View Full Version : Χαλκιδα για καφε χαλλλαρα 15.02.09
αν και ειχαμε μια ατυχη στγμη.. ευτυχως μικρο το κακο.. η αλοιφη εκανε δουλεια.... σουπερ βολτα με πολυ στροφιλικη....
TSDreamer
15/02/2009, 10:45
Αααα ρε Τεό και ήσουν και δικάβαλος!!!!
Καλά που δεν σταματήσαν κι εμένα γιατί η άδεια είναι ακόμη στο υπουργείο για τη μεταβίβαση και η ασφάλεια στα χέρια της ασφαλιστικής περιμένει να πληρωθεί!!!
Τέλος καλό, όλα καλά!
exmmm...γιατι δεν φορτωνει φωτογραφιες?δεν με αφηνει...θα προσπαθησω αργοτερα
Εγω αργησα λιγάκι αλλα κάπου στις 11:30 ήμουν στη γέφυρα...
αλλα δεν ηταν κανένας εκει.... σας έψαχνα κ στη Χαλκιδα αλλα πουθενα.. Τελικά εφαγα κ πολύ βροχη! μουσκεμα δηλαδη κ μετα καθησα για ενα καφεδακι Χαλκιδα!
Ελπίζω την επόμενη να μην με πάρει ο ύπνος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
αλλα δεν ηταν κανένας εκει.... σας έψαχνα κ στη Χαλκιδα αλλα πουθενα.. Τελικά εφαγα κ πολύ βροχη! μουσκεμα δηλαδη κ μετα καθησα για ενα καφεδακι Χαλκιδα!
ωχ!!!!
φιλε τελευταια στιγμη στα μακ αποφασισαμε λογο καιρου να μην παμε χαλκιδα!και πηγαμε παχη
δεν σκευτηκε κανεις οτι καποιος θα φτασει μεχρι εκει με αυτον τον καιρο!
:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
οχι ρε φιλε???!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κριμα παντως και ειχαμε καμποσα gsxr στην παρεα, θα γουσταρες πολυ...
next time :beer: :wave2:
Hell_Rider
15/02/2009, 11:09
Πάντα τέτοια παιδιά !!!!!
:a18:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ωχ!!!!
φιλε τελευταια στιγμη στα μακ αποφασισαμε λογο καιρου να μην παμε χαλκιδα!και πηγαμε παχη
δεν σκευτηκε κανεις οτι καποιος θα φτασει μεχρι εκει με αυτον τον καιρο!
:sad:
Βασικά είδα πολλα μηχανάκια μαζεμένα να κατεβαίνουν οταν ανέβαινα, αλλά δεν μου πήγε το μυαλό οτι θα γυρνούσατε πίσω! Εφαγα πολύ νερο αλλα μετα εβγαλε ηλιο και ήταν καλα!
Καλά δεν φταίτε εσείς.. εγώ φταίω που με πήρε ο :ZZZ: :ZZZ:
XJR_Billy
15/02/2009, 11:18
Γεια σας γοργόνες και μάγκες!:D
Το έτερον ήμυσι πέθανε στο κρύο μέχρι να φτάσουμε στα Μακ, έτσι γυρίσαμε πίσω και καταλήξαμε να τρώμε σουβλάκια στου Μπαιρακτάρη!:bigcry: :bigcry:
Εντάξει, την κάναμε την ψιλο-βολτούλα μας, καλά ήταν.
Ελπίζω να μην χτύπησε κάποιος φίλος στην ατυχία που είχατε..
Και εις άλλα με υγεία !!! :beer: :beer:
[Εφαγα πολύ νερο αλλα μετα εβγαλε ηλιο και ήταν καλα!
στεγνωσες τουλαχιστον???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:D
οι απο δω (χωριστικαμε στη καφετερια δεν χωραγαμε)
155605
πρωτη μουρη η R1...... :cool: :cool: :cool:
:ZZZ: :ZZZ::ZZZ: :ZZZ:
ο υπνος θρέφει τα παιδια και ο ηλιος τα μοσχάρια λεει μια παροιμία:lol:
καποιοι δεν μπορουν το πρωινο ξυπνημα μετα απο λιιιιγο ξενυχτη:blush:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
:ZZZ: :ZZZ::ZZZ: :ZZZ:
ο υπνος θρέφει τα παιδια και ο ηλιος τα μοσχάρια λεει μια παροιμία:lol:
καποιοι δεν μπορουν το πρωινο ξυπνημα μετα απο λιιιιγο ξενυχτη:blush:
εσεις χασατε κυριε tai μας next time :winka:
caesarsk
15/02/2009, 12:15
Τελικά ειστε καλά παιδιά εσείς οι μηχανόβιοι ρε!!!
