Σύνδεση

View Full Version : Επιτέλους τη παίρνω τη νέα μοτό

toyota
24/03/2005, 13:29
Καλησπέρα...
Επιτέλους τη παίρνω σήμερα το απόγευμα κατά τις 18:30.ΑΛΛΑ σαν λαλάκες που είναι οι της αντιπροσωπείας,δεν πρόλαβαν -ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕ- να αγοράσουν το σήμα των τελών κυκλοφορίας του 2005.
Τί γίνεται αν με σταματήσουν σε κανένα μπλόκο το τριήμερο;Πρόστιμο;Πόσο;

PALADIN
24/03/2005, 13:44
sta @@ sou..parto kai vges volta.kai pes oti to ksexases spiti

sniper
24/03/2005, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από PALADIN
sta @@ sou..parto kai vges volta.kai pes oti to ksexases spiti

ΝΑΙ στα @@ σου.... αυτό το σηματάκι που πρέπει να έχεις κολλημένο πάνω σε εμφανές σημείο...... αυτό που μπορεί αν θέλει ο αστυνομικός να σε τραβάει....

Γαμώ είμαστε να δίνουμε συμβουλές όταν δεν την πληρώνουμε εμείς... :nono:

AFTER
24/03/2005, 14:14
Ενα θα σου πω!
Πηρα πριν ενα μηνα την z750s και την ειχα μια βδομαδα(ναι ,μια) στο γκαραζ επειδη δεν ειχα τα χαρτια!

Δεν το μετανιωσα που δεν εδωσα το δικαιωμα σε κανεναν βλαχομπασο να μου την πει.....

toyota
24/03/2005, 14:18
Τα χαρτιά τα έχω όλα και κυκλοφορώ πάντα με πλήρη εξοπλισμό.Απλά για το τριήμερο δεν θα έχω το σήμα του '05.Θα έχω όμως μαζί μου τα χαρτιά της αγοράς που θα δείχνουν ότι τη πήρα σήμερα το απόγευμα.Γι'αυτό ρωτάω τί μπορεί να γίνει σε περίπτωση που με σταματήσουν σε μπλόκο.

alex14
24/03/2005, 14:39
Κατα πασα πιθανοτητα θα σου παρουν τις πινακιδες μεχρι την πρωτη εργασιμη ημερα + προστιμο.

:smokin:

idi
24/03/2005, 14:40
πληρωνεις 3 φορες την αξια του σηματος

αυτο μονο!!

ασφαλεια εκανες?

KaTaNaS
24/03/2005, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Τα χαρτιά τα έχω όλα και κυκλοφορώ πάντα με πλήρη εξοπλισμό.Απλά για το τριήμερο δεν θα έχω το σήμα του '05.Θα έχω όμως μαζί μου τα χαρτιά της αγοράς που θα δείχνουν ότι τη πήρα σήμερα το απόγευμα.Γι'αυτό ρωτάω τί μπορεί να γίνει σε περίπτωση που με σταματήσουν σε μπλόκο.

koita na deis , logika an to deis

o nomos den exei apanthseis alles ektos apo to 0 kai to 1 (gia toys koumpiouterades!!!)

to exeis panw kollhmeno, eisai ok.

den to exeis panw kollhmeno -prostimo.

apo thn allh, an theleis pianeis ton mpatso, toy deixneis thn adeia kykloforias, oti thn phres shmera exthes, kai pws o antiproswpos pwlhths den ta exei steilei akoma (enw einai agorasmena) kai pws anagkazesai na th xrhsimopoihseis gia th doyleia soy kai mpla mpla mpla!

analogh empeiria eixe gnwstos trelos suzukako dikylinros se sxhmatismo V 90 moirwn

:rotflmao:

thn prohgoymenh ebdomada!

thn glitwse pantws .

epeidh mallon ayth th fora den oploforoyse, oute katerhpse elkopterakia:rotflmao:

Opws kai na exei KALA TAJIDIA RE C KAI PANTA ORTHIOS!

