View Full Version : Βροχη.....ευτυχως...δυστηχως.....
Lilith_tzw
07/02/2009, 22:26
Η βραδια φαινεται και απο την δουλεια οτι δεν με θελει.....!!!
Φευγω και βλεπω οτι βρεχει...δεν μασαω θα πηγαινω σιγα και χαλαρα....
Απο Ιερα Οδο μεχρι Καλλιθεα μια χαρα ολα...μην σας πω οτι το ευχαριστηθηκα κιολας!!!Στριβω στο στενο να φτασω σπιτι και κανω την βλακεια να πατησω πισω φρενο......!!!το ενιωσα σαν να συνεβαινε σε αργη κινηση το πεσημο!!!!
Ευτυχως εβρεχε και γλυστρισα και εφυγα απο την μιχανη και δεν επαθα τιποτα...αν δεν εβρεχε και επαιφτα θα ειχα πολλα τραυματα.....Τωρα ομως επειδη εβρεχε ναι μεν γλυτωσα και ειμαι μια χαρα αλλα επεσε η μιχανη.....!!!
Ενας αγωνας να σηκωθει..να ναι καλα ενας κυριος....ενας αγωνας να παει πιο κει δεν εμπαινε νεκρα δεν επαιρνε μπροστα...γενικα μια μαχη να μπει καπου με ασφαλεια μεχρι να φτιαχτει...
Σπασμενος αριστερος καθρευτης!....(7 χρονια ειναι η παραπανω γρουσουζια να ξερω τι περιμενω)
Αυτο που αλλαζουν οι ταχυτητες μπηκε πιο μεσα αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ ξανα ματα λεω ΕΥΤΥΧΩΣ δεν επαθα τιποτα!!!!!
Πραγματικα ανοιξαν οι ουρανοι απο ολες τις αποψεις......!!!
Το νου σας ρεμαλια την βροχη μην την υποτιματε μην την υπερτιματε!!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ!!!!!!
pilotos_xtreme
07/02/2009, 23:25
κοπελια περαστικα καταρχας
προσεχε την καλλιθεα γιατι εχει κωλοδρομους , δουλευα εκει καποτε κ ξερω, γλυστρανε παρα πολυ κ στο στεγνο ,φαντασου στο βρεγμενο. ειναι υπουλοι δρομοι εκει
take care
GIXXERAKIAS
08/02/2009, 02:58
Παλι καλα που εσαι εσυ καλα βρε!Ολα τα αλλα γινονται!Εμπειοριες τετοιες να μαζευεις σε κανουν πιο δυνατη οδηγο στην βροχη. :D
:beer: :wave2:
Gandalf dr685sm
08/02/2009, 04:21
Το έχω πεί αρκετές φορές πως όταν ρίχνει θεό με θεό... όπως χθες το βράδυ ενα πράγμα δηλαδή...το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε έιναι να αφήσουμε την μηχανή μας να κάτσει εκεί που είναι και να κάνουμε χρήση άλλου μέσου.
Αλλιώς το ρίσκο είναι πάρα πολύ μεγάλο πλέον. Πιο χαρακτηριστική απόδειξη απο το τι κάνουν οι αναβάτες αγώνων σε ασφαλές περιβάλλον πίστας δεν υπάρχει. Όταν ρίχνει γατόπαρδους απο τον ουρανό απλά τις βάζουν μέσα και σταματούν να κινούνται. Σκεφτείτε πόσο πιο πολύ επικίνδυνο είναι σε περιβάλλον πόλης , με νερό κουβάδων επάνω μας, δρόμο γυαλί και δεκάδες άλλες απρόβλεπτες παραμέτρους μπροστά μας.
Περαστικά και ας είναι όλες οι πιθανές μελλοντικές πτώσεις σου , τόσο ανώδυνες (και λιγότερο) όσο ήταν αυτή.
Gandalf
Ευτυχώς Τζω που ήταν ανώδυνο για σένα!!
Πάντα όρθια απο δω και πέρα!!! :beer: :winka:
1) περαστικά, δεν έγινε τίποτα τζό.... μην μασάς....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lilith_tzw
Σπασμενος αριστερος καθρευτης!....(7 χρονια ειναι η παραπανω γρουσουζια να ξερω τι περιμενω)
2) αν μέτραγα πόσους καθρέπτες μου έχουν/έχω φάει.... δις ισόβια και βάλε γρουσουζιάς....
δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα.... :P
παθαίνουμε και μαθαίνουμε.... φτιάξτο και ξανά στον δρόμο!!
:winka:
bikerted
08/02/2009, 06:16
Αφου δεν χτύπησες μη χαλιέσαι κι όλα τα αλλά φτιάχνονται :beer:
filipp0s
08/02/2009, 06:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
+1000 κι αν βλέπεις ότι γλυστράει... απελευθερώνεις το φρένο αμέσως και το πατας προοδευτικά μέχρι να σταματήσεις....
:beer: :beer: :beer:
μια ανώδυνα σχετικά εμπειρία ακομα
τπτ αλλα
:wave2:
XJR_Billy
08/02/2009, 06:38
Ευτυχώς δεν χτύπησες, και μικρή ζημιά.