Ξύπνησα το πρωι και κοιταξα τον καιρό από το παράθυρο...Ωραια ΗΛΙΟΣ...Θα τους θαμπώσω όλους με το γαμάτο μηχανάκι μου. Ειχα φροντίσει βέβαια να του περάσω ενα κερί απο την προηγούμενη μέρα γιατί 6 μήνες στο γκαράζ μου είχε πιάσει λιγη σκόνη.
Εκανα έλεγχο αλλη μια φορά στα 3 GPS μου για την διαδρομή για Χαλκίδα και ώσπου να ξυπνήσει και η κυρά κατέβηκα να ρίξω μια ματιά στο τριβάλιτσο αν το εχω στερεωσει καλα...Γαμωτο πρεπει να το βγαζω ποιο συχνα απο πανω γιατι κανουν γρατζουνιές αυτες οι βαλίτσες αλουμινιου.
Κατεβαίνοντας προς το γκαραζ ριχνω μια ματια στον καθρεπτη...Αγορι μου σκίζεις...Σαν τον Ewan Μc Gregor εισαι....Τελος ο ποιο καλός ταξιδευτής....Ο πρωτος στην περιπέτεια!!!
Κοιταζω εξω και ο καιρός εχει αρχισει να μαυριζει..Μηπως να το ακυρωνα?? Θα λερωθεί και το BMW ρε γμτ....ποιος το πλενει παλι...
Αφιξη στα Mc Donalds και βλεπω κοσμο να περιμενει...Ελπιζω οχι από εμας...Κατι ρεμάλια με R1 με GSXR, ΖX, GTRX, XXWWFRRR.....Αλητες....ποτε θα καταλαβουν οτι η πεμπτουσία του μοτοσυκλετισμού πρέπει να έχει boxer.
Τα θερμαινόμενα γκριπς, και η θερμενόμενη σελα μου δουλευαν στο φουλ....Δες παιζει με τον καιρό...Τελικά ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ...ΠΟΥ ΠΑΩ ΓΜΤ!!!!!!!
Ελευσινα...Ο καιρός καλύτερος, εκλεισα και θα θερμαινομενα...Ελπιζω στην Παχη να μην είναι κανενας γνωστος και με δει με τα ρεμαλια!!! Μολις γυρισω πισω θα βαλω RTL και SAT3 στην δορυφορική για να ζητήσω συγνώμη στην μεγάλη Γερμανια.
Γμτ...λερωθηκαν οι μπότες μου...Να τους ρωτήσω αν εχουν το ιδιο προβλημα ή θα με παρουν στο ψιλο???
Μαγκες...ΟΣΟΙ εισασταν σημερα...ΑΞΙΟΙ....αντε και σε αλλες λιγο μεγαλύτερες βολτες. Να περάσουμε και δευτερα διοδια...η να παρουμε κανενα καράβι, ή εστω ρε παιδι μου να βγαλουμε καμμια πρασινη καρτα!!!!
Υ.Γ. ΠΑΠΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
caesarsk
15/02/2009, 12:17
1
155633
caesarsk
15/02/2009, 12:19
2
155635
caesarsk
15/02/2009, 12:19
3.
155636
caesarsk
15/02/2009, 12:20
...
155645
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao::lol:
caesarsk
15/02/2009, 12:22
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao::lol:
Τι γελα ρεεεε???
eep toy devils δεν εμφανιζετε :)
caesarsk
15/02/2009, 12:25
Δεν ανεβαζει φωτο...θα δοκιμασω αργοτερα
caesarsk
15/02/2009, 12:26
...
155655
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: αυτο παιζει να τον πειραξε περισσοτερο...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
caesarsk
15/02/2009, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Ξύπνησα το πρωι και κοιταξα τον καιρό από το παράθυρο...Ωραια ΗΛΙΟΣ...Θα τους θαμπώσω όλους με το γαμάτο μηχανάκι μου. Ειχα φροντίσει βέβαια να του περάσω ενα κερί απο την προηγούμενη μέρα γιατί 6 μήνες στο γκαράζ μου είχε πιάσει λιγη σκόνη.