TI MHXANAKI PHRES?

gcrook
24/03/2005, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
koita na deis , logika an to deis

o nomos den exei apanthseis alles ektos apo to 0 kai to 1 (gia toys koumpiouterades!!!)

to exeis panw kollhmeno, eisai ok.

den to exeis panw kollhmeno -prostimo.

apo thn allh, an theleis pianeis ton mpatso, toy deixneis thn adeia kykloforias, oti thn phres shmera exthes, kai pws o antiproswpos pwlhths den ta exei steilei akoma (enw einai agorasmena) kai pws anagkazesai na th xrhsimopoihseis gia th doyleia soy kai mpla mpla mpla!

analogh empeiria eixe gnwstos trelos suzukako dikylinros se sxhmatismo V 90 moirwn

:rotflmao:

thn prohgoymenh ebdomada!

thn glitwse pantws .

epeidh mallon ayth th fora den oploforoyse, oute katerhpse elkopterakia:rotflmao:

Opws kai na exei KALA TAJIDIA RE C KAI PANTA ORTHIOS!

TI MHXANAKI PHRES?

ΧΧΧΑΑΑΑΧΑΧ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΕ ΤΟ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΟΥ,,,ντερτιααααλεμεεε:bawl:

adam_tsouk
24/03/2005, 16:02
εγώ πάντως όλο ξέχναγα να το κολλήσω!!!

Το θέμα είναι άμα σε σταματήσουν να μην ψάχνετε ο τύπος να σε γράψει...

KaTaNaS
24/03/2005, 16:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk

Το θέμα είναι άμα σε σταματήσουν να μην ψάχνετε ο τύπος να σε γράψει...

AAAA GEIA SOY!!!

nikoskkk
24/03/2005, 17:27
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ !!!!!!!!

ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΧΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ……..

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ
:winka: :winka:

apav
24/03/2005, 17:35
Καλοτάξιδο!

periklisk
25/03/2005, 19:37
Καλοτάξιδος! Αν πέσεις σε κανα περίεργο θα σε γράψει....

Κάνε ότι καταλαβαίνεις

o_gavros
25/03/2005, 20:51
Megeies megeies!
pes omws kai ti motori phres...

Mhn to diakyndinepseis na vgeis re sy,twra pou ola ta stroumfakia tha einai stous dromous.
tha einai san na psaxnesai na sthn katsoune...krima den einai?

Spike
26/03/2005, 19:21
Megeia loipon to kainourio Scarver kyrie Toyota kai eimai tis apopsis na perimeneis giati tora teleutaia exoun bgei i mple kai mazeuoun lefta ... opote den paizei na plironeis keratiatika....

siokatas
26/03/2005, 20:31
:wave2:

καλοταξιδω να ειναι φιλε και να εισαι γερος να το χαιρεσαι......
και καλες βολτες.......

:beer: :beer: :beer: :beer:

free rider
27/03/2005, 18:24
megia loipon kaloriziko kai panta orthios..

:beer: :beer:

ireneepi
28/03/2005, 00:50
Καλοταξιδος....

cityfly
28/03/2005, 07:44
καλοτάξιδος και πάντα όρθιος

το σήμα όταν το πάρεις το βάζεις, θέλει πολύ γκαντεμιά να σε γράψουν για σήμα
το φετινό το κόλησα κάποια στιγμή το μάρτιο, στο μεταξύ με είχαν σταματήσει κάνα δυο φορές για έλεγχο (άδεια δίπλωμα ασφάλεια και καλημερά σας) ούτε που κοίταξαν για το σήμα

toyota
28/03/2005, 08:34
Καλημέρα παιδιά και ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.
Τελικά το ρίσκαρα και τη Παρασκευή και Σάββατο το πήγα για στρ΄ψσιμο.Του έκανα 780 km και τώρα θα το πάω για το service των 1000 km μάλλον την Πέμπτη.Πάντως ρε παιδιά όλο το τριήμερο δεν είδα κανέναν μπάτσο που να γράφει (ευτυχώς).

