View Full Version : Περι βαλιτσας...
Το θεμα μου ειναι φυσικα... οι πλαινες βαλιτσες.
Και μια και το εργαλειο το πηραμε για κυριο λογο για εκδρομες, κοντινες η οχι δεν εχει σημασια, θελω πριν με προλαβει ο καιρος και φτιαξει να ειμαι ετοιμος για αποδρασεις.
Εψαξα λιγακι το forum, χωρις να βγαλω μια ακρη, εκτος απο μια συζητηση για σαμαρια.
Οποτε ζηταω απο οσους εχουν αποψη να την καταθεσουν.
Συγκεκριμενα, εχω βρει τρεις επιλογες. Οι μαμα, οι Givi και οι Krauser.
Απο τιμες, οι μαμα ως γνωστον πανε στα 850+, οι Krauser τις βρηκα καπου κομπλε ~550? ενω τις Givi δεν εψαξα.
Εμφανισιακα, με ενδιαφερει η μηχανη να μην χαλιεται ασχημα με τις βασεις μονο. Οι Krauser φαινονται οι πιο διακριτικες, οι μαμα νομιζω δεν το χαλανε ενω οι Givi ειναι αθλιες.
Επισης απο αεροδυναμικες κλπ, νομιζω οι OEM κερδιζουν, οπως και οτι ταιριαζουν στο χρωμα της μηχανης. Αλλα... τα +300 ειναι πολλα νομιζω.
Εχει βαλει κανεις Krauser; Μπορει να βαλει καμια φωτο με τις βαλιτσες του πανω και χωρις; Ομοιως και για οποιο αλλο μοντελο βαλιτσες εχετε βαλει. Πραγματικα οποιαδηποτε συμβουλη μου ειμαι απαραιτητη!
Αντε και κερναω καφε :cool:
SOL-VFR-VTEC
04/02/2009, 17:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Finrod
ενω οι Givi ειναι αθλιες.
Αντε και κερναω καφε :cool:
οσο και αθλιες να ειναι....οταν τις εχω χρησιμοποίηση με εχουν βγαλει ασπροπρόσωπο...
ασε που χωρανε τα παντα...
και που το λενε καποια παλληκάρια..γκουμουτσα λογο τριπλετας.εγω δεν την βγαζω
γιατι εχει σωση 2-3καταστασεις..οπου θα αλλαζα ουρα και εξατμησεις...
και νομιζω οτι για 1-2 φορες το χρονο που θα τις βαλω..δεν χαλαει το μηχανακι...
αν το βαλω σε εκθεση..ε τοτες θα βαλω μανισιες:smokin:
για τον καφε....καντον φρεντο...με λιγο κανελα ...παρακαλω:beer:
154363
Για να κερασω καφε... θελω μια ακομα φωτο :D Αυτη τη φορα με σκετες τις βασεις.
Εκει κολαω στις Givi. Δεν ειναι αθλιες ΜΕ βαλιτσες αλλα ΧΩΡΙΣ, εκτος και αν κανω λαθος. Γιαυτο please βαλε και μια απο πλαι με βασεις να δω...
Α και δεν ειπες ζαχαρη :beer:
Cpt. Haddock
04/02/2009, 18:12
Εκει κολαω στις Givi. Δεν ειναι αθλιες ΜΕ βαλιτσες αλλα ΧΩΡΙΣ, εκτος και αν κανω λαθος. Γιαυτο please βαλε και μια απο πλαι με βασεις να δω...
Η SW-Motech βγάζει quick lock βάσεις που δε μένουν μόνιμα επάνω. Βγάζει σίγουρα για Hepco Becker και Krauser, δες αν βγάζει και για givi.
Τις φέρνει η Μοτορόδα
:wave2: :wave2: :wave2:
(εσπρέσο... )
Φίλε Finrod.
Μόλις άγγιξες μια τεταμένη έτοιμη να αγοράσει χορδή.
Ψάχνομαι για πλαινές βαλίτσες ένα μήνα τώρα. Τις βρήκα σε καλή τιμή, είμουν στο παρα τσακ να τις αγοράσω και σταμάτησα. Βλέπεις το έτερο ήμισυ δεν ακολουθεί ποτέ με την μηχανή και αν τις αγοράσω θα είναι μέσα στην ντουλάπα εσαεί για δύο λόγους.
