(εννοειται να μην με πιασουν):nono: :nono:

stako
24/03/2005, 13:14
Φίλε GST καταλαβαίνω τι εννοείς και όντως έχεις δίκιο όσον αφορά αυτό που λες σχετικά με το τι εικόνα δίνει στο κοινωνικό σύνολο όποιος δεν έχει ή δεν φαίνεται η πινακίδα του. Αλλά από την άλλη δεν είναι και κρίμα να πληρώνω κάθε τόσο επειδή πηγαίνω με 150-200 η οποία είναι πραγματικά αστεία ταχύτητα για ένα supersport μηχανάκι? Αν δεν κάνω λάθος, οι κανόνες είναι φτιαγμένοι για να αποτρέπονται τα δυστυχήματα, σωστά? Αν είναι έτσι τότε ας ασχοληθούν και ας διορθώσουν άλλα πολύ σοβαρότερα και ας αφήσουν το κυνήγι των δικύκλων. Εδώ μιλάμε για μια χώρα που κάθονται και την στήνουν σε τυφλά σημεία για να γράψουν τα καημένα τα παπάκια που είναι χωρίς κράνος, που στην τελική μόνο τον εαυτό τους βάζουν σε κίνδυνο....και αφήνουν ανεξέλεγκτο το σύστημα εργασίας των "επαγγελματιών" οδηγών αφήνοντας τις σχετικές εταιρείες αλλά και τους οδηγούς να εργάζονται ανεξέλεγκτα, δημιουργώντας κάθε τόσο απίστευτα προβλήματα.......

Ας μου πει κάποιος από όλους αυτούς που θα πουν "πω πω τον αλήτη, είναι χωρίς πινακίδα" πότε δίκυκλο δημιούργησε δυστύχημα παρόμοιο κατά 10% σε σοβαρότητα όπως αυτό στο Μαλιακό με το λεωφορείο και την νταλίκα και τότε το ξανασυζητάμε.....

24/03/2005, 13:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

... άν σε πιάσουν

antonis111
24/03/2005, 13:18
για να μην πώ και το άλλο,
κοτσάρεις και μια κάμερα στο μηχανάκι σου, το γυρνάς ταινία, τη στέλνεις στο ΜΟΤΟ και κονομάς.
τώρα αν σε πιάσουν, απλά η ταινία θα έχει και λίγο ξήλο, τότε τη στέλνεις στον Τριανταφυλόπουλο, για να μάθει η κοινονία τη έκαναν τα μουνιά στο παλικάρι μας, μόνο και μόνο επιδή ήταν αφηρημένος και δεν πρόσεξε πως τον κυνηγούν εδώ και 20 λεπτά!

stako

Δεν είχες μαζί την ασφάλεια ή δεν είχες καθόλου ασφάλεια? Γενικά ξέρω κι εγώ από εμπειρία ότι αν απλά δεν έχεις μαζί το χαρτί και να σου κόψουν το πρόστιμο δεν υπάρχει περίπτωση να το πληρώσεις αν εμφανιστείς στην δικάσιμη και παρουσιάσεις αποδείξεις ότι είχες πχ ασφάλεια την συγκεκριμένη χρονική περίοδο....

stako
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
δε ξερω τι λεει το "γραμμα του νομου" αλλα .... στην Αθηνα κυκλοφορουν 100δες μοτο χωρις πινακιδα ... ποτε δεν ακουσα κατι για κατασχεση για πινακιδα....

Και χιλιάδες με πινακίδα που ΔΕΝ είναι του Υπουργείου........οπότε σαν να μην έχουν!

stako
24/03/2005, 13:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis111

Κοίτα, αν πηγαίνω με 200 δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να σταματήσω σε μπλόκο χωρίς να σκοτωθώ....... Εξηγούμαι:

Πρόσφατα γνωστός φίλου έπεσε και χτύπησε σοβαρά γιατί μπάτσος βγήκε στη ΜΕΣΑΙΑ ΛΩΡΙΔΑ της Αττικής Οδού για να τους σταματήσει! Ήταν κανά 5-6 μηχανές, έγινε ένα φοβερό μπάχαλο, ο αριστερός έκανε να σταματήσει δεξιά μπαίνοντας από την αριστερή λωρίδα, οι υπόλοιποι δεν πρόλαβαν να σταματήσουν και έγινε το μοιραίο.... Οπότε αν είμαι αριστερα (το λογικό και σύνηθες αν είσαι με 170+) και μου κάνουν σήμα στα 100 μέτρα να σταματήσω, sorry αλλά δεν........ Σιγά μη κάτσω να με πατήσουν τα κουτιά......

Σταματάω όπου είναι εύκολο ΑΜΕΣΩΣ μετά και αν με έχουν ακολουθήσει φαντάζομαι ότι δεν είναι ηλίθιοι, καταλαβαίνουν αν μπορούσες να σταματήσεις ή όχι.....

Αλλά για καταδίωξη ενώ μπορείς να σταματήσεις δεν κάνω λόγο, φυσικά και σταματάς.....

Εκτός και αν είσαι πιο γρήγορος από τον.........ασύρματο! ;)