Τέλος καλό,όλα καλά.Πάντως το μοτό είναι τρομερό.Πολύ οικονομικό (το γέμισα με 8,5 ευρώ και έκανα 275 km),πολύ καλά φρένα και μέσα στη πόλη είναι πολύ εύκολο.

maintenance
28/03/2005, 08:35
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΛΜ.:wave2: :wave2: :wave2:

Tigas
28/03/2005, 08:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Καλημέρα παιδιά και ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.
Τελικά το ρίσκαρα και τη Παρασκευή και Σάββατο το πήγα για στρ΄ψσιμο.Του έκανα 780 km και τώρα θα το πάω για το service των 1000 km μάλλον την Πέμπτη.Πάντως ρε παιδιά όλο το τριήμερο δεν είδα κανέναν μπάτσο που να γράφει (ευτυχώς).

Τέλος καλό,όλα καλά.Πάντως το μοτό είναι τρομερό.Πολύ οικονομικό (το γέμισα με 8,5 ευρώ και έκανα 275 km),πολύ καλά φρένα και μέσα στη πόλη είναι πολύ εύκολο.

ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120ΧΛΜ.
ΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΜΗ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΧΑΛΚΙΔΑ:wave2:

toyota
28/03/2005, 09:09
Μονοκύλινδρο και να καίει τόσο πολύ;Δε νομίζω.Λέτε;

Τες πα,πήρα τηλ για ραντεβού για το service των 1000 km και βρήκα τιμές:

Παναγιωτόπουλος 60-70 ευρώ
Βαγιανέλης 100 ευρώ
Μοτοδυναμική 100 ευρώ

Έχω ακούσει παλλά καλά για τον Παναγιωτόπουλο αλλά με τις τιμές τί παίζει;

Έχετε να προτείνεται κάποιον άλλον;

derd
28/03/2005, 09:24
Οσον αφορα το σημα τελων. Σε ερωτηση που εκανα σε τροχονομο (επειδη απλα δεν το ειχα μαζι μου) τι επιπτωσεις εχει μου απαντησε οτι πλεον δεν το ζητουν γιατι το ελεγχει ηλεκτρονικα το taxis ποιος το εχει και ποιος οχι... Πραγματικα δεν το εχω κολησει ακομα ουτε στο κουτι ουτε στη μοτο και δεν μου το εχει ζητησει κανεις.. Υ.Γ.: Με εχουν σταματησει και με τα δυο

Spike
28/03/2005, 09:26
Toyota apantises monos sou molis tora .... o ftinoteros einai o Panagiotopoulos alla einai kai o kalyteros....

toyota
28/03/2005, 09:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από derd
Οσον αφορα το σημα τελων. Σε ερωτηση που εκανα σε τροχονομο (επειδη απλα δεν το ειχα μαζι μου) τι επιπτωσεις εχει μου απαντησε οτι πλεον δεν το ζητουν γιατι το ελεγχει ηλεκτρονικα το taxis ποιος το εχει και ποιος οχι... Πραγματικα δεν το εχω κολησει ακομα ουτε στο κουτι ουτε στη μοτο και δεν μου το εχει ζητησει κανεις.. Υ.Γ.: Με εχουν σταματησει και με τα δυο

Πολύ καλό αυτό..:) :)

toyota
28/03/2005, 09:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spike
Toyota apantises monos sou molis tora .... o ftinoteros einai o Panagiotopoulos alla einai kai o kalyteros....

Άρα κλείνω σ'αυτόν.ΟΚ thanks.

nikoskkk
28/03/2005, 10:15
Και εγώ εκεί το πάω για service!!
Αλλά είναι κάπως μακριά!!!