Στην κίνηση σε δυσκολεύουν λόγω όγκου και στο πιο μακρυνό μου -ιδεατό- ταξίδι, τα πράγματά μου χωρούν στο tankbang.
Να μήν ξεχνάμαι και την οικονομική κρίση.
Λοιπόν τι θα έλεγες για 260 Ευρώ συν μεταφορικά από Αγγλία για τις δύο πλαινες μαζί με την βάση?
Για τα μεταφορικά βέβαια σε συμφέρει να πας Αγγλία και να γυρίσεις μιας και ζητάνε 160 Λίρες να στα στείλουν αλλά όλο και κάποιος γνωστός γνωστού θα υπάρχει να τα παραλάβει και να στα στείλει με ταχυδρομείο (Λέω τώρα)
Α! το χρώμα είναι ασημί μαμά. Αν σε ενδιαφέρει επικοινώνησε να σου πω λεπτομέρειες
Την καλημέρα μου σε όλους εδώ μέσα και να αρχίσουμε σιγά σιγά να μιλάμε για την τρίτη πανελήνια γιατί ο καιρός ήγγικε (Τί λέτε για Πήλιο ?????).
:beer: :sun: :beer:
SOL-VFR-VTEC
05/02/2009, 08:54
ταξιδιάρα ψυχη.....
και φυσικα...οταν φτανω στον προορισμό μου ..τισ βγαζω και χρησιμοποιώ την μια σαν κεντικη βαλιτσα..
η τριπλετα..όπως και να το κανεις...ειναι καγκελοπορτα..μασιφ..
μου βγηκε γκομενα απο στενο...και μου την εχωσε πισω αριστερα....
ευτυχώς δεν επεσα.....και της χαλασα....φτερο φαναρι και προφυλακτήρα..
και το σιδερικο μου....μια ασπριλα επαθε.... :smokin:
με λιγα λογια αδερφε...με εχεις κόψει τη ατομο ειμαι...θελω ανεση
για το φρεντο......με 2 ζαχαρινεσ......και αν ειναι βραδυ..ντεκαφεινε.... :wave2:
154391
Να στε καλα παιδες, για τις απαντησεις σας.
Το τοπιο ξεκαθαρισε λιγο.
Αν δεν βρω μεταχειρισμενες σε καλη τιμη, θα παω σε Krauser ή σε Givi με τις βασεις της SW-Motech.
Μολις γινει αγορα+ελεγχος σε ταξιδι, θα κανω ενα Post εδω να ενημερωθουν οσοι αλλοι το ψαχνουν.
Και ειπαμε ενα εσπρεσσο και ενα φρεντο (ο Gasoil δεν παρηγγειλε καφε :cry: ). Κοντογιωργο ξερετε να ερθετε;
Αρχικά δημιουργήθηκε από gasoil
Λοιπόν τι θα έλεγες για 260 Ευρώ συν μεταφορικά από Αγγλία για τις δύο πλαινες μαζί με την βάση?
Για τα μεταφορικά βέβαια σε συμφέρει να πας Αγγλία και να γυρίσεις μιας και ζητάνε 160 Λίρες να στα στείλουν αλλά όλο και κάποιος γνωστός γνωστού θα υπάρχει να τα παραλάβει και να στα στείλει με ταχυδρομείο (Λέω τώρα)
Α! το χρώμα είναι ασημί μαμά. Αν σε ενδιαφέρει επικοινώνησε να σου πω λεπτομέρειες
Αγγλία που; Για τι βαλίτσες μιλάμε;
Το σκέφτομαι κι εγώ τελευταία, μιας και στριφογυρίζει στο μυαλό μου ένα ταξίδι στην Ιταλία και θα' ταν προτιμότερο να έχω σκληρές βαλίτσες, από σαμάρια...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gasoil
Την καλημέρα μου σε όλους εδώ μέσα και να αρχίσουμε σιγά σιγά να μιλάμε για την τρίτη πανελήνια γιατί ο καιρός ήγγικε (Τί λέτε για Πήλιο ?????).