Εκανα έλεγχο αλλη μια φορά στα 3 GPS μου για την διαδρομή για Χαλκίδα και ώσπου να ξυπνήσει και η κυρά κατέβηκα να ρίξω μια ματιά στο τριβάλιτσο αν το εχω στερεωσει καλα...Γαμωτο πρεπει να το βγαζω ποιο συχνα απο πανω γιατι κανουν γρατζουνιές αυτες οι βαλίτσες αλουμινιου.
Κατεβαίνοντας προς το γκαραζ ριχνω μια ματια στον καθρεπτη...Αγορι μου σκίζεις...Σαν τον Ewan Μc Gregor εισαι....Τελος ο ποιο καλός ταξιδευτής....Ο πρωτος στην περιπέτεια!!!
Κοιταζω εξω και ο καιρός εχει αρχισει να μαυριζει..Μηπως να το ακυρωνα?? Θα λερωθεί και το BMW ρε γμτ....ποιος το πλενει παλι...
Αφιξη στα Mc Donalds και βλεπω κοσμο να περιμενει...Ελπιζω οχι από εμας...Κατι ρεμάλια με R1 με GSXR, ΖX, GTRX, XXWWFRRR.....Αλητες....ποτε θα καταλαβουν οτι η πεμπτουσία του μοτοσυκλετισμού πρέπει να έχει boxer.
Τα θερμαινόμενα γκριπς, και η θερμενόμενη σελα μου δουλευαν στο φουλ....Δες παιζει με τον καιρό...Τελικά ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ...ΠΟΥ ΠΑΩ ΓΜΤ!!!!!!!
Ελευσινα...Ο καιρός καλύτερος, εκλεισα και θα θερμαινομενα...Ελπιζω στην Παχη να μην είναι κανενας γνωστος και με δει με τα ρεμαλια!!! Μολις γυρισω πισω θα βαλω RTL και SAT3 στην δορυφορική για να ζητήσω συγνώμη στην μεγάλη Γερμανια.
Γμτ...λερωθηκαν οι μπότες μου...Να τους ρωτήσω αν εχουν το ιδιο προβλημα ή θα με παρουν στο ψιλο???
Μαγκες...ΟΣΟΙ εισασταν σημερα...ΑΞΙΟΙ....αντε και σε αλλες λιγο μεγαλύτερες βολτες. Να περάσουμε και δευτερα διοδια...η να παρουμε κανενα καράβι, ή εστω ρε παιδι μου να βγαλουμε καμμια πρασινη καρτα!!!!
Συγνώμη κύριοι ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΗΘΙΝΗ!!!!!!
bar-code
15/02/2009, 13:51
re pedia oxi tin idia foto 10 fores!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από FARMAKOPIOS
re pedia oxi tin idia foto 10 fores!!!
α)που ειδες την ΙΔΙΑ φωτο
και
β) σΧΩΡΑ μας :blush: πλιζζζζζζζζζζζζ?:blush:
:lol:
bar-code
15/02/2009, 13:55
sxoremeni!!!!!
exeis dikio.an tis pareis me ti seira ligo grigora tha deis to gkarsoni na kounietai!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από FARMAKOPIOS
sxoremeni!!!!!
exeis dikio.an tis pareis me ti seira ligo grigora tha deis to gkarsoni na kounietai!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:winka:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
live photos ti allo thete :lol:
TSDreamer
15/02/2009, 14:05
Πάει αυτός το γύρισε εντελώς σε στυλ BMW.... και τους έθαβε όταν έπινε τον καφέ του... ΟΥ ΡΕ!
reinmeister
15/02/2009, 14:38
ευγε...καλη φαση...δυστυχως εγω για μια ακομη φορα...:sad:
harris_x
15/02/2009, 14:57
Πάντα τέτοια παιδιά!
Λυπάμαι πολύ :bawl: που δεν τα καταφέραμε να φτάσουμε, αλλά έγινε ενα μεγάλο βήμα, κατάφερα να ξεκινήσω μαζί με την γυναίκα :) , το κακό είναι ότι δεν καταφέραμε να φτάσουμε λόγω του ότι κρύωσε. Έτσι καταλήξαμε στον Αγ. Στέφανο και μετά από καφέ που ήπιαμε εκεί, επιστρέψαμε σπίτι.
Τι να κάνουμε, στην επόμενη...
:wave2:
Παιδιά χάρηκα που σας γνώρισα
Και ναι θα έρθω και άλλη φορά!
Υ.Γ. Την καφετέρια την βρήκαμε εύκολα, το πώς να κάτσουμε μα πήρε 3 ώρες
Όλες τις καρέκλες του μαγαζιού δοκιμάσαμε
:lol: :lol:
caesarsk
15/02/2009, 15:40
Ναι αλλα δεν ηταν ολες ιδιες!!!
καλα ηταν σημερα , γεια χαρα σε ολουs τουs αδελφουs μηχανωβιουs .λιγο κρυο αλλα δεν μασαμε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από faid
καλα ηταν σημερα , γεια χαρα σε ολουs τουs αδελφουs μηχανωβιουs .λιγο κρυο αλλα δεν μασαμε.
αντε ρε!επιτελους τα καταφερες να γραψεις κιολας
καλος ορισες :beer: :beer: :beer: :beer:
caesarsk
15/02/2009, 16:08
να τον καλωσορισω και εγω Ευη???
Welcome...
(ποιος ειναι ρε???)
επισης μιλησα με αρκετα παιδια που δεν ξερω τα Nicknames τους....μηπως να βαζατε φωτο σας με το ονομα σας??? Ετσι για τον φακελο...χαχαχαχα
ευχαριστω ευη μου, :beer:
να τον καλωσορισω και εγω Ευη???
Welcome...
(ποιος ειναι ρε???)
επισης μιλησα με αρκετα παιδια που δεν ξερω τα Nicknames τους....μηπως να βαζατε φωτο σας με το ονομα σας??? Ετσι για τον φακελο...χαχαχαχα
Ναι 2καβαλο GSXR600 K8 μπλε!
μαγκεs δεν ξερω απο forums και τα σχετικα να φανταστετε εβαλα λαθοs μηχανη οτι εχω θα μου τα φτιαξει ολα η ευη.
caesarsk
15/02/2009, 16:21
ευη is my brother.:beer:
TI THΣ ΕΙΠΕΕΕΕΕ....ΩΩΩΩΩΩΩ
TI THΣ ΕΙΠΕΕΕΕΕ....ΩΩΩΩΩΩΩ
:a38: :a38: :a38: :a38: :a08: :a08: :a08: :a08:
ευη is my brother.:beer:
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΈΛΕΙΟΣ:(
κουλαδιαααααααα:a9:
τοση φασαρία για να πατε στην πάχη?:confused: :a22:
και εγω στεναχωρήθηκα που εχασα "βολτα" ??? :a22:
:rotflmao:
εκανε κρυο ρε???:a029:
ρεζίλιαααα:a38:
καλύτερα που έκατσα και :a55:
:rotflmao: :rotflmao:
:wave2: αντε και με το καλο στην Κόρινθο
υγ :a22:
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΈΛΕΙΟΣ:(
κουλαδιαααααααα:a9:
τοση φασαρία για να πατε στην πάχη?
και εγω στεναχωρήθηκα που εχασα "βολτα" ???
εκανε κρυο ρε???
:wave2: αντε και με το καλο στην Κόρινθο
υγ :a22:
Παιδιά ένα δίκιο το έχει ο άνθρωπας,
Εδώ το Scooter Club Hellas πάει το Σάββατο
Μετέωρα …Μονοήμερη!
:hypnotize :eyepop: :rotflmao:
Για Χαλκίδα είπαμε, στην Πάχη βγήκαμε.
Κανα μακρινό θέλω...!!!! Να δω που θα βγούμε!!
Ωραία ήταν πάντως, πάντα ωραίες είναι οι βόλτες, να ξεκολάμε και λίγο απο τα PC.
Βάζω κι εγώ μερικές φωτο ....
my precious...!
155724
To arkoudaki koryfi !!
155725
VegasKitty
16/02/2009, 05:33
Μπραβο ρε παιδακια φαινετε να περασατε ποοοοολυ ωραια! :D
Και ας καταληξατε αλλου.... χεχεχε :rotflmao: :rotflmao:
οχι βεβαια οτι μου κανει εντυποση αλλα λεμε τωρα...... :look:
Αντε παντα τετοια (και σε πιο μακρυνες να μαζευεστε εεε!!!) :winka:
DimChios
16/02/2009, 06:03
ευη is my brother!!!!!!!!!!!!!
