Σύνδεση

View Full Version : spy ball προβληματικος μαστορας

afr1canos
09/02/2009, 11:39
Γεια σας παιδιά.
Λοιπόν είχα ένα πρόβλημα με τον συναγερμό μου spy ball 6527 κώλυσε και οπός ήταν φυσικό πήγα στον μάστορα που μου τον έβαλε και φυσικά μου τον πούλησε.
Μόλις λοιπόν βλέπει την εγκατάσταση λέει ποιος μακακας τον έβαλε????
Οπός καταλάβατε δεν το θυμόταν καν το όρνιο!!όταν του λέω εσύ και του δείχνω την απόδειξη του τότε τα θυμήθηκε όλα τεσπα.
Το πρόβλημα είναι το εκσις πήγε λέει τον συναγερμό στην αντιπροσωπία για επισκευή και αφού πέρασαν 2 εβδομάδες ήρθε πίσω ο συναγερμός με αλλαγμένη πλακέτα και μαλών έτσι είναι γιατί έχει και άλλο ήχο το καλό όμως είναι ότι δεν του έδωσαν τον κωδικό απενεργοποιείς που είναι απαραίτητος οπός καταλαβαίνετε γιατί έχοντας τον κωδικό τον βγάζεις εκτός και δεν χτυπά απλά. και το πρώτο βράδυ ο συναγερμό μου κτύπαγε συνέχεια !!!
Όσοι δεν ξέρετε για να απενεργοποιείς τον συναγερμό με τον κωδικό απλά ανοίγεις το κλειδί και χτυπά και όταν σταμάτησε σειρήνα βάζεις τον κωδικό που έχεις.
Έμενα μόνο τυχαίο δεν μου φάνηκε αυτό !!!!!τον κωδικό ωστόσο μου τον έδωσε μετά από 5 μέρες!!!και ελπίζω να είναι ο σωστός.
τεσπα σας κούρασα να προσέχετε μπαικεραδες μου και κυρίως τον μάστορα με τις τοποθετήσεις στην περιοχή Χαλανδρίου σε μια πολύ γνωστή καινούρια λεωφόρο !!!

Gandalf dr685sm
09/02/2009, 12:59
Κάτσε αδερφέ για να δώ αν κατάλαβα σωστά...

Ο συναγερμός σου για κάποιο λόγο παρουσίασε βλάβη.. άλλαξες κεντρική πλακέτα αφού πήγε αντιπροσωπεία ...σωστά;

Λογικά ο κωδικός που θα έχει θα είναι και πάλι εκείνος που γράφει το manual , μιας και έχει γυρίσει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις με την αλλαγή κεντρικής πλακέτας. Συνήθως είναι 0000 ή 1111 ή 9999 αλλά δεν είναι υποχρεωτικό. Σε κάθε περίπτωση πάντως αν διαβάσεις προσεκτικά το manual θα έχει και ενα χειροκίνητο τρόπο αλλαγής του PIN , όπου και είναι καλο να κάνεις για να μην το γνωρίζει άλλος.

Τώρα όσον αφορά την ευαισθησία του συναγερμού και το οτι χτυπάει με το τίποτα έχει να κάνει με την ευαισθησία του διακόπτη υδράργυρου που έχει συνήθως κάθε συναγερμός... λογικά αυτό ρυθμίζεται σε όποιο ηλεκτρονικό συναγερμών το πας.

ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ... καθώς αυτό ουσιαστικά τον αχρηστεύει και δεν υπάρχει λόγος να τον έχεις πάνω στο όχημα σου μετά.

Gandalf

afr1canos
10/02/2009, 01:35
Στο πρώτο μέρος καλά τα πήγες στο θέμα του κωδικού είναι λογικό να είναι μοναδικός και όχι 0000 1111 9999 γιατί είναι σαν το κλειδί που έχανε παλιά οι συναγερμοί εάν για κάποιο λόγο μήνις από το συναγερμό πρέπει να παρακάμψεις το σύστημα για να πάρει μπροστά ο κινητήρας και να πας στην δουλειά σου οπότε είναι μοναδικός ο αριθμός!
Ωστόσο δεν γνωρίζω το θέμα ότι αχρηστεύετε ο συναγερμός μετά την χρήση του κωδικού αλλά σίγουρα δεν αλλάζει.
Ο spy ball έχει μπίλια και όχι υδραργυρικό διακόπτη ο οποίος περνι όλες της κινήσεις τις μοτοσικλέτας.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παντός.