:beer: :sun: :beer:
Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ κακή ιδέα...! :rolleyes: :D
Επι τη ευκαιρία... δεν περνάτε κι από ΕΔΩ (http://www.vfrh.forumotion.net) να τα λέμε ωρέ παλικάρια (όσοι δεν είστε ήδη δηλαδή); Ειδικά για την πανελλήνια νομίζω ότι είναι ο πλέον κατάλληλος χώρος να δημιουργήσουμε το θέμα...
:wave2:
Καλησπέρα φίλτατε Finrod ...
Συμφωνώ με ΟΛΑ με τον (εξαίσια η " ξαδέρφη " ...) SOL-VFR-VTEC , και δεν είχα σκοπό να απαντήσω , αλλά ζήτησες φωτό χωρίς βαλίτσες , οπότε πάρε να έχεις ...
.
.
.
...
Επειδή ρούφηξα ( ΔΕΝ θυμάμαι πως ανεβάζουμε φωτό ...) τα παρατάω ...
Αυτό που ήθελα να πω πάντως είναι πως με το τριβάλιτσο της Givi ταξιδεύω με 160 για ώρες και φορτωμένος του θανατά ...
Κυκλοφορεί δε η φήμη πως τις μαμά βαλίτσες τις κάνει η Givi ...
catmaster
05/02/2009, 18:31
Και οι Corbin είναι πολύ καλές αλλά πανάκριβες ... τις έχει φίλος μου (αυτός τις αγόρασε μετάχειρες από Αγγλία ) με Vfr 02 και πάει 200 φορτωμένο με πλάγιο αέρα και το μηχανάκι δεν κάνει κιχ ...
αλλά είπαμε ... η τιμή τους είναι απίστευτα ψηλά ...
http://www.corbin.com/honda/2002_vfr800bags.shtml
:wave2:
kostasdirt
06/02/2009, 17:28
Οι μαμά πράγματι είναι Givi με σχέδιο που ζήτησε η Honda..
Οι Corbin προσωπικά δεν μου αρέσουν κάτι από Harley μου θυμίζουν..:a39:
Τελικα πηγα σε μαμα βαλιτσες, παραγγελια απο Αγγλια. Επειδη ειναι χρωμα παλαιοτερου μοντελου παει στις 300λιρες + μεταφορικα, που ακομα δεν ξερω ποσο θα πανε. Θα τσουξει παντως. Ισως τελικη 450. Βαλε και κανενα 50αρι να τις βαψω 500 συνολο. Οποτε γλυτωνω 350 απο τα 850+ που ηθελε να τα αγορασω απο τον επισημο εδω.
Τις περιμενω οπου να ναι με το ταχυδρομειο.
Για οποιον ενδιαφερεται για Spares το site ειναι:
http://www.davidsilverspares.co.uk/parts/
Εχει διαφορα καλουδια για διαφορες μηχανες.
Τελικα πηγα σε μαμα βαλιτσες, παραγγελια απο Αγγλια. Επειδη ειναι χρωμα παλαιοτερου μοντελου παει στις 300λιρες + μεταφορικα, που ακομα δεν ξερω ποσο θα πανε. Θα τσουξει παντως. Ισως τελικη 450. Βαλε και κανενα 50αρι να τις βαψω 500 συνολο. Οποτε γλυτωνω 350 απο τα 850+ που ηθελε να τα αγορασω απο τον επισημο εδω.
Τις περιμενω οπου να ναι με το ταχυδρομειο.
Για οποιον ενδιαφερεται για Spares το site ειναι:
http://www.davidsilverspares.co.uk/parts/
Εχει διαφορα καλουδια για διαφορες μηχανες.
Τα μαμά σίδερα τα έχεις?Ή περιλαμβάνονται στην τιμή?
Βαλε και κανενα 50αρι να τις βαψω
Αυτό το έχεις ψάξει; Γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ γι αυτό, αν γίνεται και το αποτέλεσμα είναι καλό βεβαίως... Για πες, και βέβαια περιμένω και εντυπώσεις μετά το βάψιμο! ;)
ΤhanX!
Τα σιδερα ειναι στην τιμη. Ολα Honda φυσικα.