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Εχει και τσουτσουνι δλδ ε?
:cry: :cry: :cry:
Α ρε ντ-ιντι
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ευη is my brother!!!!!!!!!!!!!
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Εχει και τσουτσουνι δλδ ε?
:cry: :cry: :cry:
Α ρε ντ-ιντι
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
:rotflmao: ναι:rotflmao: δεν το εχεις δει?:rotflmao: να στο δειξω:rotflmao:
DimChios
16/02/2009, 06:11
μπα
VegasKitty
16/02/2009, 06:12
:eyepop:
αυτο που θυμιζει μια συζητηση περι @@ που χαμε κανει εδω μεσα πριν απο κανα 2 χρονια... :smilea:
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
μπα
:winka:
caesarsk
16/02/2009, 06:40
Ρε Μήτσο πως τα καταφέρνεις και τα φέρνεις ολα στα @@@ δεν το εχω καταλάβει...Ειναι ταλεντο ρε συ....να μου το μαθεις!!!:beer: :beer: (για να ειμαι και στο κλιμα)
blackbusa
16/02/2009, 07:29
Ρε Μήτσο πως τα καταφέρνεις και τα φέρνεις ολα στα @@@ δεν το εχω καταλάβει...Ειναι ταλεντο ρε συ....να μου το μαθεις!!!:beer: :beer: (για να ειμαι και στο κλιμα)
''ΧΑΡΑ'' του ρε....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
devil's animal
16/02/2009, 08:01
ωραια ηταν!!:sun:
αντε και στην επομενη...
:beer: :beer: :beer:
matsamitsou
16/02/2009, 10:00
δηλαδίς ναούμ τί θέλεις να πεις τώρα ... ότι τάχα μου την έβγαλες με καφέ.
Αφού υπάρχουν πληροφορίες ότι ξεσκίστηκες στο στιφάδο ... και μετά δεν μπορούσες να κουνηθείς. Χρειάστηκε και 4 ώρες για να σε απεγκλωβίσουν από το κρεβάτι μετά.
Ίσα ρε γέρο το λυγερό κορμί σου :D
@all: Ωραία βόλτα παίδες. Γυρνούσα από Πάτρα με το κουτί :yuck: και ο καιρός ήταν φανταστικός :sun:
TSDreamer
16/02/2009, 11:11
Ρε panosko... δεν συστηθήκαμε με nickname! Ώστε εσύ ήσουν με το FJR...
Αχ και να'ξερες πόσες φορές μ'έχεις βοηθήσει με το TyTN II στo navimania!
Άντε ο αρκούδος αφιερωμένος (για σήμερα μόνο :p)
Edit: Οοοουπς αυτός είναι ο panosha... γαμώτο... παίρνω πίσω τον αρκούδο
Αρχικά δημιουργήθηκε από panosko
To arkoudaki koryfi !!
ωραία ήταν, ΝΑΙ γυρίσαμε και εμείς, φωτογραφίες απο εμάς τουμόροου!
:beer:
caesarsk
16/02/2009, 17:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
ωραία ήταν, ΝΑΙ γυρίσαμε και εμείς, φωτογραφίες απο εμάς τουμόροου!
:beer:
Σημερα γυρισατε??
και μονο που διαβασα τη διαδρομη πιαστηκε ο κωλος μου !!!!!!!
:bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol:
HelenKoR
18/02/2009, 10:44
τοση φασαρία για να πατε στην πάχη?:confused: :a22:
:lol: :lol: :lol:
γι'αυτο εβλεπα τις φωτο και αναρωτιομουν "που ειναι αυτο το cafe στη Χαλκιδα ? :confused: μου θυμιζει αλλο μαγαζι . εχω παει ! ειμαι σιγουρη ! "
τωρα εξηγουνται ολα ! :winka:
ειναι η πρωτη καφετερια με το που μπαινεις Παχη .
με τετοιο κρυο , μπραβο σας !
καλες βολτες να εχετε
είναι λίγες αλλα τις χρωστούσα
@McDonalds
156303
caesarsk
21/02/2009, 05:42
OΧΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΩΩΩΩΩ
καφές downstairs...
156311
μασενμπούκεν @ Βίλια after Πάχη-Ψάθα-Βίλια-Σπίτια_μας βόλτα