Όλα καλά !:sun:
Όταν βρέχει πρέπει να προσαρμόζουμε την ταχύτητά μας και όσο μπορούμε να προβλέπουμε για καμιά στραβή. Ιδιαίτερα επικίνδυνο είναι όταν έχει αρχίσει να βρέχει ή έχει βρέξει λίγο...
Εμένα μ'αρέσει να οδηγάω με βροχή, σαν τα σαλιγκάρια ένα πράγμα.. :rotflmao: :bigcry: :bigcry:
Πάντα όρθια !!:beer:
mystique
08/02/2009, 06:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
++++ :beer: :beer: :beer:
κ ποτε ξανα !! :wave2:
αφου εισαι οκ σιγα σιγα θα φτιαχτει και η μηχανη και θα το θυμασαι σαν μια εμπειρια και μονο
:beer:
Lilith_tzw
08/02/2009, 07:52
Ευχαριστω οτι την μαζευω σαν εμπειρια ναι δεν το συζητω αλλα ξερεις τι ειναι να φευγεις απο το σπιτι στεγνη και μετα απο μια δυσκολη βραδια στην δουλεια να βγαινεις κ να ριχνει καρεκλες...?? Ειμαι πολυ τυχερη ομως παρα πολυ !!!!!
εδω που ειμαι εγω γινονται συχνα αυτες οι εναλλαγες τωρα τελευταια...
μια με 2 φορες την εβδομαδα
ξεκιναει με ηλιο και ξυπναω μεσα στην ορεξη και μετα τις 5 το απογευμα αρχιζει και ριχνει
οχι δεν μενω Αγγλια:lol:
καλυτερα να εισαι προετοιμασμενοι αυτες τις μερες και για βροχη ακομα και αν βλεπεις οτι εχει ηλιο...ποτε δεν ξερεις τι εχεις να χασεις αν κουβαλας ενα αδιαβροχο μαζι ή αν το εχεις στην δουλεια?
Περαστικα κ τυχερη εισαι με τοσο μικρες απωλειες!!
Προς ενημερωση ολων,καθωτι κατοικος:H Καλλιθεα εχει τους καλυτερους αναβατες trial ever!
Eσύ να είσαι καλά και τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες :beer:
DimChios
08/02/2009, 11:11
εγω το πρωι κατα τις 7+ κι ενω η βροχη ειχε ψιλοσταματησει... εφυγα απο το μαγαζι στην Ιερα Οδο και μεσω αυτης και του Κιφησου κατευθυνομουν προς το σπιτι...
Παιδια, ειχε πλυμμηρισει ολη η Ιερα Οδος, ενα νερο μεσα στη βρωμα και το σκατο και ανακατεμενο με πετρελαια και λαδια απο τα τρακαρισμενα που ηταν σε ολο το μηκος της, αμαξια!
4 γερανους μετρησα...
ο αλλος πηγε και καρφωθηκε στη νισηδα, δεν ειχε αποφασισει αν θα παει δεξια ή αριστερα και εφυγε ευθεια!
Λαδια ΠΑΝΤΟΥ!!!!
Λακουβες ΠΑΝΤΟΥ!
Ο Κηφισος ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!!!
Μιλαμε για πολυ γλιστρα...
Τοσο κοτα στο βρεγμενο δεν εχω ξανατυχει να ειμαι...
και μονο η μυρωδια του πετρελαιου που σου τρυπαγε τα ρουθουνια εφτανε να σε κανει να λες "αντε να φτασουμε"!
Τζω, περαστικα και παλι καλα κουκλα! Αλλη μια εμπειρια...ετσι δες το αφου δεν επαθες τιποτα χειροτερο!
:beer: :beer: :beer: :wave2:
joe_black
08/02/2009, 13:36
Εσύ να είναι καλά.
Τα λοιπά είναι σίδερα και πλαστικά.
subman21
08/02/2009, 14:26
Μη μασάς, κάπως έτσι ξεκίνησε και ο Vermeulen..:winka:
154627
makis206
09/02/2009, 03:08
Ποτέ ξανά !:beer: :beer:
lilipoua
09/02/2009, 04:23
Περαστικά Τζο!!!
Εσύ να 'σαι καλα κι όλα τα άλλα φτιάχνονται!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
devil's animal
09/02/2009, 07:18
περαστικα στην μηχανη και στον εγωϊσμο σου.
:beer: :beer: :beer:
επισκευασε την και ξαναβγες εξω βρεχει-χιονιζει...
ετσι θα μαθεις.
castoras
09/02/2009, 14:01
Δε μασάμε από τέτοια ρε Τzw!!!!! :winka:
Πέφτουμε,σηκωνόμαστε,ξεσκονιζόμαστε και συνεχίζουμε!!!
Έτσι,για να μαζεύουμε εμπειρίες!!!
(έχω φάει την ίδια χύμα!!) :lol:
ολα καλα τζο !!!!!!
alximistis
10/02/2009, 05:40
σιγά το πράγμα μικρή μου. Μια χαρά είσαι αυτά συμβαίνουν. Δεν έγινε τίποτα. :)
ΥΓ Δεν έκανες λάθος που πάτησες πίσω φρένο σε βρεγμένο πολύ καλά έκανες μάλιστα. Απλώς μάλλον το... παραπάτησες. Τώρα ξέρεις δεν πειράζει. Πιο μαλακά κι αν δεις ότι κάνει παπαριές άφηνε το και ξαναπιάνε το. Περαστικούλια κουκλί :)