Η τιμη παντως που δινει για βαλιτσες με χρωμα R101 (βυσσινι δηλαδη των 07-09 μοντελων) ειναι αντιστοιχη με τις ελληνικες αν βαλεις μεταφορικα. Δηλαδη αξιζει μονο για στοκ που προφανως περισσεψε απο την μαμα Honda και τα δινει μισοτιμης στα στοκατζιδικα της.
Αλλα περιμεντε λιγο να μου ερθουν μην εχει καποιο λακκο η φαβα... Ας την πατησω μονο εγω τουλαχιστον.
Για το βαψιμο μου ειπε ενας τηλεφωνικα 70, αλλα νομιζω πως αν το ψαξω θα βρω καλυτερη τιμη.
Η τιμή αγοράς είναι 300 ευρώ. Τις αγόρασα και εγώ πριν μια εβδομάδα. Τα μεταφορικά ομως είναι 160 λίρες. Εγώ προτίμησα να μου τις φέρουνε με άλλη μεταφορική με 50 λίρες (παράδοση από davidsilverspares στο σπίτι ενός φίλου Αγγλία και μετά ανεξάρτητη αποστολή). Οι βαλίτσες είναι εντάξει, τίς τσέκαρε ο φίλος και έχουν τις βάσεις. Φίλε Finrod αφού σου είχα γράψει και παραπάνω. Εάν συντονιζόμασταν κάτι θα γλυτώναμε. anyway καλοφόρετες και στους δυό μας. Παρεπιπτόντως εμένα το ασημί είναι το μαμα χρώμα μιας και είμαι μοντέλο 03.:beer:
Εμένα η ανησυχία μου είναι μην για οποιονδήποτε λόγο ΔΕΝ μπορούν να βαφτούν, ή πχ δε γίνει καλό βάψιμο και ξεφτύσει μετά από λίγο καιρό, για οποιοδήποτε λόγο (π.χ. το υλικό δεν επιδέχεται βάψιμο). Δηλαδή finrod αυτός που σου είπε τιμή τις έχει δει και είναι σίγουρος ότι μπορούν να βαφτούν; Αν αυτό μπορεί να γίνει και γίνεται καλά, πάω κι εγώ ολοταχώς για τις stock (κόκκινες και μπλε απ' όσο είδα έχει..) και μετά τις κάνω μαύρες!!! :D
Οχι δεν τις εχει δει.
Μαλιστα μου ειπε οτι θελει και ενα πλαστικο ιδιου χρωματος για να το φερει οσο πιο κοντα στο χρωμα γινεται.
Κοιτα, ισως 100% να μην το πετυχει, εξαρταται απο ποσο μαγκας ειναι. Αλλα για 350? που γλυτωνω, δεν καιγομαι και τοσο.
Οχι δεν τις εχει δει.
Μαλιστα μου ειπε οτι θελει και ενα πλαστικο ιδιου χρωματος για να το φερει οσο πιο κοντα στο χρωμα γινεται.
Κοιτα, ισως 100% να μην το πετυχει, εξαρταται απο ποσο μαγκας ειναι. Αλλα για 350? που γλυτωνω, δεν καιγομαι και τοσο.
Ειδικά το μεταλλικό το μαύρο που είναι το δικό μου, σιγά μην το πετύχει! Αλλά μαύρες να είναι και για τόσα λεφτά που γλιτώνεις... όπως το λές!! Το θέμα μου είναι να βάφεται το συγκεκριμένο υλικό... Μη φύγει κανένα κομμάτι χρώμα μετά από λίγο καιρό, ή μη φουσκώσει κλπ.
Πριν λίγες μέρες είχα πάρε δώσε με φαναρτζή λόγω ατυχήματος με το αυτοκίνητο. Ετσι βρήκα ευκαιρία και τον ρώτησα αν μπορεί να βάψει τα πλαστικά της μηχανής. Ετσι και αλλιώς και ο προφυλακτήρας του αυτοκινητου πλαστικός είναι. Γίνεται με διαφορετική προεργασία και μόνο. Το χρώμα είναι κανονικότατο. Πιστεύω οτι δεν υπάρχει πρόβλημα so don't worry.:wave2: